Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

τα παιδακια μας εχουν τα συμπτωματα απο 2,5 μηνων περιπου, πρωτα εμφανιστηκαν στο αγορι και μετα στο κοριτσι.σημερα ειμαστε 5 και κατι

οι εξετασεις που μας ειπε ο γιαατρος ειναι τα ραστ για διαφορες τροφες

despoina100 περιμενω νεα σου..καλα αποτελεσματα

lMz8p3.png[

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol:

Αλλά προσπαθώ να τηρώ τα βασικά:

βιολογικά φρούτα και λαχανικά,

βιολογικό κρέας,

μουλιάζω όλα τα δημητριακά μας από το προηγούμενο βράδυ,

τρώω μόνο ψωμί από φυσικό προζύμι (που φτιάχνει η μαμά μου) ή από φύτρες,

μουλιάζω πολύ καλά τα όσπρια και τα βράζω για ώρες σε χαμηλή φωτιά,

κάνω ζωμό από κόκαλα και τελευταία άρχισα να μουλιάζω και μετά να αφυδατώνω τους ξηρούς μας καρπούς.

Και μερικά κομματάκια σοκολάτα τρώω συχνά (σκούρα μόνο χωρίς γάλα) και καμιά φορά φτιάχνω και brownies!

Ο γιος μου όμως δεν τρώει γλυκά, μόνο λίγη σκούρα σοκολάτα, συνήθως 80% που έχει ελάχιστη ζάχαρη.

τα εβαλα σε μια σειρα:lol::lol: για να δεις ποσα πραγματα κανεις

οκ για τα βιολογικα, πες δεν ειναι σε θεση ολοι να τα αγορασουν

ομως η επεξεργασια των φαγητων ωστε να αυξηθει η απορροφηση των θρεπτικων συστατικων τους ,αλλα και ο σωστος συνδυασμος τους, μπορει να γινει απο ολους

Προσπαθώ αλλά σίγουρα δεν μπορώ να τα κάνω όλα γιατί έχω δυο μικρά παιδάκια στο σπίτι και καμία βοήθεια.
μια απ'τα ιδια

τα παιδακια μας εχουν τα συμπτωματα απο 2,5 μηνων περιπου, πρωτα εμφανιστηκαν στο αγορι και μετα στο κοριτσι.σημερα ειμαστε 5 και κατι

οι εξετασεις που μας ειπε ο γιαατρος ειναι τα ραστ για διαφορες τροφες

ναι απλα ,επειδη οι παιδιατροι συνηθως δεν γνωριζουν αναλυτικα τα ραστ ,σκεφτηκα μηπως παραλειψει καποια βασικα

μηπως να πηγαινες πρωτα στον αλλεργιολογο η γαστρεντερολογο ?

βασικα, νομιζω το πιο σημαντικο στην ηλικια των παιδιων σου ειναι να δειτε την αιμοσφαιρινη -αιματοκριτη

εξετασεις κοπρανων για αιμα(mayer) kanate?

τα εβαλα σε μια σειρα:lol::lol: για να δεις ποσα πραγματα κανεις

οκ για τα βιολογικα, πες δεν ειναι σε θεση ολοι να τα αγορασουν

ομως η επεξεργασια των φαγητων ωστε να αυξηθει η απορροφηση των θρεπτικων συστατικων τους ,αλλα και ο σωστος συνδυασμος τους, μπορει να γινει απο ολους

Έλα ντε! :D Αν είναι αυτά τα βασικά τότε εμείς πρέπει να πάμε να κρυφτούμε! :-D Έγώ δλδ σίγουρα...

Πάντως το μούλιασμα θα το ξεκινήσω κι εγώ, αλλά θέλει οργάνωση από την προηγουμένη του τι θα μαγειρέψεις. Είναι πολύ δύσκολο ή μάλλον χρονοβόρο και φυσικά οικονομικά απαιτητικό να κάνεις στις μέρες μας μία πραγματικά σωστή διατροφή στην οικογένεια σου.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια.

