Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

tatianaki, πιστέυω ότι το πρόβλημα σας είναι εναλλαγή στα στήθη συχνότερα από όσο χρειάζεται (που προκαλεί υπερπαραγωγή, γι'αυτό και τα αέρια και πιθανώς και το μωρό δυσκολεύεται με τη ροή)

. Δοκίμασε να θηλάζεις από το ίδιο στήθος για συγκεκριμένες ώρες (block feeding) πχ κάθε τρεις ώρες, όσες φορές θηλάζει το παιδί μέσα στο διάστημα αυτό, θα είναι στο ίδιο στήθος. Αν διαμαρτύρεται και ζητά το άλλο στήθος, δοκιμάζεις άλλη στάση πχ ξαπλώνετε ανάποδα από την κλασική ξαπλωτή στάση ή κάνεις κράτημα football. Το ακολουθείς για 2-3 μέρες και, αν δεις ότι χρειάζεται, ανοίγεις το διάστημα στις 4 ώρες κοκ. Στο ενδιάμεσο, αν δυσφορείς από το άλλο στήθος, βγάζεις λίγο γάλα με το χέρι, ίσα-ίσα για να ανακουφιστείς. Θηλάζεις συχνά και δεν παραλείπεις γεύματα. Αν είναι ανήσυχος, βάζεις κατευθείαν στο στήθος, γιατί έτσι ανακουφίζεται από τα πονάκια.

Ταυτόχρονα διατηρείς την αποχή από τα γαλακτοκομικά κτλ, για να είσαι σίγουρη ότι δεν μπαίνει μέσα ο παράγοντας αυτός. Αφού δεις βελτίωση στο πρόβλημα με τα πονάκια και τα αέρια, μπορείς να εισάγεις μικρές ποσότητες γαλακτοκομικών και να δεις αν επανέρχεται το πρόβλημα. Αν ναι, σημαίνει ότι υπάρχει και αλλεργία, οπότε επιστρέφεις στην αποχή σου και κάνεις παρέα σε εμάς.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο το θεμα μας..για την υπερπαραγωγη εχω διαβασει και οταν τρωει ανα μια ωρα τον θηλαζω απο το ιδιο στηθος παντα για 3 φορες τουλαχιστον..δεν διαμαρτυρεται, το δεχεται...

δηλαδη λες να τρωω ολα τα αλλα και αποχη να κανω μονο απο γαλακτοκομικα και τα προιοντα που τα περιεχουν εννοειται... λες να μην ειναι αλλεργια??? αλλα τα πονακια πονακια και τι πονακια..σπαραζει στο κλαμα η ψυχουλα...:cry:

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tatianaki να σου πω και γω τη γνώμη μου μήπως σου φανεί χρήσιμη. Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω εμπειρία με μωρό με αλλεργία... Κόψε εντελώς τα γαλακτομικά σε περίπτωση που είναι αλλεργία, και δες πως θα πάει το μωρό. Αν έιναι αλλεργία δεν αποκλέιεται να έιναι και σε άλλες τροφές περα των γαλακτομικών, γιατί πολλά μωράκια έχουν ανώριμο πεπτικό σύστημα. Αν έχει πολλούς κολικούς ίσως πρέπει να κόψεις τροφές που τους προκαλούν (άσχετα από αλλεργγία) όπως όσπρια, μπρόκολο, κρεμύδια κλπ και γενικά ότι προκαλεί φουσκώματα και αέρια. Έγω σε φάσεις που είχε η μπέμπα μου κολικούς προσπαθούσα να της κάνω μασάζ στην κοιλίτσα... δεν ξέρω αν είχε αποτέλεσμα αλλά η επαφή τους αρέσει. Και μπορείς επίσης να δεις και κάποιον αλλό γιατρό, να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Πολλές φορές βέβαια οι πολλοί γιατροί μπορεί να σε μπλέξουν χειρότερα αλλά αυτο που έκανα εγώ ήταν να δω διάφορους γιατρούς (παιδίατους, παιδογαστρεντερολόγους κλπ) μέχρι να βρω έναν που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη και να έχει διαθεση να ακούσει το πρόβλημα μου και όχι να μας ξεπετάξει.

