Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Ax, autes i alergies... to moraki mou eutixos iremise kapos apo to prismeno xeri apo to emvolio (ixe pristi oxi amesos meta to emvolio ala meta apo 20 meres, otan egine poua apo tin alergia ke ekane ke knidosi) ... akoma poua ginete ala ligo pio irema... sas parakalo pire o andras mou adia ke klisame na anevoume Athina 1/9/08. ema sta kaka den exoume ala kokiniles ...edo ke mines me fenistil ke clarytine siropia... kamia protasi gia kana kalo giatro stin Athina giati sto nisi... as min sxoliaso... sas parakalo stilte sto mail mou an gnorizete kapion kalo! varos den perni oute emena edo ke 3 mines ke anisixo me toso fenistil pou exi pari... imaste sxedon me apoklistiko thilasmo... den troi sxedon tipota alo... alergioloro gia pedia zitao...o,ti kserete gia test ke tetia euprosdekta... euxaristo poli ek ton proteron , makari na ixa xrono ke antoxi na diavaso pio pola sto site ala mpeno panta kourasmeni me ena karo doulies na perimenoun... kali dinami se oles tis manoules :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

POTHITI μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα το θεμα του αλλεργιολογου ειναι πολυ πονεμενη ιστορια.Πρεπει να ψαξεις πολυ και να κανεις διασταυρωσεις.Εγω παντως απο το Παιδων δεν εμεινα ευχαριστημενη.Την κατασταση τη βελτιωσε ενας φοβερος παιδιατρος του Μητερα αλλα ακομη εχουμε δουλεια για να δουμε τι θα γινει.Ποσο ειναι το μικρο σου?Εχεις δοκιμασει να του μαγειρευεις κανονικα φαγητα?Εμενα δεν ετρωγε καθολου σουπες και τετοια και ετσι του τα φτιαχνω οπως του αρεσουν.Θελει φαντασια και προσπαθεια.Καθε δυο ωρες του εδινα και κατι, εστω και λιγο για να δοκιμαζει γευσεις και να ανοιξει η ορεξη του.Δεν πρεπει να ξερει οτι θα χει παντα την ενελλακτικη του στηθους.Καλη δυναμη

hGbPp3.png

δεν εχω διαβασει πουθενα οτι μπορει να υπαρχει συσχετισμος στην αλλεργια στη αγελαδινο με αλλες αλλεργιες!

Το έχω διαβάσει και το επιβεβαίωσε ο αλλεργιολόγος μας ότι υπάρχει αλληλεπίδραση (δεν είναι πραγματική αλλεργία στο άλλο τρόφιμο) και το είδα στην πράξη στην μικρή μου αλλά και σε μένα. Μετά από 2 μήνες αποχής από τα γαλακτοκομικά, η μικρή μου μπορεί και τρώει κάποιες τροφές χωρίς εμφανή συμπτώματα κι εγώ είδα να μην με πειράζουν πια κάποιες τροφές με τον τρόπο που με πείραζαν. Οπότε θα τηρήσω τουλάχιστον εξάμηνη αποχή από τα γαλακτοκομικά, μέχρι να δω να δέχεται αρκετές τροφές (που δεν θα έπρεπε να την πειράζουν).

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Θα ηθελα αν ξερει καποια να μου πει αν υπαρχει ευπαθεια στα παιδια με αλλεργια στο γαλα να αναπτυξουν και αλλες αλλεργιες οπως ασθμα και αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το προλαβω.

Ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=45

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Olga

μπορείς να ρίξεις μία ματιά και εδώ,

http://www.llli.org/llleaderweb/LV/LVAugSep97p75.html

http://www.llli.org/NB/NBJulAug98p100.html

και εμένα η μπέμπα μου που έχει αλλεργία τρώει πολύ λίγο φαγητό και είναι όλη την ώρα στο στήθος ακόμη να φανταστείς. Η Αγλαία κάπου είχε γράψει ότι ένα μωρό με αλλεργίες αργεί να ξεκινήσει τις τροφές προφανώς γιατί ο οργανισμός του δεν τις δέχεται.

Pothini χαίρομαι που τα πάτε καλύτερα, δυστηχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα του αλλεργιολόγου.

