Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Λοιπόν όσων αφορά στο συμπλήρωμα ασβεστιου βρήκα ένα γνωστής εταιρείας ( αν θέλετε τη λέω) που είναι σε συνδιασμο με D3, φυτικό, ελεύθερο γλουτενης, σιταριού, μαγιας, γαλακτοκομικών κ σογιας...

Πήραμε κ στη ίδια την εταιρεία κ το επιβεβαιωσαμε!!

Τώρα στο πακέτο γράφει 1-4 ταμπλετες ημερισιως, πόσες να πάρω;;;

Yugup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε αυτο τον τομέα δεν μπορούν να βοηθήσουν τα ενζυμα;;;

Η βρωμη περιέχει λίγη γλουτενη (όχι όπως το σιτάρι δηλαδή), επίσης "βοηθάει" στη λειτουργία του εντέρου οπότε καλύτερα να την αποφύγεις μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη γλουτενη... Ακόμα κ σε μας ο αλλεργιολογος μου είπε να μην την χρησιμοποιω τόσο συχνά ( μας αρέσει τι να κάνουμε :oops:) γιατί επιδεινωνονται τα σύμπτωματα στο εντερο...

σε τοσο μικρες ηλικιες (μηνων)δεν νομιζω να χορηγουνται ενζυμα ,προβιοτικα ναι

για τη βρωμη τωρα ,ειναι πολυ μικρη η περιεκτικοτητα της σε γλουτενη,ακομη και αυτοι που εχουν κοιλιοκακη την χρησιμοποιουν

περιεχει πολλες φυτικες ινες για αυτο και κινητοποιει το εντερο,αλλα η περιστασιακη της χρηση δεν πειραζει

δηλαδη λεμε το ιδιο πραγμα:lol::lol::lol:

Λοιπόν όσων αφορά στο συμπλήρωμα ασβεστιου βρήκα ένα γνωστής εταιρείας ( αν θέλετε τη λέω) που είναι σε συνδιασμο με D3, φυτικό, ελεύθερο γλουτενης, σιταριού, μαγιας, γαλακτοκομικών κ σογιας...

Πήραμε κ στη ίδια την εταιρεία κ το επιβεβαιωσαμε!!

Τώρα στο πακέτο γράφει 1-4 ταμπλετες ημερισιως, πόσες να πάρω;;;

τι εννοεις φυτικο?

ποσο εχει η καθε ταμπλετα ?

πες και την εταιρεια ,δεν πειραζει:D

Λοιπόν η εταιρεία ειναι η Solgar (βασικά τώρα που με ρώτησες για το "φυτικό" μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια ρώτησα τον φαρμακοποιό αλλά το ψαχνω ακόμα..).

Η κάθε ταμπλέτα περιέχει : 250mg κιτρικό ασβέστιο, 3,75μg D3 (150IU)

Και: κυτταρίνη, διοξείδιο πυριτίου, φυτικο στεραικο μαγνησιο, κομμι κυτταρίνης, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρινη, διοξειδιο τιτανιου, φυτική γλυκερινη.

Αυτά τα ολίγα!!!:)

Yugup3.png

Λοιπόν η εταιρεία ειναι η Solgar (βασικά τώρα που με ρώτησες για το "φυτικό" μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια ρώτησα τον φαρμακοποιό αλλά το ψαχνω ακόμα..).
το φανταστικα οτι ηταν η σολγκαρ

ο φαρμακοποιος σου ειπε οτι ειναι "φυτικο":shock:,λενε ενα "φυτικο"και χαιρονται κιολας και αν τους ρωτησεις εκεινη τη στιγμη τι εννοειται ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ξερει να σου πει

οπως οι περισσοτεροι ,δεν εχουν ιδεα τι "πουλανε "

Η κάθε ταμπλέτα περιέχει : 250mg κιτρικό ασβέστιο, 3,75μg D3 (150IU)

απο αυτην θα απορροφηθουν περιπου το 10 με 20% δηλ.γυρω στα 25 με 50 μγ

δεν ειμαι ομως 100 % σιγουρη για αυτο που γραφω,ακομη και η ιδια η εταιρια δεν μπορει να σου πει με σιγουρια το ποσοστο της απορροφησης,μπορει δηλαδη και καθολου να μην απορροφαται

