Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Απ'ότι βλέπω όλο και κάποιες νέες μανούλες ταλαιπωρούνται:( Εύχομαι περαστικά σε όλα τα παιδάκια και υπομονή μαμάδες!!!

Εμείς όπως σας είχα πει πήγαμε σε ομοιοπαθητικό. Μετά την κάψουλα που πήραμε δεν ξαναείδα αιματάκι (μάγιερ δεν έχω κάνει για να σιγουρευτώ..). Τα κακά μας κιτρινίσαν αρκετά και έφαγα ψάρι και αλεύρι στα οποία δεν έκανε αίμα. Της δίνω μόνο μήλο το οποίο το τρώει ευχάριστα (περίπου μισό μήλο/ημέρα).

Τα κακά της ναι μεν δεν έχουν αίμα και δεν είναι τόσο διαρροϊκά όσο πριν αλλά συχνά έχει λίγες βλέννες. Επίσης βγαίνουν σαν πολτοποιημένο μήλο. Όπως έγραψε και μια άλλη κοπέλα είναι σαν να μην έχει γίνει καμιά διεργασία στο στομάχι:roll: Είναι φυσιολογικό αυτό; Επίσης δεν βλέπω σποράκια:?

Εν τω μεταξύ συνεχίζω τα τρίωρα γιατί είχαμε μάλλον και υπερπαραγωγή... Το ωραίο είναι ότι ενώ πέρασαν 3 εβδομάδες από τότε που ξανάρχισα τα 3ώρα (το έκανα και παλιότερα για 2 μήνες περίπου) το στήθος μου ειδικά το δεξί άρχισε εδώ και μερικές μέρες να τρέχει όταν θηλάζει από το άλλο..όπως συνέβαινε τον πρώτο καιρό.... Αυτό μάλλον είναι εκτός θέματος βέβαια αλλά είπα να το γράψω μήπως έχει καμιά παρόμοια εμπειρία:D

Καλή συνέχεια σε όλες!! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα που βγάζει αίμα σε ότι κρέας και να φάω θα πει οτι έχει βαριά μορφή αλλεργίας?Ο δικός μου πάντως δέχεται τα όσπρια...

Το κρέας είναι σκέτο; Λέω μήπως την πειράζει κάτι άλλο που συνοδεύει το κρέας, πχ ντομάτα, λεμόνι, ζυμαρικό, κρεμμύδι;;;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ.4 Η ΩΡΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ 6 ΕΙΧΕ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΕΡ.ΤΑ ΒΛΕΠΩ/ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠ ΥΤΗΝ ΑΡΧΗ./ΝΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ.ΠΑΤΑΤΕΣ ,ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ,ΨΩΜΙ,ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΗΛΟ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.

ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ.ΝΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ.ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΛΟΠΙΤΑ.ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΡΗΓΟΡΑ.....ΧΑΧΑ

καλησπερα...εχω ενα κ θεμα υγειαςμε τον μπαμπα μου κ κανω κ τη διαιτα κιεγω κ μου χουν σπασει τα νευρα....θα πατατιασω...τρωω 3 πραγματα ολα κ ολα.αιμα εμφανεσ δεν υπαρχει αλλα εχουμε ατοπικη δερματιτιδα.τωρα εκοψα κοτοπουλο κ γλουτενη...τραγικη η κατασταση...σημερα δοκιμασα χοιρινο με πατατες τηγανιτες.σαλατα τιποτα.δεν τρωω μελι ,ντοματα,μοσχαρι,ψαρια,λαχανικα,φρουτα που κ που μηλο.γαλακτοκομικα πασης φυσεως ουτε για αστειο,ξηρουςω καρπους κ γενικα τιποτα...τρωω αρνι κατσικι,πατατες,ρυζι,κ γλυκο κουταλιου....σιχαθηκα πια...:|

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

την μπανανα θα την εισαγω πρωτα εγω,και μετα θα του δωσω.και βλεπουμε....

Εγώ μπανάνα έτρωγα άφοβα, αλλά όταν της την έδωσα (9 μηνών περίπου) την πείραξε και μάλιστα όχι αμέσως! ...4 ημέρες μετά. :shock: Γι' αυτό πρόσεχε να κρατάς το 5μερο (τουλάχιστον) δοκιμής νέας τροφής.

Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη, έστω και τηλεφωνικά.:P Να δεις που θα μπείτε τώρα σε έναν δρόμο και σιγά σιγά θα ηρεμήσετε.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

καλησπερα...εχω ενα κ θεμα υγειαςμε τον μπαμπα μου κ κανω κ τη διαιτα κιεγω κ μου χουν σπασει τα νευρα....θα πατατιασω...τρωω 3 πραγματα ολα κ ολα.αιμα εμφανεσ δεν υπαρχει αλλα εχουμε ατοπικη δερματιτιδα.τωρα εκοψα κοτοπουλο κ γλουτενη...τραγικη η κατασταση...σημερα δοκιμασα χοιρινο με πατατες τηγανιτες.σαλατα τιποτα.δεν τρωω μελι ,ντοματα,μοσχαρι,ψαρια,λαχανικα,φρουτα που κ που μηλο.γαλακτοκομικα πασης φυσεως ουτε για αστειο,ξηρουςω καρπους κ γενικα τιποτα...τρωω αρνι κατσικι,πατατες,ρυζι,κ γλυκο κουταλιου....σιχαθηκα πια...:|

Πρώτα από όλα περαστικά στον μπαμπά σου!

Να ρωτήσω κάτι? Αφού δεν κάνει αίμα, γιατί τόοοοσο αυστηρή διατροφή? Μόνο 3 πράγματα?:shock:

Η ατοπική γενικα αργεί να υποχωρήσει. Κάνε 5μερες δοκιμές σε νέες τροφές, για να εισάγεις περισσότερα στη διατροφή σου. Και για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά και μία mayer κάθε φορά. (τρέξιμο, αλλά μπροστά στην πείνα....)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Πρώτα από όλα περαστικά στον μπαμπά σου!

Να ρωτήσω κάτι? Αφού δεν κάνει αίμα' date=' γιατί τόοοοσο αυστηρή διατροφή? Μόνο 3 πράγματα?:shock:

Η ατοπική γενικα αργεί να υποχωρήσει. Κάνε 5μερες δοκιμές σε νέες τροφές, για να εισάγεις περισσότερα στη διατροφή σου. Και για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά και μία mayer κάθε φορά. (τρέξιμο, αλλά μπροστά στην πείνα....)[/quote']

σε ευχαριστω...την αλλεργια την καταλαβα γιατι ξεκινησε ατοπικη στο προσωπακι μαζι με εντονους κολικους κ διαφορα αλλα.φαγουρα ανυσηχια τρελη κ αυπνια.ειχαμε γονατισει.εκοψα τα γαλακτοκομικα κ ειδα βελτιωσηαν κ τοτε στην αρχη ειδα 2-3φορες κουκιδα αιματος...εκανε ομοιοπαθητικη για την ατοπικη κ βελτιωθηκε λιγο αλλατωρα βλεπω κ στο σωμα ελαφρια δερματιτιδα κ δεν ξερω τι γινεται πια...τα φοβαμαι ολα τα φαγητα κ γενικα ζοριζεται πολυ στα κακα του κ αερια κτλ...καμια φορα πρασινα κ πολλα νευρα....οτι τρωω νομιζω οτι τον πειραζει...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

αγαπητη φιλη καλησπερα. ο πρωτος μου γιος ειχε ατοπικη δερματητιδα και αποδηχθηκε αλλεργικος στο γαλα.για να δεις αποτελεσματα πρεπει να περασει αρκετος καιρος. εγω θυμαμαι περασαν περιπου δυο μηνες για να στρωσει το παιδι. οσο για την γλουτενη ειναι κατι το οποιο ειναι μονιμο. δεν φευγει οπως η αλλεργια στο γαλα. και επισης ειναι κατι το οποιο μπορεις να δεις εαν εχει προβλημα το παιδι με εξετασεις αιματος. εμεις καναμε στο ιπποκρατειο στη θεσσαλονικη. συννενοησου με τη γιατρο σουγια να μην ταλαιπωρησε με διαιτες.

:cry::cry:

Καλά καλά δεν πρόλαβα να το γράψω το προηγούμενο μήνυμα...και να τα ωραία μαντάτα...

