Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jen μπορεις να μου πεις πως ειναι η διαρροια?αφου σαν διαρροια ειναι παντα οι κενωσεις πως θα το καταλαβω?

δεν ειμαι και σίγουρη αλλά νομίζω πρέπει να ειναι πράσινη ...

ας μας πούνε και οι πιο έμπειρες κοπέλες.

gwggp2.png ISWTp2.png

μμμ για διάρροια δεν μπορώ να κατατοπίσω..

Εμάς είχαν αίμα, πότε ροζ, πότε έντονο κόκκινο, ηταν πρασινα κ είχαν βλένες.. κ όλα αυτά με διάφορους συνδυασμους...:roll::roll::roll:

D9kvp2.png?3X2batCM

Θα σου πω πως πρεπει να ειναι τα κακα ενος παιδιου που θηλαζει αποκλειστικα. Παχυρευστα κιτρινα σαν μουσταρδα, με απεπτα μεσα ασπρακια που μοιαζουν με σπορακια. Διαρροια λες οταν ειναι πανω απο 8-10 φορες την μερα.

Τα κακα ενος αλλεργικου παιδιου ειναι πιο αραια, εχουν λιγοτερα ή και καθολου σπορακια, και εχουν βλεννες (σαν μυξες). Μπορει να ειναι και πρασινα. Αν πετυχεις το μωρο την ωρα που κανει κακα, μπορει να δεις οτι κανουν και σαπουναδα. Και φυσικα μπορει να εχουν και αιμα. Ολα αυτα οπως ειπε κ η Γιουπι, σε διαφορους συνδυασμους.

Συνηθως τα πρασινα κακα με σαπουναδα παραπεμπουν και σε υπερπαραγωγη ή σε ιωση και οχι υποχρεωτικα αλλεργια.

μπορει η μειωμενη προσληψη βαρους να δηλωνει αλλεργια αλλα δεν ειναι απαραιτητο. εμενα και τα δυο μου παιδια ειναι "τερατακια" αλλα εχουν αλλεργια. ο μικρος ειναι τωρα 4.5 μηνων και ειναι 8800, αλλα ειναι σιγουρα αλλεργικος στα γαλακτοκομικα κ δεν ξερω κ σε τι αλλο.

GwASp3.png

Διαφημίσεις

εμένα είναι μινιόν...

με ανησυχεί κ η γιατρός..

είναι 8μιση μηνών 72 εκ κ 7260 κλ..

μου έχει πει να της δινω σινλάκ 2 (!) φορες τη μέρα για να παχύνει....αφού δεν τρωει κάτι άλλο προς το παρόν...

Αφροδίτη ακόμα κ όταν θεωρούσα πως πάμε καλά (χωρίς αιμα δλδ) τα κακά ήταν λίγο σαν μους... δεν είχαν πάντα σποράκια κ ίσως να μην ήταν κ τόσο παχύρευστα... αυτό σημαίνει πως κάτι το πειράζει το παιδί κ ας μην έχει αίμα ή είναι λογικό να είναι έτσι τα κακά της????

Σκ..κουβέντα πρωι-πρωι:lol::lol::lol::lol::lol:

D9kvp2.png?3X2batCM

Το μους μια χρα μου ακουγεται!!! Παντως απο οτι μου ειπαν διαφοροι παιδιατροι "αιμα να μην εχει κ ολα καλα" !

το μους οπως μου το φανταζομαι δεν εχει ουτε βλεννες οποτε μου ακουγεται σουπερ.

οσο για την σινλακ... την τρωει το παιδι? εμενα η μεγαλη μου την εκανε εμετο! Δεν τρωει τιποτε αλλο?

GwASp3.png

Γενικά δεν τρώει τίποτα σε ποσότητες..

30 γρ φρούτα, 5 κουτ σούπες, 40 γρ σινλάκ...

Επειδή είχε την ίωση τη θηλάζω μόνο... η γιατρός είπε να της δίνω 2 φορές τη μέρα σινλάκ για πάχυνση αλλά εγώ δεν....κ αγχώνομαι μηπως την αφήνω πίσω όχι μόνο από κιλά αλλά κ από ανάπτυξη γενικότερα.. η αμαρέτο μου είχε πει οτι δεν θεωρεί την κρεμα τυπου σινλάκ χρήσιμη...

