Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Ξέχασα να πω για το ταχίνι ότι η δικιά μου αλλεργιολόγος δεν μου το επέτρεπε. Αν το εντάξεις στην διατροφή σου, κάντο με προσοχή και παρατήρηση. Μέσα σε 1 βδομάδα αφού ξεκινήσεις διατροφή, θα πρέπει λογικά να δεις κάποια θετικά αποτελέσματα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να πω για το ταχίνι ότι η δικιά μου αλλεργιολόγος δεν μου το επέτρεπε. Αν το εντάξεις στην διατροφή σου' date=' κάντο με προσοχή και παρατήρηση. Μέσα σε 1 βδομάδα αφού ξεκινήσεις διατροφή, θα πρέπει λογικά να δεις κάποια θετικά αποτελέσματα.[/quote']

Δεν υπάρχει λόγος να κόψεις κάτι προληπτικά αν δεις ότι αυτό δεν πειράζει το μωρό. Κόβεις μόνο τα πολύ ύποπτα για αλλεργίες και τα βάζεις σιγά σιγά μετά παρακολουθώντας προσεκτικά.

gwggp2.png ISWTp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΡΑΣΤ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ Κ ΣΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ Κ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΙgE ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΒΛΕΝΝΕΣ, ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΙΜΑ, ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΤΟΡΑΚΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ ΟΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠ[Ε ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ.ΑΠΛΑ ΨΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΦΕΤΑ.ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΡΩΩ ΠΑΤΑΤΕΣ ,ΚΑΤΣΙΚΙ ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ.ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ.ΚΡΑΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.ΓΡΑΦΕ ΤΙ ΤΤΡΩΣ.ΠΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΗΔΙΑΣΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΣΑ ΚΕΧΡΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΒΟΥΒΑΛΙΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΑΚΝΕΙ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΧΡΙ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΙΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΑΠΟ ΚΕΧΡΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΙΜΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ....

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει λόγος να κόψεις κάτι προληπτικά αν δεις ότι αυτό δεν πειράζει το μωρό. Κόβεις μόνο τα πολύ ύποπτα για αλλεργίες και τα βάζεις σιγά σιγά μετά παρακολουθώντας προσεκτικά.

Στη δική μου περίπτωση να σου πω την αλήθεια με βοήθησε η γκεσταπική δίατα της Παπαδοπούλου, που έκανα στην αρχή, γιατί αλλιώς δύσκολα θα καταλάβαινα για κάποιες τροφές θεωρητικά πιο αθώες, που εμένα την πείραζαν (φακές, λάχανο, αρακάς). Το ταχίνι πάντως η δική μας αλλεργιολόγος μου το είχε στα πολύ ύποπτα, αν και γενικά με αυτήν την γιατρό άρχισα να τρώω περισσότερα πράγματα.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΡΑΣΤ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ Κ ΣΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ Κ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΙgE ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΒΛΕΝΝΕΣ, ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΙΜΑ, ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

Κι εμείς όπως η Jen. Καθαρά τα ραστ και οι δερματικές και οι αλλεργίες βγήκαν στα patch (τα αυτοκόλλητα)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλημέρα!!Στο κλαμπ κι εμείς...Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ,γιατί παλέψαμε πολύ για να θηλάσουμε αποκλειστικά κι εγώ και η μπέμπα μου και μας έχει εμφανίσει έντονη δερματική αλλεργία στα γαλακτοκομικά και τα σιτηρά.Δεν ξέρω τι να φάω,ένα τεράστιο μέρος της διατροφής μου ήταν γάλα-τυριά-γιαούρτια και ζυμαρικά-αλεύρι-ψωμί-φρυγανιές...

Η μαμά μου (παιδίατρος) λέει να σταματήσουμε σιγά σιγά το θηλασμό,να της βάλουμε άνθος ορύζης για αρχή και αραβοσίτου σε λίγο...

Και επίσης,ότι καλό θα είναι να μη θηλάσω το 2ο παιδί για να μην ρισκάρουμε πάλι αλλεργία....

Είμαι πολύ μπερδεμένη...

doraki, λυπάμαι για τη μητέρα σου και για τις γνώσεις της. Τι να πω; Να κόψεις το θηλασμό για να μη διακινδυνεύσεις την αλλεργία; Να μη θηλάσεις καθόλου για να μη διακινδυνεύσεις να εμφανιστεί αλλεργία;

Όταν η επίσημη παιδιατρική άποψη είναι θηλασμός για τουλάχιστον 2 χρόνια σε παιδιά με αλλεργίες;

Υπάρχουν και άλλοι γιατροί εκτός από τη μητέρα σου και ίσως είνα καιρός, για χάρη του παιδιού σου, να απευθυνθείς σε κάποιον πιο αξιόπιστο.

doraki συμφωνω και εγω με τις προηγουμενες μαμαδες και την aglaia. Δεν πρεπει να σταματησεις να θηλαζεις για το καλο του παιδιου σου. Και αφου λες οτι του δωσατε υποαλλεργικο και ελευθερο λακτοζης και το μωρο δεν τα επινε, αρα η μαμα σου με ποια λογικη σου προτεινει να κοψεις το θηλασμο? Τι γαλα δηλαδη θα πινει το μωρο?

