Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβόλιο της νέας γρίπης

tanya77

Recommended Posts

Ειμαι καθηγητρια σε γυμνασιο.Σας παραθετω τι συμβαινει.

Καταγράφαμε καθε μερα τα παιδια που λείπουν και σημειώνουμε πιά είναι λίγο αδιαθετα.

Απο κει που είχαμε 1-2 παιδια καθημερινά ΞΑΦΝΙΚΑ ειχαμε την Πεμπτη 20 αδιαθετα και την Παρασκευη 33 ΚΑΙ 45 αποντες... 5 καθηγητές άρρωστοι και αυτοί.

Την Δευτέρα κλείσαν 4 τμήματα.45 αδιάθετα 4 με επιβεβαιωμενο κρούσμα και 9 καθηγητες αρρωστοι.

Το σχολέιο παραμένει ανοιχτο υπολειτουργει αφου λειπουν 9 καθηγητές .

ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 140 ΕΥRO.

OYTE KAΘΗΓΗΤΕΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ συνεχιζουν και έρχονται σχολείο.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΙ 4 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΑΞΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ......... ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.......................

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 140 EYRO.

O ΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ....

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΑΝΙ ΚΡΥΩΜΕΝΟΣ

Το προβλημα λοιπόν αντωνια μου ειναι αν θα νοσήσουν πολυ και θα παραλύσει το κράτος ή αν θα πάθει κανεις τους κατι σοβαρο; νομιζω οτι την πολιτεια την ενδιαφερει το πρώτο :(

Εξαπλωνεται λοιπον ευκολα η νεα γρίπη αλλα στην ουσια ειναι λιγότερο επικίνδυνη απο την συνήθη.

και εμεις σημερα με υψηλο πυρετο και εμετο και βηχα και ολα τα ¨καλα¨ πηγαμε παιδιατρο και μας ειπε να περιμενουμε μεχρι ενα 24ωρο να δουμε αν ειναι απυρετος ειναι το βασικο γνωρισμα της νεας γριππης και απο κει κ περα βλεπουμε το νεο εμβολιο δεν το εκανα στον μικρο γιατι εχω τρελλαθει καποιοι λενε να το κανουμε και καποιοι οχι με τιποτα με εχουν μουρλανει εν κυριολεξια ειδωμεν

Οπως ρωτησα τον γιατρο μου καποιος οπως εγω μπορει να το περασει με μια απλη ρινιτιδα και καποιος αλλος να το περασει πολυ βαρια.Η κορη συναδελφου ειναι στον νοσοκομειο με πνευμονια απο χτες. Την κόλησε η μαμα της.

Αν το κουβαλάς τον ιο εσύ μπορει να μην παθεις τιποτα αλλα οι άλοι γύρω σου αν τους το μεταδωσεις να νοσησουν βαριά.

Στο 1535 μου συνεστησαν να μην παω στην δουλεια μου αυριο.Εγω υποχερωτικα θα παω..

Διαφημίσεις

Το καλύτερο που εχουμε να κάνουμε όλοι μας ειναι να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας ωστε να ειναι καλύτερα προετοιμασμενος για ενδεχόμενη εισβολή. Υπάρχουν πολλα φυτικά σκευάσματα πχ Εχινάκεια, Ιπποφαες, Βιταμίνη C.

Ενας γερός οργανισμός δεν εχει τιποτα να φοβάται νομιζω.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΩΡΟ 18 ΜΗΝΩΝ

Αν ειχες την κοινη γριππη θα εκανες τετοιες βαρυγδουπες δηλωσεις λες και εχεις AIDS;Λιγο ψυχραιμια δεν θα βλαψει ουτε εσενα ουτε το μωρο σου.

Διαφημίσεις

Ακόμα ένα ερώτημα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων που θα κυκλοφορήσουν σε Ευρώπη και Αμερική αφορά την περιεκτικότητά τους σε thimerosal (θειο΅ερσάλη), μια οργανική ένωση που περιέχει υδράργυρο και χρησιμεύει ως συντηρητικό.

