Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

ερωτηση:

εμεις που μαλλον εχουμε αλλεργια στα σιτηρα,μπορουμε να δοκιμασουμε κεχρι;

οτι και να διαβασα δεν καταλαβα που συγκαταλεγονται το κεχρι και η κινοα...

αν ξερει καποια....ας μας διαφωτισει!:):)

Είναι δημητριακά. Δεν περιέχουν γλουτένη, γι' αυτό θεωρούνται ασφαλή. Έχω καταλάβει ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη. Καλύτερα να ρωτήσεις αλλεργιολόγο, αν έχεις κάποιον που σας παρακολουθεί.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σίγουρα το κεχρί..

ξεκινήσαμε πάλι καρότο και μετά έβαλα και λίγο πατατούλα και πάλι έχει 2 μέρες να κάνει κακά:-(:-(

Ξεκίνα το άμεσα. Επίσης στο φρούτο να βάζεις πιο πολύ αχλάδι από μήλο, μέχρι να βρει τους ρυθμούς το μωρό με τα κακά του. Και γιατί δεν βάζεις και κολοκύθι?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ν.polina και εμενα το μωρο εχει αλλεργια στα σιτηρα και γιαυτο φοβομουν να του δωσω το κεχρι και τη κινοα. Τωρα ομως λεω να τα δοκιμασω, γιατι οπως ειπε και η fairy's mom δεν εχουν γλουτενη. Η Jen, που και το δικο της μωρο εχει αλλεργια στη γλουτενη, του δινει την κρεμα με τη κινοα.

Τελικα τι εκανες? Πηγες στη Συριγου?

ν. polina και το δικο μου μωρο εχει προβλημα με τα σιτηρα ,αλλα τωρα λεω να του ξεκινησω το κεχρι και τη κινοα, γιατι οπως ειπε και η fairy's mom, δεν εχουν γλουτενη. Και η jen , που και το μωρο της εχει αλλεργια στα σιτηρα, του δινει τη κρεμα με τη κινοα.

Τι εκανες τελικα? Πηγατε στη Συριγου?

καλησπερα!

εχω ραντεβου την αλλη τριτη με την συριγου...θα κανουμε τα πατς και βλεπουμε.

απλα μας αρχισε κι εμας δυσκοιλιοτητα ο νικολας μου,και μου αρεσε σαν λυση να του δωσω κρεμουλα,που δεν ειναι οι φαρμακευτικες υποαλλεργικες με ζαχαρη κτλ...

προς το παρον μου ειπε η παιδιατρος να του δωσω δαμασκηνα ξερα,μουλιασμενα,μαζι με τα φρουτακια του το πρωι.μου ειπε να του δωσω και χαμομηλι,αλλα δεν του δινω,ειναι βοτανο και φοβαμαι για αντιδρασεις....

θα την ρωτησω για το κεχρι και την κινοα,αλλα δεν νομιζω να τα εχουν υπ'οψιν τους αυτα οι γιατροι..τι να πω,μακαρι να βρουμε μια ακρη.

το δικο σου μωρο ποσων μηνων ειναι?

εγω νομιζω οτι στη θεση σου,με διαπιστωμενη αλλεργια στα σιτηρα,δεν θα του ξεκινουσα...χωρις παρεξηγηση,απλα μαλλον θα φοβομουν πολυ!:)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

v. polina ο μικρος μου τωρα ειναι 14 μηνων. Τοσο καιρο δεν του εδινα αυτες τις κρεμες γιατι και εγω φοβαμαι. Τωρα σκεφτηκα να τις δοκιμασω γιατι εχει δυσκοιλιοτητα και ο δικος μου και εχει βαρεθει το σκετο ρυζαλευρο που του δινω τοσο καιρο. Τωρα που θα πας στη Συριγου για ρωτησε τη και για τα δαμασκηνα, γιατι και αυτα φοβαμαι να δωσω. Εμεις θα παμε στη Συριγου τον αλλο μηνα.