.png

Διαφημίσεις

Είχαμε πάλι αίμα στα κακά μας τη Δευτέρα, εγώ φταίω και καλά να πάθω γιατί δέχτηκα μία πρόσκληση για φαγητό σ'ένα ωραίο εστιατόριο την Κυριακή που μας πέρασε και δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ. Φυσικά ότι έφαγα ζήτησα να μην έχει βούτυρο αλλά τώρα είμαι σίγουρη ότι είχε. Το αίμα ήταν πολύ λιγότερο πάντως απο τις προηγούμενες φορές.

Afrodite θα ήθελα να μου δώσεις το τηλ του ομοιοπαθητικού σας σου στέλνω πμ

.png

αλλεργιολογο ουτε εγω ξερω.

παντως με εμας εχει αρχισει ενας καινουριος κυκλος αφαγιας!

ετρωγε λιγο αλλα εδω και 5 μερες παλι εκλεισε το στομα της. προσπαθω να βρω διαφορους συνδιασμους αλλα τιποτα.

μετα σκεφτηκαμε μηπως δε θελει το κουταλι οποτε αρχισαμε να τα λιωνουμε με πιρουνι και την αφηνουμε να το πιανει μονη της το φαγητο.

κατι γινεται αλλα οχι τρομερα πραγματα!

τρελαινεται για ψωμι και οταν τρωω ερχεται & με τραβαει. με το στηθος ειναι κολλητη!

το θεμα ανορεξιας & σιδηρου μας το ειπε & ο δικος μας παιδιατρος.

αρχισαμε & εμεις σιδηρο τον οποιο τον δεχεται αρκετα καλα: η φεριτινη μας ειναι 8,6, ο σιδηρος 43, ο αιματοκριτης 37.

με στεναχωρει που δεν τρωει αλλα τι να την κανουμε :?

παντως για το ασθμα εβλεπα μια εκπομπη που ελεγε πως σημαντικο ρολο παιζουν & τα απορρυπαντικα που χρησιμοποιουμε εκτος απο την κληρονομικοτητα. εχω αρχισει & ψαχνω για βιολογικα προιοντα!

ξερει καμια καποια εταιρια;;;

καλημερα & χρονια πολλα!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

παντως για το ασθμα εβλεπα μια εκπομπη που ελεγε πως σημαντικο ρολο παιζουν & τα απορρυπαντικα που χρησιμοποιουμε εκτος απο την κληρονομικοτητα. εχω αρχισει & ψαχνω για βιολογικα προιοντα!

ξερει καμια καποια εταιρια;;;

καλημερα & χρονια πολλα!

http://www.almawin.co.uk/

http://www.ecover.com/Default.aspx?nc=y

Δες αυτές τις σελίδες είναι αυτά που χρησιμοποιώ εγώ. Με τα βιολογικά προϊόντα καθαρισμού προστατεύουμε και το περιβάλλον, οι χώρες τις βόρειας Ευρώπης χρησιμοποιούνε μόνο τέτοια. :wink:

.png

Χρόνια πολλά για εχθές ξέχασα να γράψω πριν.

Η μπέμπα μου πάλι έκανε κακά με αίμα :cry: , μάλλον είναι από αυτό που έφαγα την προηγούμενη Κυριακή. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που φάγαμε έξω δεν πρ'οκειται να το ξανακάνω.

.png

Χρόνια πολλά για εχθές ξέχασα να γράψω πριν.

Η μπέμπα μου πάλι έκανε κακά με αίμα :cry: , μάλλον είναι από αυτό που έφαγα την προηγούμενη Κυριακή. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που φάγαμε έξω δεν πρ'οκειται να το ξανακάνω.

λυπαμαι! :?

ειλικρινα δε νομιζω οτι φταιει το τι εφαγες πριν 1 εβδομαδα!

κρατας ημερολογιο; τις 2 τελευταιες μερες τι εφαγες;;;;

ευχαριστω για τις διευθυνσεις! :D

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Σας εχασα για λιγο καιρο αλλα τωρα επανηλθα!!!

