Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Μπουρμπούρμου είπε για όλες τις τροφές περίπου 1-2 βδομάδες εκτός από γα που ξέρω ένα μήνα ότι θέλουν. Μου τα έκοψε όλα γιατί αν δεις πιο κάτω γράφω ότι έμεινε στάσιμη στο βάρος και αν δούμε βελτίωση θα εισάγω σταδιακά μια μια. Αλλα προβληματιστηκα με το ψωμί που έφτιαξα μόνη μου που δεν είχε ίχνη.σίγουρα δεν τρώω ίχνη.η απορία μου είναι αν όσο καθαρίζει ο οργανισμός της μπορεί να έχει βελτίωση κάποιες μέρες και μια μέρα να κάνει υποτροπή. Η αυτό δείχνει ότι κάτι έφαγα? (εφόσον πχ δεν είναι το ψωμί). Ίσως τα γράφω μπερδεμένα,δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή.

6kQ4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σχετικα με το ψωμι πιστευω οτι αυτο πειραζει..γιατι περιεχει γλουτενη..και γενικα πιστευω τα ζυμαρικα πρεπει να αποφευγεις γιατι περιεχουν κ ζαχαρη καποια!!!!

ευχομαι να βρεις τι σας πειραζει γιανα ηρεμισεις

........δεν ξερω αν εχεις θεμα με τα κιλα σου αλλα ευκαιρια κοψε το ψωμι που παχαινει....χαχα πλακιτσα γιανα γελασεις λιγο!!!!:-P

Έτσι όπως με βλέπω δε θα αργήσω να το κόψω! Μου ακούγεται ζόρικο βέβαια αλλα κάτι θα βρω να τρώω. Από κιλά της εγκυμοσύνης να χάσω κ είμαι οκ. Απλά με τα γα όλως παραδόξως δεν έχασα τίποτα κ πάνε 3 μήνες! Αχ αυτό το αιματακι,λίγο πολύ όλες μας ταλαιπωρεί!

6kQ4p3.png

Μάλιστα.. Η γιατρός μου είπε ότι τη γλουτένη μου την αφήνει τελευταία αν δεν βελτιωθούμε με την τωρινή αποχή γιατί είναι πιο δύσκολη κατηγορία. μια τελευταία ερώτηση.έχει νόημα να κόψω το ψωμί αλλα να τρώω ζυμαρικά,πληγούρι και αλλα γλουτενοειδή? Σε κούρασα με τις ερωτήσεις μου αλλα όπως και να χει με βοηθάς πολύ!

Προσωπικά θεωρω ότι η δίαιτα που σε έβαλε ειναι πολυ στερητική. Καλύτερα (κατα τη γνώμη μου) να απέχεις απο τη γλουτενη (απο ολα τα γλουτενοειδη) παρα απο όλες αυτές τις ομάδες τροφίμων. Το ψάρι κι οι ξηροί καρποί περισσότερα σου προσφέρουν απο ο,τι σου προσφέρουν τα μακαρόνια!

Ρίξε μια ματια στις συνταγές gaps να πάρεις ιδέες σε περίπτωση που απέχεις απο τη γλουτενη.

Πράγματι είναι δύσκολη η αποχη απο τη γλουτενη αλλα στις παιδικές αλλεργιες σκεψου ότι σχεδόν οι μισές έχουν να κάνουν με το γάλα και το 19% με τη γλουτενη. Το υπόλοιπο 30% μοιράζεται σε ψάρια, αυγό, ξηρούς καρπούς κτλ.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Μπουρμπούρμου είπε για όλες τις τροφές περίπου 1-2 βδομάδες εκτός από γα που ξέρω ένα μήνα ότι θέλουν. Μου τα έκοψε όλα γιατί αν δεις πιο κάτω γράφω ότι έμεινε στάσιμη στο βάρος και αν δούμε βελτίωση θα εισάγω σταδιακά μια μια. Αλλα προβληματιστηκα με το ψωμί που έφτιαξα μόνη μου που δεν είχε ίχνη.σίγουρα δεν τρώω ίχνη.η απορία μου είναι αν όσο καθαρίζει ο οργανισμός της μπορεί να έχει βελτίωση κάποιες μέρες και μια μέρα να κάνει υποτροπή. Η αυτό δείχνει ότι κάτι έφαγα? (εφόσον πχ δεν είναι το ψωμί). Ίσως τα γράφω μπερδεμένα,δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή.
Καταλαβα τι ρωτας αλλα δεν ξερω να σου απαντησω.Το ιδιο αναρωτιομουν κι εγω μεχρι να καθαρησουμε απο τα γαλακτοκομικα.Μαλλον δεν μπορεις να απαντησεις αμεσα.Προς το παρον κανε παρατηρηση και καταγραφη, ασε τα συμπερασματα για πιο μετα.Οι αλλεργιες θελουν υπομονη.

