Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Γεια σας!εμεις ξεκινησαμε κ παλι την αποχη απο τα γαλακτοκομικα.μονο τα αγελαδινα κ τιποτα αλλο.πηρα κατσικισιο γαλα απο βιολογικο μαγαζι κ μεχρι στιγμης φαινεται να το δεχεται η μικρη μια χαρα!της το δινω μονο το βραδυ να χορτασει γιατι μονο με το θηλασμο το βραδυ ξυπναει 5-6 φορες κ αν δεν θυλασει δεν ξανακοιμαται....ελπιζω να συνεχισει ετσι κ να μην εχουμε παλι εκπληξεις..τωρα ειμαστε 1 ετους.ουτε αυγο ουτε ψαρι δεν εχουμε βαλει κ οι 2 στο στομα μας ακομη.κ θα αργησουμε μου φαινεται.μοσχαρι τρωει.να το σταματησω κ αυτο λετε?ποτε πρεπει να ξαναδοκιμασω να της δωσω αγελαδινο?δεν τρελaiνομαι σωνει κ καλα απλως να ξερω οτι πλεον δεν εχει αλλεργια.ευτυχως τρωμε πλεον σχεδον τα παντασημερα φαγαμε φακες για πρωτη φορα...ουτε βλεννες ουτε αιμα...αυτο δεν ειναι καλο τουλαχιστον ?δεν δειχνει οτι εχουμε βελτιωθει?λεμε να ξαναρχισουμε κ παλι ομοιοπαθητικη!γεια σου fairy s mom!!!

Γεια σου Ελενίτσα! :P Αν δεν σου κάνει αίμα γιατί να σταματήσεις το μοσχάρι? Είναι πολύ καλή πηγή σιδήρου. Αυτό με το αγελαδινό τό είχα κι εγώ. Ήθελα να ξέρω ότι μπορεί να τα φάει και ας μην της τα δώσω. Τώρα το γύρισα κι εγώ στο κατσικίσιο. Όσο για την ομοιοπαθητική, είμαι τόσο φαν που θα σου πω τρέξτεεεεε! Θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο!

Εμένα δεν δέχτηκε το γιαούρτι (βιολογικό κατσικίσιο και αγελαδινό). Μάλιστα στο αγελαδινό μου έκανε κοκκινίλες στο στόμα και το έκοψα αμέσως.

Αυτη την φορα και συγκεκριμενα απο την Τριτη μεχρι και χθες παρατηρησα και τριχιδια αιματος στα κοπρανα, εκοψα λοιπον τα γαλακτοκομικα, ξηρους καρπους κτλ χωρις ομως ιδιαιτερη αυστηροτητα λογω αφηρημαδας δηλ, ξεχαστηκα και εφαγα κουραμπιε, μπισκοτο μεχρι και ενα κομματι τυροπιτα καθολου ομως σοκολατα.

?Η παιδιατρος συνεστησε διαιτα και καλλιεργεια κοπρανων.

Οι βλένες είναι ο προπομπός. Αφού φτάσατε και στο αίμα, πάει να πει ότι έχει γίνει πληγούλα στο έντερο. Το να μην τα κόβεις αυστηρά και προσεκτικά τα γαλακτοκομικά θα μεγαλώνει τις πληγές και το αίμα δεν θα σταματάει. Οπότε ακολούθησε τις οδηγίες της παιδιάτρου σου....Επίσης προσέχεις πολύ τους ξηρούς καρπούς, τα ψάρια, το αυγό και ανάλογα με την παρατήρησή σου βλέπεις αν θα κόψεις και κάτι από αυτά.

Δεν τα πάω και πολύ καλά με το ημερολόγιο καταγραφής :( , επίσης εμείς έχουμε και θέμα υπερπαραγωγής οπότε κάποιες φορές παρουσιάζει πράσινες κενώσεις και από αυτό :?

Η υπερπαραγωγή νομίζω δεν κάνει βλένες, μ΄νο πράσινα αφρώση κακά (οι πιο έμπειρες να μας πουν αν το λέω σωστά).