εμεις την τριτη θα παμε στο παιδων αγγλαια κυριακου. εχω μια λιστα με ερωτησεις..μια απ αυτες ειναι και για κινοα και κεχρι, για να δουμε θα τα ξερει, θα ειναι υπερ, βασικα δε θελω να δωσω τις υποαλλεργικες κρεμες.

εμεις με τα σπιθουρακια συνεχιζουμε, αν και εκοψα το καροτο απο τεταρτη και συνεχιζω με κολοκυθι, δεν εχουν σταματησει τα σπυρακια...ποιος ξερει, μπορει να τον πειραζουν και τ ακολοκυθια, για την ωρα μονο μηλο, πατατα και λαδι δεχτηκε χωρις προβλημα.

γεια σου κοριτσακι,επιτελους εφτασε η ωρα,ε;μπραβο.ενοειται θα μας ενημερωσεις τι θα σου πουν.τα σπυρακια δυστυχως κανουν μερες να φυγουν.το κολοκυθι συνηθως δεν πειραζει,αλλα αν δεν ειναι βιολογικο..παρατηρησε μηπως σου κανει σπυρακια η κοκινιλες και απο τη ζεστη.εγω εδωσα κεχρι στη μπουμπου μου κι εβγαλε σπυρακια και γοπ.και ειχα μια ελπιδα οτι θα την βοηθησω με την δυσκοιλιοτητα.αντα καλη σας επιτυχια,αυριο να υποθεσω,ε;

ναι, αυριο...εχει και απεργια την πεμπτη και μου φαινεται οτι απο πατσ δε θα κανουμε τιποτα.εχω αγωνια, αλλα παλι νομιζω οτι δε θα μου πουν και τιποτα σπουδαιο, οποτε προσπαθω να μην περιμενω και πολλα.τωρα χαζευα και τον μικρο, μαλλον του το εχει γυρισει σε εκζεμα.. τα συριανα βιολογικα κολοκυθακια φταινε....τι να πω...θα δουμε αυριο

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Και εμείς με κεχρί Holle είχαμε ξεκινήσει. Η παιδίατρος - ομοιοπαθητικός μας είχε πει ότι σπάνια το κεχρί προκαλεί αντιδράσεις. Η μικρή το δέχθηκε με χαρά. Έχει ουδέτερη γεύση για εμάς τους μεγάλους αλλά για ένα μωρό που δεν έχει δοκιμάσει ζάχαρη είναι υψηλή κουζίνα...

xaxa το καλό είναι πως ότι και να της δώσω το τρώει...είναι φαγανούλι φτου φτου

Δεν σε παρακολούθησα από την αρχή, αλλά το κολοκύθι και η μπάμια απορρίπτεται; Δεν την αντέχει;

δεν της τα έχω δοκιμάσει ακόμη, λέω σιγά σιγά να βάλω το κολοκυθάκι

η μπάμια είναι οκ ή είναι ύποπτη για αλλεεργίες???

Ξεκίνα το άμεσα. Επίσης στο φρούτο να βάζεις πιο πολύ αχλάδι από μήλο' date=' μέχρι να βρει τους ρυθμούς το μωρό με τα κακά του. Και γιατί δεν βάζεις και κολοκύθι?[/quote']

κολοκυθάκι θα δοκιμάσω, αχλάδι είχαμε δοκιμάσει στους 6 μήνες και κάτι και έκανε αιματάκι.....:-(

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα... Μπορεί κάποια να μου στείλει με πμ το τηλ. του ομοιοπαθητικού στο Χαλάνδρι?? Γνωρίζει από αλλεργίες??