Pothiti για αλλεργιολογο δεν ξερω να σου προτεινω καποιον καλο. Εμεις ειχαμε παει στο παιδων πεντελη και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη. Ο γιατρος που μας εβλεπε ειναι "ονομα", αλλα προσωπικα γνωριζα περισσοτερα πραγματα για τις τροφικες (τουλαχιστον) αλλεργιες απο οτι αυτος. Το μονο καλο ηταν οτι καναμε καποια δερματικα τεστ. Αυτα που γινονται αυθημερον με μικρα τσιμπηματακια στο χερι (πρικ νομιζω τα λενε) και αυτα που σου βαζουν την υποπτη ουσια στην πλατη για 48 ωρες (patch test) και μετα βλεπουν τι σημαδια αφηνει πίσω. Βεβαια και σε αυτα-οπως και στα αιματολογικα- τα αρνητικα αποτελεσματα δεν ειναι εγκυρα σε τοσο μικρες ηλικιες. Ενας παιδιατρος μου ειχε πει οτι στο Αγλαια Κυριακου εχουν καλο αλλεργιολογικό. ΑΝ δεν εχεις τιποτα καλυτερο κλεισε εκει ραντεβου, αλλα καντο αμεσα. Ενημερωσε μας για το τι γινεται.

Olga δυστυχως οι αλλεργιες σχετιζονται μεταξυ τους. Υπαρχει ενα φαινομενο που λεγεται "αλλεργικη παρελαση" και εξηγειται καλυτερα εδω http://www.iator.gr/saxoni/allergia%20paidioy.htm

Επισης ξερω οτι οι αλλεργιες ειναι κληρονομικες ποτε υπαρχει πιθανοτητα να εκδηλψσει και το αλλο παιδι προβλημα (μια μαμα στο τοπικ νομιζω εχει αναλογη εμπειρια). Προσωπικα αν μεινω εγγυος θα ειμαι πολυ επιφυλακτικη με τα γαλακτοκομικα, ισως και να συνεχισω να απεχω.

Elliz, θα σου στειλω τα στοιχεια της ομοιοπαθητικου μου. Εμεις ειδαμε πολυ μεγαλη βελτιωση με την ομοιοπαθητική. Οταν ξεκινησαμε ειδαμε αμεση βελτιωση που δεν μπορω να το αποδωσω σε συμπτωση. Βεβαια δεν εχουμε ξεπερασει τελειως το προβλημα αλλα ειμαι αισιοδοξη. Η πρωτη επισκεψη -αλλα και οι επομενες- διήρκησε πανω απο μια ωρα και κοστισε 50 Ευρω. Η συγκεκριμενη αποφευγει τις πολλες επισκεψεις και μου λεει τι να κανω απο το τηλεφωνο.

Και παμε τωρα στο θεμα της αφαγιας.... Η Δαναη αρχισε να τρωει (ακομα δεν εχει αντικαταστησει γευμα) οταν σχεδον εκλεισε χρονο. Μεχρι τοτε αρνιοταν πεισματικα το κουλαλι, το πιρουνι και όλα τα κουζινικά. Δειλα δειλα εβαζε στο στομα της τροφες που επιανε μονη της, αφου τις ειχε παπαριασει με τα χερια, τις ειχε ριξει κατω, τις ειχε σκορπισει στα μαλλια της και ειχε ταισει όλα της τα παιχνιδια. Φυσικα ποτε δεν εφαγε κρεμα, σουπες και οτι αλλο τρωνε τα φυσιολογικα παιδια. ΞΕκινησε να τρωει ελιες, συνεχισε με βλητα και τωρα τρωει και κανενα σουβλάκι. Αυτο που θελω να πω ειναι να τολματε να τους δινεται νεες γευσεις, ειδικα αλμυρες -ξινες -πικρες (υγιεινα παντα και στα πλαισια των υποαλλεργικων). Τωρα ειναι καποιες μερες (1 -2 την εβδομαδα) που λες "κατι εφαγε σημερα ε?" Τις υπολοιπες "μεεεεμ" απο τη μαμα. Σε 2 βδομαδες βεβαια που θα παω για δουλεια ( :cry::cry::cry: ) να δουμε τι θα γινει. Γιατι και με το θηλαστρο που εβγαλα γαλα δεν το δοκίμασε. Οποτε αν θελει ας φαει φαγητο, αν δε θελει....