μια φορά μετά από σινλάκ είχε κάνει εμετό.. δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο...

Όσο για την περιγραφή σου για τα κακά με ηρέμησες....

Πάντως δεν ξέρω τι ήταν όλα αυτά λίγο πριν να εκδηλώσει την ίωση (αν θυμάστε αρκετο αίμα στα κακά μια φορά κ σπυράκια στα εκτεθειμένα σημεία του σώματος σαν μεγάλα τσιμπήματα από κουνούπια) αλλά δεν τα ξαναπαρουσίασε....ίσως να έχει δίκιο η αμαρετο (ελπίζω κιόλας)κ να ήταν από την επικείμενη ίωση κ όχι να ξαναξύπνησε η αλλεργία...

ΥΓ: καλή ιδέα θα ήταν να κάνουμε ένα τόπικ με συνταγες χωρις γάλα οι μαμάδες που απέχουμε από φαγητά ε???

D9kvp2.png?3X2batCM

jen μπορεις να μου πεις πως ειναι η διαρροια?αφου σαν διαρροια ειναι παντα οι κενωσεις πως θα το καταλαβω?

Στα αποκλειστικα θηλαζοντα βρεφη οι κενωσεις φυσιολογικα ειναι υδαρεις και μπορει να ειναι απο αρκετες μεσα στην ημερα εως και με αποχη εβδομαδας..για τυχον προσβολη απο ιωση και σχετικα ενοχοποιειται το χρωμα των κοπρανων αν ειναι συνηθως πρασινα..

Επειδή είχε την ίωση τη θηλάζω μόνο... η γιατρός είπε να της δίνω 2 φορές τη μέρα σινλάκ για πάχυνση αλλά εγώ δεν....κ αγχώνομαι μηπως την αφήνω πίσω όχι μόνο από κιλά αλλά κ από ανάπτυξη γενικότερα.. η αμαρέτο μου είχε πει οτι δεν θεωρεί την κρεμα τυπου σινλάκ χρήσιμη...

Πάντως δεν ξέρω τι ήταν όλα αυτά λίγο πριν να εκδηλώσει την ίωση (αν θυμάστε αρκετο αίμα στα κακά μια φορά κ σπυράκια στα εκτεθειμένα σημεία του σώματος σαν μεγάλα τσιμπήματα από κουνούπια) αλλά δεν τα ξαναπαρουσίασε....ίσως να έχει δίκιο η αμαρετο (ελπίζω κιόλας)κ να ήταν από την επικείμενη ίωση κ όχι να ξαναξύπνησε η αλλεργία...

ΥΓ: καλή ιδέα θα ήταν να κάνουμε ένα τόπικ με συνταγες χωρις γάλα οι μαμάδες που απέχουμε από φαγητά ε???

και εμενα yioupi Περιπου τετοιες ποσοτητες φαγητου τρωει..το δε μεσημεριανο ειναι αναλογα με τα κεφια της και σχεοδν με 2 ωρες αποσταση απο το τελευταιο γαλα της (αντλημενο παντα)..εμεις το μετραμε σε κουταλιτσες που αν φθασει η ξεπερασει τις 20 ειμαστε πανευτυχεις..στις 10 συμβιβασμενοι. Η φρουτοκρεμα ειναι θεμα υπο διαπραγματευση..και με 5 κουταλιτσες παλι λεμε ευχαριστω.. Το γαλα ειναι η βασικη και κυρια διατροφη..σκεψου οτι απο τις 8,30-15,30 που λειπω πινει 2 φορες γαλα αντλημενο 100-120 ml, λιγη φρουτοκρεμα και το μεσημεριανο φαγητο και μολις επιστρεφω ξαναθηλαζει..

και το βαρος που παιρνουμε ελαχιστο 100-200 gr ανα μηνα

τωρα ειμαστε 75-76 εκ και 7800

Διαφημίσεις

Στα αποκλειστικα θηλαζοντα βρεφη οι κενωσεις φυσιολογικα ειναι υδαρεις και μπορει να ειναι απο αρκετες μεσα στην ημερα εως και με αποχη εβδομαδας..για τυχον προσβολη απο ιωση και σχετικα ενοχοποιειται το χρωμα των κοπρανων αν ειναι συνηθως πρασινα..

