Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Κορίτσια τι έγινε τελείωσαν οι διακοπές; Εμείς είμαστε κοντά στη θάλασσα και λέμε να συνεχίσουμε τα μπάνια όσο μπορέσουμε.

Koni καλώς μας ήρθες!

Afrodite καλή αρχή στη δουλειά :)

Εμάς τα νέα μας είναι ότι έχουμε κάνει πολύ δυσκοιλιότητα αλλά νομίζω ότι τις τρείς τελευταίες φορές που έκανε κακά δεν είχαν αίμα. Σήμερα περιμένω τ'αποτελέσματα απο τη mayer να βγούν. Επίσης πήρε τον προηγούμενο μήνα 250 γρ παραπάνω απ'ότι συνήθως βέβαια είμαστε ακόμα στην πιο χαμηλή κλίμακα.

να της βάλω λίγο αλάτι ;;;

αν της δωσω λιγο πατατα στο φουρνο ;;;

Πατάτα φούρνου μπορείς να δώσεις ειδικά το εδωτερικό είναι μαλακό άρα δεν έχει πρόβλημα. Αλάτι θα σε γελάσω ξέρω ότι δεν είναι καλό αλλά για λίγο τί να σου πω;;;; :roll:

Katerina24 ελπίζω να μην είναι τίποτα.

.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ bon-bon σε λιγες μερες παω κ γω πισω στη δουλεια και μου ερχεται να σκασω, οσο το σκεφτομαι.... Που να παρατησω το παιδάκι μου που δε ξεκολλαει απο πάνω μου. Ψαχνουμε παιδικο ή γυναικα απεγνωσμένα.

να της βάλω λίγο αλάτι ;;;

αν της δωσω λιγο πατατα στο φουρνο ;;

Δε βρισκω λογο να μην της δωσεις πατατα φουρνου ή και κοτοπουλο στο φουρνο ή ψητο.... Εμενα τις σουπες δεν τις εφαγε ποτε, δε το θελει το κουταλι, με το χερι την ταιζω ή τα πιανει μονη της.

GwASp3.png

Δε βρισκω λογο να μην της δωσεις πατατα φουρνου ή και κοτοπουλο στο φουρνο ή ψητο.... Εμενα τις σουπες δεν τις εφαγε ποτε, δε το θελει το κουταλι, με το χερι την ταιζω ή τα πιανει μονη της.

Αληθεια δεν εχω ακουσει να δινουν στα μωρα ψητα ,παρα μονο βρασμενα;Γιατι αραγε;Αφου και τα ψητα μαγειρεμενα δεν ειναι;

Κι εμενα ρε γμτ με το κουταλι,χορτοσουπα γιοκ,ουτε ομως με τπτ αλλο....Μονο κανα 2 γρ με την πιπιλα...

Οταν διαβαζω για μανουλες που τα μωρα τους τρωνε τα παντα και τρωνε κυριως με ορεξη δεν μπορω να το πιστεψω οτι υπαρχουν και τετοια μωρα...ευτυχως η δικια μου αυτο το μηνα πινει γαλα και τρωει λιγα φρουτα!

Και συνεχιζουμε......πηγαμε για τα rast αλλά δυστυχώς δεν καταφεραν να της πάρουν αίμα.Ενα σοκ το έπαθα.με την μικρη να χτυπιεται και να την τρυπανε και απο τα δυο χερια να βρουν φλεβα....ελεος....και τελικα η δουλεια δεν εγινε μόνο το μωρο πλανταξε :evil::evil::evil:

Πηρα την γιατρό μου λεει να θρεψουν οι φλεβες και σε καμια εβδομαδα την ξαναπατε :shock::shock: .

Ειδε ότι ειχα ενα θεμα ....μιλαμε το παιδι δεν το ξαναπαω τωρα στα κοντα ..και τελικα μου είπε να της δωσω μόνο μοσχαρακι και βλεπουμε...αφου την θηλαζω και δεν εχουμε θεμα με το τι γαλα θα πιει δεν βιαζόμαστε.