Παντως χαλαρωστε με αυτο το θεμα. Κανενα παιδι δεν επαθε τιποτα απο ασιτια οσο εχει φαγητο. Οπως ειπε κ η γιατρος μου "το φαγητο και ο πονος στην κοιλια ειναι το οπλο των παιδιων για να σε παιζουν". Οταν την ρωτησα τι να κανω που δεν τρωει μου ειπε να παω να ρωτησω μια μαμα στα παιδια της αφρικης.

GwASp3.png

ΑFRODITE μαλλον πηγαμε στον ιδιο γιατρο στην πεντελη και ταυτιζομαι απολυτα με τις αποψεις σου γι αυτον. φαντασου οτι μου ειπε να μην κοψω τα γαλακτοκομικα αφου εχει καποια ανοχη και το παιδι γινοταν χειροτερα χωρις να ξερω γιατι.

ευχαριστω για την απαντηση

hGbPp3.png

Ταλαιπωρημένες μανούλες γεια σας!

Γράφω για πρώτη φορά στο site, γιατί έχω ανάγκη από συμπαράσταση.

Ο Νικόλας μας είναι σχεδόν 3 1/2 μηνών, θηλάζει αποκλειστικά και από όταν ήταν 2 μηνών είδα βλένες και αιματάκι στα κακά του. Η παιδογαστρεντερολόγος διέγνωσε τροφική αλλεργία. Κάναμε και εξετάσεις για να αποκλείσουμε την πιθανότητα να οφείλεται σε μικρόβιο, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι προκειται για αλλεργία.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, λιμοκτονώ. Τρώω μόνο αρνί και κοτόπουλο, ρύζι, μακαρόνια, πατάτες, αγγούρι, χόρτα και μαρούλι από σαλατικά, μήλο, αχλάδι, μπανάνα και καρπούζι από φρούτα, λάδι (όχι ξύδι), ψωμί και παξιμάδια. Παρόλα αυτά, και αφού έχουν ήδη περάσει 6 εβδομάδες με αυτή τη διατροφή, το αίμα δεν έχει εξαφανιστεί. Κάνει 6-9 φορές την ημέρα κακά - διάρροια - και τουλάχιστον τις μισές έχει ακόμα βλένες και αίμα -άλλες φορές λιγουλάκι και άλλες περισσότερο. Η γιατρός όταν την πήρα να της το πω δεν έδειξε και μεγάλη κατανόηση και μου είπε να κάνω ακόμα πιο αυστηρή δίαιτα... Πόσο πιο αυστηρή δηλαδή??? Γνωρίζετε αν κάτι από τα παραπάνω μπορεί να είναι αλλεργιογόνο?

Εσεις μετά από πόσο καιρό σε δίαιτα είδατε αποτέλεσμα με το αίμα? Ντομάτα σας έχουν πει ότι μπορείτε να φάτε? Γιατί μου λείπει πολυ! Και με το χοιρινό και το μοσχάρι τι γίνεται? Έχω σιχαθεί το κοτόπουλο, το έχω φάει σε ό,τι παραλλαγή μπορεί κανείς να φανταστεί...

Επίσης, κάνει και ένα περίεργο θόρυβο (χρου χρου) με τη μυτούλα του, παρόλο που την καθαρίζουμε με ορό. Κάπου διάβασα ότι είναι και αυτό δείγμα αλλεργίας. Εχει καμία παρόμοια εμπειρία?

Το να κόψω το θηλασμό δε το θεωρώ λύση, αμαρτία δεν είναι να έχεις γάλα και να μη θηλάσει το μωρό?

katekom καλωσήρθες και ευχομαι γρηγορα περαστικά.

Ριξε μια ματια κι εδω...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=138320#138320

Το χρωμα εχουν τα κακα;

Θα σε βοηθησουν σιγουρα τα κοριτσια που ξερουν και εχουν εμεπιρια στο θεμα.