Οι κενώσεις μπορεί να είναι υδαρείς ή πηχτές και είναι όλα φυσιολογικά, αν είναι μουσταρδί, αλλά αν το μωρό κάνει μόνο υδαρείς και εκρηκτικές κενώσεις, μπορεί να έχουμε μικρή υπερπαραγωγή ή να ενοχλείται ελαφρά από κάτι.

Αν είναι περιστασιακά πράσινα, μπορεί να ενοχοποιείται ίωση. Αν είναι συνήθως πράσινα, καλό είναι να ψάχνουμε άλλες αιτίες (υπερπαραγωγή, αλλεργία κτλ).

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Σχετικά με τις κενώσεις, εγω είχα πάθει εμμονή οτι το μωρό είχε διάροια από όταν ήταν περίπου 2 μηνών (την αλλεργία -δηλάδη άιμα στα κακά- την εμφάνισε στους 4 μήνες). Μερικές φορές έκανε αφρό, δεν είχαν πια σποράκια τα κακά της και ήταν αρκετά υγρά. Ο παιδίατρος λοιπόν μου έλεγε ότι σε παιδιά που θηλάζουν δεν ασχολούμαστε με την υφή ούτε με το χρώμα που έχουν τα κακά. Μου είπε τότε ότι μόνο αν έχουν αίμα τα κακά είνα διάροια. Από τότε έπαθα ψύχωση και έψαχνα παρα πολύ την πάνα με τα κακά μέχρι που είδα αίμα και έπαθα πανικό. Μετά πήγαμε σε διάφορους γιατρούς και πάντα έλεγα ότι νόμιζα ότι το μωρό είχε διάροια εδω και καιρό. Όλοι λοιπόν μου έλεγαν το ίδιο "σε μωρά που θηλάζουν δεν ασχολούμαστε με την υφή ούτε με το χρώμα που έχουν τα κακά".

Πάντως βάρος έπερνε κανονικότατα η μπέμπα. Αφού όλοι μου έλεγαν ότι το μωρό φαίνεται μια χαρά, αποκλείεται να είναι αλλεργικό, μαλλον τυχαίο έιναι το αίμα. Εγώ πάντως ήμουν και εξακολουθώ να είμαι 99% σίγουρη ότι η Ήβη είναι αλλεργική. Οι παιδογαστρεντερολόγοι βέβαια μίλησαν κατευθείαν για αλλεργεία, με μόνο αξιολογίσημο σύμπτωμα το αίμα στα κακά (τα δικά μου λόγια περί διάροιας δεν τα αξιολογούσαν).

Για να συνεχίσω την σ..κουβέντα, εκεί που κάναμε κακά 5-6 φορές τη μέρα, σιγά σιγά το μειώσαμε σε 2 και από τότε που αρχίσαμε τις στερεές τροφές κάνουμε κακά κάθε δύο ή τρείς μέρες. Αυτό να το θεωρήσω ανησυχητικό? Τι μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω? Προσπαθώ να της δίνω φρούτο (αχλάδι) και νερό... αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από τα κέφια της. Πόσες μέρες πρέπει να περιμένω για να κάνει τα κακά της τώρα που τρώει και άλλα πράγματα εκτός από το μητρικό γάλα? Και αν αργήσει τι πρέπει να κάνω?

Τρωει κατι δλδ... για την ακριβεια, μαλλον τρωει οσο θελει! Και γιατι να μη δωσεις 2 φορες σουπα ή φρουτοκρεμα δλδ κ να δωσεις 2 φορες σινλακ? Επειδη η σινλακ εχει κ ζαχαρη κ παχαινει? Προσωπικα θα προσφερα πιο πολλες φορες τη μερα φαγητο (φρουτο ή λαχανικα). η κορη μου που ειχε αλλεργια εφαγε φαγητο κανονικα πρωτη φορα πολυ μετα τον χρονο. μεχρι τοτε εβαζε στο στομα της ελαχιστα πραματα και οχι καθημερινα. Με τον θηλασμο μεγαλωσε, σταματησε φυσικα να παιρνει πολυ βαρος αλλα δεν νομιζω οτι στερηθιηκε σε αναπτυξη. Ποσο καλυτερα θα πηγαινε αν ετρωγε κρεμες? Θα μου την επαιρνε ή η ΝΑΣΑ ή το ΝΒΑ:wink:;-):wink:

GwASp3.png

Διαφημίσεις

.. μετα το αίμα πριν 10 μέρες σταματήσαμε κάθε στερεη....