Ουφ τρομερη ταλαιπωρια σημερα.

Δεν τρωει κιολας και ελεγα μηπως της αρεσει και το μοσχαρακι αλλά φοβαμαι και λιγο να της δωσω....θα δω!

Εχασε βαρος....εμ πως να μην χασει αφου τρωει λιγο καιολη μερα κανει σαν σβουρα.

Ομικροβιολογος μου είπε ....φερτε την και αυριονα προσπαθησουμε :shock::shock: ....η γιατρος είπε σε 1 εβδομαδα για να είναι οκοι φλεβες....ε μα θα μας τρελλανουν τελικα!!!!!!!!!

.png

κοριτσια μια απορια.

οταν λετε τριχουλες απο αιμα πως το εννοειται???

σαν μια τριχα απο βλεφαριδα (απο το κατω μερος του ματιου συνηθως και οχι απο καμια θεογκομενα που ειχει βαλει τη max factor extra long) .

:lol::lol::lol::lol: εγω είχα δει και απο θεογκομενα αχαχαχαχχαχα καλό

Κατερινα μακρια από εδω κορίτσι μου!

.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ τελευταία και καταιδρωμένη... Ουφ πολύ τρέξιμο με τα μικρά μου διαολάκια...

Εμείς μια χαρά εδώ και 15 μέρες τρώμε κανονικά γάλα Guigoz 2, ουτε αναγωγικό ούτε τίποτα.... Μια χαρά ... επίσης βάλαμε και γιαουρτάκι στο απογευματινό και πάλι μια χαρά!

Τί να πω βρφε κορίτσια από τοτε που κόψαμε το θποαλλεργικό γαλα σχεδόν εξαφανίστηκαν και οι εμετοί, κάποιες γουλίτσες τώρα πια και αυτό αμα χορεύει πολύ :lol::lol::lol::lol: Επίσης ούτε βλέννες πλέον μια χαρά κακάκια

Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει θάρρος και εχω γίνει λίγο επιθετική με τη διατροφή του αλλά ο μπέμπης μου μου το επιτρέπει. Από εβδομάδα θα του δοκιμάσω και ντοματούλα.

Τώρα ψητή πατάτα του έχω δώσει και εγώ αλλά λίγο ίσα για να γνωρίσει τη γεύση. Ο δικός μου ο χοντρούλης όλα τα τρώει. Πριν μερικές μέρες είχα πάρει του μεγάλου ένα αυγό kinder και το έγλυφε, και αυτό το δικό μου του το είχε δώσει....

Θέλω να πιστεύω ότι μάλλον το έχουμε ξεπεράσει αφούμε τόση ποσότητα αγελαδινού που έχει καταναλώσει τοσες μέρες κάτι θα είχε δείξει

Λοιπόν θα επανέλθω ελπίζω σύντομα οι συνθήκες που γράφω δεν είναι και οι ιδανικοτερες απλά ήθελα να σας ενημερώσω για τα δικά μας νέα για να παίρνουν κουράγιο οι μαμαδες που αντιμετωπίζουν τώρα το πρόβλημα

Καλό βράδυ κοριτσάκια!!!!

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

καλημέρα τι κάνετε?

εμεις προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο νέο πρόγραμμα - δηλαδή εγω να λείπω στη δουλειά...

τις 2 πρωτές μέρες η μικρή Θεοδώρα μας δεν επινε το γάλα που της άφηνα απο το μπουκάλι . χθες καταφερε ο άντρας μου να της δώσει μισο με το μπουκάλι και μισό με το ποτήρι. βασικά το θέμα ειναι οτι το αηδιαζει.... :?

απο φαγητο κάτι πάει να γίνει : τρωει με το χεράκι της αχλάδι , χθες 2-3 κουταλιες καροτο-πατατα , λιγο κουνελάκι στο χέρι & χθες εγινε θαυμα και μου ανοιγε το στομα της να φαει κρέμα μηλο ... εφαγε 4 ολοκληρες κουταλιες!!! :lol:

κατα τα άλλα ευτυχως ειναι καθαρη αλλα απο βλένες παμε πολυ καλα... :?