Για μια φορα ακομα συμφωνω με τη Νινα-Νανα.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Τα αέρια ίσως να οφείλονται στην αλλεργία, γενικώς το πεπτικο σύστημα ειναι ευαίσθητο ακόμη.

Τελικα απέχεις απο τη γλουτενη;

Όχι , δε μ'αφήνει ο άντρας μου! Λέει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τα της παιδογαστρεντερολόγου. Μέχρι και ψωμί κάθεται και μου ζυμώνει!

Όταν ολοκηρώσω 2 βδομάδες αποχής από τα υπόλοιπα (σε 5 μέρες δηλαδή) θα πάω να τη ζυγίσω και αν δεν έχει πάρει ξανά βάρος θα την κόψω ασυζητητί! Πάντως μέχρι τώρα το αίμα έχει ελαττωθεί κατά πολύ, δεν έχει όμως εξαφανιστεί. Θα έπρεπε? Κάνει στις μισές πάνες της ημέρας από ελάχιστο αιματάκι (δηλαδή, 1-2-3 κουκκίδες ή 1-2-3 ίνες). Καμία φορά κάνει λίγο παραπάνω αλλά σπάνια και σε καμία περίπτωση όσο έκανε πριν.:) Τι λέτε γι αυτό? Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι ότι από πριν ξεκινήσω τη "μεγάλη" αποχή (2 βδομάδες τώρα) έχει βγάλει στα μαγουλάκια της σαν εκζεματάκι και στο μπουτάκι της επίσης. Αυτά δεν έχουν υποχωρήσει ΚΑΘΟΛΟΥ. :confused:Λογικά δε θα έπρεπε να υποχωρήσουν ή τελευταία φεύγουν? Μάλιστα στο μπουτάκι της άρχισε να ξεφλουδίζεται κιόλας λίγο.:? Και κατά τόπους το δερματάκι της στα πόδια της είναι λίγο τραχύ. Βέβαια, πάντα ήταν έτσι αλλά δεν είχα δώσει σημασία:(

6kQ4p3.png

Διαφημίσεις

Όχι , δε μ'αφήνει ο άντρας μου! Λέει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τα της παιδογαστρεντερολόγου. Μέχρι και ψωμί κάθεται και μου ζυμώνει!

Όταν ολοκηρώσω 2 βδομάδες αποχής από τα υπόλοιπα (σε 5 μέρες δηλαδή) θα πάω να τη ζυγίσω και αν δεν έχει πάρει ξανά βάρος θα την κόψω ασυζητητί! Πάντως μέχρι τώρα το αίμα έχει ελαττωθεί κατά πολύ, δεν έχει όμως εξαφανιστεί. Θα έπρεπε? Κάνει στις μισές πάνες της ημέρας από ελάχιστο αιματάκι (δηλαδή, 1-2-3 κουκκίδες ή 1-2-3 ίνες). Καμία φορά κάνει λίγο παραπάνω αλλά σπάνια και σε καμία περίπτωση όσο έκανε πριν.:) Τι λέτε γι αυτό? Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι ότι από πριν ξεκινήσω τη "μεγάλη" αποχή (2 βδομάδες τώρα) έχει βγάλει στα μαγουλάκια της σαν εκζεματάκι και στο μπουτάκι της επίσης. Αυτά δεν έχουν υποχωρήσει ΚΑΘΟΛΟΥ. :confused:Λογικά δε θα έπρεπε να υποχωρήσουν ή τελευταία φεύγουν? Μάλιστα στο μπουτάκι της άρχισε να ξεφλουδίζεται κιόλας λίγο.:? Και κατά τόπους το δερματάκι της στα πόδια της είναι λίγο τραχύ. Βέβαια, πάντα ήταν έτσι αλλά δεν είχα δώσει σημασία:(

Πλεον εχω σταματησει να λαμβανω υποψη μου ινες και κουκιδες λεω"ραγαδα ειναι" και το βαζω στην ακρη.

