Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Το μωρό σου αν θες την γνώμη μου είναι ακόμα πολύ μικρό για να έχετε αποτελεσματα αξιόπιστα από αυτές τις εξετάσεις. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να γίνει 6 μηνών μέχρι να το ξανατρυπήσω' date=' γιατί τότε ξεκινάνε οι εξετάσεις να δείχνουν πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Και προς θεού μην το πας το παιδί για αίμα ιδιωτικά! Μόνο παίδων που είναι εξπέρ. Εγώ ιδιωτικά και το ταλαιπώρησα και αίμα δεν κατάφεραν να του πάρουν οι άσχετες! Στην αιμοληψία έχω να πω τα καλύτερα για το παιδων! (αρκεί να έχεις δικό σου τραυμαπλαστ μετά γιατί αυτοί δεν έχουν :mrgreen: Αθάνατο δημόσιο!!)

Το μήλο είναι μια χαρά! Και η κανέλα είναι οκ, απλά τσέκαρε μην είναι από τις τροφές που μειώνουν την παραγωγή, γιατί δεν τα ξέρω κι εγώ καλά να σου πω σίγουρα.[/quote']

Κρατάω το ημερολόγιο και έφτιαξα και τη μαρμελάδα. Εφαγα σήμερα το πρωί γκοφρέτες και μαρμελάδα μήλο. Η επόμενη κένωση ήταν με αίμα...Ισως είναι αρκετά ερεθισμένη ακόμη. Απο τότε με το χοιρινο δεν έχει ηρεμίσει.

Να ρωτήσω τώρα που τα θυμάμαι: πράσο, όσπρια, αρακάς, κάστανα είναι ΟΚ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

patch test έχετε κάνει?

Υπάρχουν δημητριακά χωρίς γλουτένη' date=' πχ κεχρί, κινόα, φαγόπυρο, που είναι και εξαιρετικά πλούσια σε σίδηρο και βιταμίνες. Εμένα η δικιά μου έτρωγε κάθε απόγευμα κρέμα κεχρί και ενώ δεν είχε άλλη πηγή σιδήρου, οι τιμές της ήταν εξαιρετικές. Για συνταγές θέλει λίγο ψάξιμο. Κι εδώ μέσα πάντως έχουν δώσει κάποιες κοπέλες συνταγές.

Όπως και να χει η αποχή από γλουτένη είναι όντως μεγάλο ζόρι!

Αυτά τα φυτικά συμπληρώματα είναι πολύ καλά, αλλά έχεις δίκιο ότι σε αλλεργικά παιδιά θέλει προσοχή στα παντα.

Το μωρό σου αν θες την γνώμη μου είναι ακόμα πολύ μικρό για να έχετε αποτελεσματα αξιόπιστα από αυτές τις εξετάσεις.

.[/quote']

oxi patch δεν εχουμε κανει και η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να κανω

το φαγοπυρο το τρωω ακομη και εγω απο μικρη(το ετρωγα με και χωρις γαλα) ,εδω και χρονια εχω προσθεσει στην διατροφη μας το κεχρι ,το κινοα

γιατι η κορη σου δεν ειχε αλλη πηγη σιδηρου? το κεχρι το εβραζες σε νερο ? εγω το βραζω και βαζω λιγο ελαιολαδο και λιγη μαυρη ζαχαρη με μελασσα (της φυτρο)και την τρωμε και οι δυο και οι τρεις μαλλον,και ο μικρος

γενικα τωρα ο¨τι κα να του δωσω του κανει περιστοματικη ερυθροτητα

αυτο που γινεται ολο και πιο σιγουρο ειναι οτι οταν ενα παιδι εχει ταυτοχρονα πολλες αλλεργιες η εχει ψευτοαλλεργιες τοτε μαλλον εχει διαταραχτει η ισορροπια της φυσιολογικης χλωριδας του εντερου που προκαλει διαταραχες σε ολες της υπολοιπες λειτουργιες του εντερου, με αποτελεσμα να παρατηρειται δυσανεξια σε οτι κιαν φαει..........αρα θελει οποσδηποτε να ρυθμιστει η λειτουργια του εντερου

το ιδιο μαλλον ισχυει και σε θηλαζοντα βρεφη οταν δηλ .τα πειραζουν ολα τα φαγητα, βεβαια σε αυτα παιζει ρολο και η φυσιολογικη ανωρμοτητα του εντερου που αφηνει να απορροφουνται "πραγματα "που δεν πρεπει

Κρατάω το ημερολόγιο και έφτιαξα και τη μαρμελάδα. Εφαγα σήμερα το πρωί γκοφρέτες και μαρμελάδα μήλο. Η επόμενη κένωση ήταν με αίμα...Ισως είναι αρκετά ερεθισμένη ακόμη. Απο τότε με το χοιρινο δεν έχει ηρεμίσει.

