Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμέμα και καλή χρονιά σε όλους σας.Σας γράφω λίγα λόγια για την περιπέτεια του μικρού μου και ζητάω τη γνώμη σας. Ο μικρός μου είναι 6 μηνών και στους 2 μιση μήνες μπήκαμε στο παίδων Αγ. Σοφία με πυρετό και μείναμε για 21 με σηψαιμία και σταφυλοκοκκική πνευμονία. Ολο αυτό το διάστημα έπερνε 2 ισχυρές αντιβίωσεις. τα κακάκια του είχαν γίνει πράσινα και με βλέννα και μας έλεγαν ότι είναι απ'ο την αντιβίωση. Επιστρέφωντας στο σπίτι και μετά από 10 περίπου μέρες, είδα στα κακακια του 1 κλωστούλα αίμα. Να μην σας τα πολυλογώ τώρα που είμαστε στους 6 μήνες εξακολουθούμε να έχουμε αιματάκι και βλέννα.Το χρώμα έχει έρθει στα φυσιολογικά του. Εχουμε πάρει flagil για 8 μέρες, όταν ήταν 5 μηνών, που για να πω την αλήθεια δεν έκανε και πολλά πράγματα. Εγώ απέχω σχεδον από τα πάντα, 2 μήνες τώρα, τρώω δλδ μόνο πατάτες, κοτοπουλο, χοιρινό,ρύζι, μακαρόνια (έχω φάει 1 φορά αυτούς τους μήνες),γλυκο κουταλιού και 2 φορές έφαγα αχλάδι.Βλέπω αιματάκι ανα 3 μέρες ή μια κουκιδιτσα μικρή, ή λίγες κόκκινες κλώστουλες.Οι εξετάσεις αίματος έχουν βγει φυσιολογικές,δλδ ηωσινοφιλα ειναι σε φυσιολογικές τιμές, χαμηλό σιδηρο έχουμε αλλά μας είπαν ότι είναι φυσιολογικό σε μώρα που θηλάζουν αποκλειστικά, όπως και έμείς. Τα rast δεν έχουν βγει ακόμα. Υπήρξαν και 2 φορές που είδα αρκετό αίμα αλλά κατάλαβα ότι ήταν από κάτι που είχα φάει. Θέλω τη γνώμη σας από τη δική σας εμπειρία. Εγώ κοντεύω να σκάσω από την αγωνία μου. Ευχαριστώ πολύ και περαστικά σε όλα τα παιδάκια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρα καταλαβαίνω την αγωνία σου. Δεν έχω να σου πω και πολλά. Απλά να σου πω ότι όταν έκανα εγώ αποχή απείχα και από το χοιρινό γιατί ειχα παρατηρήσει ότι τον πείραζε. Αντίθετα έτρωγα πολλά λαχανικά και κατσίκι/αρνί.

gwggp2.png ISWTp2.png

Η παιδίατρος μου είχε πει οτι και τα κοτόπουλα τα ταίζουν οστεάλευρα,οπότε μπορεί και αυτά να πειράζουν...Βεβαία οταν ρώτησα την παιδιγαστρεντερολόγο ,το θεώρησε υπερβολικό...Δεν βγάζεις άκρη...

Mara το πιο πιθανο απο αυτα που τρως αν οντως ειναι αλλεργια ειναι το χοιρινο που ειναι αλλεργιογονο ....οπως ειπε και η τζεν τρωγε κατσικακι/αρνακι μπορεις επισης να τρως κουνελι και γαλοπουλα... μη πεσεις και κατω ...

οι εξετασεις μπορει να μη δειξουν και κατι γιατι και εμας οι πρωτες γυρω στους 5 μηνες δεν εδειξαν τιποτα που θηλαζα ακομη ενω ειχαμε αλλεργια ...ποτε βγαινουν??η παιδιατρος τι λεει για το συνεχιζομενο αιμα???εχεις συμβουλευτει παιδογαστρεντερολογο??μηπως να εκανες και μια επισκεψη στο παιδων σε γαστρεντερολογο??

