Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαφτιστικα Ρουχα ???

Fivi

Recommended Posts

Κορίτσια, για όσες ενδιαφέρονται...

Στην Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι) κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, (απέναντι από τα ψαράδικα, για όποιον ξέρει) έχει μαγαζί με παιδικά-βρεφικά ρούχα και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου έχει βγάλει μισή τιμή όλα τα είδη Βαπτιστικών γιατί δεν θα ξαναφέρει.

Πήγα και είδα το Σαββάτο για τον μπεμπούλη μου, έχει πολύ καλές εταιρείες και Καλοκαρινά και Χειμωνιάτικα που με 120 ευρώ αγοράσει κουστουμάκι ή φορεματάκι βαπτιστικό και ξεμπερδεύεις. Επίσης έχει Λαμπάδες, από 35 ευρώ (μια ΄πολύ ωραία με τούλι και θαλλασινό θέμα), κουτιά βάπτισης σκαλιστά, σε σχήμα καραβιού ή βαλίτσα (60 ευρώ δερμάτινη). Λίγα κομμάτια αλλά αξίζει. Εγώ σκέφτομαι να τα πάρω από τώρα για τον Σεπτέμβρη. Όποια θέλει ας μου στείλει π.μ. να της πω διεύθυνση και τηλέφωνο.

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• BIZELI

BIZELI 10 δημοσιεύσεις

• mersy

mersy 7 δημοσιεύσεις

• maria k

maria k 5 δημοσιεύσεις

• Fivi

Fivi 4 δημοσιεύσεις

μήπως έχει δει κάποια μαγαζί που να έχει τα παιδικά ρούχα Agatha ruiz de la prada? Κατά την άποψή μου (και το γούστο μου) έχει τα πιο φευγάτα ρούχα. Αν ξέρει κάποια ας μου πει...

Διαφημίσεις

μήπως έχει δει κάποια μαγαζί που να έχει τα παιδικά ρούχα Agatha ruiz de la prada? Κατά την άποψή μου (και το γούστο μου) έχει τα πιο φευγάτα ρούχα. Αν ξέρει κάποια ας μου πει...

Κάποια σχέδια ξεκίνησε να τα δουλεύει η Allouette.

Στην Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι) κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, (απέναντι από τα ψαράδικα, για όποιον ξέρει) έχει μαγαζί με παιδικά-βρεφικά ρούχα και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου έχει βγάλει μισή τιμή όλα τα είδη Βαπτιστικών γιατί δεν θα ξαναφέρει.

Πήγα και είδα το Σαββάτο για τον μπεμπούλη μου, έχει πολύ καλές εταιρείες και Καλοκαρινά και Χειμωνιάτικα που με 120 ευρώ αγοράσει κουστουμάκι ή φορεματάκι βαπτιστικό και ξεμπερδεύεις. Επίσης έχει Λαμπάδες, από 35 ευρώ (μια ΄πολύ ωραία με τούλι και θαλλασινό θέμα), κουτιά βάπτισης σκαλιστά, σε σχήμα καραβιού ή βαλίτσα (60 ευρώ δερμάτινη). Λίγα κομμάτια αλλά αξίζει. Εγώ σκέφτομαι να τα πάρω από τώρα για τον Σεπτέμβρη. Όποια θέλει ας μου στείλει π.μ. να της πω διεύθυνση και τηλέφωνο.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :P

Εμεις παντως ψωνιστηκαμε!!!!

Ενα υπεροχο ροζ μπαλουν φορεματακι ονειρικο, ζακετακι πλεκτο χνουδωτο, τυπου αγκορα, εσωρουχα πανεμορφα, παπουτσακια σκετη γλυκα....Εχω ξετρελαθει!!!

Θελω την βοηθεια σας σε κατι ομως...ειδα στα μαγαζια στολισμους και στολισμους (για κουτι, λαμπαδα) ομως μου αρεσουν και τα αληθινα λουλουδια...ακομη δεν πηγα σε ανθοπωλειο για να συγκρινω και τιμες αν και ξερω πως θα ειναι πιο ακριβα, ομως θελω και την δικη σας γνωμη.