Το εκζεμα φουντωνει και ξεφουντωνει; εμεις εχουμε λιγο στο ματακι που δεν πολυφαινεται και φουντωνει οταν την πειραζει κατι.

Το εκζεμα φουντωνει και ξεφουντωνει;

Ναι έτσι νομίζω. Της βάζω εναλλάξ bepanthol που μου είπε η γιατρός και κηραλοιφή με σπαθόλαδο που έχω φτιάξει eγω άλλα αναρωτιέμαι μήπως eγω το φούντωνω με την κηραλοιφή... Άρα τα εκζεματα μπορεί να επιμένουν.

6kQ4p3.png

Ναι έτσι νομίζω. Της βάζω εναλλάξ bepanthol που μου είπε η γιατρός και κηραλοιφή με σπαθόλαδο που έχω φτιάξει eγω άλλα αναρωτιέμαι μήπως eγω το φούντωνω με την κηραλοιφή... Άρα τα εκζεματα μπορεί να επιμένουν.
Νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει οτι τα εκζεματα ειναι οντως τα τελευταια που φευγουν, και μαλιστα πρωτα υποχωρουν στο προσωπο και μετα απο το υπολοιπο σωμα.

Εμεις δεν βαζουμε τιποτα επανω.

Παντως για τις τροφες που λες, εγω που τα ειχα κοψει ολα για πολυ καιρο αλλα καταναλωνα "κρυφα' δεν ειδα διαφορα στα συμπτωματα της αλλεργιας.

Διαφορα ειδα την πρωτη φορα που εκοψα τελειως τα γαλακτ/κα (αλλα συχρονως επειχηρησα* να κοψω και την γλουτενη, τα καταφερα μονο για 5 ημερες) και μετα οταν εκοψα πλεον οριστικα τη γλουτενη (αλλα συνεπεσε με το τελος του μηνα που καθαριζαμε απο τα γαλακτ/κα). Οποτε δεν ξερω να σου πω αν η βελτιωση οφειλεται στα γαλακτ/κα ή στην γλουτενη...

Υπομονη 5 μερες ακομα, πες οτι κανεις αποτοξινωση;)...

*επιχειρησα εννοουσα...

Πολυ αιμα εχω δει ολο κι ολο 2 φορες:

11/9 οποτε και πηρα σοβαρα την αλλεργια, το πιο υποπτο που ειχα φαει ηταν ψωμι απο το σουπερ μαρκετ αν και δεν εγραφε τιποτα για γαλα

23/10 εισαγωγη πιπεριας ως νεας τροφης και υπεκυψα και σε ενα λουκουμι(με τι τα φτιαχνουν αυτα;νομιζα οτι ειναι αθωα)

Στο μεσοδιαστημα βλεπω κουκιδες και ινες με αιμα αλλα δεν δινω σημασια.

Επισης ειναι φορες που διακρινω πορτοκαλι περιοχες μεσα στα κακα κι αναρρωτιεμαι ειναι αιμα;Συχνα τα κακα μυριζουν και υποψιαζομαι πως και τοτε υπαρχει αιμα(αν κρινω πως μυριζουν οι κενωσεις της γαστρορραγιας στους ενηλικες).

Τεινω να υιοθετησω το συμπερασμα πως καθε ουσια επιφερει τη δικη της αλλεργικη αντιδραση πχ το γαλα φερνει αιμα, η γλουτενη πρηξιμο.