Katekom καλωσηλθες και να σου ζησει το μωρακι σου. ΝΑ ξερεις οτι σε καταλαβαινω πολυ καλα, ειχαμε πολλους μηνες οπου με διαιτα και περιορισμους δεν βελτιωνοταν τιποτα... Εχε στο νου σου οτι καποια στιγμη θα περασει αυτο το πραγμα, ειναι προσωρινη η ταλαιπωρία σου.

Σε ποια γιατρο πηγες? Υποψιαζομαι, αλλα θελω να σιγουρευτω. Πες μου μονο το πρωτο γραμμα του επιθέτου της.... Τι σου ειχε πει να τα κοψεις όλα μαζι?

Προσωπικα θεωρω απαραδεκτη την σταση της :evil::evil:

Τι χρωμα εχουν τα κακα του μωρου? Υπαρχει η πιθανοτητα της υπερπαραγωγης (οπως σε παρεπεμψε η frene). Οι εξετασεις εδειξαν πολλα ηωσινοφιλα?

Προφανως κατι πειραζει το μωρο σου απο αυτα που τρως, αλλα αποκλειεται να το πειραζουν οοοολα αυτα που εχεις κοψει. Παρε τεφτερι και κατσε γραψε τι τρως καθε μερα και πως αντιδρα το παιδι μετα. Μπορει να ειναι το μαρουλι (σε μενα εκανε βλεννα μετα) μπορει το κοτοπουλο, αλλα μπορει να ειναι κ η γλουτενη το προβλημα... Η ντοματα ειναι αλλεργιογονα δυστυχως, αλλα κανεις δε μου ειχε πει να την κοψω. γΙα ενα διαστημα που το εκανα δεν ειδα καμια βελτιωση. Το ψωμι το κανεις μονη σου η παιρνεις απο φουρνο? Δοκιμασε να αλλαξεις φουρνο ή να ζυμωσεις για λιγες μερες.

Τα γαλακτοκομικα τα εχεις σιγουρα κομμενα, όλα,ε? Προσεχεις τα συσκευασμενα προιοντα? Μακρια απο σογια (κ λεκιθινη) που εχουν πολλα συσκευασμενα.

Γνωμη μου ειναι να ενταξεις στη διατροφη σου καποια πραματα σιγα σιγα.... Πχ, χοιρινο, κουνελι. Με προβληματιζει λιγο το γεγονος οτι κανει τοσες πολλες φορες κακακια. Το αιμα ειναι πολυ? Μειωθηκε καθολου μετα την διατροφη?

ΚΑνε υπομονη και θα πανε καλυτερα τα πραματα. Προσεξτε μονο το σιδηρο του παιδιου αφου εχει τετοιο θεμα. Με τις στερεες θα δειτε διγουρα βελτιωση, αλλα αργουν ακομα. κανε μερικα "πειραματα" ακομη με την διατροφη και θα δεις πως παει σε για κανα δυο βδομαδες ακομα (αν και πιστευω οτι 6 βδομαδες ειναι αρκετες για να κλεισει μια πληγουλα στο εντερο).

Αν διαβασες την ιστορια μου θα ειδες οτι εμας μας βοηθησε η ομοιοπαθητικη... ΕΙδαμε αμεση βελτιωση και δε νομιζω οτι ηταν τυχαιο.

Επισης, για τον θορυβο στη μυτουλα και μας το εκανε, τωρα πια σταματησε. Αλλοι λενε οτι ειναι δειγμα αλλεργιας, αλλοι λενε οτι ειναι απο τα δοντια... Δε βγαζεις ακρη. Παντως περασε και αυτο. Εχει φαγουρα στη μυτη???

GwASp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για την άμεση αντοπόκριση! :)

Σήμερα είμαι να σκάσω γιατί το πρωί είχε πολύ αίμα και δεν μπορώ να φανταστώ τί κάνω λάθος... Αρχισα ήδη να γράφω ό,τι τρώω. Για να δούμε...

Τα κακά έχουν χρώμα μουσταρδί, άλλες φορές με κόκους και άλλες χωρίς, αλλά πάντα υδαρή.