γενικα οσα περισσοτερα "βοηθητικα" εχει το ασβεστιο τοσο μεγαλυτερη πιθανοτητα εχει να απορροφηθει

εφοσον λενε για 1-4 ταμλετες, αποφασισε εσυ ποσες εχεις την δυνατοτητα να παρεις,ετσι κιαλλιως ακομη δεν εισαι σε μακροχρονια αποχη

γενικα οσα περισσοτερα "βοηθητικα" εχει το ασβεστιο τοσο μεγαλυτερη πιθανοτητα εχει να απορροφηθει

Συμφωνώ. Ποτέ δεν θα πρέπει να παίρνουμε μεμονωμένο συμπλήρωμα ασβεστίου. Για να απορροφηθεί χρειάζεται επίσης μαγνήσιο, βιταμίνη D3 και βιταμίνη Κ2.

http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Garden-Bone-Support-120-Veggie-Caps/24621?at=0

Αυτό είναι από τα καλύτερα συμπληρώματα ασβεστίου παγκοσμίως.

Είναι φυτικό, από φύκια (marine algae), και δεν περιέχει αλλεργιογόνα:

yeast free • vegetarian • gluten free

Free from artificial colors and preservatives. Free from the common allergens yeast, wheat, soy and milk.

Αν θέλει να το πάρει καμία μπορώ να σας δώσω ένα κωδικό που μου έστειλαν για $5 έκπτωση.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

. Για να απορροφηθεί χρειάζεται επίσης μαγνήσιο, βιταμίνη D3 και βιταμίνη Κ2.

δεν ειναι μονο αυτα

γενικα χρειαζονται περιπου οσα συστατικα εχουν τα γαλακτοκομικα και σε συγκεκριμενη μεταξυ τους αναλογια οποσδηποτε

http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Garden-Bone-Support-120-Veggie-Caps/24621?at=0

Αυτό είναι από τα καλύτερα συμπληρώματα ασβεστίου παγκοσμίως.

Είναι φυτικό, από φύκια (marine algae), και δεν περιέχει αλλεργιογόνα:

μηπως ξερεις τι ειδους ασβεστιο εχουν τα φυκια?

υπαρχει στα συστατικα κατι που μπερδευει ,σε ενα σημειο λεει οτι εχει σογια και σε ενα αλλο οτι δεν εχει

και κατι ακομη ,μηπως ενα απο τα πολλα φυτα που εχει μπορει να προκαλεσει αλλεργια ,ειδικα σε αλλεργικα ατομα ,η ειναι σε πολυ μικρες ποσοτητες ,οποτε δεν τιθεται θεμα?

δεν ειναι μονο αυτα

γενικα χρειαζονται περιπου οσα συστατικα εχουν τα γαλακτοκομικα και σε συγκεκριμενη μεταξυ τους αναλογια οποσδηποτε

Ιδανικά θα πρέπει να υπάρχει και βιταμίνη Α και κορεσμένο λίπος (γι' αυτό και τα άπαχα γαλακτοκομικά και αυτά που είναι χαμηλά σε λιπαρά δεν είναι καλές πηγές ασβεστίου άσχετα με το τι μας λένε).

Γενικά δεν υποστηρίζω τη λήψη μεμονωμένων βιταμινών/μετάλλων και ιχνοστοιχείων, προσωπικά πάντα επιλέγω πολυβιταμινούχο σκεύασμα, αλλά αν κάποια κοπέλα επιθυμεί να πάρει μόνο ασβέστιο τότε αυτό που πρότεινα είναι από τα καλύτερα.

Καλύτερα όμως να ετοιμάζει ζωμούς από κόκκαλα παρά να παίρνει συμπλήρωμα.

μηπως ξερεις τι ειδους ασβεστιο εχουν τα φυκια?