Εγώ τη βρώμη τη δίνω για βραδυνό, οπότε τι στο καλό το θυμάμαι το πρωί. Όσο για τη διατροφή, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Για την ακρίβεια τρώω κατά 85% ό,τι (για να μην πω και όσο) τρώει ο μικρός. Ακριβώς όμως. Και το ρεπερτόριό του ακόμη είναι αρκετά περιορισμένο...... Παίζουν και μερικές παρασπονδίες αλλά προσπαθώ να μην είναι πολύ συχνά ούτε πολύ χάλια.....

Για τα ένζυμα όμως, χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση πριν από κάποιο καιρό, η οποία μου τίναξε το σύστημα στον αέρα. Ολούθε όχι μόνο στο πεπτικό. Μαύρη ταλαιπωρία....... τελικά ούτε τα γιαούρτια ούτε τα ούλτρα λεβιρ μου κάνουν τίποτα... Τεσπα μαντάρα το έκανα το θέμα.

Διαπίστωσα ότι αυτό το φοβερό σύγκαμα που συνέδεα με τη σάλτσα ντομάτας ήταν από δόντια. Ίσως ο συνδυασμός των δύο να είναι τελικά πολύ κακός. Κοινώς σε φάσεις οδοντοφυίας μάλλον πρέπει να του δίνω πολύυυυυ ήπιες τροφές.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Πάντως το μούλιασμα θα το ξεκινήσω κι εγώ' date=' αλλά θέλει οργάνωση από την προηγουμένη του τι θα μαγειρέψεις. Είναι πολύ δύσκολο ή μάλλον χρονοβόρο και φυσικά οικονομικά απαιτητικό να κάνεις στις μέρες μας μία πραγματικά σωστή διατροφή στην οικογένεια σου.[/quote']

Έτσι είναι, τη μισή μέρα στην κουζίνα είμαι και με βοηθάει και με το μαγείρεμα ο άντρας μου όταν επιστρέφει από τη δουλειά.

Διάβαζα χθες ότι το 50% αυτών που τρώμε πρέπει να προέρχεται από ωμές τροφές (για τα ένζυμα τους), καλό είναι ν' αρχίζουμε ένα γεύμα με μια ωμή σαλάτα και αν είναι να φάμε ένα γεύμα με 100% μαγειρεμένο φαγητό καλό είναι να το συνοδεύσουμε με κάτι το οποίο έχει υποστεί φυσική ζύμωση προκειμένου να γίνει εύπεπτο, πχ γιαούρτι, κεφίρ, ελιές (αλλά όχι του εμπορίου γιατί τις ξεπικρίζουνε με χημικά), σπιτικό τουρσί κτλ.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό θα πρέπει να πάρουμε πεπτικά ένζυμα.

Μιρίκι εφόσον τη βρώμη την τρώτε το βράδυ τότε να τη μουλιάζεις από νωρίς το πρωί αν έχεις χρόνο.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Και ένα μικρό αλλά χρήσιμο ebook για τη διατροφή μαζί με συνταγές:

Healthy 4Life

Και όσες δεν γνωρίζουνε ποιος είναι ο Dr Weston Price δέστε εδώ:

The Greatest Nutrition Researcher of the 20th Century

The Neglected Nutritional Research of Dr. Weston Price

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Πάντως το μούλιασμα θα το ξεκινήσω κι εγώ' date=' αλλά θέλει οργάνωση από την προηγουμένη του τι θα μαγειρέψεις. [/quote']

το ξεκινησα το μουλιασμα ,το προγραμμα δεν το ξεκινησα ,οποτε δηλ.μου ερθει βαζω και κατι να μουλιασει ,μηπως και το χρειαστω:lol::lol:

Έτσι είναι, τη μισή μέρα στην κουζίνα είμαι και με βοηθάει και με το μαγείρεμα ο άντρας μου όταν επιστρέφει από τη δουλειά.

τυχερουλαααα

Διάβαζα χθες ότι το 50% αυτών που τρώμε πρέπει να προέρχεται από ωμές τροφές (για τα ένζυμα τους), καλό είναι ν' αρχίζουμε ένα γεύμα με μια ωμή σαλάτα και αν είναι να φάμε ένα γεύμα με 100% μαγειρεμένο φαγητό καλό είναι να το συνοδεύσουμε με κάτι το οποίο έχει υποστεί φυσική ζύμωση προκειμένου να γίνει εύπεπτο, πχ γιαούρτι, κεφίρ, ελιές (αλλά όχι του εμπορίου γιατί τις ξεπικρίζουνε με χημικά), σπιτικό τουρσί κτλ.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό θα πρέπει να πάρουμε πεπτικά ένζυμα.

