Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Πως το ξέρεις? Κάνεις πρόκληση? Κάθε πότε?

Εγώ απογευματινο δίνω όσπρια με καροτο, πατάτα αλλά τελευταια όταν εχω κάνει για εμάς φαγητό φασολάκια, μπάμπιες, φακές, ρεβυθια, κοτοσουπα (χωρις αυγολέμονο) ή κατι που να μπορεί να φάει του δίνω και αυτό. Σε κάποια φάση του έβαζα και κεχρί αλλά το παράτησα γιατί δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

Της τα δοκιμασα πριν 3 εβδομαδες και μου εκανε ενα εκζεματακι κατω απο το γονατο.καθε μερα του δινεις οσπρια?το κεχρι δεν της το εχω δοκιμασει σκεφτομουν για γλυκοπατατα αλλα περασε η εποχη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια να σας πω και εγω τα νεα μας. Χθες πηγαμε για τον δευτερο αλλεργιολογικο ελεγχο. Στις δερματικες δοκιμασιες που εκανε στο χερακι του κοκκινισε μονο το γαλα. Στην πλατουλα του του εβαλε πατς , τα οποια θα παμε την παρασκευη για να τα δει. Μας ειπε οτι την παρασκευη να κανουμε και προκληση στο υποαλλεργικο γαλα, γιατι το παιδι μεγαλωσε τωρα( ειναι 15 μηνων) και οταν γινει 2 χρονων θα δοκιμασουμε να του δωσουμε κανονικο γαλα.

Α, και τη τριτη θα παμε για ραστ στο παιδων . Ελπιζω την παρασκευη να εχω πιο ευχαριστα νεα να σας πω.

Της τα δοκιμασα πριν 3 εβδομαδες και μου εκανε ενα εκζεματακι κατω απο το γονατο.καθε μερα του δινεις οσπρια?το κεχρι δεν της το εχω δοκιμασει σκεφτομουν για γλυκοπατατα αλλα περασε η εποχη...

Ναι ενναλάξ κόκκινες φακές με ρεβύθια...κάποιες σπάνιες φορές αν είμαστε εξω και δεν εχω προλαβει να το ετοιμάσω του δίνω βιολογικο ρυζαλευρο με βανίλια και κινόα babynat αλλά είναι τόσο σπάνια που συνήθως μας λείγει στο κουτί...

πάντως επειδή αυτό το απογευματινό το δίνω για πάρα πολλούς μήνες μάλλον το βαρέθηκε γιατί πλέον ορμάει στα πιάτα μας!:roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Ναι ενναλάξ κόκκινες φακές με ρεβύθια...κάποιες σπάνιες φορές αν είμαστε εξω και δεν εχω προλαβει να το ετοιμάσω του δίνω βιολογικο ρυζαλευρο με βανίλια και κινόα babynat αλλά είναι τόσο σπάνια που συνήθως μας λείγει στο κουτί...

πάντως επειδή αυτό το απογευματινό το δίνω για πάρα πολλούς μήνες μάλλον το βαρέθηκε γιατί πλέον ορμάει στα πιάτα μας!:roll:

Αυτο το βιολογικο ρυζαλευρο εχει ωραια γευση?της ειχα παρει ενα βιολογικο απο σιταρι και δεν το εφαγε αλλα κι εγω που δοκιμασα σκετη αηδια.σιγα να μην το ετρωγε

Διαφημίσεις

Η ΜΙΚΡΗ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΘΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ Κ ΠΡΑΣΙΝΑ ΥΔΑΡΗ ΚΑΚΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝ Κ 3 ΕΒΔΟΜ.ΚΙΛΑ Κ ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ.ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ 6200 Κ 68 ΠΟΝΤΟΥΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6500 Κ 68,5.ΜΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΩΡΙΣ??ΑΠΟΧΗ ΚΑΝΩ.ΑΙΜΑ ΒΛΕΠΩ ΣΠΑΝΙΑ<ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΕΡ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ?>ΒΛΕΝΝΗ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ Η ΠΑΝΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ.ΧΡΩΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ.ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΡΜΑΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΛΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΤΑ ΡΑΣΤ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΤΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ.ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΨΩΜΙ Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...?ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.ΒΟΗΘΕΙΑ!