υπαρχει στα συστατικα κατι που μπερδευει ,σε ενα σημειο λεει οτι εχει σογια και σε ενα αλλο οτι δεν εχει

και κατι ακομη ,μηπως ενα απο τα πολλα φυτα που εχει μπορει να προκαλεσει αλλεργια ,ειδικα σε αλλεργικα ατομα ,η ειναι σε πολυ μικρες ποσοτητες ,οποτε δεν τιθεται θεμα?

Δεν έχω ιδέα για τα φύκια και τις αλλεργίες.

Ιδανικά θα πρέπει να υπάρχει και βιταμίνη Α και κορεσμένο λίπος (γι' αυτό και τα άπαχα γαλακτοκομικά και αυτά που είναι χαμηλά σε λιπαρά δεν είναι καλές πηγές ασβεστίου άσχετα με το τι μας λένε).

Γενικά δεν υποστηρίζω τη λήψη μεμονωμένων βιταμινών/μετάλλων και ιχνοστοιχείων, προσωπικά πάντα επιλέγω πολυβιταμινούχο σκεύασμα, αλλά αν κάποια κοπέλα επιθυμεί να πάρει μόνο ασβέστιο τότε αυτό που πρότεινα είναι από τα καλύτερα.

Προσωπικά εγώ το κατσικάκι που μπορούμε να τρώμε το μαγειρεύω με ζωμό από τα κόκκαλα του αλλά αρκεί αυτό??? Εκτός από κατσίκι μόνο κουνελάκι μας επιτρέπεται... τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση??

Yugup3.png

Βρε κορίτσια μαζι με τα ραστ κ τις ανοσολογικές κάναμε κ πλήρη έλεγχο αιματολογικό.. μου εμφάνισε αυξημένη χωλιστερόλη!!!:(

ολική 229 με όριο 170...

ldl 127 με όριο 110

τριγλυκερίδια 128 με όριο 120

είχε θηλάσει 1 με 1,5 ώρα πριν την αιμοληψία ( έκλεγε πολυ τι να έκανα??:oops::confused:)

Τι λέτε οι έμπειρες???

Yugup3.png

για την βιταμινη Α δεν ηξερα

ο φωσφορος ειναι πολυ βασικος

Γενικά δεν υποστηρίζω τη λήψη μεμονωμένων βιταμινών/μετάλλων και ιχνοστοιχείων, προσωπικά πάντα επιλέγω πολυβιταμινούχο σκεύασμα,
απλα σε πολυβιταμινουχο συνηθως εχει πολυ μικρη ποσοτητα ασβεστιου

που να βρουμε υπομονη να τα βραζουμε 24 με 36 ωρες ,μονο εσυ μπορεις να το κανεις αυτο

Βρε κορίτσια μαζι με τα ραστ κ τις ανοσολογικές κάναμε κ πλήρη έλεγχο αιματολογικό.. μου εμφάνισε αυξημένη χωλιστερόλη!!!:(

ολική 229 με όριο 170...

ldl 127 με όριο 110

τριγλυκερίδια 128 με όριο 120

είχε θηλάσει 1 με 1,5 ώρα πριν την αιμοληψία ( έκλεγε πολυ τι να έκανα??:oops::confused:)

Τι λέτε οι έμπειρες???

να σου πω ποιος σου ειπε οτι αυτα ειναι τα φυσιολογικα ορια για μικρα παιδια?

Διαφημίσεις

που να βρουμε υπομονη να τα βραζουμε 24 με 36 ωρες ,μονο εσυ μπορεις να το κανεις αυτο

Χα χα, γιατί καλέ από πάνω από το τσουκάλι θα κάθεσαι; :lol:

Κατερινούλα τα κόκαλα οποιουδήποτε ζώου είναι καλή πηγή ασβεστίου, ακόμη και των ψαριών.

Οπότε δοκίμασε και κουνέλι, και αν σου επιτρέπεται κοτόπουλο του οποίου ο ζωμός είναι πολύ νόστιμος.

Χα χα, γιατί καλέ από πάνω από το τσουκάλι θα κάθεσαι; :lol:

δηλαδη πως ακριβως το κανεις ,γεμιζεις εξαρχης με πολλη νερο την κατσαρολα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μην τελειωσει το νερο?και την νυχτα?

οσο πιο πολλη ωρα βραζεις τοσο περισσοτερο ασβεστιο, ετσι δεν ειναι?