το φλατζιλ παλι τι ειναι???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Μαρα να σου ζησει ο μικρος σου. σε καταλαβαινω απολυτα που αγχωνεσαι, αλλα δεν κερδιζεις τιποτα. Να ξερεις οτι σε λιγο καιρο θα το ξεπερασει. Με τις αντιβιωσεις που πηρε τοσο μωρο, μαλλον πειραχτηκε το εντερακι του κ γιαυτο "επαθε" κ τις αλλεργιες. Τωρα χρειαζεται καποιο χρονο να αποκατασταθει το εντερο του και ταυτοχρονα να μην καταναλωνεις εσυ αλλεργιογονες τροφες ωστε να μην του δημιουργησεις κ νεες αλλεργιες. Σιγουρα δεν τον πειραζουν ολα αυτα που εχεις κοψει, απλα δεν ειναι καλη η κατασταση του εντερου του κ γιαυτο κ δε σταματαει το αιμα.

Δε ξερω ποια ειανι η αποψή σου για την ομοιοπαθητικη, αλλα εμενα στο δευτερό μου παιδι εκανε θαυματα. και στο προτεινω επειδη ηδη εχει ταλαιπωρηθει το παιδακι με γιατρους κ φαρμακα (κ σεις περισσοτερο).

GwASp3.png

Διαφημίσεις

Εχουμε πάει σε παιδογαστρεντερολόγο στο παίδων και μας έδωσε το σιροπάκι (το flagil, που είναι για ένα μικρόβιο του εντέρτου, το κλωστιρίδιο decifil - δεν ξέρω πως γράφετε-), και τις εξετάσεις αιματος να κάνουμε. Το θεώρησε σίγουρη αλλεργία λογω ιστορικού, - η μαμά μου και η πεθερά μου είναι αλλεργικά άτομα. Για ομοιοπαθητική το σκέφτομαι σίγουρα αλλά δεν έχω βερι γιατρό. Αν θα ήθελες θα εκτιμούσα να μου στείλεις τα στοιχεία του δικού σου Afrodite.Αντε να δούμε πως θα πάει το μικρούλι μου... Αλήθεια...Λέτε να πειράζει το γλυκό του κουταλιού? Τι άλλο γλυκο μπορώ να προσθέσω?Μου έχουν λείψει...

Αν τα γλυκα κουταλιου δεν εχουν μεσα ξηροκαρπια ή εσπεριδοειδη δεν ειναι πολυ υποπτα....

Εγω στη μεγαλη που εκανα αποχη απο πολλα ετρωγα χαλβα σιμιγδαλενιο κ την εποχη που απηχα κ απο σιτηρα ειχα κανει ενα μους με αβοκαντο χουρμαδες κ χαρουπαλευρο, καμια σχεση με πραγματικο μους σοκολατας αλλα απο το τιποτα....

Θα σου στειλω τα στοιχεια της ομοιοαπαθητικου μου. Στη μεγαλη μου κορη, δεν ειχαμε βρει με την πρωτη τη σωστη θεραπεια, αλλα οταν τα καταφεραμε βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση. στον μικρο ηταν θεαματικα τα αποτελεσματα, πηρε δυο καψουλες κ τέλος! Εσας τωρα λογω των αντιβιωσεων η πανιδα του εντερου εχει επιβαρυνθει, οποτε αν βρειτε την σωστη θεραπεια θα ξεμπερδεψετε πιο γρηγορα απο την αλλεργια.

GwASp3.png

Εχουμε πάει σε παιδογαστρεντερολόγο στο παίδων και μας έδωσε το σιροπάκι (το flagil, που είναι για ένα μικρόβιο του εντέρτου, το κλωστιρίδιο decifil - δεν ξέρω πως γράφετε-), και τις εξετάσεις αιματος να κάνουμε. Το θεώρησε σίγουρη αλλεργία λογω ιστορικού, - η μαμά μου και η πεθερά μου είναι αλλεργικά άτομα. Για ομοιοπαθητική το σκέφτομαι σίγουρα αλλά δεν έχω βερι γιατρό. Αν θα ήθελες θα εκτιμούσα να μου στείλεις τα στοιχεία του δικού σου Afrodite.Αντε να δούμε πως θα πάει το μικρούλι μου... Αλήθεια...Λέτε να πειράζει το γλυκό του κουταλιού? Τι άλλο γλυκο μπορώ να προσθέσω?Μου έχουν λείψει...