Στην Αμερική, στις 15 Σεπτεμβρίου 2009, η FDA ενέκρινε 4 εμβόλια για τον νέο ιό [40]. Η εταιρεία Glaxo αναγκάστηκε να αναπτύξει νέο εμβόλιο χωρίς ανοσο-ενισχυτικά για διάθεση στις ΗΠΑ καθώς η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτό το εμβόλιο με ανοσοενισχυτικά που παρασκευαζόταν για την Ευρώπη [40]. Από τα εγκεκριμένα αυτά εμβόλια για τις ΗΠΑ, τα τρία είναι ενέσιμα εμβόλια από τις εταιρείες CSL, Novartis, Pasteur και το ένα σε μορφή σπρέι από την εταιρεία MedImmune. Αυτά τα ενέσιμα εμβόλια υπάρχουν διαθέσιμα σε δύο μορφές, με thimerosal και χωρίς thimerosal. Οι νευροτοξικές επιπτώσεις του υδραργύρου δεν αποτελούν κάποιο μυστικό, αφού έχουν καταγραφεί ευρύτατα στην επιστημονική και ιατρική βιβλιο γραφία.

Εμβόλια για τη νέα γρίπη παρασκευάζονται και στην Κίνα, τα οποία εφόσον λάβουν αδειοδότηση μπορεί να εξαχθούν στην παγκόσμια αγορά, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Τα νέα εμβόλια κινεζικής προέλευσης είναι 30% φθηνότερα σε σχέση με των υπολοίπων δυτικών παρασκευαστών, και σύμφωνα με πληροφορίες75 η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε την προμήθεια εμβολίων (H1N1)v κινεζικής προέλευσης

το κοινο αντιγριπηκο δεν σε καλυπτει καθολου για τον νεο ιο και απ'οτι καταλαβα χτες απο ενα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ για τη νεα γριπη, ο νεος αυτος ιος εξαπλωνεται τοσο γρηγορα και ευκολα που εχει εκτοπίσει τους απλους ιους της γριπης.

το ιδιο μου ειπε και η παιδιατρος δεν καλυπτει τον νεο ιο το παλιο αντιγριπικο απλα επειδη και η παλια η γριπη για καποια ατομα ειναι επικυνδινη και πιο επικυνδινη απο την νεα συνιστατε να γινετε...

Καλημέρα σε όλους! Ομολογώ πως είχα πάρει πολύ χαλαρά τόσο καιρό τη γρίπη αλλά σήμερα έμαθα για ένα περιστατικό στην περιοχή μας και αναστατώθηκα! Πριν από ένα μήνα είχα παει το μικρό μου (21 μηνών) στην παιδίατρο και μου είπε να μην του το κάνω.Σήμερα που την ξαναπήρα μου είπε πως τους έχουν πει να εμβολιαστουν υποχρεωτικά τα καρδιοπαθή παιδιά και με ασθμα και τα υπόλοιπα προαιρετικά. Επίσης μου είπε πως οι παρενέργειες είναι ίδιες με τα κοινά εμβόλια αλλά αυτή δεν πήρε θέση. Απ'την άλλη τα θανατηφόρα κρούσματα που λέει η τηλεοράση αφορά παιδιά με προβλήματα υγείας. Εσάς τι σας λένε οι παιδίατροί σας?

Το τεστ των 120-140? ειναι αναξιοπιστο,μην πετατε τα λεφτα σας.

Θεωρώ να μην είμαστε απόλυτοι γιατί το συγκεκριμένο τέστ - 150 ευρώ - έδειξε θετικό σε συγγενικό μου πρόσωπο.

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα χθες τον παιδίατρο μας τηλέφωνο και μας είπε να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο οικογενιακώς (Εγώ, ο άντρας μου και η κόρη μας που είναι σχεδόν 7 ετών) για να προφυλάξουμε το μωρό μας που είναι 26 ημερών. Είναι διευθυντής στο τμήμα νεογνών στο Αγλαϊα Κυριακού και μας είπε απαραιτήτως να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο. Αν κορίτσια δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη στοον γιατρό μας τότε να κάνουμε μόνοι μας διαγνώσεις και να μην πηγαίνουμε στους γιατρούς.