Το ημερολόγιο δεν είναι κατι φοβερό. Γράφεις κάθε σου γευμα ή σνακ (με την ώρα που το έφαγες) και τις προβληματικές κενώσεις (πάλι με ώρα) και όταν θα κάτσεις να τα δεις στο σύνολό τους θα σου δώσει να καταλάβεις τι είναι πιο πιθανό να τό πείραξε. Εγώ είχα ένα μικρό τσέπης που το κουβαλούσα και μαζί μου.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι άλλο έχει το μίγμα?

Αφησες να περάσει ένας μήνας μετά που έκοψες τα γαλακτοκομικά?

Μην απογοητεύεσαι αν βρίσκεις ακόμη αίμα καμιά φορά, συνέχισε για ένα διάστημα και αν δεις ότι επιμένει τότε κάνε αλλαγές στην διατροφή σου.

έχουν περάσει σχεδόν δυο μήνες.απλά χωρίς να ξέρω ότι δεν κάνει, έτρωγα γαλοπούλα καπνιστή.είναι δέκα μέρες που έχω κόψει και αυτή και τρώω πλέων μονο βιολογικά προϊόντα.

το μείγμα που παίρνω για ψωμί,έχει μέσα κολοκυθοσπόρους...λες να πειράζει;;δεν έχω άλλη επιλογή όμως γιατί το άλλο μίγμα που έχουν, περιέχει ηλιόσπορους και σουσάμι..έτσι θεώρησα ασφαλέστερο το πρώτο.

Εμένα με μία πρώτη μάτιά μου φάνηκε πιο ύποπτη η πιπεριά...ειδικά αν είχαν ξεμείνει και σπόρια.

Αν έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα' date=' κάνε την θυσία να κάνεις μία "γκεσταπική" διατροφή για κανά μήνα το πολύ και μετά πρόσθετε για να καταλαβαίνεις. Πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνούν με αυτό που σου προτείνω, εγώ απλά σου λέω τι θα έκανα στη θέση σου, αν είχα απελπιστεί.

Εμάς το αίμα φαινόταν είτε την ίδια μέρα αργότερα, είτε την επομένη σχετικά νωρίς μέσα στην μέρα. Να σημειώνεις τις ώρες των κενώσεων και την υφή τους για να βγάλεις άκρη.[/quote']

τρώω:

πρωινό: δημητριακά και ένα φυτικό ποτό από τα βιολογικά

μεσημεριανό:κοτόπουλο με γλυκοπατάτα,η με παντζάρια και ψωμί

βραδινό: πράσινη σαλάτα,η μπρόκολο με κρακεράκια χωρίς γλουτένη και λακτόζη

φρούτα τρώω μήλο και αχλάδι

όλα είναι βιολογικά και χωρίς λακτόζη,γλουτένη,αυγό κλπ

τόσο αυστηρή έχω μονο μια βδομάδα που την κάνω...αν δεν πιάσει και αυτή τι να πω?:confused:

Γεια σου!να σου κ εγω...τι δημητριακα τρως?πχ η βρωμη εχει γλουτενη<οχι πολυ αλλα εχει>μηπως καλαμποκι?εμας εκανε αιμα κ καλαμποκαλευρο χρησιμοποιουν στο ψωμι χωρις γλουτενη.κ το ρυζι σε ορισμενα παιδακια κανει αλλεργια.τα κρακερς μηπως εχουν τους περιβοητους γαλακτοματοποιητες??το φυτικο τι εχει μεσα?εμας μας ενοχλουσε μεχρι κ το χαμομηλι.εγω ετρωγα κοτοπουλο μαρουλι καροτο κολοκυθι πατατα ελαιολαδο γαλοπουλα μηλο αχλαδι για 5 μηνες περιπου.μην τομοκρατησε απλως κανε τους πειραματισμους σου με μια μια τροφη.κ εγω εχω κανει πολλα λαθη αλλα νομιζω οτι αυτη η μεθοδος ειναι μεν κουραστικη αλλα αλανθαστη..καθε 4-5 μερες βαζε κ κατι στη διατροφη σου.

Γεια σου Ελενίτσα! :P Αν δεν σου κάνει αίμα γιατί να σταματήσεις το μοσχάρι? Είναι πολύ καλή πηγή σιδήρου. Αυτό με το αγελαδινό τό είχα κι εγώ. Ήθελα να ξέρω ότι μπορεί να τα φάει και ας μην της τα δώσω. Τώρα το γύρισα κι εγώ στο κατσικίσιο. Όσο για την ομοιοπαθητική, είμαι τόσο φαν που θα σου πω τρέξτεεεεε! Θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο!