εγω ξερω το αντιθετο ,οτι μια ωμη σαλατα π.χ το μαρουλι επειδη εχει διαφορετικο χρονο επεξεργασιας στο στομαχι(παραπανω χρονο) ,δεν πρεπει να συνδυαζεται με μαγειρεμενη τροφη γιατι ,καθυστερει την απομακρυνση της δευτερης με αποτελεσμα να γινεται ζυμωση στο στομαχι και να προκαλειται δυσπεψια ,τι να πω

θα το ξαναδω

Διαπίστωσα ότι αυτό το φοβερό σύγκαμα που συνέδεα με τη σάλτσα ντομάτας ήταν από δόντια. Ίσως ο συνδυασμός των δύο να είναι τελικά πολύ κακός. Κοινώς σε φάσεις οδοντοφυίας μάλλον πρέπει να του δίνω πολύυυυυ ήπιες τροφές.

Οταν βγαζουν δοντια κανουν και συγκαμα? Γιατι τελικα βλπεω οτι δεν περναει το συγκαμμα που εβγαλε τις τεέυταιες μερες και παραλληλα βγαζει τα πανω δοντια του. Αλλα χθες ειχε και αναγωγη. Και αναρρωτιεμαι τωρα αν φταιει το αχλαδι που κξαναρχισε εδω και μια βδομαδα (την αλλη φορα εκανε αιμα με αχλαδι) η αν φταιει κατι που τρωω εγω (πχ φραουλες και σοκολατα που ομως τρωω αρκετο καιρο και δεν εδειξε να χει προβλημα) Αναρρωτιεμαι αν αρκει να σταματησω τις υποπτες τροφες εγω η πρεπει να του σταματησω και το αχλαδι.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

χριστινα πηγαινε σε παιδογαστρεντερολογο και οταν σου γραψει τα ραστ πας στο ικα σε παιδιατρο στα γαρφει μετα πας στο ικα βοτση στα σφραγιζει κ πας στο ιπποκρατειο και στα κανουν μετα απο ραντεβου.δεν πληρωνεις τιποτα.

Διαφημίσεις

χριστινα πηγαινε σε παιδογαστρεντερολογο και οταν σου γραψει τα ραστ πας στο ικα σε παιδιατρο στα γαρφει μετα πας στο ικα βοτση στα σφραγιζει κ πας στο ιπποκρατειο και στα κανουν μετα απο ραντεβου.δεν πληρωνεις τιποτα.

tselinkas o παιδογαστρεντερολογος πρεπει να ειναι στο ικα;:confused:κανει αλλεργιολογος;;;:confused:ξερεις καανεναν που να ειναι θετικος με τον θηλασμο;;;αν δεν θες να δημοσιευσεις το ονομα στειλε pm:D

lMz8p3.png[

Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ένα κοριτσάκι 4 μηνών. Παίρνει βάρος κανονικά είναι καλά αλλά εμφανίζει αίμα στα κακά. Τη θηλάζω αποκλειστικά. Έχω κάνει αποχή απο γαλακτοκομικά, πορτοκάλι, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς για 3 εβδομάδες. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Που θα πρέπει να απευθυνθώ και τι εξετάσεις κάνουμε αρχικά; Αν δεν είναι αλλεργία μπορεί να είναι κάτι σοβαρό; Ο πάιδίατρος μου είπε πως όταν σταματήσω να θηλάζω θα φύγουν και τα συμπτώματα. Αλλά μέχρι τότε το παιδί θα μείνει με το αίμα; Εσείς τι με συμβουλεύετε; Μήπως να το πάω στο παίδων;

:confused:

που να βρω κατσικισιο κεφιρ μη χεσω το σουπερ μαρκετ μου?

Egώ το βρήκα σε κατάστημα με βιολογικά. Αν έχεις κάποιο στην περιοχή σου, αλλά δεν φέρνει, ρώτα μήπως μπορεί να το κάνει παραγγελία για σένα. Στο σούπερ εννοείται ότι δεν θα βρεις!