Η ΜΙΚΡΗ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΘΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ Κ ΠΡΑΣΙΝΑ ΥΔΑΡΗ ΚΑΚΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝ Κ 3 ΕΒΔΟΜ.ΚΙΛΑ Κ ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ.ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ 6200 Κ 68 ΠΟΝΤΟΥΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6500 Κ 68,5.ΜΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΩΡΙΣ??ΑΠΟΧΗ ΚΑΝΩ.ΑΙΜΑ ΒΛΕΠΩ ΣΠΑΝΙΑ<ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΕΡ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ?>ΒΛΕΝΝΗ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ Η ΠΑΝΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ.ΧΡΩΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ.ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΡΜΑΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΛΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΤΑ ΡΑΣΤ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΤΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ.ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΨΩΜΙ Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...?ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.ΒΟΗΘΕΙΑ!

To έχω ξαναγράψει ότι τα εμβόλια αντενδείκνυνται σε μωρό με αλλεγίες για τον 1ο χρόνο της ζωής του. Το έχω διαβάσει στο άρθρο του γιατρού Σ. Κυβέλλου "Οι εμβολιασμοί υπό επιστημονική κρίση", ο οποίος το αποδεικνύει με επιχειρήματα ιατρικά! Ψάξτο λιγάκι...

Το βάρος δεν μου φαίνεται τόσο χάλια για παιδί με αλλεργία!

Λογικά θα το έβλεπες το αίμα. Δεν φαίνεται όταν ξεκινάνε οι στέρεες που γίνονται πιο συμπαγή.

Μην αρχίσεις στέρεες πριν το 6ο! Εϊναι μέγα λάθος και απορώ ποιος στο είπε. Αλλεργιολόγος? Μου κάνει εντύπωση πραγματικά!

Αφού έχει αλλεργία στην γλουτένη, κόψε την γλουτένη και θα δεις διαφορά, είμαι σίγουρη. Μην αγχώνεσαι και μην απελπίζεσαι, όλα θα πάνε καλά!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ..Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ!!ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ.ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΨΩΜΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ..Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ!!ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ.ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΨΩΜΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.

Εμένα παιδίατρος και αλλεργιολόγος δεν παραδεχόντουσαν την σύνδεση εμβολίων - αλλεργιών. Όταν πλέον πήγα διαβασμένη, μου το παραδέχτηκαν ξαφνικά και οι δύο, αλλά με αντεπιχείρημα πλέον ότι βάζουμε στην ζυγαριά τα πλεονεκτήματα από τον εμβολιασμό που υπερτερούν των μειονεκτημάτων (αλλεργικές αντιδράσεις κατ' αυτές, και πολλά άλλα κατά τον κ. Κυβέλλο).

Κι εμείς είχαμε κάνει 1η δόση από Πενταβάκ και Πρεβενάρ, αλλά άκουσα τον ομοιοπαθητικό μου, που είπε ότι το παιδί έχει αποκτήσει κάποια αντισώματα και δεν της ξανάκανα άλλα (παρά την τρομοκρατία της παιδιάτρου). Τώρα που χρόνισε θα ξεκινήσουμε να τα κάνουμε σιγά σιγά και όσο το δυνατόν όχι πολυδύναμα.

Καλή επιτυχία με τη νέα διατροφή και περαστικά σας γρήγορα!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΜΕΤΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΟΧΙ΄ΠΑΝΙΚΟΣ.ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ.Κ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.ΘΗΛΑΣΜΟΣ Κ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΣΜΟΣ.

Διαφημίσεις

Εμεις δεν εχουμε κανει κανενα εμβολιο ακομη και ο παιδιατρος -ομοιοπαθητικος ειναι καθετος σε αυτο μου λεει τιποτα ακομη δε θα κανουμε.υποθετω μετα το χρονο...και αυτο που αναφερθηκε παραπανω,τα πιο απλα σχηματα τα οποια θα τα αποφασισουμε εμεις και οχι πενταπλα κτλ.Παντως για την εξαρση τον πηρα τηλ.και παρολο που εβγαλε ο μικρος αυτα τα εκζεματα παλι, ειναι κατηγορηματικος ο γιατρος μου,οχι αλλη ομοιοπαθητικη θεραπεια προς το παρον,θα περιμενουμε... για να το λεει κατι θα ξερει ετσι δεν ειναι?θα ξεκινησουμε μας ειπε στερεες σε κανα μηνα,θα του δωσω μηλο,ευχομαι να μην τον πειραξει μωρε κοριτσια γιατι μετα τι θα κανω θα φοβαμαι να του δωσω τα παντα...το χω αγχος...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Γεια σας και παλι! Συνεχιζουμε τις δοκιμες τροφων, εχω κανει λιστα και συνεχιζω τη διαιτα (εχουμε βγει θετικες στο γαλα, στη σογια, στο αβγο, στο ρυζι).