20iyp2.png mI5Hp2.png

πηγαμε στην παιδιατρο ο μικρος μου εχει λοιμοξη αναπνευστικου τελικα μου ειπε να περιμενω με αντιβιωση και θεραπεια να δω πως θα εξελιχθει πατησα τα κλαματα και αυτη αρχισε να μου φωναζει να κλεισω την τηλεοραση και οτι ειναι μια απλη γριπη πιο απλη απο αυτην που περναμε απλα ονομαζοντας την πανικοβαλαν τον κοσμο και οτι καθε χρονο πεθενουν ατομα υψιλου κινδινου α[πο την γριπη απλα δεν ακουγοντε προς τον παρον μονο πυερτο εχουμε υψηλο αλλα μου ει[πε οτι θα κανει και βηχα ειμαι να σκασω...εαν συνεχιση για 2 μερες υψιλος πυρετος θα κανουμε το επιχρισμα το ιατρειο ηταν γεματο παιδακια με πυρετο ...υπομονη λοιπον χειμωνας ειναι θα περασει...

ακριβώς! είναι μια γρίππη και τίποτα παραπάνω,,, εγώ έκανα στον μικρό το εμβόλιο της κοινής γρίππης που ούτως ή άλλως θα έκανε λόγω βρεφονηπιακού. Αποφεύγω αυτές τις μέρες τη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους παιδότοπους και τις μαζώξεις γενικότερα. όμως δεν θα σκάσουμε κι όλας! και σχολειο πάμε!! και στο γραφειο παω εγω, και κυριοτερα, ο πατερας του εργαζεται σε δημοσιο νοσοκομειο!

Prevent Swine Flu -

The only portals of entry are the nostrils and mouth/throat. In a global epidemic of this nature, it's almost impossible to avoid coming into contact with H1N1 in spite of all precautions. While you are still healthy and not showing any symptoms of H1N1 infection, in order to prevent proliferation, aggravation of symptoms and development of secondary infections, some very simple steps can be practiced

1. Gargle twice a day with warm salt water or Listerine. *H1N1 takes 2-3 days after initial infection in the throat/nasal cavity to proliferate and show characteristic symptoms. Simple gargling prevents proliferation. In a way, gargling with salt water has the same effect on a healthy individual that Tamiflu has on an infected one. Don't underestimate this simple, inexpensive, and powerful preventative method.

2. Blow the nose hard once a day and swab both nostrils with cotton buds dipped in warm salt water. This is very effective in bringing down viral population.

3. Boost your natural immunity with foods that are rich in Vitamins C and D. If you have to supplement with Vitamin C tablets, make sure that it also has Zinc to boost absorption.

4. Drink as much of warm liquids (tea, coffee, etc) as you can. Drinking warm liquids has the same effect as gargling, but in the reverse direction. They wash off proliferating viruses from the throat into the stomach where they cannot survive, proliferate or do any harm.

Please pass this on to your friends and family.

The University of Kansas Hospital

Dept. of Nursing Units 43 & 51

office (9...

pager (913) 917-7305

Προλάβετε τη γρίπη χοίρων -

Οι μόνες πύλες της εισόδου είναι τα ρουθούνια και το στόμα/ο λαιμός. Σε μια σφαιρική επιδημία αυτής της φύσης, είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγει την επαφή με H1N1 παρά όλες τις προφυλάξεις. Ενώ είστε ακόμα υγιείς και μην παρουσιάζοντας οποιαδήποτε συμπτώματα H1N1 της μόλυνσης, προκειμένου να αποτραπούν ο πολλαπλασιασμός, η επιδείνωση των συμπτωμάτων και η ανάπτυξη των δευτεροβάθμιων μολύνσεων, μερικά πολύ απλά βήματα μπορούν να ασκηθούν

1.Γαργάρες δύο φορές την ημέρα με θερμό αλατισμένο νερό ή Listerine. Ο H1N1 παίρνει 2-3 ημέρες μετά από την αρχική μόλυνση στο λαιμό/τη ρινική κοιλότητα για να πολλαπλασιαστεί και να παρουσιάσει χαρακτηριστικά συμπτώματα. Απλό αλλά αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό με τέτοιο τρόπο ώστε, το αλατισμένο νερό έχει την ίδια επίδραση σε ένα υγιές άτομο που το Tamiflu έχει σε ένα μολυσμένο. Μην υποτιμήστε αυτήν την απλή, ανέξοδη, και ισχυρή προληπτική μέθοδο.