πρεπει να κάνουμε και εμεις ραστ???

tboys μια χαρα τα πάτε διαβαζω αλλα μην το παρακάνεις με τα γλυκα γιατι μετα δε μαζευονται!!!

koni μου και εμεις ταλαιπωρηθήκαμε τη τελειταία φορά αλλα τι να κάνουμε αφου πρέπει!!!! τελικά ξανα πήγατε??

οσο για το βάρος , ... οταν η δικιά μου περάσει τα 8 κιλά θα κάνω πάρτυ!!!! :roll:

frene μου που να δεις που ειχαμε παει στη μαμα μου & η ανηψια μου που ειναι 6 μηνων ετρωγε 150 γρ. κρεμα και η δικια μου με το ζοοοοοορι 1 κουταλιά! :?

Afrodite μου οσον αφορα τη δουλεια η αληθεια ειναι οτι περα απο το αγχος τι κανει το παιδι , αν εφαγε , αν κοιμηθηκε ( εγω ειμαι καθε 1 ωρα στο τηλ) ξελαμπικάρεις λιγο . βεβαια η κουραση πολλαπλασιαστηκε γιατι εγω πρέπει να ξυπνάω στις 0545 και γυρναω το νωρίτερο στις 1515!

ασε που το απογευμα πρεπει να μαζευω το σπιτι, να μαγειρευω για την επομενη , να εχω τη Θεοδωρα παραμασχαλα που της λειπω ... και τελικα γιναμε και εμεις οπως ακριβως η μαμαδες μας!!!!

καλη συνεχεια σε ολες!

Δυστυχως δεν προλαβαινω να μπαινω κάθε μέρα μέσα , αλλα οπότε μπορώ σας διαβάζω!!!!

υγ. Δοντια βγάλατε , γιατι και σ'αυτο εμεις δε βιαζομαστε .... Ζυγος παιδι μου, τα κάνει ολα οποτε γουσταρει, .... αν γουστάρει! :lol:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

bon bon υπομονη με τις στερεες,καποτε θα γινει το θαυμα...εμεις μονο φρουτα τρωμε...τπτ αλλο...

Οταν λες δινεις αχλαδι και κουνελι στο χερι τι εννοεις?Γιατι εμεις απο δοντια τπτ ακομη και φοβαμαι να της δωσω μην πνιγει...

bon bon υπομονη με τις στερεες,καποτε θα γινει το θαυμα...εμεις μονο φρουτα τρωμε...τπτ αλλο...

Οταν λες δινεις αχλαδι και κουνελι στο χερι τι εννοεις?Γιατι εμεις απο δοντια τπτ ακομη και φοβαμαι να της δωσω μην πνιγει...

ενα θαύμα μένει οπως το λες!!! :cool:

εννοω οτι της τα βάζουμε στο τραπεζάκι και εκεινη τα πιανει τα παιζει, τα λιωνει στο στομα , τα φτυνει, τα πεταει στο πατωμα να δει αν ισχυει ο νομος της βαρύτητας κτλ.

φυσικα την προσέχω και δεν της τα δινουμε , ειδικα το αχλάδι σκληρο. το πατάω λιγο με το χερι μου!!!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Καταλαβα...κι ετσι δηλαδη σιγα σιγα το γλειφει και το τρωει ε ??