Εδω και 10 ημερες δεν εχουμε δει τιποτα απο ολα αυτα, τα κακα μας ειναι πεντακαθαρα, αλλα δεν παω να ανησυχω γιατι συνηθως μετα απο μερικες καλες πολυ πανες εχουμε κι ενα "αιματηρο επεισοδιο":sad:

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξυ μου αναψατε φωτιες με τα εκζεματα! Ειχε η μπεμπα ενα στο ποδαρακι της κατω στη γαμπα. Εγω θεωρουσα ολο αυτο τον καιρο οτι ειναι επειδη συνεχεια τριβει τα ποδια της παντου. Εβαζα ενυδατικη ειχε υποχωρησει και ξαφνικα εδω και 3 μερες ξαναφουντωσε! Να την πειραζει κατι αλλο, γιατι εγω κανω αποχη 3 μηνες! Εν τω μεταξυ δεν ξερω γιατι τα εκζεματα τα αντιμετωπιζω ετσι αδιαφορα. Αυτο στο προσωπο ελεγα οτι ειναι απο βρεφικη ακμη, μεχρι απο τα γενια του πατερα της! Μαλιστα καποια μου ειχε πει οτι ειναι απο το γαλα, οπως θηλαζει και σταζει και τριβεται και ακοκα και αυτο το θεωρησα πιθανο και εβαζα πετσετουλα. Και τελικα εξαφανιστηκε με την αποχη! Τωρα το αλλο στο ποδι τι ειναι; Και το πραγμα περιπλεκεται γιατι εχουμε ξεκινησει και στερεες! Ουφ!

NiHHp2.png

Μια χαρά νομίζω τα αντιμετωπίζεις τα εκζεματα! Πολλά μωράκια κάνουν απλή δέρματίτιδα ή βρεφικό εκζεμα. Πιστεύω ότι ανησυχούμε μόνο όταν επιμένει κάτι. Κι eγω στην αρχή στα μάγουλά της το δικαιολογήσα από το γάλα,μίας κ είχε τότε αρχίσει να παίζει με τη θηλη κ να την ακουμπάει στα μάγουλά.στο μπουτάκι της ξεκίνησε από σύγκαμα κ γύρισε σε εκζεμα. Μετα έβγαλε κι άλλο παραδίπλα. Άλλα τώρα μαζευτηκαν πολλά!

Εσύ από τι απέχεις και γιατί? Ποτέ ξεκίνησε τις στέρεες και τι τρώει?

6kQ4p3.png

Απέχω από τα γαλακτοκομικά γιατί είχε αέρια και κολικούς. Σε εμένα ήταν και ξεκάθαρο ότι είναι από αυτό, επειδή όταν έπινα φρέσκο γάλα, ήταν πολύ έντονο. Αρχικά δεν έπινα φρέσκο γάλα καθόλου, κατανάλωνα περιορισμένα τα υπόλοιπα αγελαδινά και κανονικά τα άλλα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ηρεμήσει αρκετά, αλλά είχε ανήσυχο ύπνο. Όταν ξαναήπια φρέσκο γάλα στους 3 μήνες η αντίδραση ήταν η ίδια, οπότε μετά από συζήτηση με την παιδίατρο αποφάσισα να τα κόψω όλα έτσι ώστε να να μην έρχεται το παιδί σε επαφή με το αλλεργιογόνο καθόλου, να καθαρίσει δλδ εντελώς, για τουλάχιστον 3 μήνες. Ε τα αποτελέσματα ήταν άμεσα, ο ανήσυχος ύπνος έφυγε συν το έκζεμα στα μαγουλάκια. Α πρέπει να είχα και βλέννες αλλά γυαλιστερές όχι πράσινες και δεν είχα δώσει σημασία, δεν ξέρω και αν ήταν κάτι τελικά, αλλά τώρα δεν τις βλέπω.

Οπότε εκεί είμαστε τώρα. Ξεκινήσαμε στερεές πριν από 3 βδομάδες, 6 μηνών, πρώτα με χυμό καρότο, μετά ζωμό και εν συνεχεία λαχανικά. Τώρα κάνουμε μια παύση και θηλάζουμε μόνο γιατί έχει να ενεργηθεί 2 μέρες και μου κάνει και κάτι αναγωγές. Γενικώς πάμε πάρα πολύ αργά, αλλά δεν μας πτοεί αυτό!

Α κι εγώ ξεκίνησα δίαιτα GAPS τώρα, έχω 2 μέρες, όχι για το παιδί τόσο αλλά για να δω και τι αποτέλεσμα θα έχει σε μένα. Έστω να χάσω και τα κιλάκια που έχουν κολλήσει!