2. Φυσήξτε τη μύτη δυνατά μια φορά την ημέρα και σφουγγίστε και τα δύο ρουθούνια με βατονέτες βαμβακιού εμποτισμένες σε θερμό αλατισμένο νερό. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό στη μείωση του πληθυσμού του ιού.

3. Ωθήστε τη φυσική ασυλία σας με τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνες C και D. Εάν πρέπει να συμπληρώσετε με ταμπλέτες βιταμίνης C, σιγουρευτείτε ότι έχει επίσης τον ψευδάργυρο για να ωθήσει την απορρόφηση.

4. Πιείτε μεγάλο μέρος των θερμών υγρών (τσάι, καφές, κ.λπ.) όπως μπορείτε. Η κατανάλωση των θερμών υγρών έχει την ίδια επίδραση με τις γαργάρες, αλλά στην αντίστροφη κατεύθυνση. Ξεπλένουν δηλαδή, αντί να πολλαπλασιάζουν, τους ιούς από το λαιμό στο στομάχι όπου δεν μπορούν να επιζήσουν, να πολλαπλασιαστούν ή να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά.

Καλημέρα μου το έστειλαν σήμερα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει

FXWyp3.png

Αν ειχες την κοινη γριππη θα εκανες τετοιες βαρυγδουπες δηλωσεις λες και εχεις AIDS;Λιγο ψυχραιμια δεν θα βλαψει ουτε εσενα ουτε το μωρο σου.

Κάπως έτσι Αντωνία, σπέρνεται ο πανικός... γιατί ζούμε με φόβο.

Πώς νομίζεις πως πλουτίζουν τόσο εύκολα οι φαρμακοβιομηχανίες;

Δοκίμασε να ζεις τη ζωή σου με εμπιστοσύνη, αγάπη και ηρεμία. Η διαφορά στην ποιότητα ζωής είναι όπως τη μέρα και τη νύχτα.

το πρωτο μεγαλο ¨γρυπη παρτι¨

έλαβε χώρα μεταξύ συναδελφων στα κεντρικά γραφέια μιας απο τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες την προηγούμενη Παρακσευή

..... (στην Ευρώπη )

παιδί συναδελφου τους διαγνωσθει με τον ιο και κάλεστηκε να παραστεί

στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή του !!!!:)

τα ρέστα μου !

(μη με ρωτήσετε λεπτομέριες δεν θα πω, αλλα θα έσκαγαν με τα μυρια χίλια ποστ περι γρίπης και εμβολίου που παρακολουθώ τοοοοοοσες μέρες!!)

:D

οι μόνοι που ασχολούνται τοοοοοοσο πολυ με το εμβόλιο είμαστε εμείς στην Ελλαδα !

• 2 εβδομάδες μετά...

Δυστυχώς θλίβομαι με την εικόνα που παρουσιάζει η σημερινή ελληνική κοινωνία. Φόβος, παραπληροφόρηση, δεισιδαιμονία, έως και τρομολαγνεία. Χτες κατόπιν συστάσεως 2 παιδιάτρων που παρακολουθούν χρόνια τα παιδιά και ενός παθολόγου και μετά από ώριμη σκέψη πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο στα παιδιά μας. Με τη βοήθεια του Θεού πάντα δεν έχει κανείς παρουσιάσει το παραμικρό (παρεμπιπτόντως ο άντρας μου το έκανε πριν 2 εβδομάδες). Θα ήθελα στη βάση του διάλογου να παραθέσω τα εξής:

-Με το νέο εμβόλιο έχουν εμβολιαστεί εκατοντάδες εκατομμύρια αμερικάνοι καναδοί ευρωπαίοι αυστραλοί κινέζοι και πολλοί άλλοι.

-Οι επιπλοκές που έχει παρουσιάσει είναι ήπιες (πυρετός ,ζάλη τοπικό τσούξιμο κλπ) και ίδιες με αυτές των άλλων εμβολίων γρίπης. (http://pandemicflugr.wordpress.com/2009/12/05/flu_vaccine_is_safe/)

-Το εμβόλιο περιέχει ΝΕΚΡΟΥΣ ΙΟΥΣ.