Εμένα δεν δέχτηκε το γιαούρτι (βιολογικό κατσικίσιο και αγελαδινό). Μάλιστα στο αγελαδινό μου έκανε κοκκινίλες στο στόμα και το έκοψα αμέσως.

μοσχαρι εσεις τρωτε?τυρακι κατσικισιο?θηλαζετε κ πινεται κ κατσικισιο?αν ναι ποσο?:confused::confused: φρεσκο?εγω της δινω σε σκονη.ο αλλεργιολογος μου ειπε πως αν δεν κανει αιμα να συνεχισω το αγελαδινο κ να την σκουπιζω εκει που πεφτει το γαλα για να μην κανει κοκκινηλες :confused:κουφο?:?θα ξαναπαμε για περαιτερο ελεγχο κ κανα μηνα κ ετσι λογω αποστασης τωρα βαδιζουμε στα τυφλα..:cool:

Διαφημίσεις

καλησπέρα είμαι στην 1 εβδομάδα αποχή απο γαλακτοκομικά μοσχάρι αυγό ψάρι και εχτές και σήμερα η μικρή είχε λίγο αιματάκι και βλένες...αιματάκι είχε μόνο όταν έκανε κακά με κολικό όλη την υπόλοιπη ημέρα ήταν μια χαρά τα κακάκια της. εχτές έφαγα χοιρινό και ήπια μισό ποτηράκι μπύρα υπάρχει περίπτωση να την ενοχλεί κατι απο αυτά ή απλά δεν έχει καθαρίσει ακόμη?

Επίσης διαγάζω που λέτε για το πεπτικό σύστημα της μητέρας και για κάτι πεπτικά ένζυμα. απο τότε που γέννησα έχω τρομερό εντερικό προβλημα αφου μάλιστα σκέφτομαι να επισκευτώ γαστρεντερολόγο γιατί δεν πάει άλλο. τί είναι αυτά τα πεπτικά ένζυμα και που μπορώ να τα βρώ μήπως βελτιωθεί και η δική μου κατάσταση. υπάρχει περίπτωση να συνδέεται το δικό μου πρόβλημα με της μικρής?

τρώω:

πρωινό: δημητριακά και ένα φυτικό ποτό από τα βιολογικά

μεσημεριανό:κοτόπουλο με γλυκοπατάτα,η με παντζάρια και ψωμί

βραδινό: πράσινη σαλάτα,η μπρόκολο με κρακεράκια χωρίς γλουτένη και λακτόζη

φρούτα τρώω μήλο και αχλάδι

όλα είναι βιολογικά και χωρίς λακτόζη,γλουτένη,αυγό κλπ

τόσο αυστηρή έχω μονο μια βδομάδα που την κάνω...αν δεν πιάσει και αυτή τι να πω?:confused:

Γιατί δεν προσθέτεις και κατσίκι και αρνί από κρέατα? ΕΠίσης καρότα και πατάτες κανονικές? Κολοκύθα με την οποία μπορείς να κάνεις και πίτες για σνακ. Και σπανάκι επίσης για φαγητό ή πίτες. Αχ δεν μπορώ τώρα να σκεφτώ κάτι ακόμα. Κουράγιο!!!!

μοσχαρι εσεις τρωτε?τυρακι κατσικισιο?θηλαζετε κ πινεται κ κατσικισιο?αν ναι ποσο?:confused::confused: φρεσκο?εγω της δινω σε σκονη.ο αλλεργιολογος μου ειπε πως αν δεν κανει αιμα να συνεχισω το αγελαδινο κ να την σκουπιζω εκει που πεφτει το γαλα για να μην κανει κοκκινηλες :confused:κουφο?:?θα ξαναπαμε για περαιτερο ελεγχο κ κανα μηνα κ ετσι λογω αποστασης τωρα βαδιζουμε στα τυφλα..:cool:

Όχι δεν θηλάζουμε πια. Γι αυτό και το κατσικίσιο. Αυτό που σου είπε για τις κοκκινίλες μου φαίνεται ανεύθυνο. Αν κάνει κοκκινίλες εξωτερικά τότε τι γίνεται μέσα στο έντερο? Εγώ αυτό είδα με το γιαούρτι και το έκοψα αμέσως! Άστο ακόμα το γάλα...