Πριν λίγο έκανε κάτι λίγα κακάκια σαν πηχτή διάρροια...καταπράσινα...και με μια κόκκινη βλέννα....:(

Σήμερα έφαγα μπόλικες τηγανήτες (με άσπρο αλεύρι και νερό...μη φανταστείτε τίποτα τρομερό) και μάλλον αυτό μας πείραξε. Είχα ξαναφάει αλεύρι πρόσφατα, συγκεκριμένα λίγο ψωμί από αλεύρι ολικής με προζύμι - σπιτικό, και είχα χαρεί γιατί δεν είδα τίποτα οπότε σκέφτηκα όλα οκ... Σήμερα όμως που έφαγα μεγάλη ποσότητα δεν το άντεξε το παιδάκι....

Οπότε επιστρέφω και εγώ στην πατάτα-κοτόπουλο-μαρούλι κ κανά όσπριο που έτρωγα μέχρι τώρα....

Διαφημίσεις

Ναι σκέτο...Μόνο κουνέλι δεν έχω δοκιμάσει...

Επειδή η μνήμη μου είναι ασ'τα να πάνε....πόσο καιρό έχεις κόψει τα γαλακτοκομικά; Μήπως είναι ψευδοαλλεργία λόγω αλλεργίας στα γαλακτοκομικά. Νομίζω το έχει αναφέρει κάποια κοπέλα (η amarretto αν θυμάμαι καλά) ότι η κόρη της παρουσίαζε αντίδραση σε πολλές τροφές όταν δεν έκανε αποχή από τα γαλακτοκομικά, τα όποια έτρωγε μια χαρά σε περίοδο αποχής...

ΖΑΧΑΡΙΝΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!!ΤΡΩΣ ΟΣΠΡΙΑ......ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΚ.ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΣΟΡΒΑΙΒΙΡ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ.ΜΠΙΛ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕΣ?

ΖΑΧΑΡΙΝΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!!ΤΡΩΣ ΟΣΠΡΙΑ......ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΚ.ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΣΟΡΒΑΙΒΙΡ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ.ΜΠΙΛ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕΣ?

Να σου πω απ'όταν άρχισα αυτή τη διατροφή έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αφού δεν τρώω σχεδόν καθόλου γλυκά...ούτε σιμιγδαλένιο χαλβά ούτε ταχίνι....οπότε προσπαθώ να σκέφτομαι τα θετικά για να παίρνω κουράγιο....

που θα πάει θα περάσει κ αυτό!!!!

Κορίτσια, μόλις μου ήρθε κάτι που έτρωγα και δεν μας πείραζε! Κολοκύθα γλυκειά. Έκανα πεντανόστιμη σούπα, πίτα γλυκειά και αλμυρή. Για δοκιμάστε την!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Κάνω αποχή από όλα τα γαλακτομικά και όλα τα αλλεργιογόνα εδώ και 3 1/2 μήνες....Το κοτόπουλα το έχω κόψει εώ και 1 μήνα..

άρα καμία σχέση αυτό που έγραψα παραπάνω...

τι να πω...υπομονή!!!

Να σου πω την αλήθεια εμένα τα κρεατικά δεν μου αρέσουν έτσι κ αλλιώς και μάλιστα από 15-23 χρόνων δεν έτρωγα καθόλου, ούτε ψάρι κ κοτόπουλο, το αλεύρι όμως μου στοιχίζει αρκετά που το έκοψα όπως και το τυράκι...:cry:

Και μένα περισσότερο απο όλα μου στοιχίζει το αλεύρι....Και η αλλεργία στη γλουτένη αργεί να περάσει...Για τη μηλόπιτα που λέγατε παραπάνω .προσοχή στην κανέλα..είναι στα αλλεργιογόνα..

οσο για την γλουτενη ειναι κατι το οποιο ειναι μονιμο. δεν φευγει οπως η αλλεργια στο γαλα. και επισης ειναι κατι το οποιο μπορεις να δεις εαν εχει προβλημα το παιδι με εξετασεις αιματος. εμεις καναμε στο ιπποκρατειο στη θεσσαλονικη. συννενοησου με τη γιατρο σουγια να μην ταλαιπωρησε με διαιτες.