Οταν βγαζουν δοντια κανουν και συγκαμα? Γιατι τελικα βλπεω οτι δεν περναει το συγκαμμα που εβγαλε τις τεέυταιες μερες και παραλληλα βγαζει τα πανω δοντια του. Αλλα χθες ειχε και αναγωγη. .

Νομίζω ότι μπορεί να κάνουν σύγκαμα με τα δόντια. Αλλά ο εμετός δεν είναι λίγο ύποπτος? Βέρα νομίζω ότι εσείς είχατε θέμα με το αχλάδι. Μήπως ακόμα δεν είναι έτοιμος? Δοκίμασε άλλο φρούτο για λίγο καιρό να δεις πώς θα πάει.

τοεγω ξερω το αντιθετο ,οτι μια ωμη σαλατα π.χ το μαρουλι επειδη εχει διαφορετικο χρονο επεξεργασιας στο στομαχι(παραπανω χρονο) ,δεν πρεπει να συνδυαζεται με μαγειρεμενη τροφη γιατι ,καθυστερει την απομακρυνση της δευτερης με αποτελεσμα να γινεται ζυμωση στο στομαχι και να προκαλειται δυσπεψια

Εγώ γιατί νομίζω ότι λέτε το ίδιο πράγμα? Να μην τρώμε την σαλάτα ταυτόχρονα με το φαγητό. Λάθος σας κατάλαβα :confused:

Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ένα κοριτσάκι 4 μηνών. Παίρνει βάρος κανονικά είναι καλά αλλά εμφανίζει αίμα στα κακά. Τη θηλάζω αποκλειστικά. Έχω κάνει αποχή απο γαλακτοκομικά, πορτοκάλι, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς για 3 εβδομάδες. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Που θα πρέπει να απευθυνθώ και τι εξετάσεις κάνουμε αρχικά; Αν δεν είναι αλλεργία μπορεί να είναι κάτι σοβαρό; Ο πάιδίατρος μου είπε πως όταν σταματήσω να θηλάζω θα φύγουν και τα συμπτώματα. Αλλά μέχρι τότε το παιδί θα μείνει με το αίμα; Εσείς τι με συμβουλεύετε; Μήπως να το πάω στο παίδων;

:confused:

Ο παιδίατρος σου λέει χοντρές μ$$%#^ς. Αν σταματήσεις να θηλάζεις απλά το παιδί θα πάρει γάλα υποαλλεργικό και πίστεψέ με αυτό μόνο κανονικό γάλα δεν είναι!

Στο Παίδων αν πας θα πας σε γαστρεντερολόγο (καλές θεωρούνται οι Παπαδοπούλου στο Κυριακού και η Ρώμα στο Αγία Σοφία). Αλλά αν θες να γλυτώσεις τον χρόνο μπορώ να σου πω ακριβώς τι θα σου πούνε. Να κάνεις πιο αυστηρή δίαιτα.

Δεν διευκρινίζεις αν τρως ψάρι, συσκευασμένα προιόντα (πχ ψωμί τοστ), αλλαντικά, αυγό, βούτυρο, σνακς, αναψυκτικά. Αν ναι κόψτα! Επίσης και τα αλλεργιογόνα φρούτα πχ φράουλα (με σπόρια). Ό,τι τρως από λαχανικό θα αφαιρείς σπόρια και φλούδα. Και από κει και πέρα θα παρατηρείς μήπως το παιδί σου έχει ευαισθησία και σε κάποια λαχανικά. Αυτό θα το καταλάβεις εσύ με την παρατήρηση. Σε αλλεργιολόγο για τεστ θα πας μετά τους 6-7 μήνες, γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς.

ααα ξέχασα να σου πω ότι όταν λέμε αποχή από γαλακτοκομικά συνήθως απέχουμε και από μοσχάρι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

επίσης κάποια παιδιά έχουν πρόβλημα με γλουτένη ή ρύζι. Μην τα αποκλείσεις αυτά από τώρα. Ξεκίνα με τις απαγορεύσεις που σου είπα και αν δεν δεις βέλτιωση, τότε θα καταλάβεις ότι φταίει και κάτι άλλο.