Γιατί ο μικρός με έχει μπερδέψει πολύ και δεν μπορώ να καταλάβω αν τελικά είναι αλλεργικός. Μέχρι 5 μηνών έκανε πράσινα κακά με βλένες. Μόλις του άρχισα φρουτόκρεμα περάσαμε μια φάση δυσκοιλιότητας όπως της zaharini, 5 μέρες δηλαδή χωρίς να ενεργηθεί. Τώρα κάνει κάθε μέρα και αρκετές φορές από λίγα (σαν της κατσίκας), πολύ σχηματισμένα και σκληρά. Τέλος έχει ένα σχεδόν μόνιμο σύγκαμα. Ξέρετε ρε κορίτσια αν η δυσκοιλιότητα είναι σύμπτωμα αλλεργίας? Ως και ακτινίδιο του δίνω αλλά τίποτα...Στην διατροφή του πλέον έχω συμπαριλάβει τα πάντα μιας και δεν΄έχει βλένες..

γεια σας και απο μενα..και ω, ναι πηγαμε και εμεις στο αγ. κυριακου!το καλο με το parents ειναι οτι πας εκει και ξερεις τι να περιμενεις, τουλ. εγω δε ξαφνιαστηκα απο τιποτα, χαρη σε σας!!λοιποοον...γιατρο μεγαλης ηλικιας κανονικο δεν ειδαμε, μια κοπελιτσα, που θα ηταν τουλ μια 5ετια μικροτερη μου. η γραμμη τους, οπως πολυ σωστα εχετε πει και εσεις ειναι κοψιμο θηλασμου.δεν επεμεινα, τους ειπα απλα οτι ο γαστρεντερολογος που μας παρακολουθει ειναι υπερ μεχρι τον πρωτο χρονο+, οταν με ρωτησαν ποιος ειναι και τους ειπα ο αναπληρωτης καθηγητης του διπλανου παιδων, δεν το σχολιασαν.(προφανως, αυτη ειναι η γραμμη ολης της ομαδας και η συγκεκριμενη ειδικευομενος, ακολουθει αυτα που της εχει πει ο επιμελητης γιατρος).της απαντησα σιγα σιγα θα τον κοψω..(μεχρι το επομενο 6μηνο που θα κλεισουμε ραντεβου, θα τον εχω κοψει:D)μας εκανε τα δερματικα τεστ στο χερακι, που δε εδειξαν τιποτα και μετα μας εκανε τα πατσ, αποτελεσματα την πεμπτη και μετα παρασκευη(ευτυχως δεν επηρεαζονται απο την απεργια).θεωρησε οτι οι κοκκινιλες δεν προερχονται απο το καροτο και να το ξεκινησω.εγω παλι ρε κοριτσια, νομιζω οτι το καροτο τον πειραζει, αφηστε που προηγουμενως νομιζω πως ειδα και βλεννες στα κακακια του (δεν ειμαι σιγουρη, τωρα που τρωει στερεα μπερδευεσαι).τελοςπαντως θα ξεκινησω καροτο, ωστε μεχρι την παρασκευη να εχω δει αντιδρασεις.μου εδωσε και κρεμες eubos (σαμπουαν, αφρολουτρο), λοσιον sebamed και ζητησα και αντιηλιακο εγω και μου εδωσε ενα ειδικο τησ la roche posay. μου ειπε για νεοκειτ και για την κρεμα τη νουτρα, παλι της νεοκειτ.πατσ στο καροτο δυστυχως δεν μας εκανε, νομιζω καναμε στο γαλα αγελαδος, στο καλαμποκι, στο αυγο, στα σιτηρα και δε θυμαμαι που αλλου, θα σας πως την παρασκευη...:cool:

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

αλλο ενα καλο της υποθεσης ειναι οτι μπαινεις μεσα τελειως μονη σου...δεν αφησαν κανεναν να μπει μαζι μου (κουβαλουσα το μωρο, τις εξετασεις, τα βιβλιαρια, τις αποριες μου)και οταν βγαινεις λες ο,τι θες στους δικους σου!!ωραιο?ετσι, δεν εχεις κανενα στο κεφαλι σου:D!