Να ρωτήσω τώρα που τα θυμάμαι: πράσο, όσπρια, αρακάς, κάστανα είναι ΟΚ?

ναι επιτρεπονται, αλλα μικρες ποσοτητες γιατι φουσκωνουν

προς το παρον κανε σουπες με πατατες , κρεμμυδι, μακαρονακια η εναλλακτικα δημητριακα του τυπου κεχρι κ.α με κοτοπουλο

μεχρι να ηρεμησετε λιγακι και μετα βλεπεις.

πειραζει που επειδη βιαζομαι δεν προσεχω τα ορθογραφικα λαθη

μηπωε κιαυτα κανουν αλλεργια .............? ..................

εγω παντως ξαναλεω και τονιζω να εχετε το νου σας στο ρυζι.....

κι εγω τωρα επειδη βασικα παραμενει η πρησμενη κοιλιτσα και η ανησυχια στον υπνο,σκεφτομαι να σταματησω ξανα το σιταρι,αλλα δεν εχω εναλλακτικες......ψωμι τρωγαμε για πρωινο και καποιες φορες και το απογευματακι,τωρα τι να του δινω;

κρεμες δεν εχει φαει ποτε,ουτε βιολογικες,το ρυζι αποκλειεται γιατι ειχε μεγαλη ευαισθησια...καμια ιδεα για χορταστικο πρωινο χωρις ψωμι-ρυζι;

fBaep3.png

uwK7p3.png

[quote=v.polina...καμια ιδεα για χορταστικο πρωινο χωρις ψωμι-ρυζι?1.φρουτακια δεν τρωει?εμεις προσθεσαμε πριν μερες κ το αβοκαντο.ειναι χορταστικο με πολλες βιταμινες κ καλα λιπαρα.2.κινοα σε γλυκια εκδοση δηλαδη με μηλο η αλλο φρουτο κ σταφιδες <καλα αλεσμενες>.3η βρωμη λενε εχει λιγοτερη γλουτενη απο αλλα δημητριακα.εγω την αλεθω την βραζω για λιγο κ την προσθετω στα φρουτα.3.επισης μπορεις να δωσεις κ λαχανικα.

Διαφημίσεις

φρουτα τρωει για δεκατιανο,και μετα παλι το απογευμα,οποτε...και λαχανικα του δινω στανταρ και το μεσημερι και το βραδυ...κρεμες δεν θελω να φαει,θα ηθελα κατι σε πιο στερεη μορφη

fBaep3.png

uwK7p3.png

elenitsa ποσο ειναι η μικρη ,τρωει το αβοκαντο ευκολα ?,ο μικρος μου γιος δεν θελει καθολου την φρουτοκρεμα , ψλοτρωει μονο κομματια μηλου ,ψαχνω τροπο να του δωσω τη φρουτοκρεμα αλλα τιποτα

σκεφτηκα οτι μπορει ενστικτωδως να την απορρυπτει ,τοτε γιατι τα τρωει τα φρουτα σε κομματακια

η βρωμη τελικα εχει λιγοτερη γλουτενη ε ?

Η βρώμη δεν έχει καθόλου γλουτένη, απλά συχνά επεξεργάζεται σε μονάδες που επεξεργάζουν και άλλα δημητριακά με γλουτένη και έτσι επιμολύνεται.

Αλλά κάποιος πρέπει να έχει πολύ σοβαρή αλλεργία για να τον πειράξει η γλουτένη της βρώμης.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Η βρώμη δεν έχει καθόλου γλουτένη, απλά συχνά επεξεργάζεται σε μονάδες που επεξεργάζουν και άλλα δημητριακά με γλουτένη και έτσι επιμολύνεται.