Και περιπου ποσο αν ξερετε, για κολυμπηθρα, λαμπαδα, κουτι, στεφανακι για τα μαλλια.

Όταν λες ότι ψώνισες τα βαπτιστικά ρούχα, πιθανόν να εννοείς της περσινής σεζόν γιατί έχω φάει τον κόσμο να βρω κάτι και όλοι μου λένε :τώρα έχουμε ότι έχει μείνει από Σεπτέμβριο και τα καινούργια θα ρθουν αρχές Μάρτη.

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Διαφημίσεις

Για κολυμπήθρα που είχα ρωτήσει 150-200 ευρώ.Δεν τα θυσιάζω τα λεφτά αύτα για την κολυμπήθρα,μετά τι θα το κάνεις.Δεν είναι πιο ωραίο με τούλια και κάποιο διακοσμητικό π.χ. πεταλούδα, νεραιδα

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Εγω για την κολυμπηθρα, ειχα βρει και με 90ευρω,

πολυ λιτο ομως.

Εξαρταται τι λουλουδια θα βαλεις......

Οσο για τα ρουχα τα βαπτιστικα, κι εγω οπου ρωτησα μου

ειπαν τελος Φεβρουαριου, αρχες Μαρτιου

θα φερουν τα καινουρια

σχεδια!!! Αναμενουμε λοιπον.....

Καπου πηρε το ματι μου εκθεση "Παιδι, βαφτιση, γαμος"

στο Περιστερι 20 με 25 Φεβρουαριου!

Πράγματι virginia η έκθεση είναι στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου και είναι 20-25 Φεβρουαρίου.Οι ώρες είναι Τετέρτη-Παρασκευή 16:00-21:30,Σάββατο-Κυριακή 11:00-21:30 και Δευτέρα 16:00-21:30.Έχω πρόσκληση γι' αυτό σας το λέω.

Στα περισσοτερα μαγαζια εχουν φερει καινουρια σχεδια και τα περσινα τα εχουν σε παρα πολυ καλες τιμες, εμεις πηγαμε και σε βιοτεχνια, οποτε ειδαμε τα ολοκαινουρια πηγαμε και στα πολυ καλα μαγαζια που θελανε να μας στειλουν για να ερθουμε αργοτερα να παρουμε τα "καινουρια" καινα μας τα χρεωσουν και εγω δεν ξερω ποσο...

Μην νομιζετε οτι ολα θα ειναι ολοκαινουρια τον Μαρτη, διπλα στα καινουρια σου πλασαρουν και τα παλια με καινουριες τιμες, σαν τα νυφικα που τα φορας πρωτη (την εχουν πατησει ετσι πολλες).

Στο "πολυ καλο" μαγαζι που ψωνισαμε οταν πηγαμε μας ειπαν ελατε σε κανα μηνα, ειπαμε ειμαστε απο τον ταδε κλπ, θελουμε να δουμε τι εχετε κλπ, και κοριτσια τα κοματια τους ηταν ενα και ενα και τα παλια και τα καινουρια που ηταν μεν λιγα αλλα ειχαν ερθει, και απλα οπως ειπα παραπανω ηθελαν να τα βαπτισουν ολα μαζι.....

Καντε μια βολτα να δειτε τι παιζει, αν και ειμαι σιγουρη πως τα καλα κομματια ειναι κρυμενα.

Μας ειχε φερει η νονα μας..τα Χριστουγεννα παπουτσακια τετοια...λογικα στο μαγαζι θα ειχε και ρουχα :roll:

Εαν ενδιαφερεσαι ακομα θα ρωτησω την νονα να μας πει που ειναι να σου πω (προς Κηφησια νομιζω)

Διαφημίσεις

Πράγματι virginia η έκθεση είναι στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου και είναι 20-25 Φεβρουαρίου.Οι ώρες είναι Τετέρτη-Παρασκευή 16:00-21:30,Σάββατο-Κυριακή 11:00-21:30 και Δευτέρα 16:00-21:30.Έχω πρόσκληση γι' αυτό σας το λέω.

Εμείς που μπορούμε να βρούμε πρόσκληση?