αλλο ενα καλο ειναι οτι ηταν πρωινο ραντεβου, δεν πληρωσαμε παρα ελαχιστα και αν δεν μου αρεσει μπορω να παω και σε ιδιωτη γιατρο!θα αποφασισω μολις παρω τα αποτελεσματα την παρασκευη

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

sagia,σε θαυμαζω για την αυτοσυγκρατηση σου οταν σου προτεινε να κοψεις το θηλασμο.Μα πως το προτεινουν ετσι ελαφρα τη καρδια?Ακομα δε μπορω να το δεχθω.Καθε φορα που ακουω κατι τετοιο αρχιζω αναλυση αλλα και αυτο δεν αποδιδει.Καλα αποτελεσματα ευχομαι!!!!

sagia μπραβο, ωραια της την ειπες για το θηλασμο. Καλα αποτελεσματα.

Το ξερεις οτι στην ατοπικη δερματιτιδα πρεπει το μπανιο του μωρου να διαρκει 5-10 λεπτα το πολυ, και το νερο να μην ειναι πολυ ζεστο? Μηπως φταινε αυτα για τις κοκκινιλες του μωρου και οχι το καροτο? Για ενυδατωση του δερματος σας εδωσε τη λοσιον? Εμεις χρηαιμοποιουμε τη Trixera της Avene , ειναι πολυ καλη κρεμα. Ευχομαι να μην εχει πολλες αλλεργιες το μωρο σου.

silia29 απο οτι ξερω το συγκαμα και η δυσκοιλιοτητα ειναι συμπτωματα αλλεργιας. Οταν λες οτι του δινεις να τρωει απ' ολα τι εννοεις? Αν καταλαβα καλα ειναι 6 μηνων. Μηπως ειναι λιγο νωρις για να τρωει απ'ολα?( χωρις παρεξηγηση βεβαια...)

Διαφημίσεις

sagia μπραβο, ωραια της την ειπες για το θηλασμο. Καλα αποτελεσματα.

Το ξερεις οτι στην ατοπικη δερματιτιδα πρεπει το μπανιο του μωρου να διαρκει 5-10 λεπτα το πολυ, και το νερο να μην ειναι πολυ ζεστο? Μηπως φταινε αυτα για τις κοκκινιλες του μωρου και οχι το καροτο? Για ενυδατωση του δερματος σας εδωσε τη λοσιον? Εμεις χρηαιμοποιουμε τη Trixera της Avene , ειναι πολυ καλη κρεμα. Ευχομαι να μην εχει πολλες αλλεργιες το μωρο σου.

silia29 απο οτι ξερω το συγκαμα και η δυσκοιλιοτητα ειναι συμπτωματα αλλεργιας. Οταν λες οτι του δινεις να τρωει απ' ολα τι εννοεις? Αν καταλαβα καλα ειναι 6 μηνων. Μηπως ειναι λιγο νωρις για να τρωει απ'ολα?( χωρις παρεξηγηση βεβαια...)

καμία παρεξήγηση καλέ!!! Όταν λέω από όλα, εννοώ ότι πρέπει να τρώει ένα παιδί στην ηλικία του.. Φρουτόκρεμα με λίγη μπανάνα, αχλάδι, ακτινίδιο και βανίλια. Το μεσημέρι λαχανικά (πατάτα, αρακά, φασολάκια, μαρούλι, ντομάτα και λίγο καρότο) με κοτόπουλο ή μοσχάρι. Και τα άλλα 3 γευμάτα γάλα..

καμία παρεξήγηση καλέ!!! Όταν λέω από όλα, εννοώ ότι πρέπει να τρώει ένα παιδί στην ηλικία του.. Φρουτόκρεμα με λίγη μπανάνα, αχλάδι, ακτινίδιο και βανίλια. Το μεσημέρι λαχανικά (πατάτα, αρακά, φασολάκια, μαρούλι, ντομάτα και λίγο καρότο) με κοτόπουλο ή μοσχάρι. Και τα άλλα 3 γευμάτα γάλα..