Aphrodite, η πρώτη γιατρός μου είπε να τα κόψω όλα με τη μία - αυτή ήταν που μου είπε να κάνω και πιο αυστηρή δίαιτα. Η δεύτερη που πήγα και είδα απλά σημείωσε αυτά που τις είπα ότι τρώω (τα οποία δεν ήταν και πολλά), αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο. Η πρώτη ήταν όντως απαράδεκτη, παρόλο που θεωρείται τρομερή, αισθανθήκαμε ότι μας "ξεπέταξε" χωρίς καθόλου ενδιαφέρον, γί'αυτό και αποφασίσαμε να δούμε και την άλλη. Η δεύτερη ήταν κάπως πιο ανθρώπινη, είχε και το τακτ του ιδιωτικού νοσοκομείου βλέπεις... Αλλά, αν εξαιρέσεις το ότι μας έβαλε να κάνουμε εξετάσεις για να επιβεβαιώσουμε την υποψία, δε βοήθησε και πολύ. Ψάχνοντας πάω ακόμα. Θα σου στείλω σε pm τα ονόματα τους.

Δε θυάμαι πόσα ηωσινόφιλα έδειξαν οι εξετάσεις, τις έχω αφήσει στην Αθήνα -τώρα είμαστε διακοπές. :lol:

Το ψωμί το παίρνω από φούρνο, αλλά μετά από αυτά που διάβασα εδώ, το έκοψα κι αυτό. Όταν γυρίσουμε στο σπίτι, θα φτιάξω μόνη μου. Τα γαλακτοκομικά τα έχω κόψει τελείως, αποφεύγω και οτιδήποτε συσκευασμένο για να είμαστε σίγουροι! Η πρώτη γιατρός μου είχε πει ότι μπορώ να τρώω βιτάμ, αλλά διάβασα ότι έχει γαλακτωματοποιητές και επειδή δεν ξέρω τί είναι αυτό, το σταμάτησα κι αυτό εδώ και 3 εβδομάδες.

Το αίμα δεν μπορώ να πω αν έχει βελτίωση με τη διατροφή, γιατί μέσα στην ίδια μέρα, μία έχει μία δεν έχει. Κι εμένα με είχε ανησυχήσει ότι κάνει πολλές φορές κακά, αλλά οι γιατροί είπαν ότι είναι φυσιολογικό και ότι σιγά σιγά θα μειωθεί -κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Ο σίδηρός του είναι λίγο χαμηλός (νομίζω ήταν 32 ή 34, αλλά μπορεί να λέω και βλακείες) και άρχισα να παίρνω συμπλήρωμα εγώ.

Αν ο θόρυβος στη μύτη είναι από τα δόντια, τότε εξηγείται. Τώρα έχουμε αρχίσει να έχουμε ενοχλήσεις και πονάκια και πολλή πολλή γκρίνια και ό,τι βρίσκει το βάζει στο στόμα. Φαγούρα στη μύτη δε νομιζω ότι έχει.

Μήπως μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία του ομοιπαθητικού? Με ενδιαφέρει πολυ!

Κουράγιο σε όλες τις ομοιοπαθούσες! Που θα πάει, θα περάσει!

σου εστειλα πμ με τις κριτικές μου, ελπιζω να βοηθησα.

Για το οτι εσυ παιρνεις σιδηρο δε ξερω αν μπορει να βοηθησει το μωρό σου. Εσυ εισαι ενταξει απο αιματοκριτες κτλ???

Παρακολουθησε τον γενικα, στο χρωμα του κ πες κ στον παιδιατρο σου να το προσεχει (εχουν κατι οπτικα τεστ αυτοι) και αν δε σας αρεσει κατι, ξανακαντε εξετασεις. Εμας ηταν πολυ χαλια οι τιμες. Και τωρα την ξαναβλεπω χλωμη και θα κανουμε παλι εξετασεις. Σταματησε παλι να τρωει στερεα κ θελει μονο να θηλαζει. Ψαχνω για μικροβιολογικο για παιδια που να ειναι ανοιχτο γιατι η δικια μου ανοιγει Σεπτεβρη.