Να σε ρωτήσω και κάτι? Εκτός από το αίμα, τι άλλα συμπτώματα έχετε?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κορίτσια πραγματικά δεν πρόκειται να ξαναπω ποτέ οτι η μικρή πάει καλύτερα...

Απο το Σάββατο το απόγευμα έχουμε τα εξής:

Σπυράκια σε όλο σχεδόν το πρώσοπο. (κάτω και πάνω απο τα μάτια, σε όλη την μύτη, γύρω απο το στόμα, στο πιγούνι, δίπλα στα αυτιά και 2-3 στο πιγούνι έχουν και πυον)

Δοιάρριες που και που

Πρασινα κακά, αίμα και πολλές βλένες.

Κοιμάται με το ζόρι και ξυπνάει σπαράζοντας μέρα και νύχτα και κάνει κακά συνέχεια απο 1-2 κουτσουλιές.

Σήμερα το πρωί έκανε κάπως καλύτερα κακά αλλα μετά..ενα πράγμα που δεν το έχω ξαναδει. Ανοιξα την πάνα και είδα μόνο βλένα πολύ κολλώδες διάφανο-πράσινη με μια μυροδιά περίεργη δεν μύριζε κακά σαν χημικό ήταν..

εχω τρομάξει πάλι να πω την αλήθεια και σκέφτομαι να πάρω την γαστρεντερολόγο να μου πει πάλι οτι είμαι υπερβολική και ανχώνομαι??

Να την πάω στο νοσοκομείο??θα βγει κάτι?

Τα σπυριά δεν φεύγουν με τίποτα την έχω τρελάνει στα χαμομήλια και στη καλέντουλα...:(:(:(:(:(:(

Κορίτσια πραγματικά δεν πρόκειται να ξαναπω ποτέ οτι η μικρή πάει καλύτερα...

Απο το Σάββατο το απόγευμα έχουμε τα εξής:

Σπυράκια σε όλο σχεδόν το πρώσοπο. (κάτω και πάνω απο τα μάτια, σε όλη την μύτη, γύρω απο το στόμα, στο πιγούνι, δίπλα στα αυτιά και 2-3 στο πιγούνι έχουν και πυον)

Δοιάρριες που και που

Πρασινα κακά, αίμα και πολλές βλένες.

Κοιμάται με το ζόρι και ξυπνάει σπαράζοντας μέρα και νύχτα και κάνει κακά συνέχεια απο 1-2 κουτσουλιές.

Σήμερα το πρωί έκανε κάπως καλύτερα κακά αλλα μετά..ενα πράγμα που δεν το έχω ξαναδει. Ανοιξα την πάνα και είδα μόνο βλένα πολύ κολλώδες διάφανο-πράσινη με μια μυροδιά περίεργη δεν μύριζε κακά σαν χημικό ήταν..

εχω τρομάξει πάλι να πω την αλήθεια και σκέφτομαι να πάρω την γαστρεντερολόγο να μου πει πάλι οτι είμαι υπερβολική και ανχώνομαι??

Να την πάω στο νοσοκομείο??θα βγει κάτι?

Τα σπυριά δεν φεύγουν με τίποτα την έχω τρελάνει στα χαμομήλια και στη καλέντουλα...:(:(:(:(:(:(

Katinaki τα σπυριά είναι λόγω αλλεργίας για αυτό δεν φεύγουν. Θα υποχωρήσουν μόνα τους.

Κάτι έφαγες που το πείραξε πολύ το παιδί. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Οι βλένες είναι από το έντερο και σημαίνει ότι θα αρχίσει να κάνει και πληγές που θα βγάζει αίμα, αν δεν σταματήσει η αλλεργιογόνος τροφή. Πάρε τηλ την γιατρό, αλλά αμφιβάλλω αν θα βγει κάτι με το να πας στο νοσοκομείο. Τι έφαγες?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Στο σούπερ εννοείται ότι δεν θα βρεις!

nomizv yparxei mia marka και στα σουπερ

Εγώ γιατί νομίζω ότι λέτε το ίδιο πράγμα? Να μην τρώμε την σαλάτα ταυτόχρονα με το φαγητό. Λάθος σας κατάλαβα :confused:

βρε Ροσι που εισαι ?λεμε τελικα το ιδιο?:confused::confused:

επειδη καποια στιγμη αναφερθηκαμε στο οτι το κοτοπουλο και οι χοιροι ειναι αλλεγιογονοι

ενας ακομη λογος ειναι οτι μπορει να τρεφονται με αλευρα ψαριου ,οποτε ενω εμεις απεχουμε απο το ψαρι ,το τρωμε μεσω αυτων των κρεατων (το διαβασα πριν λιγο)

..ενα πράγμα που δεν το έχω ξαναδει. Ανοιξα την πάνα και είδα μόνο βλένα πολύ κολλώδες διάφανο-πράσινη με μια μυροδιά περίεργη δεν μύριζε κακά σαν χημικό ήταν..