Δινετε ποτε συμπληρωμα; Θελω να αποθηλασω αργα-αργα οχι αποτομα, επιστρεφω Σεπτεμβρη στο γραφειο αλλα προτιμω να εχω ηδη αποθηλασει ενα μηνα πριν περιπου, με το που χρονισει η μικρη (τωρα ειμαστε σχεδον 10 μηνων).

• Η παιδιατρος μου συνεστησε το neocate
  • H αλλεργιολογος μου ειπε οτι το παραπανω ειναι για βαριες περιπτωσεις αλλεργιας και μου εγραψε το almiron pepty
  • Η παιδογαστρεντερολογος μου ειπε να δοκιμασω πρωτα το κατσικισιο σε σκονη, το Nanny Care.

Τι να κανω:confused:;

Εδωσα λιγο Almiron αλλα δεν το ηθελε μαλλον. Αντιδραση δεν ειδα αλλα με 5 μιλιγκραμ τι να δεις. Να δωσω κατσικισιο; Φοβαμαι...αν ειναι, πώς θα αντιδρασει για να καταλαβω οτι την πειραξε; και με ποση ποσοτητα;;;;

Γεια σας και παλι! Συνεχιζουμε τις δοκιμες τροφων, εχω κανει λιστα και συνεχιζω τη διαιτα (εχουμε βγει θετικες στο γαλα, στη σογια, στο αβγο, στο ρυζι).

Δινετε ποτε συμπληρωμα; Θελω να αποθηλασω αργα-αργα οχι αποτομα, επιστρεφω Σεπτεμβρη στο γραφειο αλλα προτιμω να εχω ηδη αποθηλασει ενα μηνα πριν περιπου, με το που χρονισει η μικρη (τωρα ειμαστε σχεδον 10 μηνων).

• H αλλεργιολογος μου ειπε οτι το παραπανω ειναι για βαριες περιπτωσεις αλλεργιας και μου εγραψε το almiron pepty
  • Η παιδογαστρεντερολογος μου ειπε να δοκιμασω πρωτα το κατσικισιο σε σκονη, το Nanny Care.

Εδωσα λιγο Almiron αλλα δεν το ηθελε μαλλον. Αντιδραση δεν ειδα αλλα με 5 μιλιγκραμ τι να δεις. Να δωσω κατσικισιο; Φοβαμαι...αν ειναι, πώς θα αντιδρασει για να καταλαβω οτι την πειραξε; και με ποση ποσοτητα;;;;

Χαρά Μαρία όντως το neocate είναι για βαριές περιπτώσεις,εμείς πίνουμε το almiron pepti mct,η μικρή το δέχεται πολύ καλά σαν γεύση.

xara maria εμεις παλι τοπεπτι μας εκανε πιο πολυ ζημια....και πιναμε νεοκεϊτ.....οτι και να της δωσεις στην αρχη 10 μλ την ημερα να της δινεις...σιγα σιγα να προσθετεις....αλλα καλυτερα με την αλλεργια ο θηλασμος...οταν θα δουλευεις ο θηλασμος πια δεν θα ειναι συνεχης.....οταν θα λειπεις θα τρωει στερρεςς

εμεις πχ πια πινουμε κατσικισιο....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Καλησπέρα κορίτσια, είπα να πω τον πόνο μου. Χτές βγήκαν τα αποτελέσματα των patch τεστ και η κόρη μου η οποία έιναι 4 και κάτι λίγα μηνών βγήκε αλλεργική στο γάλα και το αυγό, την πατάτα και τα σιτηρα... Θηλάζει αποκλειστικά οπότε την πάτησα. Δίαιτα! Αχ τί θα τρώω?? Μόνο κρέας με ρύζι?? Και ήμουν των μακαρονιών του τυριού και της πατάτας ...

r9Xqp2.png

pvVFp2.png

Διαφημίσεις

Θηλάζει αποκλειστικά οπότε την πάτησα. Δίαιτα! Αχ τί θα τρώω?? Μόνο κρέας με ρύζι?? Και ήμουν των μακαρονιών του τυριού και της πατάτας ...