Τι εννοείς "βανίλια"; Και γιατί μόνο 3 γεύματα γάλα; είσαι σε φάση αποθηλασμού;

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Τι εννοείς "βανίλια"; Και γιατί μόνο 3 γεύματα γάλα; είσαι σε φάση αποθηλασμού;

βανίλια είναι ένα φρούτο.. μοιάζει λιγο με δαμάσκηνο.

3 γεύματα που του κάνω είναι λίγα??? Τρώει κάθε 4 ώρες περίπου εκτός από το βράδυ που μου κάνει ένα 6ωρο. Όταν του δίνω φρουτόκρεμα το πρωί και λαχανόσουπα το μεσημέρι δεν του δίνω γάλα. Σύνολο δηλαδή 5 γεύματα...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΧΘΕΣ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΤΕΣΤ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ.ΠΧ Η ΓΛΟΥΤΕΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ?ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΠΑ ΟΧΙΙΙΙ:evil:.ΤΑ ΠΑΤΣ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΩΝ 4 ΜΗΝΩΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΟΟΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΟ.:confused:

βανίλια είναι ένα φρούτο.. μοιάζει λιγο με δαμάσκηνο.

3 γεύματα που του κάνω είναι λίγα??? Τρώει κάθε 4 ώρες περίπου εκτός από το βράδυ που μου κάνει ένα 6ωρο. Όταν του δίνω φρουτόκρεμα το πρωί και λαχανόσουπα το μεσημέρι δεν του δίνω γάλα. Σύνολο δηλαδή 5 γεύματα...

Η δικιά μου θηλάζει τουλάχιστον 4 πια.

Μου κάνει εντύπωση ένα τόσο μικρό μωρό να θηλάζει μόνο τρεις φορές! Δεν ζητάει συχνότερα; Μήπως τρώει πολύ μεγάλες ποσότητες από τις στερεές;

Ο θηλασμός πρέπει να είναι συχνός και ανεμπόδιστος και στο δεύτερο εξάμηνο. Το οποίο σημαίνει να προσφέρουμε συχνά και ας μη ζητάει το μωρό και αν πιεί, ήπιε.

Πολλοί άσχετοι γιατροί συστήνουν τον περιορισμό των θηλασμών σε 3 έχοντας στο μυαλό τους τα παιδιά που δεν θηλάζουν και αναγκαστικά πρέπει να περιορίσουν το ξένο γάλα, γιατί τα βλάπτει με περισσότερα γεύματα. Αυτό δεν έχει καμιά βάση για τα παιδιά που θηλάζουν, το μητρικό γάλα εξακολουθεί να είναι η κύρια τροφή του παιδιού. Αν περιορίσουμε τα γεύματα τόσο νωρίς, είναι πολύ εύκολο να οδηγηθούμε πιο σύντομα σε αποθηλασμό χωρίς να το επιθυμούμε.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