Από προσωπικη εμπειρία έχω καταλήξει ότι οι παιδογαστρεντερολόγοι στο παίδων (ίσως και αλλού) έχουν πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση αιμορραγικών κενώσεων (και αν κάνω σφάλμα να με διορθώσει όποιος τα γνωρίζει καλύτερα)

Πας με το μωρό σου και τους λες ότι έχει αίμα στα κακά του.

Σου δίνουν Flagyl (ό, τι και αν έχει το μωρό)

Μετά αν δεν σταματήσει το αίμα σου κόβουν τα ΠΑΝΤΑ χωρίς μελέτη και χωρίς πρόγραμμα (χωρίς να σου μιλήσουν ποτέ για τα κρυμμένα γαλακτοκομικά στα αλλαντικά και στα ψωμιά)

Σου λενε "με δάκρυα στα μάτια" ότι θα προσπαθήσουν να μην σου σταματήσουν το θηλασμό. Αλλά αν το μωρό δεν δεχεται το δικό σου γάλα, δυστυχως πρέπει να...

Αν δουν ότι αντιδράς θα σου κόψουν και άλλες τροφές για να δουν μέχρι πότε θα αντέξεις να λιμοκτονείς...

Μετά θα κάνουν κολονοσκόπση ή ορθοσκόπηση στο βρεφος για να διαπιστώσουν θριαμβευτική την αλλεργία (του στυλ¨στα έλεγα εγώ και εσυ δεν άκουγες - φταίει το γάλα σου")

Θα ζητήσουν να μιλήσουν με την παιδίατρό σου και με το σύζυγο για την εμμονή σου να θηλάζεις βλάπτοντας το μωρό σου (και αναφέροντας όλη τη βιβλιογραφία κινδύνων που διατρεχει το μωρό) και μετά θα σου την πέσουν όλοι μαζί...

Και τέλος όταν λυγίσεις θα σου δώσουν μια συνταγή (για ικα ή άλλο ταμείο ) για NEOCATE των 56ευρώ το κουτί (και 600 -800 ευρω το μήνα)

....Τελικά συνεχίζουμε να θηλάζουμε σε πείσμα όλων!

Έχω εκτός από τη δική μου ακούσει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις). Δεν σου κάνω τη γιατρό όμως να την ψάξεις πριν κάνεις ότιδήποτε. Εμείς πήραμε και ομοιπαθητικό "φάρμακο" που από ότι φάνηκε της έκανε καλό. Να την ψάξεις και με την ομοιπαθητική...

ΥΓ> Και εγώ σιμιγδαλένιο χαλβά έφτιχνα για γλυκό (χωρίς ξηρούς καρπούς)

.pngy3DLp3.png

Eμείς που έχουμε εμπειρία απο το Α. Κυριακου όπου νοσηλευτηκαμε λογω αιματηρων κενώσεων δεν ακολουθησαν αυτο το προωτοκολο ακριβως.

Δεν εδωσαν flagyl (δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο), μου ειπαν για αποθηλασμο αλλα αυτο οι νεες οι ασχετες στις οποίες αντιμίλησα- οι μεγαλοι γιατροι τους ειπαν μόνο μητρικό γάλα κάνει καλό και γενικα δεν με πίεσαν πολυ για αυτο...

μου δωσαν αυστηρη διατροφη που δεν ακολουθησα γιατι ακολουθησα αλλες συμβουλες πιο καλες που μου ειπαν οι μαμαδες εδω που ειναι γνωστριες των αλλεργιών.

Μου συστησαν οταν αποθηλασα το alfare της nestle και οχι το neocate...