καλησπέρα είμαι στην 1 εβδομάδα αποχή απο γαλακτοκομικά μοσχάρι αυγό ψάρι και εχτές και σήμερα η μικρή είχε λίγο αιματάκι και βλένες...αιματάκι είχε μόνο όταν έκανε κακά με κολικό όλη την υπόλοιπη ημέρα ήταν μια χαρά τα κακάκια της. εχτές έφαγα χοιρινό και ήπια μισό ποτηράκι μπύρα υπάρχει περίπτωση να την ενοχλεί κατι απο αυτά ή απλά δεν έχει καθαρίσει ακόμη?

Επίσης διαγάζω που λέτε για το πεπτικό σύστημα της μητέρας και για κάτι πεπτικά ένζυμα. απο τότε που γέννησα έχω τρομερό εντερικό προβλημα αφου μάλιστα σκέφτομαι να επισκευτώ γαστρεντερολόγο γιατί δεν πάει άλλο. τί είναι αυτά τα πεπτικά ένζυμα και που μπορώ να τα βρώ μήπως βελτιωθεί και η δική μου κατάσταση. υπάρχει περίπτωση να συνδέεται το δικό μου πρόβλημα με της μικρής?

Την μπύρα μην την ξαναπιεις (κριθάρι, βρώμη, αλκοόλ κ.α. που δεν ξέρω)! Και πρόσεχε επίσης τα κρυμμένα γαλακτοκομικά και τις συσκευασμένες τροφές.

Όσο για τα πεπτικά τα έπαιρνα πριν από κάθε γεύμα, αλλά δεν θα τολμούσα να τα συστήσω σε κάποιον γιατί δεν είμαι ειδικός. Πόσο μάλλον σε σένα που έχεις ήδη πρόβλημα στο στομάχι σου. Πάντως ο γαστρεντερολόγος δε νομίζω ότι θα στα συστήσει, αυτά εμένα μου τα είχε δώσει η σύμβουλος θηλασμού. Οι γιατροί τα αγνοούν.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Την μπύρα μην την ξαναπιεις (κριθάρι' date=' βρώμη, αλκοόλ κ.α. που δεν ξέρω)! Και πρόσεχε επίσης τα κρυμμένα γαλακτοκομικά και τις συσκευασμένες τροφές.

Όσο για τα πεπτικά τα έπαιρνα πριν από κάθε γεύμα, αλλά δεν θα τολμούσα να τα συστήσω σε κάποιον γιατί δεν είμαι ειδικός. Πόσο μάλλον σε σένα που έχεις ήδη πρόβλημα στο στομάχι σου. Πάντως ο γαστρεντερολόγος δε νομίζω ότι θα στα συστήσει, αυτά εμένα μου τα είχε δώσει η σύμβουλος θηλασμού. Οι γιατροί τα αγνοούν.[/quote']

ναι προσεχω όλα τα συστατικά και φτιάχνω μόνη μου και ψωμί. Δεν θα ξαναπιώ αλλά αιματάκι βλέπω σχεδόν καθημερινά..δεν ξέρω αν φταίει το ταχίνι αλλά βρε παιδιά απο που θα παίρνω ασβέστιο?? δεν ξέρω αν πρέπει να αρχίσω να αποκλείω τροφές απο τώρα ή να περιμένω τον μήνα και μετά...στεναχωριέμαι κάθε φορά που βλεπω το αιματάκι όσο λίγο και αν είναι.

Katinaki ξηρούς καρπούς τρως;

Αν ναι τα αμύγδαλα έχουνε μπόλικο ασβέστιο.

Εγώ ετοιμάζω αμυγδαλόγαλο στο σπίτι και το χρησιμοποιώ όπως ακριβώς θα χρησιμοποιούσα και το κανονικό γάλα, είναι πολύ νόστιμο.

Αν θες να τα πάρεις από το ίντερνετ τα πεπτικά ένζυμα στείλε μου πμ να σου δώσω το λινκ απ' όπου τα πήρα κι εγώ.