Τα ηωσινοφιλα ειναι ενας δεικτης που δειχνει αν εχεις διαθεση για αλλεργιες. Η κ. Κα απο αυτο σιγουρευτηκε οτι προκειται για αλλεργια.

GwASp3.png

Επιστρέψαμε από τις διακοπές!!!Καλέ δεν σας προλαβαίνω....τα νέα μας είναι ότι τρώμε τα γιαουρτάκια μας μια χαρά ....αλλά ....δεν πήραμε βάρος καθόλου και πάλι χάσαμε 100γρ.Είναι από την κίνηση αφού δεν κάθεται σε ένα σημείο...όλο παλεύει.....η μήπως είναι η αλλεργία??Θα ξανακάνουμε τα rast είπε η γιατρός για να δούμε .Αν είναι καλά συνεχίζουμε με μοσχαράκι και άλλα γαλακτοκομικά...αλλά αν δεν είναι κόβουμε και τα γιαουρτάκια....θα σας ενημερώσω...και θα επανέλθω να διαβάσω τα νέα σας και τα νέα των νέων μαμάδων(είδα ότι έχουμε και καινούριες)....φιλιά προς το παρόν.

.png

Afrodite ευχαριστώ!

Χθές έφαγα μόνο 5 πράγματα και αμέσως καθάρισαν τα κακάκια μας. Σκέφτομαι να συνεχίσω με αυτά τα 5 για το επόμενο 4ήμερο και αν πάμε το ίδιο καλά, θα βάλω ξανά ένα ένα τα λιγότερο ύποπτα φαγητά.

Η γιατρός -την οποία πήρα τηλέφωνο χθες σε κατάσταση υστερίας- μου είπε ότι τελικά μπορεί να μην φταίει η διατροφή μου, αλλά κάτι άλλο, που δεν υπάρχει τρόπος να προσδιορίσουμε και να σταματήσω να θηλάζω για 3 μέρες και να του δώσω το Neocate για να καθαρίσει λίγο το έντερό του, αλλά δε μου άρεσε η ιδέα. Αν για 3 μέρες βγάζω μόνο με το θήλαστρο, θα πάθω οπωσδήποτε μαστίτιδα, εδώ ενα θηλασμό παραλείπω και του το βγάζω με το θήλαστρο, αλλά δεν αδειάζει με τιποτα στο στήθος έτσι, πρήζεται και πονάει πολύ. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος... Τώρα θα μου πείτε, τί τη ρωτάω τη γιατρό αφού τελικά κανω του κεφαλιού μου? ...Ούτε κι εγώ ξέρω...

Σας έιπε ποτέ κανένας γιατρός, για πόσο καιρό μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση (να έχει δηλαδή συνέχεια αίμα, όχι όμως πολύ) χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στο μωρό? Το πρόβλημα που μπορεί να του προκαλέσει αυτό αν το αφήσω ως έχει, ποιο είναι?

...Νομίζω έχω πάθει ψύχωση με το θέμα...

κοριτσια μια απορια.

οταν λετε τριχουλες απο αιμα πως το εννοειται???

σαν μια τριχα απο βλεφαριδα (απο το κατω μερος του ματιου συνηθως και οχι απο καμια θεογκομενα που ειχει βαλει τη max factor extra long) απλα ειναι κοκκινη. ΜΕρικες φορες ομως ειναι αναμεσα σε βλενα διαφανη που ροζιζει ή κοκκινιζει, αν ειναι ετσι το καταλαβαινεις οτι ειναι αιμα, ειναι εμφανες. Αλλες φορες (σπανια σε μας) ειναι σα σταγονα.

Γιατι ρωτας? Μη μου πεις οτι ειδες και συ κατι? Προσεξε γιατι μπορει να ειναι και καμια κοκκινη τριχα, οντως και να μην ειναι αιμα. Δες αν σκοπαει αν το πιασεις με μια οδοντογλυφιδα.

GwASp3.png

σ'ευχαριστω πολυ πολυ Afrodite.

ειδα κατι χτες και προχτες ναι αλλα θελω να ειμαι σιγουρη.....

θα το κοιταξω και θα σας πω :cry:

ειναι δυνατον να ειναι αλλεργικος στο κρεμμυδι???