Θα τρως όλα τα υπόλοιπα και θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις καλή υγεία, επιδερμίδα, σιλουέτα, διάθεση ................ όπως πάντα προσπαθώ να σε κάνω να δεις το ποτήρι μισογεμάτο.:lol: Σε καταλαβαίνω δεν είνα εύκολο να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες επίσης δεν είναι ευχάριστο να το κάνεις υπό πίεση αλλά πρέπει να το δεις διαφορετικά το θέμα..... επίσης είναι σημαντικό που εντοπίσατε τις αλλεργίες γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να ξεκινήσεις πειραματισμούς

Χαρα-Μαρια η Συριγου δεν σας παρακολουθει, αν θυμαμαι καλα? Σε εμας εκανε προκληση σημερα στο υποαλλεργικο frisolac AC και μας ειπε για 5 ημερες να δινω 30ml και να κανω αιμοσφαιρινη κοπρανων. Αν βγει αρνητικη δινω 60 ml τις επομενες 5 ημερες και παλι αιμοσφαιρινη κοπρανων. Μετα 100ml για αλλες 5 ημερες, μετα 180ml και τελος 240ml, κανοντας εννοειται μαγιερ κοπρανων ανα 5 ημερες. Αυτο θα του το δινω το πρωι και οταν φτασουμε στα 240ml και τα κακα μας ειναι καλα θα δωσω και 240 ml και το βραδυ.

Δεν εχω αποφασισει τι να κανω ,αλλα η αληθεια ειναι εχω κουραστει με τοση διαιτα. Σημερα ειδαμε και τα πατς και του εχει περασει η αλλεργια στο καλαμποκι, στο κοτοπουλο και στο αυγο, αλλα παραμενει η αλλεργια στο γαλα , στα σιτηρα και στη σογια. Σε γενικες γραμμες παμε καλα. Αλλα εχω κουραστει να μην μπορω να φαω ουτε ψωμι και σκεφτομαι μηπως απογαλακτισωκαι εγω.

Για το κατσικισιο γαλα η Συριγου μου ειπε να μην το δωσω γιατι ειναι το ιδιο με το αγελαδινο (απο αποψεως αλλεργιας).

Απο φρουτα μου ειπε οτι πεπονι και καρπουζι και γενικα τα φρουτα που εχουν χοντρη φλουδα μπορω να τα φαω και εγω και το μωρο. Να αποφευγουμε αυτα με λεπτη φλουδα, γιατι περνανε μεσα τα φυτοφαρμακα(π.χ σταφυλια, κερασια) και με χνουδωτη φλουδα ( ροδακινα, βερυκοκα) γιατι και αυτα κρατανε πολλα φυτοφαρμακα.

Το ψωμι καλα ειναι να το κοψεις για λιγο η να φτιαχνεις μονη σου με αλευρι ντινγκελ.

οσο αφορα τα εμβολια κοριτσια σε εμας ηταν η αρχη του κακου.μολις καναμε 2 μηνων το εξαπλο μετα απο λιγες μερες παρουσιασαμε το αιμα.

η ομοιοπαθητικος μας ειπε οτι ηταν η αιτια να μας ενεργοποιησει την αλλεργια και ετσι αποφασισα μετα απο πολυ ψαξιμο οτι θα κανω τους απαραιτητους εμβολιασμους και οχι τους εξτρα.δημιουργουν προβληματα μακροπροθεσμα δυστηχως τα εμβολια στην υγεια του ανθρωπου.και 6 ασθενειες σε ενα μωρο μολις 2 μηνων μεσα στον οργανισμο του...

σκεφτειτε το λιγο...πιο υπευθυνα

.......

Εξαρτάται από ποια εταιρία "τα παίρνει" ο κάθε γιατρός...........