Πάρε ένα πακετάκι να τα δοκιμάσεις και αν σας ταιριάξουνε παίρνεις κι άλλα μετά.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

καλημέρα,

και εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας...τώρα με ομοιοπαθητική. ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πώς μπορείς να έχεις προσωπική επικοινωνία με σύμβουλο θηλασμού μπας και βοηθηθούμε λιγάκι. Έχω μιλήσει με συμβούλους από το laleche αλλά σκεφτόμουν αν υπάρχει κάποιο είδος παρακολούθησης του παιδιού.

σας ευχαριστώ,

Βάσω

Διαφημίσεις

κορίτσια βοήθεια!!!

έχει κάνει καμια σας σπινθηρογράφημα στο μωρό της?

με πήρε ο γαστρεντερολόγος και μου είπε ότι θα πρέπει να γίνει αυτή η εξέταση για να εντοπιστεί που ακριβώς είναι η πληγή στο έντερο.

αυτό που με προβληματίζει είναι: βγαίνει καμια άκρη απ την εξέταση; η τζάμπα θα δώσω στο μωρό το ραδιενεργό διάλυμα?

κορίτσια βοήθεια!!!

με πήρε ο γαστρεντερολόγος και μου είπε ότι θα πρέπει να γίνει αυτή η εξέταση για να εντοπιστεί που ακριβώς είναι η πληγή στο έντερο.

αυτό που με προβληματίζει είναι: βγαίνει καμια άκρη απ την εξέταση; η τζάμπα θα δώσω στο μωρό το ραδιενεργό διάλυμα?

Και αν μάθει ακριβώς που είναι η πληγή τι θα κάνει????

Μα είναι δυνατόν να σου το πρότεινε?

Κανείς σοβαρός γαστρεντερολόγος που είχα μιλήσει ή είχα διαβάσει δνε το πρότειναν αυτό για νορμαλ περιπτώσεις αλλεργίας με αίμα...

έχετε εσείς κάτι περίεργο που σας κάνει να το κάνετε?

εμείς εχουμε κάνει σπινθηρογράφημα για άλλους λόγους αλλά αν ήταν στο χέρι μου και ξέροντας ότι ξέρω τώρα, θα προσπαθούσα να το αποφύγω πάση θυσία αν δεν υπήρχε απολύτως ζωτικός λόγος για να γίνει. Η ραδιενέργεια σε τόσο μικρά μωρά είναι πολύ επιβαρυντικός παράγοντας.

gwggp2.png ISWTp2.png

δεν έχουμε κάτι άλλο πέρα από diaries,βλέννες και αίμα στα κακά.

κατά τα αλλα το μωρό είναι ευδιάθετο,δεν φαίνεται να πονάει,τρώει και κοιμάται καλά.όσο για το βάρος είναι στα ανώτατα όρια 4 μηνών 7900 gr

δεν έχουμε κάτι άλλο πέρα από diaries,βλέννες και αίμα στα κακά.

κατά τα αλλα το μωρό είναι ευδιάθετο,δεν φαίνεται να πονάει,τρώει και κοιμάται καλά.όσο για το βάρος είναι στα ανώτατα όρια 4 μηνών 7900 gr

Τότε πως σας το δικαιολόγησε?

Τον ρώτησες τι θα γίνει όταν βρείτε το σημείο?

:mad::?

gwggp2.png ISWTp2.png

μου το δικαιολόγησε ως εξής:εφόσον έχω αρκετό καιρό που έχω κόψει τα γαλακτοκομικά και όχι μονο δεν βλέπω βελτίωση αλλα αντίθετος το αίμα έρχεται συχνότερα και περισσότερη ποσότητα,θα πρέπει να δούμε τι άλλο μπορεί να είναι.

Διαφημίσεις

μου το δικαιολόγησε ως εξής:εφόσον έχω αρκετό καιρό που έχω κόψει τα γαλακτοκομικά και όχι μονο δεν βλέπω βελτίωση αλλα αντίθετος το αίμα έρχεται συχνότερα και περισσότερη ποσότητα,θα πρέπει να δούμε τι άλλο μπορεί να είναι.