Γενικά παντως δεν εξηγουσαν τίποτα και αν δεν ηταν το φορουμ, οι αλλες μαμαδες και η συμβουλος θηλασμου Αγλαια και αμαρετο θα ειχα πεθανει της πεινας και δεν θα ηξερα που μου πανε τα 4.

gwggp2.png ISWTp2.png

και εμενα ο αλλεργιολογος αυτο μου ειχε πει στο παιδων...μονο το μητρικο ειναι για αυτες τις περιπτωσεις το πιο καταλληλο και με καποια σχετικη αποχη απο καποιες ομαδες τροφων...για αυτο με ξορκισε εαν το δευτερο εχει αλλεργια και αυτο (περιμενουμε απαντησεις τελος του μηνα ) μου ειπε τοτε χαρακτηριστικα...κακομοιρα μου μινιμουμ ενα χρονο και δε θα βαλεις κρεμες κλπ κλπ θα μιλησεις πρωτα μαζι μας εαν θα δωσεις στερεες κλπ ασε την παιδιατρο να σου λεει οτι θελει.....και μιλαμε στο παιδων πουλεφτα δε παιρνουν ετσι απο εμας....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

yasemi μου κανουν πολύ εντύπωση τα λόγια του γιατρού. Μπορείς σε παρακαλω να μου πεις το όνομα του για να δω αν ειναι ο ίδιος με τον δικό μου? Σε ποιο παίδων από τα δυο?

gwggp2.png ISWTp2.png

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους!

εμεις επιτελους ειχαμε 3 αρνητικες μαγιερ.χτες ειμασταν στον γαστρεντερολογο.να σας πω οτι δεν αρχισαμε ακομα στερεες.αυριο θα κανουμε εισαγωγη στο νοσοκομειο για κλινικη δοκιμη.το πρωι και το απογευμα θα δωσουν στο μωρο ξενο γαλα για να δουν αντιδρασεις.εαν αντιδρασει συμαινει οτι οντως εχει αλλεργια και συνεχιζω την διαιτα εισαγωντας σιγα σιγα τροφες.εαν δεν αντιδρασει αρχιζω να τρωω γαλακτοκομικα και παρακολουθω. επισης θα της κανουν και καποιες εξετασεις αιματος. αναλογα με το αποτελεσμα θα αρχισουμε και στερεες.απο το νοσοκομειο θα βγουμε την παρασκευη μεσημερι.

odFi.jpgK9qbp3.png

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους!

εμεις επιτελους ειχαμε 3 αρνητικες μαγιερ.χτες ειμασταν στον γαστρεντερολογο.να σας πω οτι δεν αρχισαμε ακομα στερεες.αυριο θα κανουμε εισαγωγη στο νοσοκομειο για κλινικη δοκιμη.το πρωι και το απογευμα θα δωσουν στο μωρο ξενο γαλα για να δουν αντιδρασεις.εαν αντιδρασει συμαινει οτι οντως εχει αλλεργια και συνεχιζω την διαιτα εισαγωντας σιγα σιγα τροφες.εαν δεν αντιδρασει αρχιζω να τρωω γαλακτοκομικα και παρακολουθω. επισης θα της κανουν και καποιες εξετασεις αιματος. αναλογα με το αποτελεσμα θα αρχισουμε και στερεες.απο το νοσοκομειο θα βγουμε την παρασκευη μεσημερι.

Μου φαίνεται περίεργος ο τρόπος που θέλουν να διαπιστώσουν αλλεργία στο μωρό. Η αλλεργία μπορεί να έχει υποχωρήσει λίγο ή πολύ και να ξαναπυροδοτηθεί από τη δοκιμή αυτή ή μπορεί να χρειαστούν αρκετές φορές κατανάλωσης είτε απευθείας, είτε μέσα από το γάλα σου. Δεν βλέπω γιατί βιάζονται!

Από την προσωπική μου εμπειρία (και συγγνώμη, αν το ξαναδιαβάζετε), θεωρώ καλύτερο η εισαγωγή στερεών να γίνει όσο εσύ είσαι σε αποχή. Αν πάει κάτι στραβά με τα γαλακτοκομικά, θα καθυστερήσεις ακόμη έναν μήνα χωρίς λόγο!