Αγαπητή φίλη,Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί δεν καταλαβαίνω:

Το μωρό σου δεν είναι αλλεργικό στο αγελαδινό γάλα και ενδεχομένως και σε άλλα γάλατα;

Θηλάζεις κάνοντας αποχή από γαλακτοκομικά;

Σου συστήνουν οι παραπάνω γιατροί να κάψεις το θηλασμό και να δώσεις αυτά τα σκ...γάλατα;

Αν θηλάζεις και το μωρό σου πάει καλά γιατί να το σταματήσεις;

Αν πρόκειται για τη δουλειά σκέψου ότι ένα μωρό ενός έτους δεν θηλάζει κάθε μισάωρο οπότε μπορείς να συνδυάζεις δουλειά και θηλασμό (όπως κανουμε πολλές εδώ μέσα)

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε

Φιλιά

40+mama

.pngy3DLp3.png

• Η παιδογαστρεντερολογος μου ειπε να δοκιμασω πρωτα το κατσικισιο σε σκονη, το Nanny Care. Τι να κανω:confused:;Εδωσα λιγο Almiron αλλα δεν το ηθελε μαλλον. Αντιδραση δεν ειδα αλλα με 5 μιλιγκραμ τι να δεις. Να δωσω κατσικισιο; Φοβαμαι...αν ειναι, πώς θα αντιδρασει για να καταλαβω οτι την πειραξε; και με ποση ποσοτητα;;;;

Εμείς πήραμε το Αλφαρέ. Το νεοκέιτ ξέρω ότι είναι όντως για τις πολύ βαριές περιπτώσεις. Το πεπτί είναι το πιο ελαφρύ και πιο έυγεστο. Το αλφαρέ είναι ανάμεσα στα δύο. Τώρα ποιο να πάρεις, τι να σε συμβουλέψω? Ξεκίνα με το αλμιρόν πεπτι, αν είναι και βλέπεις. Πάντως όλα σκ...γαλατα είναι όπως είπε και η 40+μαμά.

Για ποσότητα ξεκίνα με 10Ml και αυξάνεις σταδιακά

Όχι κατσικίσιο για τον λόγο που είπε η candy!

Και ήμουν των μακαρονιών του τυριού και της πατάτας ...

Η Συρίγου μου είπε ότι η πατάτα δείχνει συχνά ψευδώς θετικό. Εμείς το καταλάβαμε γιατί οι μάγιερ έβγαιναν αρνητικές, αν και έτρωγα εγώ πατάτα και το παιδί. Τσέκαρε το, με προσοχή όμως!

Σε εμας εκανε προκληση σημερα στο υποαλλεργικο frisolac AC

Πόσο καιρό μετά από τα πατσ κάνατε την πρόκληση?

Επίσης θύμησε μου αν θες τι ηλικία έχει τώρα το μωράκι σου..

Το γάλα το επέλεξε αυτή ή μπορούσες να φέρεις κάποιο άλλο δικό σου?

Σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά θα κάνουμε κι εμείς τον Ιούλιο και έχω λίγη αγωνία και απορίες...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

fairy's mom το μωρο ειναι τωρα 15 μηνων. Την τριτη πηγαμε του εβαλε τα πατς και του εκανε δοκιμασιες στο χερι. Την Παρασκευη πηγαμε να δει τα πατς και του εκανε και προκληση. Για το γαλα μου ειχε πει να μην δωσω το πεπτι γιατι το μωρο ειχε μεγαλη αλλεργια στο γαλα και να δωσω το frisolac AC, ενω η γαστρεντερολογος μου ελεγε να δωσω το πεπτι. Εγω τοτε αποφασισα να συνεχισω να θηλαζω. Τωρα που ξαναπηγαμε ειδε το ιστορικο του μωρου και μου ειπε παλι για frisolac.

Εμείς πήραμε το Αλφαρέ. Το νεοκέιτ ξέρω ότι είναι όντως για τις πολύ βαριές περιπτώσεις. Το πεπτί είναι το πιο ελαφρύ και πιο έυγεστο. Το αλφαρέ είναι ανάμεσα στα δύο. Τώρα ποιο να πάρεις' date=' τι να σε συμβουλέψω? Ξεκίνα με το αλμιρόν πεπτι, αν είναι και βλέπεις. Πάντως όλα σκ...γαλατα είναι όπως είπε και η 40+μαμά.

Για ποσότητα ξεκίνα με 10Ml και αυξάνεις σταδιακά

Όχι κατσικίσιο για τον λόγο που είπε η candy!

..[/quote']

Ρε κορίτσια θα με τρελλάνετε. Ας μου εξηγήσει κάποια.