να πω και εγω τι γνωριζω για το θεμα.Και αν κανω καπου λαθος, παρακαλω διορθωστε με.

δυσανεξια στη γλουτενη ή αλλιως νόσος κοιλιοκάκη. Ειναι νόσος εφόρου ζωής, δεν ειναι αλλεργια, συνοδευεται με μη πρόσληψη βάρους και διαπιστώνεται με συγκεκριμενες εξετάσεις αίματος.(αν την εχεις τη νόσο,δε περνάει)

αλλεργία στο σιτάρι: ειναι πολυ συχνή, το διαπιστωνεις ψάχνοντας σε αλευρια, μακαρονια κλπ κλπ και ελπιζεις οτι θα περασει όπως η αλλεργια στα γαλακτοκομικα.

αν κανείς ξερει κάτι περισσοτερο, ας με συμπληρωσει-διορθωσει.

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Κοριτσια θα σας γραψω αυριο τη συνταγη της μηλοπιτας γιατι τωρα ειναι αργα και λεω να παω να ξαπλωσω , μπας και προλαβω να κοιμηθω λιγακι , πριν ξυπνησει για εκατοστη φορα για να θηλασει. καληνυχτα.

sagia νομιζω οτι ειναι ετσι οπως τα λες. Μιας φιλης μου το παιδακι , που ειχε αλλεργια σε γαλα και γλουτενη , του περασαν οι αλλεργιες αυτες τωρα που εγινε 5 χρονων. ελπιζουμε οτι στα δικα μας παιδια θα περασει πιο γρηγορα.

κοριτσια καλησπερα και υπομονη κοπελιες....εγω πανω πουειχα χαρει με τη μεγαλη (επινε αγελαδινο γαλα φρεσκο για κανα δυο βδομαδες συνολικα) η ατοπικη ηρθε και φουντωσε και το κοψαμε παλι....και ηρεμησε...γμτ....30/04 ραντεβου παιδνω και για τις δυο....μια συνταγη για ψευτομηλοπιτακια (πολυ απλα για οσες μπορειτε να φατε βεβαια ε??) παιρνω ετοιμα φυλλο για πιτακια (μιλαμε για το πιο αγνο με τα πιο λιγα υλικα ) και λυωνω στο μουλτι ενα μηλο με χαχαρη και κανελα....γεμιζω τα πιτακια,στο ταψι,τα ψηνω,ζαχαρη αχνη πανω και κανελα και τελος....αναρπαστα....(μιλαω παντα για οσες μπορουννα φανε κατι σε αλευρι ε???)....υπομονηηηηηηηηηη

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μιλησα χθες το βραδυ με την αλλεργιολογο της fairy's momκαι της candy!!.

δυστυχως μεχρι τις 24 απριλη δεν μπορει να κλεισουμε ραντεβου,αλλα μου εδωσε οδηγιες για να εισαγω σιγα-σιγα φρουτα και λαχανικα στο παιδι,χωρις κανεναν πανικο,μηλο-αχλαδι-μπανανα,μετα λαχανικα πατατα-κολοκυθι-καροτο,και τελος να προσθεσω αρνι ή κατσίκι.μετα θα μας δει για να κανουμε τα πατς.τριτη θα παμε να μας δει,θα μας εξετασει σε 10 τροφες,και την παρασκευη θα ξαναπαμε για να δει την πλατουλα του.

μπορω να πω οτι παρολο που δεν με εχει δει,ηταν πολυ υπομονετικη στο τηλεφωνο,μιλησαμε αρκετη ωρα,της εξηγησα και τα συμπτωματα του μωρου,και τις προηγηθεισες εμπειριες μας απο γιατρους+απο το παιδων...και οι οδηγιες που μου εδωσε ηταν κατατοπιστικοτατες και αναλυτικες.και πολυ κοντα σε οτι ειχα στο μυαλο μου,,,οποτε....βρηκα αλλεργιολογο!!!

κοριτσια ευχαριστω πολυ.

ειναι απιστευτο το ποσο με ξε-αγχωσε απο το τηλεφωνο.

σημερα φαγαμε μηλαρακι!!!!!!!