Η κόρη μου έφαγε τις πρώτες φορές τις τροφές χωρίς προβλήματα (ενώ έτρωγα γαλακτοκομικά) και άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα μετά από κάποιους μήνες. Όταν έκανα αποχή, μπορούσε να φάει τις περισσότερες τροφές χωρίς πρόβλημα, οπότε αποδείχθηκε ότι ήταν αλληλεπίδραση με τα γαλακτοκομικά και όχι πραγματική αλλεργία (πχ καρότο, λάδι, μήλο, αχλάδι και πολλά άλλα). Το αποτέλεσμα ήταν ότι για αρκετούς μήνες, της στερούσα αυτές τις τροφές, ενώ πραγματικά δεν την πείραζαν. Κάποια από τα συμπτώματα επανήλθαν, όταν σταμάτησα την αποχή, οπότε την ξαναέκανα.

Το θέμα είναι ότι, αν γίνει το πείραμα με το ξένο γάλα ή εσύ εισάγεις γαλακτοκομικά, ίσως εμφανιστούν αντιδράσεις σε φαγητά όπου δεν υπάρχει πραγματική αλλεργία και αυτό θα σου καθυστερήσει την εισαγωγή των τροφών στο μωρό για τουλάχιστον ένα μήνα (όπου θα περιμένεις πάλι να καθαρίσει ο οργανισμός σου).

Συζήτησε το και με έναν αλλεργιολόγο.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

συμφωνα με τον γαστρεντερολογο μ'αυτον τον τροπο(δινοντας ξενο γαλα) θα εχουμε πιο γρηγορα αποτελεσματα.εαν το μωρο εχει αλλεργια τοτε θα φαει την κρεμα σινλακ.αν ομως δεν εχει δεν υπαρχει λογος να κανουμε διαιτα.σας γραφω αυτα που μου ειπε.

τι να κανω? ο γιατρος αυτος γνωριζει απο αλλεργιες.παρακολουθησε σεμιναρια διατροφης.να μην τον εμπιστευτω?

odFi.jpgK9qbp3.png

αμαρετο δεν ξερουμε σιγουρα αν εχει αλλεργια.με ποιον τροπο μπορουμε να το διαπιστωσουμε? αν αρχιζω σιγα σιγα να εισαγω εγω γαλακτοκομικα στη διατροφη μου και το μωρο αντιδρασει σε καποια αλλη τροφη,πως θα ξερουμε αν ηταν αλλεργια στο γαλα η σε κατι αλλο.αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.

odFi.jpgK9qbp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμάμαι όλο το ιστορικό σας αλλά θυμάμαι αίμα στα κακά. Αυτό είναι ισχυρή ένδειξη. Εσύ έκανες αποχή και οι μάγιερ βγήκαν αρνητικές. Για μένα αυτό είναι αρκετό, για να αντιμετωπίσω το παιδί ως αλλεργικό και να καθυστερήσω να του δώσω αρκετά πράγματα. Η σινλακ σε τι χρειάζεται;;;

Έτσι όπως το βλέπω, θα προτιμούσα να ξεκινήσω με "ακίνδυνες" τροφές, ενόσω κάνω αποχή, για να έχω καθαρά αποτελέσματα. Αν το ξένο γάλα πειράξει το μωρό σου, μπορεί να το ερεθίσει και φτου κι από την αρχή, πρέπει να περιμένεις για οτιδήποτε τουλάχιστον 15 μέρες, αλλιώς μπορεί να έχεις ψευδείς ενδείξεις για αλλεργία. Ενώ, αν ξεκινήσεις με τις τροφές τώρα που είναι "καθαρά" τα πράγματα, θα δεις αν το πειράζει πραγματικά η συγκεκριμένη τροφή και δεν θα την ξαναδώσεις. Μπορεί και να μην το πειράξει τίποτε, οπότε να συνεχίσεις κανονικά με τις τροφές, πλην των αλλεργιογόνων για το μωρό και των ισχυρά αλλεργιογόνων για σένα. Μετά από μακρόχρονη αποχή, συνήθως μπορείς να φας τουλάχιστον τα λαχανικά χωρίς πρόβλημα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε τόσο μικρή ηλικία δεν είναι αξιόπιστα, μπορεί να δείξουν ψευδώς αρνητικό.

Ένας αλλεργιολόγος φυσικά γνωρίζει περισσότερα πράγματα για τις αλλεργίες από ό,τι κάποιος άλλος γιατρός, που έχει παρακολουθήσει μερικά σεμινάρια.