γεια σας και απο μενα..και ω, ναι πηγαμε και εμεις στο αγ. κυριακου!το καλο με το parents ειναι οτι πας εκει και ξερεις τι να περιμενεις, τουλ. εγω δε ξαφνιαστηκα απο τιποτα, χαρη σε σας!!λοιποοον...γιατρο μεγαλης ηλικιας κανονικο δεν ειδαμε, μια κοπελιτσα, που θα ηταν τουλ μια 5ετια μικροτερη μου. η γραμμη τους, οπως πολυ σωστα εχετε πει και εσεις ειναι κοψιμο θηλασμου.δεν επεμεινα, τους ειπα απλα οτι ο γαστρεντερολογος που μας παρακολουθει ειναι υπερ μεχρι τον πρωτο χρονο+, οταν με ρωτησαν ποιος ειναι και τους ειπα ο αναπληρωτης καθηγητης του διπλανου παιδων, δεν το σχολιασαν.(προφανως, αυτη ειναι η γραμμη ολης της ομαδας και η συγκεκριμενη ειδικευομενος, ακολουθει αυτα που της εχει πει ο επιμελητης γιατρος).της απαντησα σιγα σιγα θα τον κοψω..(μεχρι το επομενο 6μηνο που θα κλεισουμε ραντεβου, θα τον εχω κοψει:D)μας εκανε τα δερματικα τεστ στο χερακι, που δε εδειξαν τιποτα και μετα μας εκανε τα πατσ, αποτελεσματα την πεμπτη και μετα παρασκευη(ευτυχως δεν επηρεαζονται απο την απεργια).θεωρησε οτι οι κοκκινιλες δεν προερχονται απο το καροτο και να το ξεκινησω.εγω παλι ρε κοριτσια, νομιζω οτι το καροτο τον πειραζει, αφηστε που προηγουμενως νομιζω πως ειδα και βλεννες στα κακακια του (δεν ειμαι σιγουρη, τωρα που τρωει στερεα μπερδευεσαι).τελοςπαντως θα ξεκινησω καροτο, ωστε μεχρι την παρασκευη να εχω δει αντιδρασεις.μου εδωσε και κρεμες eubos (σαμπουαν, αφρολουτρο), λοσιον sebamed και ζητησα και αντιηλιακο εγω και μου εδωσε ενα ειδικο τησ la roche posay. μου ειπε για νεοκειτ και για την κρεμα τη νουτρα, παλι της νεοκειτ.πατσ στο καροτο δυστυχως δεν μας εκανε, νομιζω καναμε στο γαλα αγελαδος, στο καλαμποκι, στο αυγο, στα σιτηρα και δε θυμαμαι που αλλου, θα σας πως την παρασκευη...:cool:

Συμπέρασμα;

Το neocate δίνει καλύτερα δωράκια στους γιατρούς!

Την άλλη φορά να πας κατευθείαν στον αντιπρόσωπο της εταιρίας. Τα ίδια θα σου πει και δεν θα περιμένεις και ουρά.....

.pngy3DLp3.png

Βρε κορίτσια, ο παιδίατρος με ενημέρωσε ότι το neocate το δίνουν σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης αλλεργίας στην αγελαδινή πρωτείνη. Στην περίπτωση υποψίας ή ιστορικού αλλεργιών των γονιών, δίνουν HA υποαλλεργικά γάλατα/κρέμες.

Σε σας sagia μου αποδείχθηκε αλλεργία; (αν και από το μήνυμά σου παραπάνω δε φαίνεται κάτι τέτοιο). Αφρόλουτρα + λοσιόν σου έδωσε για την ατοπική δερματίτιδα (έχε υπόψη σου ότι το eubos δεν είναι παιδικό καθαριστικό);

Με ποιο τεστ φαίνεται αν υπάρχει αλλεργία στην αγελαδινή πρωτείνη; εμείς είχαμε κάποιες ενδείξεις, ο παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω θηλασμό με αποχή από γαλακτοκομικά (εισήγαγα σε κάποια φάση κατσικίσια και πρόβεια και όλα καλά, απέχω τώρα μόνο από αγελαδινά) και να χρησιμοποιησω κάποια προϊόντα για την ατοπική και από τότε ο μικρούλης είναι μια χαρά. Με απέτρεψε από το να τον ταλαιπωρήσω με τεστ μέχρι τον χρόνο. Ποια η γνώμη σας;

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Συμπέρασμα;

Το neocate δίνει καλύτερα δωράκια στους γιατρούς!

Την άλλη φορά να πας κατευθείαν στον αντιπρόσωπο της εταιρίας. Τα ίδια θα σου πει και δεν θα περιμένεις και ουρά.....

:lol::lol::lol:ωραιο...

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...