Κανε υπομονη. Η αρχη ειναι δυσκολη. Μετα ο οργανισμος συνηθιζει. Εγω εχω να φαω γαλακτοκομικα απο τον Ιουλιο και να φανταστεις οτι επινα καθε μερα γαλα. Γλουτενη εχω να φαω απο το Δεκεμβριο, και πολλα ακομα που εχω κοψει. Γενικα τρωω λιγα φαγητα αλλα συνεχιζω την προσπαθεια για να μπορεσει καποτε να φαει κανονικα και το παιδι μου( οπως ειπε και η amaretto).

Προσεχε τα κρυμμενα γαλακτοκομικα που υπαρχουν σχεδον παντου( ψωμι τοστ , αλλαντικα, βιταμ soft κ.λ.π)

Θα δοκιμάσω,θα ψάξω,δε θέλω μετά από 45 μέρες συνεχόμενης προσπάθειας,ωρών θηλασμού να τα παρατήσω τώρα που τα έχουμε επιτέλους καταφέρει...

Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσεις και στη μητέρα σου. Αν μπορείς να σε βοηθήσει σε αυτό που θέλεις να κάνεις για το παιδί σου, έχει καλώς. Αν δεν μπορεί, θα πας σε κάποιον ειδικό που ξέρει καλύτερα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι μήπως πίσω από αυτά που σου λέει δεν υπάρχει απλώς η άγνοια, αλλά και κάτι άλλο που δεν έχει να κάνει με την επαγγελματικής της ιδιότητα αλλά με το ρόλο της ως γονέας.

Προσπαθεί να προστατέψει το παιδί της; (προτιμά να τρως εσύ καλά και όχι το μωρό). Ανταγωνίζεται το παιδί της; (τώρα είστε και οι δύο μητέρες...)

Διαφημίσεις

Στην αρχή δεν ενθουσιάζονται με καμία τροφή. Αν θες κάνεις λίγη υπομονή' date=' αν θες ξεκινάς μήλο. Είναι στην επιλογή σου. Το φρούτο σίγουρα είναι πιο υγιεινό. Εγώ έδινα ρυζάλευρο, γιατί ήθελα πολλές θερμίδες (το παιδί πήγε να βγει εκτός καμπύλων). Το μήλο το ξεκίνησα άβραστο, αλλά βρασμένο γίνεται πιο γλυκό και ίσως το φάει πιο ευχάριστα. Κάνε δοκιμές, σε άλλα παιδιά αρέσουν τα πιο ξινά σε άλλα οι πιο γλυκιές γεύσεις.

Το ρυζάλυρο φτιάξτο καλύτερα με γάλα (δικό σου ή ξένο). Σε καμία βδομάδα αφού το δίνεις πρόσθεσε το φρούτο. Στην αρχή μόνο πρωί και μετά αν το δεχτεί, βάλτο και στο ρυζάλυρο. Μετά από 1 βδομάδα με τα φρούτα, βάλε και τα λαχανικά (πατάτα, καρότο, κολοκύθι). Εγώ τα έβαλα και τα 3 λαχανικά μαζί.

Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά και θα βρείτε τους ρυθμούς σας και στις στέρεες. Είναι αρχή και γι' αυτό νιώθεις πελαγωμένη κι εγώ έτσι ήμουν. Άν έχεις άλλες απορίες, εδώ είμαστε κι εμείς, ο,τι ξέρουμε να σου πούμε :P[/quote']

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια με βοηθησατε αρκετα!

θα ξεκινησω με μηλο για αρχη το πρωι και μετα απο λιγες μερες λιγη μπανανα(την φοβαμε λιγο...)μεχρι να ξεκινησουν τα φρουτακια εποχης

μια βδομαδα μετα λεω να ξεκινησω τα λαχανικα(πατατα,καροτο,κολοκυθι)ομως και αυτα ενα-ενα πρεπει λογικα ε;

α! και ξεχασα κατι πολυ σημαντικο το βαρος μας ειναι 11.350 και το υψος μας 78 εκ.:lol:

αρα... να μην ανχωνομαι και πολυ με το φαγητο

γι αυτο και θελω απλες τροφες να του δωσω(φρουτα,λαχανικα)

Καλημέρα!

Τελικά νομίζω ότι εγώ κατάλαβα λάθος αυτό που μου είπε με το θηλασμό...