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν γιατρό και ψάχνω αυτά που μου λένε (αφού την πατήσαμε με την πρώτη παιδίατρο που το έπαιζε γνώστης των αλλεργιών ...)

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

κανω αποχη απο γαλακτοκομικα και ολα τα κρεατα.συμπτωση ειναι που το μωρο καθαρισε τελειως με το που αρχισα αυστηρη διαιτα? εχεις δικιο σ'αυτο που λες για το ξενο γαλα.λαθος μου που δεν το ειπα αμεσως στον γιατρο.τωρα πρεπει να τον παρω τηλεφωνω.δεν θελω να κανω κατι που θα χειροτερεψει την κατασταση μας.σ'ευχαριστω πολυ!

odFi.jpgK9qbp3.png

Και τέλος όταν λυγίσεις θα σου δώσουν μια συνταγή (για ικα ή άλλο ταμείο ) για NEOCATE των 56ευρώ το κουτί (και 600 -800 ευρω το μήνα)

....Τελικά συνεχίζουμε να θηλάζουμε σε πείσμα όλων!

ΥΓ> Και εγώ σιμιγδαλένιο χαλβά έφτιχνα για γλυκό (χωρίς ξηρούς καρπούς)

Εμάς δεν μας έκοψε το θηλασμό, ίσα ίσα με συνεχάρηκε που θηλάζω. Μας είπε ότι μπορούμε να προσθέσουμε κρεμούλα και μας έδωσε την noutra nutricia από γαλα neocate. Χθες φάγαμε μια κουταλίτα και σήμερα δύο.Στα κακάκια είοδα μια απειροελάχιστη κουκιδιτα αιμα αλλά αυτο το είχα και πριν την κρέμα.

Γεια σας κορίτσια!!!!!Youpi,κι εγώ έχω πάει στην Παναγιώτου και ενώ μου έλεγαν ότι είναι κορυφή εγώ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο.

Babylove,μπορείς να μου στείλεις κι εμένα πμ με το τι σου έλεγε η Παναγιώτου?

Yasemi,μπορείς να μου πεις κι εμένα το όνομα του αλλεργιολόγου σου γιατί σου τα είπε σωστά!

Afrodite,όταν λες ότι το μωρό σου πήρε 2 κάψουλες ομοιοπαθητικής και τέλος,εννοείς ότι το μωρό είναι τελείως καλά και εσύ μπορείς να φας τα πάντα?

40+mama,έχεις απόλυτο δίκιο και τα έγραψες πολύ καλά!Και όπως είπες:''συνεχίζουμε να θηλάζουμε σε πείσμα όλων''!!!!

Credo83,η amaretto έχει δίκιο..Δεν νομίζω να είναι και πολύ σωστά αυτά που σου είπε ο γιατρός.Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που θέλει να διαπιστώσει την αλλεργία με αυτόν τον τρόπο.Καλύτερα να ακολουθήσεις τις συμβουλές της amaretto γιατί κι εγώ ακολούθησα τις συμβουλές όλων των μαμάδων που γράφουν εδώ και πάμε καλά.Αν είχα ακούσει τους γιατρούς θα είχα σταματήσει να θηλάζω..Πρέπει να πας σε αλλεργιολόγο καλύτερα..!

Mara74,δεν σου δώσανε το γάλα αλλά σου έδωσαν την κρέμα με γάλα neocate..Αυτή η κρέμα πόσο στοιχίζει?Σίγουρα και από την κρέμα που προτείνουν κερδίζουν από τις εταιρίες.

Afrodite,όταν λες ότι το μωρό σου πήρε 2 κάψουλες ομοιοπαθητικής και τέλος,εννοείς ότι το μωρό είναι τελείως καλά και εσύ μπορείς να φας τα πάντα?