και μεις εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα εκανε πολυ εντονους κολικους και πολυ μα πολυ κλαμα και καθολου υπνο ο κακομοιρης και μαυριζανε τα ματακια του.ευτυχως ο παιδιατρος ειναι πολυ εμπειρος και το καταλαβε αμεσως-δεν μπορεσα να τον θηλασω μονο 25 μερες και αυτο εβγαζα το γαλα με το θηλαστρο:cry::cry::cry::cry::cry: - και καταληξαμε να πεινουμε το almiron pepti που το δεχτηκε μια χαρα και σταματησε να κλαιει!!!!!!!!!!!! και τωρα που τρωμε πολυ προσεκτικα ομαλη ενταξη στο διατολογιο τη κρεμα ενοειται τη allergy care τη φτιαχνω με νερο γιατι στην αρχη του την εφτιαχνα με το almiron pepti και του επεφτε βαρια και εκλαιγε το καημενουλη και δε μπορουσε να φαει.εκανα και μια χαζομαρα και του εβαλα στη φρουτοκρεμα μιραντα μπισκοτακι και για 1μηνα δεν πηρε καθολου βαρος γιατι δεν αφηνε να παρει ο οργανισμος τις θερμιδες!!!!!!!!!! τι να πω μανουλες που θηλαζετε προσοχη ρωτηστε το παιδιατρο για τη διατροφη σας και υπομονη!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

6Eujp3.png svAfp3.png

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο το θεμα μας..για την υπερπαραγωγη εχω διαβασει και οταν τρωει ανα μια ωρα τον θηλαζω απο το ιδιο στηθος παντα για 3 φορες τουλαχιστον..δεν διαμαρτυρεται, το δεχεται...

δηλαδη λες να τρωω ολα τα αλλα και αποχη να κανω μονο απο γαλακτοκομικα και τα προιοντα που τα περιεχουν εννοειται... λες να μην ειναι αλλεργια??? αλλα τα πονακια πονακια και τι πονακια..σπαραζει στο κλαμα η ψυχουλα...:cry:

Η μια ωρα μπορεί να μην είναι αρκετή.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Κοριτσια εμενα η μικρη μου 11 μηνων εχει κοντα 3 μηνες να κανει αιμα και γενικα τα κακα της ειναι φυσιολογια πλεον.Καθε εβδομαδα δοκιμαζω και απο μια καινουργια τροφη και απο το προηγουμενο Σαββατο δοκιμαζω το κρεμμυδι κοντευω τις 2.Απο προχτες η μικρη κανει αντι για 1-2 φορες κακα 4-4 και σημερα το βραδυ ηταν πρασινα κυπαρισσι.Ειχαμε παει 1 εβδομαδα κρητη και θηλαζε ΟΛΗ την ωρα μαλλον λογω αλλαγης περιβαλλοντος.Υπαρχει περιπτωση να ειναι υπερπαραγωγη?λετε να την πειραζει το κρεμμυδι,να ειναι κρυωμα...τι να ειναι?ελπιζω να μην δω αιμα.δεν ξερω αν πρεπει να κοψω το κρεμμυδι.στενοχωρηθηκα παλι και αγχωθηκα...

Διαφημίσεις

Ασπα, οντως περιμενε μερικες μερες χωρις να προσθεσεις τιποτα αλλο καινουριο, αλλα συνεχιζοντας το κρεμμυδι. Αν δε βελτιωθει κοψτο να δεις αν τοτε βελτιωθει. παντως πιο πιθανο να ειναι κατι ασχετο ετσι οπως το ακουω.

GwASp3.png

Ασπα, οντως περιμενε μερικες μερες χωρις να προσθεσεις τιποτα αλλο καινουριο, αλλα συνεχιζοντας το κρεμμυδι. Αν δε βελτιωθει κοψτο να δεις αν τοτε βελτιωθει. παντως πιο πιθανο να ειναι κατι ασχετο ετσι οπως το ακουω.

Αυτο θα κανω κι ελπιζω να μην την πειραζει το κρεμμυδι γιατι δεν ειναι αλλεργιογονο και κλεινουμε χρονο σε ενα μηνα που υποτιθεται οτι θα δοκιμασουμε δημητριακα,αυγο,ψαρι...αλλα μαλλον βιαστηκα.