Κατερινούλα τα κόκαλα οποιουδήποτε ζώου είναι καλή πηγή ασβεστίου, ακόμη και των ψαριών.

Οπότε δοκίμασε και κουνέλι, και αν σου επιτρέπεται κοτόπουλο του οποίου ο ζωμός είναι πολύ νόστιμος.

να πω μονο κατι για τους ζωμους των κρεατων,για ενα ερεθισμενο εντερο δεν επιτρεπονται διοτι ειναι πολυ ερεθιστικοι ,μονο σε μεγαλη αραιωση με νερο ( σουπες) ,ενω π.χ κρεας με πατατες στον φουρνο,ψημμενα κυριως στον ζωμο ,καλο ειναι να αποφευγονται

φανταζομαι για τους ζωμους απο κοκκαλα δεν ισχυει

η ερωτηση μου δεν ηταν εαν τα φυκια προκαλουν αλλεργια,αλλα τι ειδους ασβεστιο εχουν τα φυκια και εαν τα φυτα που περιεχονται στο συμπληρωμα αυτο ειναι σε ικανη ποσοτητα ωστε να προκαλεσουν καποια αλλεργια

δηλαδη πως ακριβως το κανεις ,γεμιζεις εξαρχης με πολλη νερο την κατσαρολα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μην τελειωσει το νερο?και την νυχτα?

Nαι, τα κόκκαλα από το μοσχάρι για παράδειγμα τα έχω σε πολύ χαμηλή φωτιά (στο 2 από τις 9 σκάλες) σκεπασμένο για περίπου 36 ώρες.

Τον βάζω σε πιο ψηλή θερμοκρασία χωρίς το καπάκι στο τέλος, όταν θέλω να τον συμπηκνώσω.

Τον αποθηκεύω σε παγοκύστες.

http://www.thenourishinggourmet.com/2010/10/homemade-chicken-broth.html

οσο πιο πολλη ωρα βραζεις τοσο περισσοτερο ασβεστιο, ετσι δεν ειναι?

Ακριβώς, και όχι μόνο ασβέστιο.

να πω μονο κατι για τους ζωμους των κρεατων,για ενα ερεθισμενο εντερο δεν επιτρεπονται διοτι ειναι πολυ ερεθιστικοι ,μονο σε μεγαλη αραιωση με νερο ( σουπες) ,ενω π.χ κρεας με πατατες στον φουρνο,ψημμενα κυριως στον ζωμο ,καλο ειναι να αποφευγονται

φανταζομαι για τους ζωμους απο κοκκαλα δεν ισχυει

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους ζωμούς από κόκκαλα.

Μάλιστα χρησιμοποιούνται πολύ στην GAPS diet (anit-candida diet) για την επούλωση του πεπτικού συστήματος.

καλημέρα σε όλες!πήγαμε κ εμείς αλλεργιολόγο.στη σ..ου.μου έδωσε για τρίτο φρούτο πορτοκάλι, κ μετά μπανάνα.(όταν είχα φάει εγώ μπανάνα, την επομένη η μικρή είχε μία τρίχα αίμα).το πορτοκάλι όμως δεν είναι πολύ αλλεργιογόνο;;κ κάτι άλλο.τα κακά της τώρα είναι πιο συμπΑΓΉ.θα φαίνεται το αίμα;;προσωπικά πάντως έχω χάσει τη μπάλα με την εισαγωγή στερεών. η μπουμπού τον προηγούμενο μήνα (6ο) πήρε μόνο 210 γρ και από την50 καμπύλη πήγε στην 25. αν δεν πάρει ικανοποιητικό βάρος αυτόν το μήνα θα αρχίσουμε εξετάσεις, καλλιέργειες κτλ. κοντεύω να σκάσω..

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι? Αύριο θα λείπω σχεδόν όλη μέρα, οπότε δε θα θηλάσω το μπέμπη. Μπορώ να φάω γαλακτοκομικά, π.χ. το πρωί αν είναι να θηλάσω το βράδυ?

Όχι βέβαια... τα αλλεργιογόνα παραμένουν στον οργανισμό για εβδομάδες μετά από τη λήψη της τροφής!