NiHHp2.png

Εδω και 10 ημερες δεν εχουμε δει τιποτα απο ολα αυτα, τα κακα μας ειναι πεντακαθαρα, αλλα δεν παω να ανησυχω γιατι συνηθως μετα απο μερικες καλες πολυ πανες εχουμε κι ενα "αιματηρο επεισοδιο":sad:

Τι ελεγα;χτες το βραδυ ειχαμε παλι λιγο αιματακι.

Dolorita

γυαλιστερα ειναι παντα τα κακα μας-εκτος απο τις περιπτωσεις που ειναι πολυ αραια σαν διαρροια- οποτε πλεον το θεωρω φυσιολογικη κατασταση για εμας.Πρασινες βλεννες εχει σπανιως.

Ποια κιλα που εχω χασει 15!!! μακαρι να ειχα παρει κι αλλα στην εγκυμοσυνη!!!

Μπουρμπουρ1, σε συνδυασμό με το άλλο ποστ σου, η υπερπαραγωγή μερικές φορές μπορεί να κάνει αιματηρές κενώσεις. Η υπερπαραγωγή, με την έννοια της υπερβολικής λακτόζης στο πρώτο γάλα που κατεβαίνει, μπορεί να οφείλεται στο αραίωμα των θηλασμών.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Τι ελεγα;χτες το βραδυ ειχαμε παλι λιγο αιματακι.

:(

Θα συμφωνήσω για τη γυαλάδα, κι εμείς έτσι. Εμείς βέβαια πάντα βλεννώδη και σπανίως χωρίς έστω και ελάχιστο αιματάκι.

Αμαρετο, η Μπουρμπουρ δηλαδή που είχε δει 3-4 φορές αιματάκι μπορεί να έχει υπερπαραγωγή?

Εγώ που βλέπω κάθε μέρα αποκλείεται ε?:D

Τουλάχιστον να ξεκαθάριζε το τοπίο να ξέραμε με τι έχουμε να κάνουμε! :?Εγώ δεν μπορώ να δώσω ένα στήθος σε 2 γεύματα γιατί εδώ και 2-3 βδομάδες δε χορταίνει με το ένα και ζητάει και το άλλο...:eek:

6kQ4p3.png

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και καθένας μπορεί να ξέρει μόνο για τον εαυτό του. Διαβάστε σε έγκυρες και ενημερωμένες πηγές, ώστε να μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Τύχη είναι να έχεις και κάποιον ενημερωμένο γιατρό αλλά συχνά, αν δεν ξέρουμε τι να προσέξουμε, δεν αναφέρουμε και δεν συνδυάζονται τα συμπτώματα.

Μπουρμπουρ1, σε συνδυασμό με το άλλο ποστ σου, η υπερπαραγωγή μερικές φορές μπορεί να κάνει αιματηρές κενώσεις. Η υπερπαραγωγή, με την έννοια της υπερβολικής λακτόζης στο πρώτο γάλα που κατεβαίνει, μπορεί να οφείλεται στο αραίωμα των θηλασμών.

amaretto καλημέρα! Πρώτη φορά ακούω αυτό που λες και μου δίνεις ελπίδες! Αν ξέρεις, υπάρχει περίπτωση από υπερπαραγωγή γάλακτος, να βγαίνει στις εξετάσεις κοπράνων του μωρού λακτόζη η οποία δεν έχει απορροφηθεί και να οφείλεται σε αυτό και όχι σε κάποιο άλλο πρόβλημα;;;

Το αίμα προέρχεται από ερεθισμένο έντερο. Τι ερεθίζει το έντερο είναι προς διερεύνηση, καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης. Ένα ερεθισμένο έντερο μπορεί να αιμορραγεί από οποιαδήποτε τροφή. Και ναι μεν το μωρό πίνει μόνο μητρικό γάλα αλλά πρωτεΐνες που δεν μπορεί να διασπάσει το σύστημα της μαμάς μπορεί να περνούν στο γάλα. Οπότε βλέπουμε το θέμα συνολικά φροντίζοντας καταρχάς το πεπτικό της μαμάς και περιορίζουμε ή εξαφανίζουμε τα προβλήματα που εμφανίζονται στο παιδί (όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο παθολογικό θέμα).