Αυτο θα κανω κι ελπιζω να μην την πειραζει το κρεμμυδι γιατι δεν ειναι αλλεργιογονο και κλεινουμε χρονο σε ενα μηνα που υποτιθεται οτι θα δοκιμασουμε δημητριακα,αυγο,ψαρι...αλλα μαλλον βιαστηκα.

Αν έχετε θέμα με αλλεργίες, ειδικά για ψάρι και αυγό καλύτερα να περιμένετε μέχρι τα 3 χρόνια, ρωτήστε κάποιον ειδικό αλλεργιολόγο και όχι τον παιδίατρο.

Και τα δημητριακά, όσο περισσότερο τα αναβάλλεις, τόσο καλύτερα, υπάρχουν πολύ πιο θρεπτικές τροφές για ένα παιδί που περιορίζει λίγο ή πολύ το διαιτολόγιο του.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Καλησπέρα! Το ζουζούνι κοιμήθηκε, οπότε θα γράψω κι εγώ τον πόνο μου. Η ζουζούνα είναι 5 μηνών, θηλάζει και έχει αλλεργία με αίμα στα κακά. Δύο μήνες τώρα έχω κόψει όλα τα κόκκινα κρέατα, γαλακτοκομικά, ντομάτα, ξηρούς καρπούς, αυγό και ψάρι. Επίσης σκευάσματα σιδήρου και τελευταία το πορτοκάλι, το ροδάκινο και όπως διάβασα σε σας θα κόψω και το ψωμί του φούρνου. Η καμπύλη βάρους είναι μια χαρά. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Μόνο υπομονή. Εφ'οσον παίρνει βάρος είμαι σχετικά ήσυχη, όμως τα κακά της μου έχουν γίνει έμμονη ιδέα...Υπάρχουν μέρες με πολύ λίγο αίμα και άλλες με περισσότερο. Έχω μιλήσει κι εγώ με ειδικούς γιατρούς αλλά εξέτασεις δεν κάναμε. Συμφώνησαν ότι είναι πιο πολύ η ταλαιπωρία για το παιδί παρά το όφελος...Διαβάζω ότι ταλαιπωρείστε κι εσείς και σκέφτομαι ότι δεν είμαι μόνη μου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Έχετε εμπειρία με αντιβίωση που πέρνατε εσείς κατά το θηλασμό? Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει αρκετή αντιβίωση. Αρχικά είχα μαστίτιδα και πήρα amoxil, και αμέσως μετά έπαθα ουρολόιμωξη και τώρα πέρνω augmentin. Συνεχίζω κανονικά το θηλασμό και η παιδίατρος μου ειπε ότι έιναι ΟΚ οι αντιβιώσεις αυτές για το μωρό (δεν υπάρχει η επιλογή να μην της πάρω). Εγώ όμως φοβάμαι μην κάνουν κακό στην αλλεργία της μπέμπας και μας πάνε πίσω. Όταν πήρε αντιβίωση το μωρό διαπίστωσα ότι είχε παρα πολλές καινώσεις ημερησίως και ερεθιζόταν επιπλέον το εντεράκι του (βλεπαμε και αιματάκι, το οποίο εγω απέδιδα στην αντιβίωση). Οπότε τώρα φοβάμαι μη συμβεί πάλι το ίδιο εξαιτίας της αντιβίωσης που πέρνω εγώ και περνάει από το γάλα μου στο μωρό. Έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρία με αλλεργία ή άλλα περιέργα συμπτώματα στο μωρό?

Αν έχετε θέμα με αλλεργίες, ειδικά για ψάρι και αυγό καλύτερα να περιμένετε μέχρι τα 3 χρόνια, ρωτήστε κάποιον ειδικό αλλεργιολόγο και όχι τον παιδίατρο.

Και τα δημητριακά, όσο περισσότερο τα αναβάλλεις, τόσο καλύτερα, υπάρχουν πολύ πιο θρεπτικές τροφές για ένα παιδί που περιορίζει λίγο ή πολύ το διαιτολόγιο του.