7adb2868d6.png

Καλημέρα artemis, τις προσκλησεις τις πήρα από ένα μαγάζι με μπαλόνια που συμμετέχει στην έκθεση και είναι κοντά στο σπίτι μου.(περιοχή Νίκαια).Το μαγαζί είναι το info ball,έχει πολύ ωραία πράγματα και αξίζει να δείτε δουλεία του και στην ιστοσελιδα του.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ARTEMIS

ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 12:49 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

artemis έγραψε:

Το κατάστημα με παιδικά ρούχα και βαπτιστικά είναι στην Αγίου Δημητρίου 96 ή 98. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Είναι απέναντι από τα ψαράδικα που βρίσκονται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Επωνυμία του μαγαζιού δεν θυμάμαι. Προσπάθησα μήπως το βρώ και μέσω internet αλλά δεν βρήκα κάτι. Εάν πας πάντως στα ψαράδικα (είναι 2-3 στη σειρά) θα το δεις ακριβώς απέναντι. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγω αυτές τις μέρες έξω για να βρω το όνομα του μαγαζιού γιατί είχα τον μικρό μου΄λίγο άρρωστο, πέσανε και τα χιόνια. Συγνώμη πάντως για την καθυστέρηση της απάντησης.

Αν χρειαστείς κάτι, πές μου για λεπτομέρειες.

ΑΑΑΑΑ !!!! και τώρα που το θυμήθηκα, είδα Βαπτιστικά (έχει και παιδικά ρούχα με έκπτωση μέχρι και 80%) και στο Mini Raxevsky Stock που έχει ανοίξει εδώ και περίπου 1 χρόνο κοντά στην Πλατεία Καλογήρων, οδός Λεωνίδου. Βρίσκεται στον πεζοδρομο που είναι στο πλάϊ του σούπερ μάρκετ ΔΟΥΚΑΣ (από την είσοδο που είναι στην Αγίου Δημητρίου). Ακριβώς απέναντι από το Mini Raxevsky Stock (οδός Κλεάρχου 89, 210-97.11.385) είναι το Stock της Kitten που έχει επίσης Βαπτιστικά σε καλές τιμές.

Υ.Γ. Τα δύο μαγαζιά βρίσκονται απέναντι αλλά έχουν διαφορετική οδό το καθένα γιατί τον δρόμο τον χωρίζει μια παιδική χαρά που βρίσκεται στη μέση.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα πολύ.

7adb2868d6.png

ARTEMIS

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ . ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΗ( ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ).

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΙΩΣΕΙΣ

:P ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :P

καλησπερα μανουλες ειμαι νεο μελος και προσπαθω να μαθω !!!! ελπιζω να μην κανω κατι λαθος :oops: εχετε πολυ ωραιες ιδεες! εμας η βαπτιση μας θα γινει 5 Ιουλιου η εκκλησια είναι διπλα στη θαλασσα θα ηθελα μια ιδεα να εχει θεμα θαλασσινο αλλα μου αρεσουν και οι νεραιδες κλασσικα!! :roll: μια αλλη ιδεα που ειχα ειναι γοργονες αλλα εινα πολυ δυσκολο να βρω κατι σχετικο τι γνωμη εχετε? Το κοριτσακι μου ειναι σχεδον2 μηνων και εχω και ενα αγοακι 6 μιση χρονων...

μια αλλη ιδεα που ειχα ειναι γοργονες

Καλησπέρα mersy καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Πέρυσι τον Σεπτέμβρη βάπτισε ό αδελφός μου την μικρή του κόρη και είχε φτιάξει ένα απίθανο - κατά την γνώμη μου - προσκλητήριο με τη άριελ. Αν θές θα προσπαθήσω να βρώ φωτό να σου δείξω.

ευχαριστω πολύ και εσείς να χαίρεστε τα δικά σας ζουζουνάκια! προσπαθώ να ανοίξω τη σελίδα αυτή αλλα για κάποιο λόγο δέν ανοίγει... περιμένω με αγωνία το προσκλητήριο!!!!!!! Αυτούς τους ωραίους χάρακες πώς μπορώνα τους βάλω και εγώ που δέν ξέρω και πολλά πράγματα τώρα τα μαθαίνω:?::?: το site το ξέρω να τους βάλω δεν ξέρω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...