Εμενα με μπερδεψατε! Εβλεπα βλεννες γυαλιστερες αλλα μουσταρδι, οχι πρασινες. Και μερικες φορες ηταν ολα ετσι. Αυτο ειναι κατι φυσιολογικο; Γιατι παντως τωρα δεν ειναι ετσι, αλλα ειναι ομοιομορφα, μουσταρδι και σχετικα ρευστα. Βασικα ετσι ηταν πριν τις στερεες γιατι τωρα βλεπουμε καροτα και κολοκυθια.

NiHHp2.png

Η υπερπαραγωγή, με την έννοια της υπερβολικής λακτόζης στο πρώτο γάλα που κατεβαίνει, μπορεί να οφείλεται στο αραίωμα των θηλασμών.
Δεν καταλαβαινω.Αν το μωρο τρωγε απο μονο του, χωρις δικες μου καθυστερησεις ανα 2,5 ωρες, αντι ανα 1,5 που θελει, δεν θα κατεβαινε υπερβολικη λακτοζη;Αν σταθεροποιηθουμε σε αυτο τον ρυθμο θα υπαρχει προβλημα;
:?Εγώ δεν μπορώ να δώσω ένα στήθος σε 2 γεύματα γιατί εδώ και 2-3 βδομάδες δε χορταίνει με το ένα και ζητάει και το άλλο...:eek:

Αν ειχες υπερπαραγωγη δεν θα χορταινε μονο με το ενα;

Μπορεις ομως να ξεκινας με το ιδιο στηθος την επομενη φορα.Ε;

amaretto καλημέρα! Πρώτη φορά ακούω αυτό που λες και μου δίνεις ελπίδες! Αν ξέρεις, υπάρχει περίπτωση από υπερπαραγωγή γάλακτος, να βγαίνει στις εξετάσεις κοπράνων του μωρού λακτόζη η οποία δεν έχει απορροφηθεί και να οφείλεται σε αυτό και όχι σε κάποιο άλλο πρόβλημα;;;
Τι εγινε; πηρατε τα αποτελεσματα;

βλέπουμε το θέμα συνολικά φροντίζοντας καταρχάς το πεπτικό της μαμάς και περιορίζουμε ή εξαφανίζουμε τα προβλήματα που εμφανίζονται στο παιδί (όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο παθολογικό θέμα).

Κατα βαθος πιστευω οτι αυτο ειναι το προβλημα μας γιατι απο τοτε που γεννησα η πεψη μου ειναι χαλια -μου κανει εντυπωση γιατι πριν δεν ειχα κανενα προβλημα:confused:- το χειροτερεψα και με την πατατοφαγια...Τωρα παιρνω προβιοτικα και δινω και στο μωρο.Μεχρι στιγμης μικρη η διαφορα για μενα.
Εμενα με μπερδεψατε! Εβλεπα βλεννες γυαλιστερες αλλα μουσταρδι, οχι πρασινες. Και μερικες φορες ηταν ολα ετσι. Αυτο ειναι κατι φυσιολογικο; Γιατι παντως τωρα δεν ειναι ετσι, αλλα ειναι ομοιομορφα, μουσταρδι και σχετικα ρευστα. Βασικα ετσι ηταν πριν τις στερεες γιατι τωρα βλεπουμε καροτα και κολοκυθια.
Το φυσιολογικο ειναι να μην εχει καθολου βλεννες να μην εχουν γυαλαδα.Απλως εγω ειμαι ικανοποιημενη οταν βλεπω μονο αυτο στην πανα:(:rolleyes:...

Βαλτε και κατι κιτρινο να εχετε απ'ολα τα χρωματα!:P:p:p

Μπουρμπουρ, όλα είναι σχετικά. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν ... Γενικά, οι παρεμβάσεις μπορούν να φέρουν απροσδόκητα αποτελέσματα. Μόνο με δική σου παρατήρηση θα δεις πώς επηρεάζεται το δικό σου μωρό, το δεδομένο διάστημα.

Αν ειχες υπερπαραγωγη δεν θα χορταινε μονο με το ενα;

Μπουρμπουρ κι εγω αυτο σκεφτομουν, μονο που αυτο αλλαξε προσφατα οποτε αν ειχα υπερ/γη τωρα εχει ρυθμιστει.