ναι αυτο μπορει να συμβαινει καμια φορα

δεν θα βγει τιποτα εαν πας στο νοσοκομειο

αμφιβαλλω αν θα καταλαβουν τι ειναι αυτο

και θα σε τρομοκρατησουν

παιδια σταματηστε να τρωτε μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης ,ολες τις συνταγες που εχουμε πει στο αλλο τοπικ, μην τις χρησιμποιειτε ,αυτες δεν ειναι τελικα για μας ,ειναι για τα ατομα που δεν εχουν προβληματα με τις αλλεργιες ,

η ζαχαρη χειροτερευει πολυ τα πραγματα ,ειναι αποδεδειγμενο

σε περισσοτερα βιβλια, με θεμα την αλλεργια ,συμβουλευουν την αντικατασταση της με φρουκτοζη η την ελαχιστη χρηση της

ειδα ολοφανερα σημαδια και στα 2 μου παιδια και σε μενα μετα την καταναλωση των κεικ και της σοκολατας ψυγειου(το γλυκο της βαλερι που λες και εσυ),τοτε το απεδωσα στο χαρουπαλευρο ,αλλα τωρα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ηταν απο την καταναλωση αυτων που ειπα,αυτο εχει τις εξηγησεις του φυσικα

κυριως φυσικα, επηρεαζει αυτους στους οποιους ερχεται σε αμεση επαφη με το εντερο , δηλ.την μαμα και το παιδι που θα φαει καποια τροφη με ζαχαρη,

αλλα ειπαμε, εαν επηρεαστει το εντερο της μαμας θα επηραεσει και το παιδι που θηλαζει

Katinaki τα σπυριά είναι λόγω αλλεργίας για αυτό δεν φεύγουν. Θα υποχωρήσουν μόνα τους.

Κάτι έφαγες που το πείραξε πολύ το παιδί. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Οι βλένες είναι από το έντερο και σημαίνει ότι θα αρχίσει να κάνει και πληγές που θα βγάζει αίμα' date=' αν δεν σταματήσει η αλλεργιογόνος τροφή. Πάρε τηλ την γιατρό, αλλά αμφιβάλλω αν θα βγει κάτι με το να πας στο νοσοκομείο. Τι έφαγες?[/quote']

Το μόνο καινούριο στη διατροφή μου εδώ και 4-5 μέρες είναι το βούτυρο καρύδας έφαγα 2-3 φορές, 2 φορές ήπια οργανικό καφέ και λίγο γάλα αμυγδάλου και 3 κοματάκια απο το γλυκό που έφτιαξα.

Μίλησα προ ολίγου με τη γιατρό και είμαι κάπως..χάλια.

Μου είπε κλασικα για κολονοσκόπιση, και μετά με ρώτησε τί εφαγα. Της είπα περι γάλα αμυγδάλου και βούτυρο καρύδας και έγινε έξαλη. Δεν τειρώ τις οδηγίες της και την επόμενη φορά που θα την πάρω τηλ τουλάχιστον να έχω ακολουθήσει τις οδηγίες της. Εγω φταίω για την κατάσταση του παιδιού και ήταν σαφης στις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσω που δεν περιλαμβάνουν ούτε κατα διάνοια γάλα αμυγδάλου..

Επίσης σε 7 μέρες που γίνεται 5 μηνών να ξεκινήσω το υποαλεργικό ρυζάλευρο και να αντικαταστήσω το βραδυνό θηλασμό με το althera..Για να καταλάβω μου προτείνει χωρίς να το πει βέβαια να ξεκινήσω να αποθηλάζω?