τρωω τα παντα εκτος απο γαλακτοκομικα!Στις γορτες που δοκιμασα ενα γλυκο που ειχε γαλα κ κατι αλλα χαζα με γαλακτοκομικα επισης, εβγαλε κατι κοκκινιλες στο προσωπο, αλλα με το που σταματησα, του περασε παλι. Πριν την ομοιοπαθητικη ειχα 5 μηνες αποχης απο γαλακτοκομικα κ απο πολλα αλλα, το αιμα δε σταματουσε, και μολις πηρε τις καψουλες, την επομενη μερα ειχε πολυ αιμα κ μετα τελος! Οσες μαγιερκαναμε βγηκαν αρνητικες, αλλα κ με το ματι φαινοταν η διαφορα. Δεν ξαναειδαβλεννα απο τοτε!!!

Την Δευτερα πηγα κ ειδα κ την γιατρο απο κοντα κ ειπαμε να κανουμε κατι συμπληρωματικο. Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.

GwASp3.png

Kαλησπέρα!

Μάλλον έχουμε και εμείς πρόβλημα με αλλεργίες και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας…Εδώ και 2-3 μήνες η μικρή(4,5 μηνών) κάνει ηχηρά,υγρά, πράσινα κακά με βλέννες. Σάυτό το διάστημα έχω δει 2 φορές αίμα κόκκινο όσο το κεφάλι μιας καρφίτσας, 1 φορά μια καφέ κλωστούλα και άλλη μία (πριν 2 εβδομάδες περίπου, όταν έπαιρνε και αντιβίωση για τον λαιμό της, την οποία της έκοψα από μόνη μου) μια κόκκινη κλωστούλα.

Εφάρμοσα το τρίωρο για να δω μήπως είναι υπερπαραγωγή για αρκετά μεγάλο διάστημα (προχθές το σταμάτησα), τον πρώτο καιρό είχα μειώσει τα γαλακτακομικά και εδώ και 2 εβδομάδες έκοψα όλα τα αλλεργιογόνα (τις 9 κατηγορίες δηλαδή). Νομίζω ότι τώρα τρώω ότι και η Jen. Τα κακά εδώ και 3 μέρες κιτρινίσανε αλλά είναι νερουλά και με βλέννες. Θυμίζουνε κρόκο αυγού χτυπημένο με το πηρούνι…

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμη πρόβλημα ή μπορεί να είναι κάτι άλλο; π.χ. δόντια ή από τα πολλά σάλια που βγάζει;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όσες πήγατε σε ομοιοπαθητικό πήγατε σε παιδίατρο-ομοιοπαθητικό ή σε γενικό ομοιοπαθητικό;

γεια σου ζαχαρίνιο, που έχεις χαθεί εσύ;

κακώς έκοψες όλα τα αλλεργιογόνα μαζί, τώρα δεν θα ξέρεις τι σας πειράζει :(

είχες κόψει όλα τα γαλακτοκομικά; ΄

έτσι είναι και τα δικά μας κακά όπως περιγράφεις, σαν χτυπημένο κρόκο έτοιμο για ομελέτα και τα περισσότερα απορροφούνται από την πάνα...δεν είναι νορμάλ;;; χμ, άλλες μανούλες τι λέτε;

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Εφάρμοσα το τρίωρο για να δω μήπως είναι υπερπαραγωγή για αρκετά μεγάλο διάστημα (προχθές το σταμάτησα), τον πρώτο καιρό είχα μειώσει τα γαλακτακομικά και εδώ και 2 εβδομάδες έκοψα όλα τα αλλεργιογόνα (τις 9 κατηγορίες δηλαδή).

Βρε κορίτσια, ποιες είναι οι 9 κατηγορίες? Πω πω μάλλον δεν κάνω κάτι σώστα..

Mara74,δεν σου δώσανε το γάλα αλλά σου έδωσαν την κρέμα με γάλα neocate..Αυτή η κρέμα πόσο στοιχίζει?Σίγουρα και από την κρέμα που προτείνουν κερδίζουν από τις εταιρίες.

Ετσι είναι όπως τα λες. Ολόκληρο σύστημα για να πλουτίζουν οι εταιρίες, ενώ η φύση έχει προνοήσει Η κρέμα κάνει 13 euro.

Αλήθεια οταν ξέκινας στέρεη τροφή, πάντα από αυτες του εμποριού ξέκινας ή μπορείς να φτιάξεις κάτι μόνος σου? πχ από φρούτα?Και αν ναι με τις αλλεργίες τι γίνετε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...