9a7bp2.pngIm47p2.png

:shock::shock::shock::shock:

δύσκολο!!! κι ελπίζω πως όχι!!!!

H πιο σιγουρη λυση ειναι να παρεις δειγματακι κ να κανεις μια mayer κοπρανων.

Σε οτιδηποτε μποερει να εχει αλλεργια απλα συνηθως τα γαλακτοκομικα ειναι αυτα που προκαλουν αιμα στα κοπρανα. Αλλα ποτε δε ξερεις... Μην αγψωνεσια ομως προκαταβολοκα, σιγουρεψου πρωτα αν ειναι αιμα. ΘΠΑντως πιστευω οτι θ το ειχες καταλαβει αν ηταν...

GwASp3.png

καλημέρα και απο μένα!

Σημερα ειναι η πρώτη μου μέρα στη δουλεια, ... τέρμα τα ψέματα τα κεφάλια μέσα!

katekom κάνε υπομονή και θα περάσει! Δυστυχώς μερικές φορές αργεί αλλα εξελίσσεται το γατρεντερικό τους σύστημα και ολα παίρνουν σιγα σιγα τη φυσιολογική πορεία.

εμενα είχε αιμα σχεδόν κάθε μέρα για 3 μηνες . διαιτα απιστευτη εκανα και εγω αλλα δεν τα σκεφτόμουνα τα φαγητα γιατι θα τα επαιζα!

αξιζει το κόπο κάνε υπομονη! μπορείς να τρως επισης κουνελι. Εγω ετρωγα και χοιρινο αλλα με το ταχινι-σουσαμι εμεις ειχαμε θέμα!

σιδηρο τώρα αρχισαμε να παιρνουμε συμπληρωμα ,μετα απο εξετάσεις βεβαια. η γιατρος , η κα Κα.... μου ειχε πει να μην τρελαίνομαι αν βλέπω κουκιδες η μια τριχουλα. αλλα εμεις βλέπαμε πάνες στον υπνο μας . αυτο που έχω να σου πω ειναι να θηλάσεις οσο πιο πολύ - χρονικα - μπορεις και να μην βιαστεις με την εισαγωγη των στερεων . αν μπορεις ασε να κλεισει

& ο 7ος . Για καλύτερο θα είναι...

αφροδίτη μου μια απο τα ιδια και η δικιά μου με το φαγητό μόνο που στη περιπτωση μας το βάρος είναι σχετικά χαμηλο αλλα μέσα στις καμπύλες.

δε θέλει με τίποτα το κουτάλι εκτός απο το σίδηρο που τρελαίνεται!

τις αρέσει πολύ το θέμα "τα πιανω ολα και κάνω τον κόσμο χάλια".

Τρωει αχλάδι και πολύ ψωμί με τα χεράκια τις αλλα αηδιαζει τα βραστα : κοτόπουλο , καρότο ,πατατα, κουνελι , αρνάκι....

να της βάλω λίγο αλάτι ;;;

αν της δωσω λιγο πατατα στο φουρνο ;;;

η γιατρος μου ειχε πει να της δωσω λιγο στις 15/8 κανονική κρέμα αλλα εγω φοβάμαι ακομα γιατι οταν πιο γάλα αγελαδινο ή φάω τυρι κάνει πολλές βλένες!

ασε που οι βλένες ακομα δεν έχουν σταματήσει και οι κενώσεις της ακόμα είναι κυρίως πράσινες.

το καλό είναι οτι έφεραν στην μάκρη το βέρο κρητικό και πινω και εγω λίγο γάλα εστω κατσικήσιο ... το οποιο είναι μια χαρά!

πάντως σημέρα κατάφερε μέχρι στιγμής ο μπαμπάς μας να της δώσει 50 μλ γάλα δικό μου με το μπουκάλι και έφαγε ένα αχλαδάκι στο χέρακι . καλά πάμε.... αν σκεφτει κανεις οτι πριν 3 εβδομάδες που την κράτησε η μαμα μου δεν ειχε πιει ουτε νερό!

κατερινα τι έγινε ... σε αυτο το κλαμπ δε σε θέλουμε !!!!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...