Αυτο δεν μου το ειχε πει ο παιδιατρος ισα ισα επεμενε να βαλουμε το αυγο απο τους 10 μηνες απλα του το ξεκοψα οτι θα το βαλω μετα τον χρονο.Μπορεις να μου προτεινεις μερικες απο τις τροφες που μου ειπες οτι ειναι θρεπτικες?Σε ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα,

Εχουμε ακριβως τα ιδια θεματα με αλλεργίες που έχετε οι περισσότερες και μακρυ ιστορικό ατοπικής δερματίτιδας και αιματηρών κενώσεων.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει καμιά που την παρακολουθεί αλλεργιολογος και παιδογαστρεντερολογος στο παιδων Α. Κυριακου και αν ναι ποιος γιατρος.

Επίσης έχετε να μου συστήσετε άλλους γιατρούς αυτών των ειδικοτήτων οι οποίοι σας βοήθησαν στην αντιμετώπιση της αλλεργίας του μωρού σας?

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Εμάς ο μικρός είναι πέντε μηνών και τρέφεται αποκλειστικά με μητρικό γάλα. Την τελευταία εβδομάδα δοκιμάσαμε να του δώσουμε, συμπληρωματικά, ξένο γάλα το οποίο όμως δεν το ήπιε. Επιπλέον, σε όποια σημεία στο πρόσωπο του έπεσαν σταγόνες γάλακτος έκανε μετά από λίγα λεπτά πολύ έντονες κοκκινίλες.

Σήμερα θα πάμε να το συζητήσουμε με τον παιδίατρο. Σας έχει τύχει ποτέ περίπτωση παρουσίασης αλλεργίας χωρίς καν να καταπιεί το γάλα? Επιπλέον να αναφέρω ότι η μητέρα του σε όλη την διάρκεια του θηλασμού καταναλώνει μεγάλες ποσότητες γαλακτοκομικών και μοσχαριού χωρίς να έχουμε παρατηρήσει κάποιο σύμπτωμα αλλεργίας.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας...

Καλησπέρα κ από εμένα. Θηλάζω το μωρό μου (οκτώ μηνών κ 7 ημερών κ 7200 γρ κ 72 εκ) αποκλειστικά μέχρι σήμερα κάνοντας ταυτόχρονα προσπάθειες να φάει στερεές από όταν έγινε 6μιση μηνών. Ας ξεκινήσω όμως από την αρχή:

Το μωρό μου όταν ήταν 2 μηνών παρουσίασε αλλεργία στην αγελαδινή πρωτεΐνη. Με καθοδήγηση συμβούλου θηλασμού κ αποχή μου από τα προϊόντα που περιέχουν γάλα κ πρωτεΐνες γάλακτος καταφέραμε να το ξεπεράσουμε κ στη συνέχεια (κάπου στους 5μιση μήνες) ξεκίνησα να τρώω όλα τα φαγητά με ταυτόχρονη κατανάλωση πεπτικών ενζύμων που μου πρότεινε η σύμβουλος.

Όταν δοκίμασα να δώσω στερεές τροφές στο μωρό αυτό δεν δεχόταν κ δεν άνοιγε το στόμα του. Πρώτη φορά άνοιξε το στοματάκι του πριν από 20 μέρες περίπου(όταν ήταν 7μιση μηνών).

Οι στερεές που του έχω προσθέσει είναι οι εξής:

Φρουτόκρεμα: μήλο, αχλάδι, μπανάνα (κ πριν 5 μέρες έβαλα κ πεπόνι) από την οποία καταναλώνει 30 γραμμάρια μάξιμουμ

Φαγητό: Πατάτα, κολοκύθι, καρότο κοτόπουλο ή μοσχάρι (προσθέτω κ λίγο λεμόνι για νοστιμιά κ λαδάκι),από αυτό τρώει 5-6 κουταλιές.

Κάποιες λίγες φορές της έδωσα μια κρέμα που μου σύστησε η γιατρός υποαλλεργική τη sinlac. Από αυτή έχει φάει μάξιμουμ 40 γραμμάρια.

Εννοείται πως με τόσο μικρή ανταπόκριση που έχει στις στερεές τη θηλάζω συνέχεια.