Τι προτεινετε?? να τις βάλω πάλι μια -μια???

Δηλαδή 1 εβδ πατατα, μετα την εβδ καροτο-πατατα.. κοκ μεχρι να βαλω κ τα φρουτα μπανανα, αχλαδι ,μηλο με αυτούς τους ρυθμούς?? κ ταυτοχρονη αποχή δική μου από γαλακτοκομικα???

Θα χρειαστώ 2μιση μήνες για να βαλω πάλι οτι είχε δοκιμασει ως σημερα...

D9kvp2.png?3X2batCM

.. μετα το αίμα πριν 10 μέρες σταματήσαμε κάθε στερεη....

Τι προτεινετε?? να τις βάλω πάλι μια -μια???

Δηλαδή 1 εβδ πατατα, μετα την εβδ καροτο-πατατα.. κοκ μεχρι να βαλω κ τα φρουτα μπανανα, αχλαδι ,μηλο με αυτούς τους ρυθμούς?? κ ταυτοχρονη αποχή δική μου από γαλακτοκομικα???

Θα χρειαστώ 2μιση μήνες για να βαλω πάλι οτι είχε δοκιμασει ως σημερα...

ο δικός μου έχει στα περισσότερα αλλεργια.τον πειραξε η alergy care η sinlac πουτο 90% των αλλεργικών παιδιών την τρώνε κανονικά.έπινε neocate εως 17,5 μηνών τωρα δοκιμάζουμε άλλο.η μπανάνα πειράζει.εγω δεν του έδωσα μέχρι και τώρα.και η αλλεργία δεν δίνει σαν στοιχείο το βαρος ενός μωρού.ο δικός μου όταν ήταν τριο μηνών ήταν 6500.ςγώ που ήμουν πολύ αγχώδεις διαπίστωσα ότι δεν είναι τίποτα.διαβασα σε ένα site (μελέτη) ότι τα παιδιά που έχουν αυτου του είδους αλλεργία έχουν γεμμηθει με καισαρική.εγώ και αλλλες 2 φίλες μου που έχουμε τα μωρά μας με αλλεργία όντως κάναμε καισαρική.

ο δικός μου έχει στα περισσότερα αλλεργια.τον πειραξε η alergy care η sinlac πουτο 90% των αλλεργικών παιδιών την τρώνε κανονικά.έπινε neocate εως 17,5 μηνών τωρα δοκιμάζουμε άλλο.η μπανάνα πειράζει.εγω δεν του έδωσα μέχρι και τώρα.και η αλλεργία δεν δίνει σαν στοιχείο το βαρος ενός μωρού.ο δικός μου όταν ήταν τριο μηνών ήταν 6500.ςγώ που ήμουν πολύ αγχώδεις διαπίστωσα ότι δεν είναι τίποτα.διαβασα σε ένα site (μελέτη) ότι τα παιδιά που έχουν αυτου του είδους αλλεργία έχουν γεμμηθει με καισαρική.εγώ και αλλλες 2 φίλες μου που έχουμε τα μωρά μας με αλλεργία όντως κάναμε καισαρική.

ποιού είδους την αλλεργία εννοείς? στα αγελαδινά ή στο ρυζάλευρο?

gwggp2.png ISWTp2.png

Θα σου πω πως πρεπει να ειναι τα κακα ενος παιδιου που θηλαζει αποκλειστικα. Παχυρευστα κιτρινα σαν μουσταρδα, με απεπτα μεσα ασπρακια που μοιαζουν με σπορακια. Διαρροια λες οταν ειναι πανω απο 8-10 φορες την μερα.