Αλλά κάποιος πρέπει να έχει πολύ σοβαρή αλλεργία για να τον πειράξει η γλουτένη της βρώμης.

ευχαριστω πολυ ροσι ,γιατι ο μεγαλος μου γιος απο μικρος τρωει πολλες κρεμουλες με βρωμη και μου κακοφαινοταν που πρεπει να την αποκλεισω και αυτην

valeri γεια σου!η μικρη ειναι σχεδον 13 μ!το αβοκαντο το δεκτηκε μια χαρα!το αλεθω μαζι με τα αλλα φρουτα κ επισης της το δινω σε λεπτες φετουλες σαν σνακ.κ εμεις περιστασιακα αντιμετωπιζουμε τα ιδια με την φρουτοκρεμα..αλλες φορες την τρωει ευχαριστα κ αλλες γκρινιαζει.εξαρταται την ποσοτητα του γαλακτος που θα πιει νωριτερα<το πρωι θηλαζει>..ετσι νομιζω.βεβαια εμαθε να τρωει τα φρουτα στον ατμο κ τωρα που τα δινω ωμα δεν της αρεσουν!!!! .μπορει να βαρεθηκε το μικρο σου να τρωει συνεχεια χυλους κ να θελει να δοκιμασει τα δοντακια του!το καλο ειναι πως ετσι η αλλιως τρωει τα φρουτακια του:P:p

Διαφημίσεις

φρουτα τρωει για δεκατιανο,και μετα παλι το απογευμα,οποτε...και λαχανικα του δινω στανταρ και το μεσημερι και το βραδυ...κρεμες δεν θελω να φαει,θα ηθελα κατι σε πιο στερεη μορφη

μπορεις να φτιαξεις μπισκοτακια με βρωμη.εγω εχθες εφτιαξα παξιμαδακια με αλευρι χωρις γλουτενη.βγηκαν καπως σκληρα αλλα της αρεσουν πολυ.τα σαλιωνει κ τα τρωει σιγα σιγα<με επιβλεψη παντα!!!>:)

valeri γεια σου!η μικρη ειναι σχεδον 13 μ!το αβοκαντο το δεκτηκε μια χαρα!το αλεθω μαζι με τα αλλα φρουτα κ επισης της το δινω σε λεπτες φετουλες σαν σνακ.κ εμεις περιστασιακα αντιμετωπιζουμε τα ιδια με την φρουτοκρεμα..αλλες φορες την τρωει ευχαριστα κ αλλες γκρινιαζει.εξαρταται την ποσοτητα του γαλακτος που θα πιει νωριτερα<το πρωι θηλαζει>..ετσι νομιζω.βεβαια εμαθε να τρωει τα φρουτα στον ατμο κ τωρα που τα δινω ωμα δεν της αρεσουν!!!! .μπορει να βαρεθηκε το μικρο σου να τρωει συνεχεια χυλους κ να θελει να δοκιμασει τα δοντακια του!το καλο ειναι πως ετσι η αλλιως τρωει τα φρουτακια του:P:p

ελενιτσα ο μικρος ειναι 8.5 μηνων ακομη, μεχρι και τον 8ο μηνα δεν δεχοταν τιποτα σχεδον ,μονο θηλασμο,τωρα το μεσημεριανο το τρωει καλα,την φρουτοκρεμα δεν την δεχεται ακομη ,δεν ειναι δηλ.οτι την εχει βαρεθει

τα φρουτα τα εκανες στον ατμο για καποιο λογο? μηπως για να μην την πειραζουν ?

τα δοντακια ακομη αφαντα

α και κατι ακομη ,γραφεις οτι τα μπισκοτακαι απο αλευρι χωρις γλουτενη βγηκαν σκληρα

και εμεις που φτιαξαμε μια μηλοπιτα βγηκε σκληρη

φταιει τελικα το αλευρι?