Πριν από 5 μέρες (συνέπεσε κ με την εισαγωγή του πεπονιού) γέμισαν τα ποδαράκια κ τα χεράκια με σπυράκια ολόιδια με αυτά που κάνουν τα κουνούπια. Φρόντισα λοιπόν να μην μπορέσει να τη τσιμπήσει ξανά κουνούπι... Την επόμενη μέρα το ίδιο ενώ τα παλιά ʽʼτσιμπήματα ʽʼ είχαν εξαφανιστεί... σκέφτηκα τότε πως κάποιο έντομο θα υπάρχει στο δωμάτιο κ το ξεσήκωσα κυριολεκτικά.... πάλι τίποτα, την επόμενη μέρα τα τσιμπήματα ξαναεμφανίστηκαν... τότε σκέφτηκα την αλλεργία κ μιλώντας με τη γιατρό μου είπε να βγάλω το πεπόνι από τη φρουτόκρεμα.. Έτσι κ έκανα αλλά σήμερα πάλι τα ίδια.... σπυράκια όμοια με τσίμπημα κουνουπιού αλλά πιο μακρόστενα αυτή τη φορά και τα κακάκια που έκανε στη συνέχεια είχαν πολύ κατακόκκινο αίμα....

Έχω φοβηθεί πάρα πολύ.. τι μπορεί να προκαλεί όλα αυτά?? Κάτι που τρώω εγώ? Ίσως τα γαλακτοκομικά που καταναλώνω κανονικά πλέον? Ή μήπως κάτι από τις στερεές τροφές?? Κ πώς θα μπορέσω να καταλάβω πια τι φταίει? Αφού τρώει ταυτόχρονα κ γάλα κ στερεές ?? (ακόμα κ αυτό το ελάχιστο που τρώει φαντάζομαι πως είναι αρκετό για να την πειράξει)

Συγνώμη αν κούρασα με το τεράστιο πόστ αλλά έχει κάποια μαμά αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο? Μήπως γνωρίζετε τι κάνουμε συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις?

Θα μιλήσω αύριο κ στην παιδίατρο να μου πει τι πιστεύει πως θα πρέπει να κάνω αλλά θα ήθελα να είμαι κατατοπισμένη από πριν...

Ευχαριστώ πολύ!!

D9kvp2.png?3X2batCM

youpi την Παρασκευή ο αλλεργιολόγος που μας παρακολουθει στο παιδων μου ειπε το εξης στην ερωτηση μου οτι μετα από τοσες εξετασεςι ραστ και Patches δενε χουμε ακομη αποδειξη οτι το ωμρο μου εχει αλλεργια στα γαλακτοκομικα: "Από μόνο του το αίμα στις κενωσεις σημαινει αλλλεργια στα γαλακτοκοιμικα και ειναι αποδειξη απο μόνο του, δεν χρειαζεται τίποτα άλλο να μας το επιβεβαιωσει γιατι το αιμα στα κακα προερχεται μονο απο αλλεργια στα γαλακτοκομικα". Η ατοπικη δερματιτιδα όμως μπορει να προερχεται και από κάτι άλλο που το πειράζει.

Ελπίζω να σε βοήθησα και ο γιατρος να μην μου έχει πει καμια μπαρούφα.

gwggp2.png ISWTp2.png

Ευχαριστω τζεν...

μιλησα με παιδίατρο κ μου είπε να πάω από εκει το απόγευμα κ θα μου συστησει παιδογαστρεντερολόγο κ θα μου δώσει να κάνω κάποιες εξετασεις προκαταβολικα πάνω στα τροφιμα που έχει φαει ήδη...

Τώρα που μπήκαν οι στερεες είναι πολύ πιο σύνθετο νομίζω...

κ με έχει αγχώσει πολύ η συνέχεια κ το πότε θα καταφέρει να φαει κάτι σε επαρκη ποσότητα γιατι πως θα επιστρεψω στη δουλειά αν αυτα δεν έχουν τακτοποιηθεί........

Θες να μου πεις το ονομα του γιατρού σου??