Γιατί να αρχίσει συνθετικό γάλα στα καλά καθούμενα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δε είναι καλύτερα ένα αλλεργικό μωρό να θηλάζει;

Σε αυτό το θέμα έχουν γραφεί εδώ 70 και σελίδες. Γιατί να δώσει υποκατάστατα τα οποία περιέχουν και αγελαδινό;;;;

.pngy3DLp3.png

Ρε κορίτσια θα με τρελλάνετε. Ας μου εξηγήσει κάποια.

Γιατί να αρχίσει συνθετικό γάλα στα καλά καθούμενα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δε είναι καλύτερα ένα αλλεργικό μωρό να θηλάζει;

Σε αυτό το θέμα έχουν γραφεί εδώ 70 και σελίδες. Γιατί να δώσει υποκατάστατα τα οποία περιέχουν και αγελαδινό;;;;

Δεν είναι ακριβώς "καλα καθούμενα".

Κάποιες μητέρες δεν θέλουν να συνεχίσουν το θηλασμό.

Μπορεί να σου φαίνεται κάπως όταν το μωρό είναι αλλεργικό αλλά τότε είναι που για κάποιες μητέρες είναι πιο δύσκολο.

Το να αλλάζουν διατροφικές συνήθειες και να τρώνε μόνο τα τρόφιμα στα οποία δεν έχει αλλεργία το μωρό είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα στήριξης που να τους βοηθάει να μην πελαγώνουν και να είναι ικανοποιημένες με τις διατροφικές επιλογές που έχουν.

ΚΑΛΑ ΝΑΙ.ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΓΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΟ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΝΤΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΙΔΑ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟΧΗ ΑΠ ΟΛΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 1 ΜΗΝΩΝ.ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΥΠΕΦΕΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ.ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟ.Η ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ.ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ.Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ.ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΙΜΑ,ΕΚΖΕΜΑ Η ΑΝΑΓΩΓΕΣ.ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΙΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΙΑΤΡΟΣ,ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΚΕΙΤ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ (ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΩ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΗ ΔΟΣΗ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΘΗΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΟΝΑΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ,ΤΟΥΡΤΑ ,ΠΑΓΩΤΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΤΙΜΟ.ΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΜΕ.ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΗΜΙΚΟ ΝΗΣΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΦΕΣ.ΧΑΧΑ.ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ.

Το μωρακι μου ειναι 5 και μηνων κ εχω ηδη τραβηξει παρα πολλα με τις αλλεργιες απο 1 μηνος..τρελους κολικους 24ωρα αυπνη,δερματικες παθησεις,ανυσηχια,κλαμμα,φαγουρα κτλ...αρχισα την αποχη εδω κ 3,5-4 μηνες καλυτερευσαμε,ταχω ξαναπει υπαρχουν κι αλλα που τον ενοχλουν τα οποια δεν εχω εντοπισει ακομη,εκοψα σχεδον τα παντα.δεν με νοιαζει να μην πρεπει να φαω καποια φαγητα, (οταν πειναω τη βγαζω σχεδον μονο με νερο γιατι δεν εχω κατι ενδιαμεσα να φαω περα του μεσημεριανου φαγητου).με τρελαινει ομως που δεν μπορω να καταλαβω που αλλου εχει αλλεργια.θα παω κ στην αλλεργιολογο εχω κανει κ ομοιοπαθητικη κ ειδα καλυτερευση,τωρα ειμαστε σε εξαρση κ εβγαλε παλι διαφορα,παλι συεναχωρηθηκα,παλι ασχημο υπνο,τον βλεπω που παιδευεται κ στεναχωριεμαι διπλα,χτυπανε κ τα νευρα μου κοκκινο που δεν μπορω να φαω..εχθες πηγα στο πατρικο μου για το μνημοσυνο του μπαμπα μου(40 μερες)κ δεν ειχα προλαβει να παρω τιποτα μαζι μου για να φαω,ετσι εμεινα να κοιταζω απο το πρωι εως το βραδυ που εφυγα κ ηπια νερο κ τηλιο.εβαλα τα κλαμματα,δεν ειναι η πρωτη φορα που απελπιζομαι,αλλα συνεχιζω δεν θελω με τιποτα να σταματησω το θηλασμο...καποιες φορες θα τρελαινομαι το ξερω...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...