Γιατί χτες που το συζητούσαμε πάλι μου είπε απλά ότι θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική στο τι τρώω για να μπορεί το μωρό να πίνει το γάλα μου χωρίς να της δημιουργεί πρόβλημα.Και ότι αν δε θήλαζα,ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να είχε πάθει η μικρή...Γενικά χτες ήμουν σε περίεργη φάση από τη στεναχώρια μου και ίσως παρανόησα τα λεγόμενά της...

Οι γνώσεις της και η επιμονή της στο θηλασμό με βοήθησαν πολύ όταν ήμου έτοιμη να τα παρατήσω...Επίσης,τη θεωρώ πολύ πιο σχετική στο θέμα του θηλασμού από τις μαίες στο "Αττικό" που δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν ούτε στο ελάχιστο...

Αίμα δεν έχει βγάλει ποτέ στα κακά της,μόνο σπυράκια σε όλο το σώμα.

jen σήμερα έφαγα για πρωινό ρυζογκοφρέτα με ταχίνι και μέλι και ήταν τέλεια!!

doraki χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τη μητερα σου .

Να παρακολουθησεις το ταχινι τωρα που το τρως μηπως πειραξει το μωρο γιατι το σουσαμι θεωρειται ξηρος καρπος. Εγω τρωω ρυζογκοφρετα με μονο μελι.Για 1 εβδομαδα τωρα μην εισαγεις αλλη νεα τροφη στο διαιτολογιο σου ωστε αν το πειραξει το ταχινι να ξερεις οτι ειναι αυτο, αλλιως δεν θα μπορεις να βγαλεις ακρη.

Μακαρι να μπορεις να τρως το ταχινι γιατι εκτος απο νοστιμο ειναι πολυ θρεπτικο και εχει πολυ ασβεστιο.

τιποτα δεν προκειται να εισαγω!ας περασει ενας μηνας να εχουμε καθαρισει κ οι 2 μας και μετα βλεπουμε...

δεν ήθελα να υπάρχει παρεξήγηση ως προς τη μητέρα μου και να φανεί σαν την άσχετη παιδίατρο,αλλά όταν δεν είσαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση,κάποια πράγματα τα παίρνεις λάθος και άλλα σου φαίνονται βουνό,πχ δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να φάω για πρωινό κι όμως βρήκα.

Αν δεν ήταν η μαμά μου και μια φίλη μου εγώ δε θα είχα θηλάσει.

Διαφημίσεις

κοριτσια περιμενω με αγωνια να μας πειτε για το τυρι βουβαλιου. Λετε να κανει να φαμε? Μακαρι να φαμε και εμεις λιγο τυρακι και ας ειναι και απο βουβαλι!!!:D:D:D

ναι κοριτσια εγω ρωτησα για το τυρακι,δεν ειδα ακομη κατι να τον πειραξε

οποια εμπειρη κ ψαγμενη στις τροφες μαμα ξερει κατι ας μας πει...κυκλοφορει κ βουτυρακι ...κ γαλα κ ξινογαλα.εμενα με ενδιαφερει το τυρακι κ το βουτυρο γιατι τρωω συνεχεια γλυκες γευσεις για πρωινο κ θελω μια αλλαγη...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Και σε μας αρνητικά είχαν βγει οι αιματολογικές....δεν ειναι πάντα αξιόπιστες. Δερματικές κάνατε?

ΓΕΙΑΣΟΥ JEN! ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΣ ΤΕΣΤ?ΟΧΙ!ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ.:confused:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ?ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...:?

Ναι βρε κοριτσια, αν καποια ξερει για το τυρι βουβαλιου ας μας πει. Στον αντρα μου που το ειπα , μου ειπε οτι το βουβαλι ειναι σαν αγριο μοσχαρι και μηπως ειναι το ιδιο με το μοσχαρι. Εσυ Ελινα ρωτησες γιατρο ?

τιποτα δεν προκειται να εισαγω!ας περασει ενας μηνας να εχουμε καθαρισει κ οι 2 μας και μετα βλεπουμε...

δεν ήθελα να υπάρχει παρεξήγηση ως προς τη μητέρα μου και να φανεί σαν την άσχετη παιδίατρο,αλλά όταν δεν είσαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση,κάποια πράγματα τα παίρνεις λάθος και άλλα σου φαίνονται βουνό,πχ δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να φάω για πρωινό κι όμως βρήκα.

Αν δεν ήταν η μαμά μου και μια φίλη μου εγώ δε θα είχα θηλάσει.