Και το ροδακινο που ειναι μαλακο θα μπορουσαμε να δωσουμε ετσι αλλά φοβαμαι μωρε μην πνιγει.Μια φορα της δωσαμε λιγο καρπουζι και εκοψε ενα μικροσκοπικο κομματι και αμεσως πνιγηκε :shock: και φοβηθηκα και δεν της ξαναδωσα τιποτα να γλειφει.Εσεις δοντια εχετε ή τιποτις ακομη;

Διαφημίσεις

ουτε δοντια εχουμε! :roll:

εγω δεν της δινω αλλα φρουτα γιατι δε μ΄αφηνει ακομα η γιατρος. αλλα η δικια μου το κουταλι το αντιπαθει, της αρεσει να το πιανει το φαγητο με τα χερακια της! :cool:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

μπορειτε να δινετε μαλακες τροφες, τα ουλα τους ειναι αρκετα σκληρα για να τις πολτοποιησουν. Πχ ενα ωριμο αχλαδι ή ροδακινο ή καρπουζι Frene μαλλον τυχαιο ηταν ή την ξαφνιασε κ πνιγηκε) ειναι καλες τροφες για να φανε μονα τους. Κοψτε μια λεπτη-λεπτη φετουλα απο το φρουτο κ δωστε την εσεις στο στονα να "δαγκωσει" ανα κομματακι και θα το λιωσει στο στομα. Σιγα σιγα θα το κανει πιο γρηγορα. Εμενα παντως οτι δε μπορουσε να φαει, το εφτυνε τελικα (κοντα στο 10ο μηνα)

Frene, λαχανικα δεν δοκιμασες να δωσεις?

Δε θελω να σας απογοητευσω αλλα 2 παιδακια που εχω στο μυαλο μου που ηταν δυσκολα στο φαγητο απο μικρα, ακομα δυσκολα ειναι (5 χρονων πια...)

Koni, που πηγες να παρουν αιμα?? Θυμαμαι μια φορα στο παιδων το ειχαν κατατρυπησει το παιδι :evil::evil: . Ολες τις αλλες που πηγα σε ιδιωτη ξεμπερδευα με τη μια.

Μπραβο βρε tboys που πατε καλα!!! Χαιρομαι πολυ!

GwASp3.png

Afrodite της εχω δωσει και λαχανικα και μοσχαρι και οτι θες,δοκιμαζω διαφορα,ενθουσιασμο δεν βλεπω,παρα μονο στομα ερμητικα κλειστο...

Τις τελευταιες μερες εχει αρχισει να το κλεινει και στα φρουτα,δεν τρωει με την ορεξη που ετρωγε, μπορει και να επανελθει δεν ξερω....

Λοιποοοοοοον,ηθελα να σας ρωτησω αυτο για τις τροφες στο χερι γιατι νομιζω οτι το κολπο πιανει πολυ στην δικια μου...Οσες φορες παω να της δωσω κατι στο χερι,ορμαει να το παρει να φαει.Αν παλι το φορτσω στο κουταλι,ουτε να το δει...και να πω οτι την πιεσα με το κουταλι;;;Οχι..

Ωστε λετε δεν πνιγονται ε;;;;;;;;;;Να δοκιμασω δηλαδη;;;;

σημερα της εδωσα ετσι ενα κομματακι κοτοπουλο και της αρεσε αρχισε να μασουλαει αλλά φοβηθηκα γιατι εκοψε κομματια και της το πηρα.

Κι αν πνιγει τι κανουμε;;;;; :shock:

Μη μου λες τετοια...αφαγα μεχρι τα 5 ε ???

Η δικια μου τουλαχιστον πινει 1 λιτρο γαλα την μερα,οποτε παλι καλα...

επισης πιστευω οτι δεν εχει καταλαβει ακομη την διαδικασια κουταλι -φαγητο- χορταινω.. :lol: Νομιζει μονο με το γαλα οτι θα χορτασει...

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!

frene, πολλά μωράκια προτιμούν τα finger foods από το κουτάλι! Να φροντίσεις να είναι μαλακά στην αρχή, για να μάθει, όπως είπε και η Αφροδίτη.