δεν μας λες και την συνταγη για τα μπισκοτακια με βρωμη? αν εχεις χρονο...........

valeri εχω βρει στα βιολογικα παταταλευρο, ριζαλευρο, φαγοπυρο , κεχρι, κινοα. Δεν ετρωγα τιποτα αλλο απο δημητριακα γιατι ο μικρος εχει αλλεργια οπως σου ειπα στη γλουτενη και στο καλαμποκι. Επισης εχει αλλεργια στη σογια γιαυτο η αλλεργιολογος μου ειχε πει να μην του δωσω χαρουπαλευρο γιατι μπορει να κανει διασταυρουμενη αλλεργια.

Η βρωμη απο οτι εχω διαβασει και μου ειχε πει και η aglaia εχει γλουτενη.

Τωρα θυμηθηκα, με το παταταλευρο και το ρυζαλευρο εφτιαχνα μηλοπιτες(χωρις αυγα εννοειται). και με το φαγοπυρο.

fani για την Ρωμα ειχα ακουσει οτι ειναι πολυ αποτομη και απολυτη. Μια γνωστη μου που ειχε παει τελικα εκοψε το θηλασμο γιατι ακουσε τις συμβουλες της Ρωμας. Εμεις ειχαμε παει σε αλλη γαστρεντερολογο αλλα αυτη τελικα που μας βοηθησε ηταν η αλλεργιολογος που πηγαμε οταν το παιδι εγινε 7 μηνων. Η γνωμη μου λοιπον ειναι οτι τσαμπα θα πατε σε γαστρεντερολογο.

Η βρώμη ήταν αμφιλεγόμενο προϊόν αλλά τώρα θεωρείται αποδεκτή ακόμη και σε περιπτώσεις κοιλιοκάκης:

http://www.celiac.com/categories/Celiac-Disease-and-Oats:-Are-They-Gluten%252dFree%3F/

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με το χαρουπάλευρο και τη σόγια: Είναι συνηθισμένο να υπάρχει αλλεργία σε κάποιο όσπριο αλλά όχι στα υπόλοιπα, οπότε έχω την εντύπωση πως είναι υπερβολικός ο αποκλεισμός όλων των οσπρίων. Την κόρη μου την πείραζαν αρχικά φακές και φασόλια αλλά έτρωγε αρακά και αργότερα χαρουπάλευρο.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

valeri εχω βρει στα βιολογικα παταταλευρο, ριζαλευρο, φαγοπυρο , κεχρι, κινοα. Δεν ετρωγα τιποτα αλλο απο δημητριακα γιατι ο μικρος εχει αλλεργια οπως σου ειπα στη γλουτενη και στο καλαμποκι. Επισης εχει αλλεργια στη σογια γιαυτο η αλλεργιολογος μου ειχε πει να μην του δωσω χαρουπαλευρο γιατι μπορει να κανει διασταυρουμενη αλλεργια.

Η βρωμη απο οτι εχω διαβασει και μου ειχε πει και η aglaia εχει γλουτενη.

Τωρα θυμηθηκα, με το παταταλευρο και το ρυζαλευρο εφτιαχνα μηλοπιτες(χωρις αυγα εννοειται). και με το φαγοπυρο.

candy τις αλλεργιες στη γλουτενη και σογια τις διαγνωσατε με ραστ ?

στον μεγαλο μου γιο η βασικη αλλεργια ηταν στο ασπραδι του αυγου( με ραστ)

και λιγο στην β-λακτοσφαιρινη του γαλακτος.

ειχα διαπιστωσει καποια αντιδραση στη σογια και ετσι στους επαναλλειπτικους ελεγχους ραστ, καναμε και στη σογια ,ηταν αρνητικο ,φυσικα δεν την δινω ακομη

και φυσικα εχουμε συχνες υποτροπες χωρις ακομη να βγαλουμε ακρη ,που θα παει ομως...

οσο για το χαρουπαλευρο ,στο μικτο αλευρι χωρις γλουτενη, που πηρα απο το βιολογικο

το εχει ως μεσο οξυνσης ....δεν καταλαβα τι ρολο παιζει ακριβως και γενικα το ειχε σε ολα τα αλευρια χωρις γλουτενη

αμαρρετο ευχαριστω για τις πληροφοριες

Κορίτσια καλησπέρα!

Εμεις σήμερα επιστρέψαμε απο το νοσοκομείο...είμασταν μέσα με το παιδί όλο το ΣΚ.