Εσυ θα δεις τι σας βολευει να κανεις με τους θηλασμους. Εσυ τωρα δινεις ενα ή δυο στηθη ανα γευμα?

6kQ4p3.png

Σήμερα όταν ήρθε ο άντρας μου από τη δουλειά (είχε συζητήσει με ένα φίλο πρωτύτερα με παρόμοιο πρόβλημα που έδωσαν υποαλλεργικό) μου λέει "αν δεν στρώσουν τα πράγματα με το μωρό και μας πει η γιατρός να κόψουμε το θηλασμό,θα τον κόψουμε". Eγω κατηγορηματική έβαλα τα κλάματα γιατί θυμήθηκα όταν πήγαμε στην πδγαστρεντερολογο μου είχε πει "δε θα σου πω να κόψεις το θηλασμό,η λύση τώρα είναι να συνεχίσεις". Και τη ρώτησα αν υπάρχουν περιπτώσεις αλλεργίας που προτείνεται η διακοπή τόυ θηλασμού. Μου απάντησε "αν πχ κόψεις και τη γλουτένη και πάλι δεν πάρει βάρος"...

Και ρωτάω eγω τώρα. Τι θα κάνω αν η μικρή δεν ξανάπάρει βάρος και με γλουτένη και χωρίς? Τι γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις? Φαντάζομαι το ψάχνουμε ιατρικά το θέμα.άλλα σ'αυτές τις περιπτώσεις όντως διακόπτεται ο θηλασμος?αν το μωρό κάνει αίμα και δε βάζει βάρος ή βάζει ελάχιστο? δεν πιστεύω πως έτσι γίνεται απλά ρωτάω για να μου πείτε όχι! Ξέρω ότι το μητρικό θεραπεύει κ δε θέλω κάποιον να με πείσει για να συνεχίσω,θα συνεχίσω ούτως η άλλως,απλά θέλω να μου πείτε αν ξέρετε,αν προτείνεται ο αποθηλασμός.:-(

6kQ4p3.png

Σήμερα όταν ήρθε ο άντρας μου από τη δουλειά (είχε συζητήσει με ένα φίλο πρωτύτερα με παρόμοιο πρόβλημα που έδωσαν υποαλλεργικό) μου λέει "αν δεν στρώσουν τα πράγματα με το μωρό και μας πει η γιατρός να κόψουμε το θηλασμό,θα τον κόψουμε". Eγω κατηγορηματική έβαλα τα κλάματα γιατί θυμήθηκα όταν πήγαμε στην πδγαστρεντερολογο μου είχε πει "δε θα σου πω να κόψεις το θηλασμό,η λύση τώρα είναι να συνεχίσεις". Και τη ρώτησα αν υπάρχουν περιπτώσεις αλλεργίας που προτείνεται η διακοπή τόυ θηλασμού. Μου απάντησε "αν πχ κόψεις και τη γλουτένη και πάλι δεν πάρει βάρος"...

Και ρωτάω eγω τώρα. Τι θα κάνω αν η μικρή δεν ξανάπάρει βάρος και με γλουτένη και χωρίς? Τι γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις? Φαντάζομαι το ψάχνουμε ιατρικά το θέμα.άλλα σ'αυτές τις περιπτώσεις όντως διακόπτεται ο θηλασμος?αν το μωρό κάνει αίμα και δε βάζει βάρος ή βάζει ελάχιστο? δεν πιστεύω πως έτσι γίνεται απλά ρωτάω για να μου πείτε όχι! Ξέρω ότι το μητρικό θεραπεύει κ δε θέλω κάποιον να με πείσει για να συνεχίσω,θα συνεχίσω ούτως η άλλως,απλά θέλω να μου πείτε αν ξέρετε,αν προτείνεται ο αποθηλασμός.:-(

Αναρωτιέσαι γι αυτο, αλλα έχεις σκεφτεί το αντίθετο; Να κοπεί ο θηλασμος και πάλι να μην παίρνει βάρος; Ειναι πολυ πιο συχνο απο ο,τι φαντάζεσαι..

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...