Η δικιά μου τρώει καμιά φορά τα φρούτα της έτσι (όταν δεν βαριέμαι κι έχω χρόνο για σκότωμα :oops: ). Με το μήλο μόνο, που δεν είναι τόσο ζουμερό όσο τα άλλα, όταν έβλεπα ότι συσσωρευόταν ποσότητα στο στόμα της χωρίς να καταπίνει, της έδινα λίγο νερό και το κατέβαζε.

frene μου εγω οταν έχω χρονο προσπαθώ με το κουτάλι γιατι με το που το βλέπει αρχιζει τη γκρινια!!!

μη νομιζετε ομως και οτι με το χερι τρωει καμια ποσότητα . αυτό που τρωει με ευχαρίστηση ειναι το ψωμι, κατα τα άλλα τα υπόλοιπα τα φτύνει κυρίως !

αυτό που με στεναχωρεί ειναι οτι ούτε το γάλα που αφήνω το πίνει και οτι τη ζυγισα το σαββατοκυριακο και έχει χάσει 120 γρ. :(

λες και ειχαμε περίσσευμα! :cry:

ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχώ και οτι αυτο συμβαίνει επειδή λείπω και επειδή κινειται αρκετά! πέσαμε ομως πια ανάμεσα στις δυο τελευταίες καμπύλες! :?

Αφροδίτη μου τι κάνει η δικιά σου άρχισε να τρώει.

το ίδιο έχω ακούσει & εγώ . οσα παιδακια ήταν μιζερα με το φαγητό μικρά , συνεχίζουν και αργότερα !!

Τι να κάνουμε ... υπομονή!!!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια μου να σας ρωτησω .... Η μικρουλινα μου εδω και 4-5 μερες εχει βγαλει σπιθουρακια γυρω απο το στομα . Διαβασα πως ειναι σημαδι αλλεργιας ... Κακάκια κανουμε μια φορα στις 3 μέρες , κοιταξα δεν ειδα τιποτα ανησυχιτκο ..Στον παιδιατρο παμε την επομενη εβδομαδα και δεν θελω για μια ερωτηση να παω στο νοσοκομείο ..

Να συμπληρώσω πως οτι βρει το βαζει στο στομα :roll:

Πως ειναι τα σπυράκια των αλλεργιων? Τι αλλο να προσέξω?

Σας ευχαριστώ πολυ :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κοριτσια μου να σας ρωτησω .... Η μικρουλινα μου εδω και 4-5 μερες εχει βγαλει σπιθουρακια γυρω απο το στομα . Διαβασα πως ειναι σημαδι αλλεργιας ... Κακάκια κανουμε μια φορα στις 3 μέρες , κοιταξα δεν ειδα τιποτα ανησυχιτκο ..Στον παιδιατρο παμε την επομενη εβδομαδα και δεν θελω για μια ερωτηση να παω στο νοσοκομείο ..

Τα σπυρακια μπορει να ειναι απο σαλια, μπορει πο κατι που βαζει στο στομα. Δε νομιζω να ειναι αλλεργια, αν ηταν θα εβγαζε και αλλου, αλλα θα τα δει κ ο γιατρος σου για σιγουρα.

Η Δαναη τρωει πολυ καλύτερα τωρα.

Τρωει στο σχολειο, αλλα ολο και κατι τρωει κ το απογευμα στο σπιτι. Φυσικα θηλαζει, δεν εχει να κανει αν ειναι χορτατη απο φαγητο ή οχι. ΚΑι τωρα θελω να την αποθηλασω και δε ξερω πως να το καταφερω που δεν πινει το υποαλλεργικο γαλα με τιποτα...

GwASp3.png

Μηπως περασε καποια ιωση (πολύ -πολύ ελαφρα) και δεν το πηρες χαμπαρι; Καμια φορά στο τέλος των ιώσεων βγάζουν καποια σπιθουράκια γυρω απο το στομα.

Επισης μπορει να ειναι απο τον ιδρώτα, οπως κοιμοταν κλπ.

Η απο κατι που έβαλε στο στομα...

Να παρατηρησεις αν πανε και αλλου τα σπυρακια πανω στο σωμα της. Ελκπιζω να μην ειναι κατι παντως!