Το Σάββατο το πρωί σας έιχα γράψει οτι είδα αίμα πάλι. Μετα πιο αργά την πιάνει ένα κλάμα ένας σπαραγμός λέω κολικός πάλι ρε γμτ και την αλλάζω πάνα και βλέπω αιμα καθαρό και κατακόκκινες βλένες.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω τον τρόμο μου.

Παίρνω τον παιδιατρο μου λέει συνεννοήσου με την Καφρίτσα (ωραιος και αυτός). Μα του λέω δεν έχουμε πάει ακόμη δεν ξέρει το παιδί την περίπτωση τι να της πω της γυναίκας. Με τα πολλά (πήραμε και τον παιδιατρό τον γνωστό του άντρα μου, ο οποίος είπε νοσοκομείο αμέσως) την πήρα την Καφρίτσα edit admin και με εστειλε στην Ευρωκλινική για εξετάσεις.

Και μας κράτησαν...και δωσ του εξετάσεις και το κατατρύπησαν το μπουμπούκι μου. Λέει φοβήθηκαν για λοίμωξη και έπρεπε να το ψάξουν.

Σήμερα το πρωι ήρθε και η Καφρίτσα μας είδε (live είναι σουπερ ευγενική με το τηλ έχει ένα θέμα) δεν μου είπε τπτ παραπάνω απο αυτά που έχω διαβάσει εδώ μόνο να πάρω ασβέστιο και όταν ηρεμίσει η μικρή να πάρει λίγο σίδηρο.

Εχει 2 ραγάδες στο πωπό είναι απο την αλεργία μου είπε.

Μου έχει κάνει και εγξεματάκι γύρω απο το στόμα τα είδε όλα αυτα. Οι κενώσεις της έχουν βελτιωθεί πολύ και ως προς τη βλένα απο το Σάββατο.

Βεβαια τηνέβγαλα με κοτόπουλο ρύζι βραστή πατάτα και καρότο μήλο αχλάδι..(ούτε ψωμί)

Την ρώτησα οτι υποπτεύομαι τη γλουτένη μήπως και αλλά ήταν κάθετη και μου είπε επι λέξη "αν μπείς σε αυτή τη διαδικασία ο θηλασμός δεν οφελεί σε τιποτα".

Δεν ξέρω...σήμερα έφαγα ψωμί και περιμένω να δω κακά...πολυ απόλυτο μου ακούστηκε γιατί τόση σιγουριά? Τόσες και τόσες περιπτώσεις με τη γλουτένη. Και τι σχέση έχει ο θηλασμός και το νόημα του με το αν θα τρώω ψωμί ή όχι?

τα φρουτα τα εκανες στον ατμο για καποιο λογο? μηπως για να μην την πειραζουν ?

α και κατι ακομη ,γραφεις οτι τα μπισκοτακαι απο αλευρι χωρις γλουτενη βγηκαν σκληρα

και εμεις που φτιαξαμε μια μηλοπιτα βγηκε σκληρη

φταιει τελικα το αλευρι?

δεν μας λες και την συνταγη για τα μπισκοτακια με βρωμη? οταν ξεκινησαμε τα φρουτακια θεωρησα πως καλυτερα στον ατμο ακριβως για τον λογο που αναφερεις.επισης επειδη με τον ατμο γινονταν γλυκα τα ετρωγε με ορεξη. μετα ξεκινησα να τα κανω μισα μισα..δηλαδη μια ποσοτητα στον ατμο κ την υπολοιπη ωμα.τωρα πια τελειως ωμα..ναι το αλευρι φταιει.αδυνατον να φτιαξεις φωμι με αυτο!!τωρα προσθετω κ λιγο καλαμποκαλευρο επιπλεον κ γινεται πιο μαλακο. δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο η συνταγη με τα κουλουρακια.δεν μπορω να σου πω ακριβως την δοσολογια αλλα στο περιπου...:lol: βρωμη ,λιγο νερακι για το ζυμωμα ,λαδι<εγω βαζω ελαιολαδο>, κανελα ,λιγο ξυσμα πορτοκαλιου η βανιλια,σταφιδες κ μικρα κομματακια μηλου.τα ανακατευεις κ με ενα κουταλι τα στρωνεις στη λαδοκολλα.στους 200β κ για λιγη ωρα.<περιπου20 λεπτο> τα συστατικα τα προσαρμοζεις αναλογα με το τι τρωει το μωρακι σου.:P