Τα κακα ενος αλλεργικου παιδιου ειναι πιο αραια, εχουν λιγοτερα ή και καθολου σπορακια, και εχουν βλεννες (σαν μυξες). Μπορει να ειναι και πρασινα. Αν πετυχεις το μωρο την ωρα που κανει κακα, μπορει να δεις οτι κανουν και σαπουναδα. Και φυσικα μπορει να εχουν και αιμα. Ολα αυτα οπως ειπε κ η Γιουπι, σε διαφορους συνδυασμους.

Συνηθως τα πρασινα κακα με σαπουναδα παραπεμπουν και σε υπερπαραγωγη ή σε ιωση και οχι υποχρεωτικα αλλεργια.

μπορει η μειωμενη προσληψη βαρους να δηλωνει αλλεργια αλλα δεν ειναι απαραιτητο. εμενα και τα δυο μου παιδια ειναι "τερατακια" αλλα εχουν αλλεργια. ο μικρος ειναι τωρα 4.5 μηνων και ειναι 8800, αλλα ειναι σιγουρα αλλεργικος στα γαλακτοκομικα κ δεν ξερω κ σε τι αλλο.

ακριβως αυτα εχουμε κ εμεις.σημερα απο το πρωι ειχε 4 κενωσεις χωρις αιμα,χρωμα κιτρινο με πολυ λιγο πρασινο.καλυτερα απο χτες.(τα κακα της μου εχουν γινει εμμονη ιδεα.καθε φορα που την αλλαζω τα κοιταω κ εχω κ τον αντρα μου που μου λεει για δοκιμασε να δουμε καλα ειναι?:twisted::D)

οταν ηταν 2 μηνων ειχε βλεννες.εδω διαβασα οτι μπορει να εχει αλλεργια αλλα κ ο δικος μας παιδιατρος μου ειπε οτι αυτο δεν μας απασχολει κ μονο οταν δουμε αιμα ανησυχουμε.

η αλλεργια περναει μεχρι τα 2 χρονια?

odFi.jpgK9qbp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν κάποια ξέρει ας μου απαντήσει. Η παιδίατρος μου είπε ότι από τον έβδομο μήνα ο εγκεφαλος δίνει σήμα για μασητικές κινήσεις, οπότε καλό είναι να δίνω κανένα μπισκοτάκι στο μωρό, όχι για να φάει αλλα για να μάθει να μασάει. Το θέμα είναι τι μπισκοτάκι να δώσεις σε ένα μωρό που έχει αλλεργία. Τα μόνα "αθώα" που μπόρεσα να βρω είναι κάτι βιολογικά αλλά και αυτά περιέχουν σιτάλευρο. Και τα σιτηρά δεν θεωρούνται αλλεργιογόνα και για αυτό εισάγονται αργότερα στην διατροφή του μωρού? Έχει καμία από εσάς εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα? Το θέμα μου δεν είναι να της δώσω αναγκαστικά μπισκότο, απλά σκέφτομαι μήπως πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει να μασάει και εγώ την καθυστερώ.

Καλημέρα κορίτσια! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν κάποια ξέρει ας μου απαντήσει. Η παιδίατρος μου είπε ότι από τον έβδομο μήνα ο εγκεφαλος δίνει σήμα για μασητικές κινήσεις, οπότε καλό είναι να δίνω κανένα μπισκοτάκι στο μωρό, όχι για να φάει αλλα για να μάθει να μασάει. Το θέμα είναι τι μπισκοτάκι να δώσεις σε ένα μωρό που έχει αλλεργία. Τα μόνα "αθώα" που μπόρεσα να βρω είναι κάτι βιολογικά αλλά και αυτά περιέχουν σιτάλευρο. Και τα σιτηρά δεν θεωρούνται αλλεργιογόνα και για αυτό εισάγονται αργότερα στην διατροφή του μωρού? Έχει καμία από εσάς εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα? Το θέμα μου δεν είναι να της δώσω αναγκαστικά μπισκότο, απλά σκέφτομαι μήπως πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει να μασάει και εγώ την καθυστερώ.