καλημέρα σε όλες!πήγαμε κ εμείς αλλεργιολόγο.στη σ..ου.μου έδωσε για τρίτο φρούτο πορτοκάλι, κ μετά μπανάνα.(όταν είχα φάει εγώ μπανάνα, την επομένη η μικρή είχε μία τρίχα αίμα).το πορτοκάλι όμως δεν είναι πολύ αλλεργιογόνο;;κ κάτι άλλο.τα κακά της τώρα είναι πιο συμπΑΓΉ.θα φαίνεται το αίμα;;προσωπικά πάντως έχω χάσει τη μπάλα με την εισαγωγή στερεών. η μπουμπού τον προηγούμενο μήνα (6ο) πήρε μόνο 210 γρ και από την50 καμπύλη πήγε στην 25. αν δεν πάρει ικανοποιητικό βάρος αυτόν το μήνα θα αρχίσουμε εξετάσεις, καλλιέργειες κτλ. κοντεύω να σκάσω..

Κι εγω την φοβάμαι την εισαγωγή των στερεών... βεβαια είμαστε ακόμα 4,5 μηνων αλλά δεν βλέπω να στρωνουν τα κακά μας...

Πως σου φάνηκε η αλλεργιολόγος??? Κι εγω σε αυτη θα πάω αρχες Σεπτεμβρη!

καλή! υπέρ του θηλασμού .επεξηγηματική κ πολύ καλή με τη μπουμπού. πήγα στο νοσοκομείο. το δεκέμβρη μας προγραμμάτισε για πρόκληση..πάντως με τις στερεές πολύ μπέρδεμα..μετά τα φρούτα τη θήλαζα, αλλά δεν έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον.όταν της έβαλα συμπλήρωμα κατέβασε 90μλ με μεγάλη ευκολία.στο στήθος 1 λεπτό θηλάζει κ 5 χαζεύει.γενικώς στο στήθος χαζεύει πολύ ενώ στο μπουκάλι σχεδόν καθόλου.παίρνει αυτό που πρέπει;;κ ανησυχώ γιατί τον προηγ μήνα δεν πήρε καλό βάρος. εγώ νόμιζα ότι θήλαζε πιο αποτελεσματικά, αλλά..επίσης δοκιμάζατε πράγματα στο μωρό που είχατε αποκλείσει από τη διατροφή σας;;πχ εγώ είχα αποκλείσει τη μπανάνα αλλά η αλλεργιολ μου είπε να τη βάλω κ μετά από 7 μέρες να κάνω εξέταση στα κακά.

καλή! υπέρ του θηλασμού .επεξηγηματική κ πολύ καλή με τη μπουμπού. πήγα στο νοσοκομείο. το δεκέμβρη μας προγραμμάτισε για πρόκληση..πάντως με τις στερεές πολύ μπέρδεμα..μετά τα φρούτα τη θήλαζα, αλλά δεν έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον.όταν της έβαλα συμπλήρωμα κατέβασε 90μλ με μεγάλη ευκολία.στο στήθος 1 λεπτό θηλάζει κ 5 χαζεύει.γενικώς στο στήθος χαζεύει πολύ ενώ στο μπουκάλι σχεδόν καθόλου.παίρνει αυτό που πρέπει;;κ ανησυχώ γιατί τον προηγ μήνα δεν πήρε καλό βάρος. εγώ νόμιζα ότι θήλαζε πιο αποτελεσματικά, αλλά..επίσης δοκιμάζατε πράγματα στο μωρό που είχατε αποκλείσει από τη διατροφή σας;;πχ εγώ είχα αποκλείσει τη μπανάνα αλλά η αλλεργιολ μου είπε να τη βάλω κ μετά από 7 μέρες να κάνω εξέταση στα κακά.