Σας ευχαριστώ πολυ Afrodite και Eve :D

Ναι μαλλον ειμαι υπερβολική ...εχουν σχεδόν φύγει και ευτυχως δεν έβγαλε πουθενα αλλου .

Λετε να χει δικιο που με μαλώνει ο καλος μου οταν του λεω κατι καινουργιο ? Δεν μπορει να αποφασίσει αν μου κάνε καλό ή κακο το φορουμ :lol::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Όταν ήμουν μικρή, υπήρχαν κάτι κουτάλια που με έκαναν κι έβγαζα σπυράκια γύρω από το στόμα. Έφευγαν μετά από λίγες ώρες. Δεν ξέρω από τι υλικό ήταν, πάντως πρόσφατα διάβασα αυτό για την αλλεργία στο νικέλιο

http://www.allergy.org.gr/patients_info/nickel.asp

και συσχέτισα κάποια πράγματα που θυμάμαι από τα νιάτα μου.

Πάντως, κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον καμιά βρωμίτσα ευθύνεται για τα δικά σας σπιθουράκια.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Και γω εχω αλλεργια στο νικελ, ευτυχως οχι τοσο εντονη για να με πειραζει το κουταλι. Οι ζωνες και τα ψευτικα κοσμηματα ήταν το προβλημά μου.

Πως πατε κοριτσια?

Bon-bon προσαρμοστηκατε στα νεα δεδομένα? Εμεις προσπαθουμε, μια καλα μια χαλια... Το καλο ειναι οτι αρχισε και τρωει στο σχολειο αλλα και στο σπιτι. Δεν αρνειται το κουταλι οπως εκανε παλια, μπορω να πω οτι σε καποιες τροφες που της αρεσουν ανυπομονει κι'ολας :wink:

Κατα τα αλλα τωρα προσπαθω να της κοψω τους πολλους πολλους θηλασμους, αλλα η ιδια δε το θελει καθολου. Τουλαχιστον να κοψουμε τους νυχτερινους για αρχη, με σκοτωνουν τωρα που ξυπναω πολυ πρωι για να παω στη δουλεια. Με τιποτα ομως δεν καταφερνω να της δωσω το υποαλλεργικο το γαλα. Ουτε σε μπουκαλι, ουτε σε ποτηρι ουτε σε τιποτα. Εκανα κ αποπειρα να της δωσω κατσικισιο γιαουρτι, ουτε να το κοιταξει δε γυριζε... Ελπιζω οτι καποια στιγμη θα δεχτει να πιει άλλο γαλα...

GwASp3.png

καλημέρα και απο μένα.

καταφερα και βρηκα λίγο χρονο στη δουλειά γιατι στο σπίτι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!

η μικρη μου εχει μετατραπει σε θηριακη !!! αλλα πραγματικά τη χαιρομαι γιατι μετα σου πεταει κατι χαμόγελα αλλο πράγμα!!!

βγαλαμε τα πρωτα δόντια μας: την προηγούμενη τρίτη τα 2 κάτω και την τετάρτη έσκασε και 1 πάνω.... όλα μαζί το παιδάκι μου τα κάνει.

το κουφό δε ήταν οτι από την τρίτη που βγήκαν τα δόντια άρχισε να τρώει μια σημαντική ποσότητα ! πρωι - μεσημέρι μισή κρέμα και το απόγευμα 1 μπωλ ολοκληρο!!! με τον άντρα μου δεν το πιστευουμε !!! αρχισε να πίνει και λίγο καλύτερα το γάλα!!! τι άλλο να ζητήσω;;;

Αφροδίτη μου και εγω σκέφτομαι να αρχίσω σιγα σιγα να μειωνω τους θηλασμους ειδικά μετά το χρόνο αλλά δεν ξέρω πως ... και μετά μου έρχονται τα λόγια της Αγλαίας οτι όταν θα είναι το μωρό ετοιμο θα το κάνει από μόνο του και δεν κάνω κίνηση!