ελενιτσα ευχαριστω πολυ ,μου δινεις πολυ καλη ιδεα για την φρουτοκρεμα ,θα προσπαθησω να την φτιαξνω ετσι οπως μου το προτεινεις μπας και την φαει ο μικροτερος

εγω χθες εφτιαξα ψωμακια απο ετοιμο μικτο αλευρι (φαγοπυρο,βρωμι,κεχρι ,καλαμποκι) νοστημα αλλα σκληρα ,τα παιδια παντως τα εφαγαν με ορεξη

και τα μπισκοτακια μου ακουγονται νοστημα

Την ρώτησα οτι υποπτεύομαι τη γλουτένη μήπως και αλλά ήταν κάθετη και μου είπε επι λέξη "αν μπείς σε αυτή τη διαδικασία ο θηλασμός δεν οφελεί σε τιποτα".

Δεν ξέρω...σήμερα έφαγα ψωμί και περιμένω να δω κακά...πολυ απόλυτο μου ακούστηκε γιατί τόση σιγουριά? Τόσες και τόσες περιπτώσεις με τη γλουτένη. Και τι σχέση έχει ο θηλασμός και το νόημα του με το αν θα τρώω ψωμί ή όχι?

περαστικα στην μικρουλα φανη

γενικα μηπως ειναι ακομη νωρις να υποπτευεσαι τη γλουτενη,ισως ειναι καλυτερα να αποκλεισεις στην αρχη τα πολυ βασικα για ενα μηνα,αυστηρα, με ταυτοχρονη ρυθμιση του εντερου και μετα βλεπεις?

δεν ξερω τι ακριβως εννοει με το οτι δεν οφελει ,φανταζομαι διαφορα

παντως οταν απεχεις απο τη γλουτενη δεν απεχεις μονο απο το ψωμι

για τον λιναροσπορο γνωριζεται τιποτα? ανηκει στις αλλεργιογονες τροφες?θελω να το βαζω στα ψωμακια που φτιαχνω ,απο πανω αντι για σουσαμι,εβαλα δηλ.σημερα και βλεπουμαι

ελενιτσα ,ο μικρος δεν την θελει την φρουτοκρεμα ουτε ψητη

ελενιτσα ,ο μικρος δεν την θελει την φρουτοκρεμα ουτε ψητη

δυσκολος απο τωρα ο μικρος!!!!:D:Dμηπως τον πειραζει καποιο απο τα φρουτα που βαζεις μεσα στην κρεμα κ ενστικτωδος αρνηται να φαει?δοκιμασε ενα φρουτο καθε φορα για να καταλαβεις.πχ εμενα μια περιοδο δεν ηθελε την μπανανα ουτε να την μυρισει .ετρωγε με το ζορι 3-4 κουταλιες οταν καποια στιγμη ειδα βλεννες κ ενα εκζεματακι στο χερι.τοτε καταλαβα.τωρα βεβαια την τρωει αλλα περασαν μηνες για να τη ξαναδοκιμασουμε.τα ιδια εγιναν κ με το αβοκαντο..!

vera ευχαριστω για την απαντηση σου. Ο γιος σου δεν τρωει καθολου κρεας? τον πειραζει και το κατσικι?

Συγνωμη για την αργοπορια!

Ο μεγαλος μου δεν εχει αλλεργιες τροφικες, μονο εκζεμα παθαινει απο τη σοκολατα. Κρεας θα φαει μονο σε μακαρονια με κιμα και ζηταει σαν τρελος σαλαμι που φυσικα εγω ποτε δεν του δινω....φθασαμε στο σημειο να το τρωει ο αντρας μου κρυφα, λες και ειμαστε στην κατοχη! Πως γινεται ενα πραγμα να του απαγορευω και αυτο να θελει επιτακτικα να φαει???

Εφαγε μερικες φορες και κοτοπουλο σουβλακι σε πιτα......τον ελκει τον τζανκ, δυστυχως!!!

Και δεν ακουμπαει ουτε την πατατα...με κανενα τροπο μαγειρεματος!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...