-Ο ιός της νέας γρίπης όντως παρουσιάζει την ίδια (στην πραγματικότητα ελαφρώς πιο υψηλή) θνησιμότητα στους υγιείς. Αλλά σαφώς υψηλότερη μεταδοτικότητα.

-Η θνησιμότητα όμως σε εγκύους είναι ιδιαίτερα υψηλή 1 στις 24!!!

-Ο ιός προσβάλλει κυρίως νέα άτομα και παιδιά.

-Κανένας στον κόσμο δεν έχει αντισώματα σε αυτόν το ιό γιαυτό και όσοι δεν εμβολιαστούν είτε θα νοσήσουν φέτος είτε του χρόνου πάντως θα νοσήσουν.

-Από όλα τα εκατομμύρια που θα νοσήσουν δυστυχώς κάποιοι θα πεθάνουν επειδή δεν εμβολιάστηκαν.

-Ήδη το σύστημα υγείας στην Ελλάδα βρίσκεται στα όριά του. Αλίμονο αν συμβεί πανδημικό κύμα και χρειαστούν κάποιοι εντατική!!! μόνο και μόνο επειδή δεν εμβολιάστηκαν.

-Βιντεάκια με δήθεν πρώην υπουργούς της Φιλανδίας- γιατρός Κοεμτζόπουλος που στέλνει δήθεν mail ψάξτε τα στο google να δείτε τι κουμάσια είναι με αναφορές σε ufo κλπ.

-Τα συστατικά του εμβολίου είναι παρόμοια με τα εμβόλια που δίνουμε στα παιδιά μας για αρρώστιες της σειράς. Δήθεν βαρέα υπερτοξικά ραδιενεργά κλπ κλπ είναι για τον Λιακόπουλο.

-Κανένα φάρμακο δεν είναι 100% ασφαλές από το depon και την ασπιρίνη έως το περίφημο tamiflu που δυστυχώς είναι πολύ "βαρύτερο" για τον οργανισμό και πολλοί που θα επιλέξουν να μην εμβολιαστούν θα κατεβάσουν με τις κούτες.

-Όλοι οι έγκυροι οργανισμοί ΠΟΥ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ- ΠΟΥ, CDC, ECDC αλλά και οι ελληνικοί φορείς συνιστούν πως ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει.

-Όσοι βλέπουν θεωρίες συνομωσίας των αμερικάνων-ευραίων για ελάττωση του πληθυσμού της γης μάλλον να σκεφτούν πως στόχος τους είναι αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν (υπερβάλλω βέβαια για να δείξω την ανοησία μερικών)

-Συστήνω για σοβαρή ενημέρωση το http://pandemicflugr.wordpress.com/

-Τα διάφορα τεστ παρουσιάζουν μεγάλα σφάλματα ενώ κοστίζουν και πολλά

-Μελέτες και έρευνες υπάρχουν τόσο σε παιδιά (δείγμα 200 στην Ισπανία-αλλά και εκατομμυρίων που εμβολιάστηκαν μετέπειτα) όσο και σε εγκύους (σε μικρή κλίμακα όμως κυρίως στην Αυστραλία που πέρασε το χειμώνα) και δείχνουν τα προαναφερθέντα σε σχέση με τις παρενέργειες.

Όποιος έχει μελέτες έγκυρες και επίσημες και όχι από ufologous και ομοιθεραπευτές που δείχνουν θανάτους από το νέο εμβόλιο ας μας τις δείξει να ενημερωθούμε και εμείς.

Δυστυχώς η λογική, η επιστήμη και παγκόσμιες έρευνες δείχνουν πως πρέπει να γίνει ο εμβολιασμός σε όλους κάτι που άλλωστε θα θεσπιστεί από όσο δείχνουν τα πράγματα στο άμεσο μέλλον ώς υποχρεωτικός εμβολιασμός σειράς και για τα παιδιά

Αυτά...