και εγω εχω ακριβως αυτο το προβλημα και του δοσα 2-3 φορες ενα μπισκοτακι της χολ χωρις γαλα αλλα τα κανει ολα χαλια (ε φανταζεσαι για τι πραγμα σου μιλαω)και αποφευγω ασε που εχει ζαχαρη και εν ειναι και πολυ υγιεινο. αλλα για τα σιτηρα που λες ρωτησα τον αλλεργιολογο και μουπως δεν πειραζει να δοκιμασω και αν κανει αντιδραση να μην του ξαναδωσω.και δεν επαθε τιποτα.επισης απο το 10ο μηνα του δινω και ψωμακι και παλι μια χαρα το δεχεται.και απο τον 7ο του δοσα μερικες φορες κρεμες δημητριακων βιολογικες και επαθε αλλεργια στο κεχρι και σε κατι αλλα σιτηρα αλλα δεν ξερω πως γινεται σε αυτες να εχει προβλημα και στο ψωμι οχι.οποτε δεν του ξαναωσα.εχτες λοιπον πηρα ρυζογοφρετες για να συνηθισει να μασαει επιτελους γιατι το φαι του εν το λιωνω στο μπλεντερ εδω και καιρο για αυτο το λογο αλλα τα καταπινει ολα ετσι και βγαινουν στα κακια του:roll: αλλα πνιγηκε με τισ ρυζογοφρετες και ολο το απογευμα τις εβγαζε.οποτε ουτε αυτες του κανουν. και εν ξερω τι αλλο να του δωσω γιατι νομιζω θα πνιγει με οτιδηποτε.δεν ξερω οι αλλες μαμαδες τι δινουν αλλα δεν εχω καποια ιδεα ασφαλη.

κοριτσια γεια σας.σας γραφω να σας πω για τα αποτελεσματα που πηρα σημερα.ο μικροβιολογος δεν βρηκε κανενα μικροβιο.ολα καλα μου ειπε,δεν υπαρχει τιποτα.πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι μαλλον δεν ηταν τιποτα.να συνεχισω την αποχη απο γαλακτοκομικα κ αν δεν ξαναεχει αιμα σε δεκα μερες να δοκιμασω να φαω κ βλεπουμε. πριν απο λιγο η μικρη εκανε κακα,πολυ λιγο,και ειχε κατι σαν ροζ μυξα!ειναι αιμα αυτο?ειπα στον παιδιατρο οτι συνεχιζει να εχει κιτρινοπρασινες κενωσεις αλλα μου ειπε δεν πειραζει αυτο.αν ειχε κατι δεν θα φαινοταν στην καλλιεργεια?

odFi.jpgK9qbp3.png

κοριτσια γεια σας.σας γραφω να σας πω για τα αποτελεσματα που πηρα σημερα.ο μικροβιολογος δεν βρηκε κανενα μικροβιο.ολα καλα μου ειπε,δεν υπαρχει τιποτα.πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι μαλλον δεν ηταν τιποτα.να συνεχισω την αποχη απο γαλακτοκομικα κ αν δεν ξαναεχει αιμα σε δεκα μερες να δοκιμασω να φαω κ βλεπουμε. πριν απο λιγο η μικρη εκανε κακα,πολυ λιγο,και ειχε κατι σαν ροζ μυξα!ειναι αιμα αυτο?ειπα στον παιδιατρο οτι συνεχιζει να εχει κιτρινοπρασινες κενωσεις αλλα μου ειπε δεν πειραζει αυτο.αν ειχε κατι δεν θα φαινοταν στην καλλιεργεια?

Αυτό που λες σαν ρόζ μύξα μάλλον είναι αιματάκι. Η φλεγμονή που δημιουργείται στο έντερο θέλει καιρό για να φύγει οπότε μπορεί για αυτό να έχει ακόμα αιματάκι το μωρό. Για να βεβαιωθείς αν πρόκειται για αίμα μπορείς να κάνεις μια καλλιέργεια mayer στα κακά της. Οι απαντήσεις βγαίνουν την ίδια μερά και σου λένε αν ανιχνεύθηκε ή όχι αιμοσφαιρίνη.

Εφόσον δεν υπάρχει μικρόβιο τότε ίσως πρόκειται για αλλεργία. Όπως σου είπε και ο γιατρός σου αποχή απο γαλακτομικά και υπομονή. Θα δείξει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...