φιλια σε ολες.και παλι ευχαριστω fairy's mom και candy!!

ελπιζω να αποδειχτει η γιατρος τοσο νορμαλ οσο μου φανηκε απο το τηλεφωνο...:)

γεια σου.. μπορεις να μου πεις και εμενα γιατι τον αλλον μηνα θα παμε Αθηνα στο Αγλαια Κ. και οχι σε καποιον συγκεκριμενο γιατρο και με ολα αυτα που διαβασα ανχωθηκα λιγακι

μηπως πρεπει να κανονισω και εγω με Σαξωνη;ειναι καλη εχω ακουσει με πληρωμη ειναι αυτη;

Κορίτσια εγώ βρήκα αυτή τη σύνταγή (για όσες μπορούν να φάνε αλεύρι...) και εννοείται ότι παραβλέπω το καρύδι και το πορτοκάλι, λεμόνι βάζω αλλά λόγω ΓΟΠ πολύ λιγότερο απο το μισό... Γίνεται κάπως τραγανό αλλά ειλικρινά είναι πολύ νόστιμο!!!

Υλικά

• 3/4 φλυτζανιού σπορέλαιο
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 1 φλυτζάνι καρότο τριμμένο
  • 1 φλυτζάνι μήλο τριμμένο
  • 1 φλυτζάνι καρυδόψιχα
  • 2 1/2 φλυτζάνια αλεύρι
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. σόδα
  • 1 κ.γ. μπέκιν
  • χυμό μισού λεμονιού

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη κοσκιννίζουμε το αλεύρι και το μπέκιν, κάνουμε μια λακουβίτσα και προσθέτουμε το σπορέλαιο, την ζάχαρη το καρότο , το μήλο, το ξύσμα και την καρυδόψυχα. Στο τέλος διαλύουμε την σόδα στο χυμό λεμονιού και την ρίχνουμε και αυτή.Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τα βάζουμε σε λαδωμένη μακρόστενη φόρμα.

Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα περίπου. Οταν κρυώσει το βγάζουμε από την φόρμα και το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Aso4p2.pngplWtp2.png

γεια σου.. μπορεις να μου πεις και εμενα γιατι τον αλλον μηνα θα παμε Αθηνα στο Αγλαια Κ. και οχι σε καποιον συγκεκριμενο γιατρο και με ολα αυτα που διαβασα ανχωθηκα λιγακι

μηπως πρεπει να κανονισω και εγω με Σαξωνη;ειναι καλη εχω ακουσει με πληρωμη ειναι αυτη;

καλημερα!

κοιτα,γνωμη μου ειναι να πας πρωτα στο παιδων,να κανεις τις εξετασεις εκει,και να δεις τι θα σου πουνε....μπορει να μην πεσεις στην δικια μου:lol::lol::lol:

αν δεν μεινεις ικανοποιημενη,ή αν δεν βγαλεις ακρη,πες μας να σου στειλουμε πμ με τα στοιχεια της αλλεργιολογου.

(με την σαξωνη δεν επικοινωνησα....)

το καλο ειναι πως με τα οσα ξερουμε απο εδω ειμαστε υποψιασμενες!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

αγαπητη φιλη καλησπερα. ο πρωτος μου γιος ειχε ατοπικη δερματητιδα και αποδηχθηκε αλλεργικος στο γαλα.για να δεις αποτελεσματα πρεπει να περασει αρκετος καιρος. εγω θυμαμαι περασαν περιπου δυο μηνες για να στρωσει το παιδι. οσο για την γλουτενη ειναι κατι το οποιο ειναι μονιμο. δεν φευγει οπως η αλλεργια στο γαλα. και επισης ειναι κατι το οποιο μπορεις να δεις εαν εχει προβλημα το παιδι με εξετασεις αιματος. εμεις καναμε στο ιπποκρατειο στη θεσσαλονικη. συννενοησου με τη γιατρο σουγια να μην ταλαιπωρησε με διαιτες.

σε ευχαριστω πολυ...να σε ρωτησω στην ηλικια που ειναι ο μικρος μου μπορει να φανει εαν εχει αλλεργια στη γλουτενη με τις εξετασεις αιματος κανονικα?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...