και κάτι ακόμα όσοι είναι να το κάνουν να το κάνουν ΤΩΡΑ γιατί για να αποκτήσει κανείς αντισώματα θέλει 2 εβδομάδες οπότε και υπολογίζουν πως θα έρθει στην κορύφωση το επιδημικό κύμα

Και εγω το έκανα. και ο άντρας μου. και ειμαστε μια χαρά!!!΄Το καναμε γιατί έχουμε νεογεννητο. Ο μεγαλός μου που ειναι 3.5 δεν πάει παιδικό και δεν το έκανε. Κακώς δεν το καναμε νωριτερα, και βασανιζόμασταν χωρις λόγο.

τι είναι κλινική ερευνα?

εδω ειναι μια μικρή εικόνα που αφορά αλλο εμβόλιο που , όμως μέσες ακρές εξηγεί τι είναι η κλινική μελετη

clinprc.jpg

το εμβόλιο της νέας γρίπης ξεκίνησε τις κλινικές μελέτες ολίγον βεβιασμένα

στις 22 ιουλίου

με δείγμα περίπου 2.400 ατόμων

ΣΗΜΕΙΩΝΩ οτι το προιον είχε είδη αγοραστει απο κρατη μέλη της ΕΕ αλλα και σε όλο το κόσμο !

πέραν του πληθιασμιακού δείγματος οφείλετε να περνάτε η κλινική μελετη απο το ενα σταδιο στο αλλο ανα εξαμηνο ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ !!!!!!!!

Αναφορά λοιπόν ελεγε οτι αφού περάσουν τις κλινικές μελετες αυτα τα ατομα για άμεσες επιπτώσεις και καταγραφές αυτων των επιπτόσεων θα προχωρούσαν στην φάση β-γ κλινηκής μελέτης και σε εγγύους και παιδια

καθώς εποδείχθηκε όμως επιδή το εμβόλιο είχε είδη αγορατσεί απο κράτη η ερευνα ΘΑ γινεται καθοδον .

δλδ δεν υπάρχουν (γιατι χρονικά ήταν αδύνατον να υπαρχουν μελέτες πάνω σε πιο μακροπόθεσμο επίπεδο μελετης παρενεργειών δλδ σε ενα 6 μηνο- ουαου σιγα το μακροπρόθεσμο αλλα λέμε τωρα)

θάνατοι στο δείγμα που ληφθεικε , πέραν των καποιον σοβαρων αλλεργικών αντιδράσεων που συνδεθηκαν με δυσανεξία στο αυγό ,

συμφωνήθηκε η ασφάλεια του εμβολιου και προχωρησαν στην μελετη ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ αφου έχει βγεί την κατανάλωση το εμβόλιο

τα σοβαρα συμπτώματα όμως αρχισαν να παρουσιάζονται σε μερίδα ανθρόπων μετα το περας του εξαμήνου και επιδή το εμβόλιο είναι στον αέρα την ευθύνη πλέον μπορεί να την αποποποιηθεί η κατασκευσταρία εταιρια (δυο ειναι )

αλλα και να την μοιραστεί με τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων , που πρεπει κι αυτός να υποστηρίξει την απόφαση του ... για μια τόσο βεβιασμένη απόφαση !

η απόφαση παρθηκε διότι η γρύπη μετατδίδεται παρα πολυ γρηγορα

αυτό δνε συμαίνει οτι ειναι και τοσο θανατηφορα οσο η απλή γρυπη

ή οτι η αναγκαιότητα εμβολιασμού ειναι τόσο μεγαλη !

με μια απλή ερευνα θα δεί καποιος οτι οι πωλήσεις του εμβολιου κατα της κοινώς γρίπης είχαν πεσει συμαντικα τα τελευταία 3 χρόνια , αλλα και το target group ειναι μικρό ....

εμφανήστηκε δε ως διαμαγείας η νεα γριπη

και πριν αυτη Sars και πριν των πουλερικών ....

όσον αφορα παλι τις κλινικές μελετες !

επανερχομαι με ενα πραγμα

εαν δεν μπορεί να δεί καποιος οτι ειμαστε πειραματόζωα ! είναι τυφλός !

Τελικά η ιδιοτητα μας ως καλοί καταναλωτε΄ς ξεπερνά την οποιαδήποτε άλλη ιδιοτητα μας !!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...