Κυπαρισσί κακά έχετε δει?Είδα και απο αυτά πριν απο λίγο.

Μίλησα προ ολίγου με τη γιατρό και είμαι κάπως..χάλια.

Μου είπε κλασικα για κολονοσκόπιση, και μετά με ρώτησε τί εφαγα. Της είπα περι γάλα αμυγδάλου και βούτυρο καρύδας και έγινε έξαλη

νομιζω απλα" χαρηκε "που αμεσως βρηκε να σου πει τις "αιτιες" της υποτροπης.

η δικη μου η παιδογασ.δεν μου απεκλεισε ποτε τα αμυγδαλα αλλα ακομη και τα καρυδια ,φυσικα τα καρυδια δεν τα τρωω ,α΄λλα τα αμυγδαλα που και που δυστακτικα βεβαια

παλι σου ειπε για την κολονοσκοπηση?

μα τιι θελει πια να δει με αυτην ,εαν το παιδια σου ηταν μεγαλυτερο οκ,αλλα τωρα

Δεν τειρώ τις οδηγίες της και την επόμενη φορά που θα την πάρω τηλ τουλάχιστον να έχω ακολουθήσει τις οδηγίες της.
μπορεις να μου πεις πια απο τις οδηγιες της δεν ακολουθησες ,αφου σου ειχε πει να ξεκινησεις τις στερεες οταν κλεισετε τον πεμπτο μηνα ,για το γαλα μηπως ?

τι αλλο σου ειπε σε εκεινη την 10 λεπτη επισκεψη ,τι προλαβε να πει και δεν το τηρησες?

Εγω φταίω για την κατάσταση του παιδιού και ήταν σαφης στις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσω που δεν περιλαμβάνουν ούτε κατα διάνοια γάλα αμυγδάλου..
σου ειχε πει ποτε ξεκαθαρα να μην πινεις γαλα αμυγδαλου?
Επίσης σε 7 μέρες που γίνεται 5 μηνών να ξεκινήσω το υποαλεργικό ρυζάλευρο
θυμασαι που λεγαμε οτι μπορει και να βοηθαει ορισμενα παιδακια η στερεα τροφη ,και ηταν να ξεκινησεις περιπου οταν θα γινοταν 5.5 μηνων
και να αντικαταστήσω το βραδυνό θηλασμό με το althera
:?::?::?::?::?: αμα το πιει αυτο το γαλα θα κανουμε παρτι:rolleyes::rolleyes:

νομιζω απλα" χαρηκε "που αμεσως βρηκε να σου πει τις "αιτιες" της υποτροπης.

η δικη μου η παιδογασ.δεν μου απεκλεισε ποτε τα αμυγδαλα αλλα ακομη και τα καρυδια ,φυσικα τα καρυδια δεν τα τρωω ,α΄λλα τα αμυγδαλα που και που δυστακτικα βεβαια

παλι σου ειπε για την κολονοσκοπηση?

μα τιι θελει πια να δει με αυτην ,εαν το παιδια σου ηταν μεγαλυτερο οκ,αλλα τωρα

Αχ Βάλερι δεν ξέρω τι θέλει να δει μόλις της είπα τι έφαγα είπε οχι φταίνε αυτά που έφαγες.

μπορεις να μου πεις πια απο τις οδηγιες της δεν ακολουθησες ,αφου σου ειχε πει να ξεκινησεις τις στερεες οταν κλεισετε τον πεμπτο μηνα ,για το γαλα μηπως ?

Οι οδηγίες της ήταν αποχή απο γαλακτοκομικά (απαντα), αυγό, σόγια μοσχάρι και ξηρούς καρπούς. Το γάλα αμυγδάλου είναι απο αμύγδαλα, τα αμύγδαλα είναι ξηρός καρπός δεν το τρώμε (σου λεω τον δικό της συλογισμό όχι τον δικό μου). Το βουτυρο καρύδας απορει πως μου ήρθε και δεν θεωρει οτι πρέπει να το τρώω.

Το γάλα το βραδυνο ήταν καινούρια οδηγία που δεν θα την ακολουθήσω.

Την ρώτησα γιατί να το αντικαταστήσω και μου είπε οτι όσο λιγότερο γάλα πίνει απο εμένα τόσο πιο γρήγορα θα στρώσει (είμαι επικύνδυνη για το παιδί μου?) και αργότερα που θα πίνει πρωί βράδυ θα είναι πολύ καλύτερα.

