Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Έχω προβληματιστεί με τη νέα γουρουνογρίπη, όπως όλοι λίγο πολύ φαντάζομαι....Αλλά μου ήρθε στο μυαλό μια απορία και αν δε την πω θα σκάσω. Αν εμείς οι μαμάδες που θηλάζουμε κάνουμε το εμβόλιο δε θα περάσουμε στα μωρά μας και τα αντισώματα που χρειάζονται για να αμυνθούν??? Χαζό?

.png

Διαφημίσεις

Καμία ερώτηση δεν είναι χαζή.

Κι εγώ γιατρός δεν ειμαι, αλλά απ' όσα ξέρω, καταλαβαίνω ότι ναι, θα του περάσεις αντισώματα του μωρού. Ομως δεν θα ενεργοποιήσει τον δικό του μηχανισμό παραγωγής αντισωμάτων, που είναι το πιο βασικό στην ουσιαστικη αντιμετώπιση της ίωσης.

Υποθέτω ότι θα είναι κατι παροδικό.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

δεν εχω ιδεα αν γινεται αυτο παντως εμβολιο μην κανεις. Ο οικογενειακος μας γιατρος μας το απαγορεψε και ειπε οτι δεν ξερουν καν τι παρενεργειες εχει το εμβολιο μετα και ουτως η αλλως ποτε προλαβανε να το δοκιμασουνε και να ξερουν οτι ειναι καλο. Πειραματοζωα ψαχνουν λεει..

• 2 weeks later...
δεν εχω ιδεα αν γινεται αυτο παντως εμβολιο μην κανεις. Ο οικογενειακος μας γιατρος μας το απαγορεψε και ειπε οτι δεν ξερουν καν τι παρενεργειες εχει το εμβολιο μετα και ουτως η αλλως ποτε προλαβανε να το δοκιμασουνε και να ξερουν οτι ειναι καλο. Πειραματοζωα ψαχνουν λεει..

συμφωνω απολυτα!!!ουτε εγω θα το κανω ουτε στο παιδακι μου εννοειται!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και μαζι με τα αντισωματα προφανως του παιρνας και ουσιες που δεν ξερεις τι επιπτωσεις θα εχουν στην υγεια του.. Πως θα κανει μια θηλαζουσα μητερα ενα εμβολιο που απαγορευεται να γινει σε παιδια κατω των πεντε ετων?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Γεια σας κ από μένα! Ήθελα απλά να γράψω στο θέμα του εμβολίου, ότι οι περισσότεροι παιδίατροι θέλουν να το αποφύγουν ακριβώς επειδή δε γνωρίζει κανείς τις παρενέργειες! Ο παιδίατρός μας συγκεκριμένα μου είπε ότι στα παιδιά του δε θα κάνει το εμβόλιο... Κ δεν είναι ο μόνος γιατρός! Νομίζω αυτό τα λέει όλα!

as1cvaN02CB1110ODk4MjhkfDU2NDI1MTlkfFBhdmxvcyBpcw.gifas1cCF3-M3-1110MDAwODM1ZHwwMDAxNDI3ZHxNeSBiYWJ5IGdpcmwgaXM.gif

Καλημέρα,

Και εγώ έχω 1 παιδάκι 3 χρονών και περιμένω το 2ο αρχές Νοέμβρη.

Εμβόλιο δεν θα κάνω και να σας πω την αλήθεια δεν φοβάμε κιόλας.

Η τηλεόραση μας κάνει πλήση εγκεφάλου προς όφελος αυτών που θα πουλήσουν εκατομμύρια εμβόλια όπως έγινε και τότε με την γρίπη των πτηνών και το tamiflu.

Μετα τους εμβολιασμούς και τον πανικό ξαφνικά πάθανε όλοι ανοσία και δεν υπήρξε ούτε 1 κρούσμα.........

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Α και λίγο χιούμορ......

Κάποιος μου είπε πως την γρίπη την διέδόσαν τα γουρούνια γιατί μετά τις τρελές αγελάδες και την γρίπη των πτηνών όλοι τρώγαν χοιρινό......

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009