κατά τα άλλα δεν της έχω δώσει και κανονική κρέμα , που περιέχει γάλα , όπως μου είχε πει η κα Κα... γιατι ομο΄λογώ οτι φοβάμαι. Ειπαμε με τον άντρα μου να της τη δώσουμε αφου χρονίσει! είμαι υπερβολική;;;

Εγω τρωω σχεδόν τα πάντα εκτος απο αυγο , γαλα, σοκολάτα!

και μια ερώτηση : αν όλα πάνε καλά και με την κρέμα δεν έχουμε καμία υποτροπή κάνει να της δώσω τραχανά;;;;

αυτά , λυπάμαι που δεν μπορώ να επικοινωνω μαζί σας πιο συχνά αλλα ... ανωτέρα βία !!!

πολλά φιλιά σε όλες

καλή συνέχεια!!!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Με υγεια τα δοντάκια σας!

Ουτε εγω θα εδινα κρεμα με γαλα πριν τον χρονο. Τραχανα της εδωσα την προηγουμενη εβδομαδα, σπιτικο που ηταν φτιαγμενος με προβειο γαλα. Δεν εδειξε σημαδια υποτροπής, καθε αλλο τωρα με το δισηρο ειναι σχετικα δυσκοιλια. Ο τραχανας της αρεσε πολυ, παρεπιπτοντως...Τρωω κ εγω κατσικισιο τυρι και σκεφτομαι να αρχισω και το κατσικισιο γαλα. Ισως δοκιμασω να της δωσω κ σε αυτη λιγο μπας και της αρεσει και γινει τιποτα με τους θηλασμους. Της μιλησα κ της ειπα να του ελαττωσουμε και απο τοτε εχει κολλησει σα βδελλα πανω μου, απλα καθε φορα με "ρωταει" πρωτα "Μαμ¨?" Αν κανω το λαθος και πω οχι ομως εχουμε όπερα....

GwASp3.png

Με υγεια τα δοντάκια σας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

σκεφτομαι να αρχισω και το κατσικισιο γαλα.

ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΟ. ΛΙΓΟ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΕΥΣΗ!!!

Της μιλησα κ της ειπα να του ελαττωσουμε και απο τοτε εχει κολλησει σα βδελλα πανω μου,

:lol::lol::lol::lol:

ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΑΖΗ ΤΗ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΗ ΔΑΝΑΗ!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !

ΥΓ. SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,.... ΔΕ ΦΩΝΑΖΩ!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

"Και μας πρωτη φορα, ηταν μισο μηνα μετα το εμβολιο. Καναμε το prevenar κ το infravix και για μηνιγγιτιδοκοκκο το neisvac. Στη δευτερη δοση του prevenar ομως ειχε υποτροπη αμεσως μετα, μετα απο καιρο χωρις αιμα" auta diavasa prospathontas na matho kiala dia to moro mou ke anatrixiasa ... ine san na thimame ta dika mou logia ... figame apo to nisi ke pigame Athina gia eksetasis ematos se ena poli kalo pediatro pou mou sistisan apo edo (ke pali thanks) ke rotisame ke mia alergiologo pou palia itane sto pedon ala tora oxi ke mas ipe oti malon ine limogenis alergia diladi apo ious ke eksasthenimenous ious - diladi emvolia!! ke me rotise katheuthian pia dosi tou prevenar ... ala tote den ixa diavasi ta logia sas... ta exo pari giati den ksero ti na kano me ta emvolia tha miliso ke me to giatro pali ... pantos i deuteri dosi tou prevenar ke to alo gia minigitida meta mas kanane zimia... to kako ine oti den ipoxori i alergia ke me ti megali 1i xronia sxolio na ferni iosis spiti tremo... to moro an ke 12 minon den troi sxedon tipota... mono thilazi ke ime eksandlimeni... exo erotisis poles gia tis pio "empires" stin alergia ala ime ptoma tora :?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...