τι αλλο σου ειπε σε εκεινη την 10 λεπτη επισκεψη ,τι προλαβε να πει και δεν το τηρησες?σου ειχε πει ποτε ξεκαθαρα να μην πινεις γαλα αμυγδαλου?

θυμασαι που λεγαμε οτι μπορει και να βοηθαει ορισμενα παιδακια η στερεα τροφη ,και ηταν να ξεκινησεις περιπου οταν θα γινοταν 5.5 μηνων

:?::?::?::?::?: αμα το πιει αυτο το γαλα θα κανουμε παρτι:rolleyes::rolleyes:

Ναι 5,5 μηνών θα αρχίσω δειλά δειλά και αν θέλει και βλέπουμε.

Αυτα μου είπε κυρίως ανέλυσε το πρόγραμμα στερεών πότε θα βάλω φρούτα πόσες μέρες μετά αχλάδι και πότε κρέας κτλ..

Μάλλον το παιδάκι μου είναι πολύ ευαίσθητο και δεν δέχτηκε με τπτ το κάτι καινούριο που έφαγα.

Θα κλείσω ραντεβού με την αλλεργιολόγο να πάω σε 1,5 μήνα και μέχρι τότε εγω και το παιδι θα τα βρίσκουμε με όποιον τρόπο ξέρουμε.

Έχω μιλήσει με την Παναγιώτου και μου είπε να κόψω γαλακτοκομικά, πορτοκάλι, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς για τρεις εβδομάδες. Τρώω και ψάρι και αυγό, χοιρινό, ρύζι, ψωμί σπιτικό. Δεν τρώω βιτάμ, ψωμί τοστ κα που έχουν γάλα ή ορό. Η γιατρός μου είπε αν δεν σταματήσει το αίμα να πάω Αθήνα. Μένω σε νησί. Εκεί στο νοσοκομείο τι θα της κάνουν; Σε ποιο είναι η Παναγιώτου; Την γνωρίζετε;

Αχ Βάλερι δεν ξέρω τι θέλει να δει μόλις της είπα τι έφαγα είπε οχι φταίνε αυτά που έφαγες.

δεν νομιζω

το εντερο σου δεν λειτουργει καλα ακομη ,δεν ειναι φυσιολογικο να εχεις συνεχεια διαρροιες κ δυσκοιλιοτητα

και ισως να καταναλωσες παραπανω ζαχαρη

να σου πω ημερολογιο κρατας για το τι τρως ?

Οι οδηγίες της ήταν αποχή απο γαλακτοκομικά (απαντα), αυγό, σόγια μοσχάρι και ξηρούς καρπούς.
εγω τις οδηγιες της τις θυμαμαι

η ερωτηση μου ηταν λιγο ειρωνικη αν καταλαβες

γιατι σε 10 λεπτα δεν προλαβαινεις να κανεις τα πιο πιο βασικα ,και εαν κατι παει" στραβα" αμεσως θα βρεθει ο υπευθυνος δηλ.η μαμα ,που μετα την ολιγολεπτη επισκεψη ειχε χιλιες δυο απορειες :evil::evil::evil::evil:

Το γάλα το βραδυνο ήταν καινούρια οδηγία που δεν θα την ακολουθήσω.
α ,καλα το θυμωμουν λοιπον οτι ηταν καινουργια οδηγια

Την ρώτησα γιατί να το αντικαταστήσω και μου είπε οτι όσο λιγότερο γάλα πίνει απο εμένα τόσο πιο γρήγορα θα στρώσει (είμαι επικύνδυνη για το παιδί μου?) και αργότερα που θα πίνει πρωί βράδυ θα είναι πολύ καλύτερα.

αυτο δεν ειναι σιγουρο

αρα ,το συμπερασμα η μονη οδηγια που δεν ακολουθησες ηταν αυτη με το γαλα αμυγδαλου

Ναι 5,5 μηνών θα αρχίσω δειλά δειλά και αν θέλει και βλέπουμε.

ξερεις εγω θα δοκιμαζα ,τελικα, λιγα κουταλακια και πιο πριν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...