Αγαπητή φίλη,

δεν κατηγορούμε τη μητέρα σου, αλλά οι εταιρίες έχουν μπει τόσο πολύ μέσα στην ιατρική ώστε έχουν πείσει ακόμη και τους παιδιάτρους ότι τα συνθετικά γάλατα είναι καλύτερα από το μητρικό γάλα. Δεν ξέρω αν είχες την υπομονή να διαβάσεις όλες τις σελίδες. Αν το έκανες θα έβλεπες ότι οι περισσότερες από εμάς δεχθήκαμε έναν τεράστιο πόλεμο από γιατρούς και οικογένεια όταν επιμέναμε ότι ο θηλασμός είναι καλύτερος για αλλεργικά ή μη μωρά. Οι περισσότερες επιλέξαμε να κάνουμε εμείς αποχή από γαλακτοκομικά και ύποπτες τροφές και να συνεχίσουμε να θηλάζουμε.

Οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι. Βλέπεις τα συμπτώματα να εξακολουθούν. Νομίζεις ότι κάνεις λάθος. Κλονίζεσαι. Μπαίνεις στον πειρασμό να σταματήσεις το θηλασμό... Εκεί πρέπει να επιμεινεις. Τα θετικά αποτελέσματα δεν φαίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλει υπομονή.

Έχω κλάψει πολλές φορές μπροστά σε μία ματωμένη πάνα.Αλλά ήξερα ότι ο θηλασμός είναι ο μόνος δρόμος για να το ξεπεράσει το μωρό μου στο μέλλον. Μετά από 14 μήνες αποχή από γαλακτοκομικά και 16 μήνες θηλασμού, όντως κοντεύουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα.

Να έχεις υπομονή και επιμονή. Δεν θα είναι εύκολο.

Θα δεις ότι υπάρχουν πολλές τροφές που θα μπορούσες να φας.

Καλό είναι που πλέον έχεις τη μητέρα σου στο πλευρό σου να σε στηρίζει.

40+mama

.pngy3DLp3.png

Ναι βρε κοριτσια, αν καποια ξερει για το τυρι βουβαλιου ας μας πει. Στον αντρα μου που το ειπα , μου ειπε οτι το βουβαλι ειναι σαν αγριο μοσχαρι και μηπως ειναι το ιδιο με το μοσχαρι. Εσυ Ελινα ρωτησες γιατρο ?

οχι δεν ρωτησα ακομη αλλα διαβασα για αυτο τα εξης...

"το βουβαλινο γαλα δρα ευεργετικα στον ανθρωπινο οργανισμο και ιδιαιτερα σε οσους αντιμετωπιζουν προβληματα αλλεργιων και δυσανεξιας στη λακτοζη,ενω ειναι και εξαιρετικα ευγευστο.

το βουβαλινο σε σχεση με το αγελαδινο γαλα..

περιεχει 60% περισσοτερο ασβεστιο

37%περιπου περισσοτερο σιδηρο

118%περισσοτερο φωσφορο

και επιπλεον τις βιταμινες

θειαμινη

ριβοφλαμινη

Β12

αξιζει να σημειωθει οτι τα βουβαλια μεταβαλλουν ολη την καροτινη σε βιταμινη Α η οποια περναει στο γαλα."

DlkKp2.png

aoJjp3.png

αυτο δεν το ξερω δυστυχως ομως για να λεει οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το αγελαδινο κ οτι ειναι ευεργετικο ιδιως σε οσους εχουν προβληματα αλλεργιων δεν σημαινει κατι?δεν ξερω...το μονο που βλεπω εδω στο φυλλαδιο ειναι εναν πινακα που δειχνει οτι εχει λιγες παραπανω πρωτεινες απο το αγελαδινο...

αν ρωτησει καμια κοπελα αλλεργιολογο ας μας πει τι γνωμη εχει...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Kαλημέρα σας κορίτσια!

Δεν ξέρω για τα προιόντα από βουβάλι,αλλά εγώ για πρωινό βρήκα να πίνω ρόφημα ρυζιού.Είναι χωρίς λακτόζη και γλουτένη,πίνετε κρύο και είναι πολύ εύγεστο και δροσιστικό.

Kαλημέρα σας κορίτσια!

Δεν ξέρω για τα προιόντα από βουβάλι,αλλά εγώ για πρωινό βρήκα να πίνω ρόφημα ρυζιού.Είναι χωρίς λακτόζη και γλουτένη,πίνετε κρύο και είναι πολύ εύγεστο και δροσιστικό.

Το πήρα και εγώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη γιατί είδα ότι έχει μέσα και ηλιέλαιο και φοβάμαι μήπως την πειράξει. Έτσι το άφησα για αργότερα.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Ρωτησα τη συμβουλο θηλασμου εαν επιτρεπονται τα βουβαλισια προιοντα και μου ειπε ναι.Δοκιμασα τυρι εχθες χωρις προβλημα(ουτε αναγωγες,ουτε αιμα).Εφαγα τυρι μετα απο τοσο καιρο...!!!Θα ξαναφαω για να το διπλοτσεκαρω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...