Όταν λες συμπλήρωμα εννοείς υποαλλεργικο ή κανονικό;;

Yugup3.png

katerinoula εδώ κ 3 μέρες της ξεκίνησα το αλμιρόν πέπτι μετ'α τα φρούτα κ την απογευματινή κρέμα.βλέπω πόσα μλ περίπου τρώει κ της δίνω συμπλήρωμα.προσπαθώ να φτάνει τα 180 μλ σίγουρα.μετά της δίνω κ λίγο στήθος. τη θηλάζω κανονικά πρωι μεσημ βράδυ. δεν πήρε πολύ βάρος κ γενικά είναι πολύ τεμπέλα στο φαγητό.για το ασβέστιο εγώ παίρνω το καλσιοράλ, όποτε το θυμάμαι βέβαια..

katerinoula εδώ κ 3 μέρες της ξεκίνησα το αλμιρόν πέπτι μετ'α τα φρούτα κ την απογευματινή κρέμα.βλέπω πόσα μλ περίπου τρώει κ της δίνω συμπλήρωμα.προσπαθώ να φτάνει τα 180 μλ σίγουρα.μετά της δίνω κ λίγο στήθος. τη θηλάζω κανονικά πρωι μεσημ βράδυ. δεν πήρε πολύ βάρος κ γενικά είναι πολύ τεμπέλα στο φαγητό.για το ασβέστιο εγώ παίρνω το καλσιοράλ, όποτε το θυμάμαι βέβαια..

Κοιτα σε ρώτησα γιατί ο αλλεργιολογος μου είπε οτι αυτα τα υποαλλεργικα γαλατα δεν είναι κ ότι καλύτερο κ δεν συγκρινονται με το μητρικό...γί αυτο ίσως να προσφερες πιο συχνά στο μωρακι στήθος... Εμείς δεν τρωγαμε τίποτα ( τελευταίος μήνας τώρα που τρώει καλύτερα) κ όλη την ανάπτυξη την πήρε απο το γάλα, βέβαια θηλαζε κ θηλαζει παρα πολλές φορές την ημέρα ( σίγουρα πανω απο 10)...

Yugup3.png

σίγουρα το μητρικό δεν συγκρίνεται. αλλά θέλω να είμαι σίγουρη πόσο τρώει.το θήλαστρο το εγκατέλειψα προ πολλού. θα κρατήσω θηλασμό πρωί βράδυ, σε λίγο ξεκινάω δουλειά κ ελπίζω η μικρή να τρώει στερεές κ γαλα από μένα..δοκίμασες πράγματα στο μωρό σου που είχες αποκλείσει από τη διατροφή σου;;

Γράφω για να παρακολουθώ το τόπικ. Έπρεπε να έχω μπει καιρό πριν. Τώρα έχω διάβασμα να κάνω για να σας προλάβω.

Το ιστορικό μας: ο μικρός μας είχε πολλούς κολλικούς από την 2 βδομάδα περίπου της ζωής του, έκοψα τα γαλακτοκομικά και μετά από μια βδομάδα είδα κάποια βελτίωση. Μετά έτρωγα αραιά και που από λίγο μέχρι που στον 3ο μήνα εμφάνισε τριχούλες με αίμα. Μετά από πλήρη αποχή 10 μερών εξαφανίστηκαν αυτά τα συμπτώματα. Μέχρι σήμερα έχει λίγες τριχούλες αίμα 3 μέρες μετά που θα καταναλώσω οτιδήποτε γαλακτοκομικό...

Το θέμα είναι ότι έχουμε και θέμα μυκήτων. Εκτός από μένα που έχω καντίντα στο κόλπο από την εγκυμοσύνη και δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο, ο μικρός έχει άσπρη γλωσσίτσα από όταν γεννήθηκε. Τελικά ίσως συνδέονται όλα αυτά! Νά'΄ναι καλά η Ρόζι που μου άνοιξε τα μάτια! Από αύριο λοιπόν αρχίζει η μελέτη μπας και βγάλω άκρη!

5Aqjp3.png

δοκιμάζατε πράγματα στο μωρό που είχατε αποκλείσει από τη διατροφή σας;;πχ εγώ είχα αποκλείσει τη μπανάνα αλλά η αλλεργιολ μου είπε να τη βάλω κ μετά από 7 μέρες να κάνω εξέταση στα κακά.

οι ωριμες μπανανες κανουν καλο σε ενα ερεθισμενο εντερο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...