Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαφτιστικα Ρουχα ???

Fivi

Recommended Posts

Αν γνωριζετε μαγαζια με ωραια βαφτιστικα ρουχα, πειτε που ειναι να ριξουμε μια ματια.

Γιατι εχουμε μπροστα μας την βαφτιση της μικρης μας αλλα θα γινω και πολυ συντομα νονα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• BIZELI

BIZELI 10 δημοσιεύσεις

• mersy

mersy 7 δημοσιεύσεις

• maria k

maria k 5 δημοσιεύσεις

• Fivi

Fivi 4 δημοσιεύσεις

Πειτε με ψωναρα αλλα θα ηθελα επωνυμα βαπτιστικα για τον πριγκιπα (δεν εχει αναγκη ο νονος μας!!!! :twisted: ) αλλα οχι κοστουμακι κι ετσι.

Προτιμω κατι σε παντελονα με πουκαμισα να μην σκασει κιολας καλοκαιριατικα το παιδι! (trendy!!!!!)

Για πειτε κανα καλο μαγαζι να ξεπαραδιασουμε τον νονο!!!!!!!!! :lol:

της αριαδνης τα πηρα απο το "Δημητριος" στην ερμού όπου εχει μία σειρα μίας σχεδιάστριας....δε θυμαμαι γαμωτο πως τη λενε¨.....οπου ειναι πραγματικά τα πιο νεραιδενια ρουχα που χω δει...καμια σχεση με ότι κυκλοφορει...το δικό μας ήταν φουξια ταφτας balloon...αλλα μιλάμε υπεροχο ...θα δω μηπως σας βαλω photo Να το δειτε...

Πειτε με ψωναρα αλλα θα ηθελα επωνυμα βαπτιστικα για τον πριγκιπα (δεν εχει αναγκη ο νονος μας!!!! :twisted: ) αλλα οχι κοστουμακι κι ετσι.

Προτιμω κατι σε παντελονα με πουκαμισα να μην σκασει κιολας καλοκαιριατικα το παιδι! (trendy!!!!!)

αμ θα σε πουμε ...τί νόμιζες????? ψωναραααα μας!!!!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

της αριαδνης τα πηρα απο το "Δημητριος" στην ερμού όπου εχει μία σειρα μίας σχεδιάστριας....δε θυμαμαι γαμωτο πως τη λενε¨.....οπου ειναι πραγματικά τα πιο νεραιδενια ρουχα που χω δει...καμια σχεση με ότι κυκλοφορει...το δικό μας ήταν φουξια ταφτας balloon...αλλα μιλάμε υπεροχο ...θα δω μηπως σας βαλω photo Να το δειτε...

Bizeli αν βρεις φωτογραφιες θα ειναι οτι καλυτερο!!!

Μηπως ξερεις κιολας αν τα εχει και στο καταστημα που ειναι στη Βουλιαγμενης (demetrios) γιατι η Ερμου, μου πεφτει λιγουλακι μακρια!!!

οχι...αλλα σου βρηκα τα τηλεφωνα να ρωτησεις

Τηλ. 210 32 22 503-32 28 691

Fax. 210 32 38 835

εχω μια εντυπωση ότι τη λεγαν patapoufa....τη μαρκα....δε θυμαμαι καλα!!!

θα φερω Photo αυριο...ok?

Εμεις βαπτισαμε την μπεμπουλα μας την ημερα του θρησκευτικου μας γαμου,κι ετσι για τον γαμο της πηρα ρουχαλακια GRANT και η νονα της επελεξε βαπτιστικα LAPIN.Oλα ηταν τελεια.

.png.png

Αυτό ακριβώς έχω και εγώ στο νου μου.

Έχω δει ένα τέλειο σετάκι πουκαμίσα-παντελόνι σε διαφημιστικό από περιοδικό, αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν. Θα ψάξω να το βρω.

Διαφημίσεις

Bρέ BIZELOMANA τι να πω???? Είσαι θεά! Μ αρέσει τρελά το μενταγιόν, και το οτι τα ρουχαλάκια η λαμπαδίτσα τα μπαλόνια, τις μπομπο, συνδυάζονται τέλεια με τον στολισμό της κολυμπήθρας! Όλα μελετημένα ε?! Μπράβο σου! Και συ σούπερ φρέσκια-φρέσκια καθόλου κουρασμένη με τόση δουλειά!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ευχαριστω βικακι :oops::oops:

το μενταγιον το πηρα απο τα lolipop και ηταν πανακριβο...σχεδον πιο ακριβό και απο το φορεμα..εχει υπεροχα πραγματα!

της μικρης ρουχα και λαμπαδα ηταν απο demetrios, παππουτσακια απο zara,μπομπονιερες μπιζελομανα...

μαμα φρεσκια=κολλητος φιλος μακιγιερ (πολυ καλος στη δουλειά του!!!

:lol::lol: )

Διαφημίσεις

Bizeli, το ρουχαλακι του "μοντελου" ειναι παρα πολυ ωραιο και φανταστικο χρωμα!!! (Θα κανω τηλεφωνακι στο "Demetrio" οταν ερθει η ωρα)

Τωρα οσον αφορα το μικρο "μοντελο" παιρνει αριστα 20!!! αλλα και το μεγαλο μοντελο δεν παει πισω!!! (και αυτο το φιλο-μακιγιερ, οντως καλος στη δουλεια του, θα τον προτιμησουμε!!!)

Αν μπορεσεις στειλε μου πμ το τηλεφωνο του γιατι παντα χρειαζεται καποιος να μας κανει ακομα πιο κουκλαρες απο οτι ειμαστε !!!!!!

Ελπιζω να μην μενει πολυ μακρια !!!!

Ευχαριστω και παλι.

Εμεις βαπτισαμε την μπεμπουλα μας την ημερα του θρησκευτικου μας γαμου,κι ετσι για τον γαμο της πηρα ρουχαλακια GRANT και η νονα της επελεξε βαπτιστικα LAPIN.Oλα ηταν τελεια.

mairi5 κι εμείς θα κάνουμε τη βάφτιση μαζί με το Θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι στην Κρήτη. Ηθελα να σε ρωτήσω (επειδή έχω ακούσει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο απο θέμα ευκολίας) πως πήγε η δικιά σας; Ταλαιπορηθήκατε πολύ; :?

Πως τα συνδιάσατε και τα δύο;

Bizelious τι ομορφοοικογενεια ειναι αυτη?????

Ειστε κουκλια απο τη μαμα, το μπαμπα και το μικρο αραχνακι ειστε σουπερ!

Τι να πω... Εσεις κοντευετε να ξεπερασετε... κι εμας στην ομορφια και τη χαρη!!!! :lol:

[Ασχετο αλλα το πατρικο μου ειναι εκει κοντα και μου λειπει πολυ η περιοχη! Ειδικα ο κεντρο στην αγορα που ομοια της δεν εχω βρει αλλου. :( ]

Vaspy μου,όντως ηταν λιγάκι κουραστικό για την μπεμπούλα μου,όπως επίσης κι εγώ με το νυφικό ήταν λίγο κάπως.Αναρωτιόμουν βασικά πως θα ήμουν με το ψηλό τακούνι και το φουσκωτό νυφικό και με την κορούλα μου αγκαλιά,αλλά όλα πήγαν καλά.Θέλει να έχεις ανθρώπους να'χουν το νου τους στο μωρο,ιδιαίτερα στην δεξίωση.Βέβαια η μπεμπούλα μου εμένα μου βγήκε χορευταρού,κι έτσι απολάμβανε μουσική και χορό.

.png.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...