D9kvp2.png?3X2batCM

Yioupi, ειναι οντως συνθετο το θεμα, αλλα αφου υπαρχει η προιστορια σου με τα γαλακτοκομικα στη θεση σου θα τα εκοβα. Επισης μεσα σε αυτες τις 20 μερες μπηκαν πολλες καινουριες τροφες, ειδικα για παιδι με προιστορια σε αλλεργιες, οποτε καλυτερα να κανετε λιγο "πίσω". Ειναι λογικο να μη θελει να φαει, τα παιδια με αλλεργιες μπορουννα αμυνθουν σε "εξωτερικες επιθεσεις" μονο κλεινοντας το στόμα τους. Μην σε ανυσηχει αυτο, θα στρωσει, εσυ συνεχισε να προτεινεις χωρις σε καμια περιπτωση να πιεζεις. Ολες αυτες οι τροφες που λες μπηκαν με την μια? Περα απο το πεπονι τι ηταν το τελευταιο που εδωσες? Προσωπικα πρωτα θα δοκιμαζα να κοψω το μοσχαρι. Ειναι θετικο το οτι φευγουν γρηγορα τα σπυρακια παντως!

Α, μηπως αλλαξες κανενα απορρυπαντικο ή σαπουνι? ρωταω επειδη λες οτι εμφανιζονται τη νυχτα... Εσυ τρως τιποτα διαφορετικο αυτες τις μερες? εχει δικιο η Τζεν, η δερματιδτιδα μπορει να προερχεται απο πολλα ενω το αιμα στα κακα, ειναι απο γαλακτοκομικα.

καν'τε τα τεστ, αλλα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να βγουν αρνητικα χωρις ομως να ειναι, δυστυχως δεν ειναι αξιοπιστα...

Για να ησυχασεις παντως, να ξερεις οτι η δερματιτιδα ειναι η πιο ελαφρια μορφη αλλεργιας ή αλλιως το "τελευταιο" σταδιο της. ετσι μου ειχε πει η ομοιοπαθητικός μου τουλαχιστον

GwASp3.png

μιλησα με παιδίατρο κ μου είπε να πάω από εκει το απόγευμα κ θα μου συστησει παιδογαστρεντερολόγο κ θα μου δώσει να κάνω κάποιες εξετασεις προκαταβολικα πάνω στα τροφιμα που έχει φαει ήδη...

παιδογαστρεντερολόγο γιατι?

GwASp3.png

Νομιζω και το λεμονι θα επρεπε να κοψεις και καλη υπομονη!ολα να πανε καλα!!!

Εγώ τρώω κανονικα λεμονι...το τι πειραζει σε καθε ενα περα απο τα πολυ αλλεργιογονα ειναι τελικα εντελως διαφορετικό...εγω για 4 μηνες κάνω αποχη απο γαλ/μικά, δημητ/κά, μοσχάρι, ντομάτα, φράουλα, αυγό, ψάρι, θαλασσινά, ξηροκάρπια. Προχτες εβαλα τα δημητριακα και πειριμένω...:roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

εγω πήγα στο παιδων αγλαια κυριακού.πέρνεις τηλέφωνο και κλεινεις ραντεβου.2132009160είναι το αλλεργιολογικό.αλλά επειδη θα πάς πρωτη φορά θα σου δωσουν έναν άλλο αρθμό να τους πάρεις.εγω μίλησα με τον κυριο Σαβατιανό και τον κυριο Σταυρουλάκη και όταν πάς δευτερη φορά θυμούντε το ιστορικό δεν σε ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια.εμενα ο ζουζούνος ειναι 18 μηνών και πίνει neocate.του έδωσα υποαλλεργικό και τον πειραξε πάλι...θα δούμε

εγω πήγα στο παιδων αγλαια κυριακού.πέρνεις τηλέφωνο και κλεινεις ραντεβου.2132009160είναι το αλλεργιολογικό.αλλά επειδη θα πάς πρωτη φορά θα σου δωσουν έναν άλλο αρθμό να τους πάρεις.εγω μίλησα με τον κυριο Σαβατιανό και τον κυριο Σταυρουλάκη και όταν πάς δευτερη φορά θυμούντε το ιστορικό δεν σε ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια.εμενα ο ζουζούνος ειναι 18 μηνών και πίνει neocate.του έδωσα υποαλλεργικό και τον πειραξε πάλι...θα δούμε

απάντησα στη jen

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...