σε προηγούμενη μήνυμα σου όμως έγραψες ότι έτρωγες γαλοπούλα καπνιστή που περιέχει ορό γάλακτος και έχει μόνο 10 μέρες που την έκοψες...Σε ένα μήνα αναμονής φαίνεται το αποτέλεσμα της αποχής.

Εξετάσεις αίματος έχετε κάνει για σίδηρο, αναιμία κλπ?

gwggp2.png ISWTp2.png

σε προηγούμενη μήνυμα σου όμως έγραψες ότι έτρωγες γαλοπούλα καπνιστή που περιέχει ορό γάλακτος και έχει μόνο 10 μέρες που την έκοψες...Σε ένα μήνα αναμονής φαίνεται το αποτέλεσμα της αποχής.

Εξετάσεις αίματος έχετε κάνει για σίδηρο, αναιμία κλπ?

εξετάσεις κάναμε το νοέμβρη και ήταν φυσιολογικές.τώρα θα κάνουμε κι άλλες φαντάζομαι..

αύριο θα πάρω τον γιατρό να του πω αν μπορούμε να αποφύγουμε το σπινθηρογράφημα

έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και δεν βρήκα tpt για παρενέργειες η αλλεργικές αντιδράσεις

εσύ σε ποια ηλικία το έκανες στο μωρό;είχατε παρενέργειες?

ο γιατρός μου έστειλε το φάρμακο που πρέπει να πάρει το μωρό πριν την εξέταση. είναι το ZANTAC .το έχει χρησιμοποήσει κάποια από σας για το μωρό της;

απ ότι διάβασα χρησιμοποιείται και κατά της παλινδρόμησησ

πείτε μου παρακαλώ αν ξέρετε κάτι για παρενέργειες

αύριο θα πάρω τον γιατρό να του πω αν μπορούμε να αποφύγουμε το σπινθηρογράφημα

για το σπινθηρογράφημα σου το είπε γιατρός ιδιώτης ή σε νοσοκομείο;

το αποφεύγεις αν δεν πας το μωρό στο συγκεκριμένο γιατρό

έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και δεν βρήκα tpt για παρενέργειες η αλλεργικές αντιδράσεις

εσύ σε ποια ηλικία το έκανες στο μωρό;είχατε παρενέργειες?

Τι εννοείς; Άμεση παρενέργεια στη ραδιενεργή ουσία;

ο γιατρός μου έστειλε το φάρμακο που πρέπει να πάρει το μωρό πριν την εξέταση. είναι το ZANTAC .το έχει χρησιμοποήσει κάποια από σας για το μωρό της;

απ ότι διάβασα χρησιμοποιείται και κατά της παλινδρόμησησ

πείτε μου παρακαλώ αν ξέρετε κάτι για παρενέργειες

Είναι αντιόξινο. Δεν είναι κατά της παλινδρόμησης. Μειώνει την οξύτητα του γαστρικού περιεχομένου και κάνει την παλινδρόμηση λιγότερο επώδυνη.

κορίτσια βοήθεια!!!

:shock::shock::shock::shock::shock:

Να πάρεις το μωρό σου και να το πας σε ένα νοσοκομείο που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα.

Υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι γιατροί που θα σας βοηθήσουν.

έχουν περάσει σχεδόν δυο μήνες.απλά χωρίς να ξέρω ότι δεν κάνει, έτρωγα γαλοπούλα καπνιστή.είναι δέκα μέρες που έχω κόψει και αυτή και τρώω πλέων μονο βιολογικά προϊόντα.

το μείγμα που παίρνω για ψωμί,έχει μέσα κολοκυθοσπόρους...λες να πειράζει;;δεν έχω άλλη επιλογή όμως γιατί το άλλο μίγμα που έχουν, περιέχει ηλιόσπορους και σουσάμι..έτσι θεώρησα ασφαλέστερο το πρώτο.

Η γαλοπούλα περιέχει συνήθως ορό γάλακτος. Πρέπει να περιμένεις να περάσει ένας μήνας για να μειωθούν τα συμπτώματα. Αν το έντερο του μωρού είναι αρκετά ερεθισμένο, μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερος καιρός για να επουλωθεί και να σταματήσει το αίμα.

Ο γιατρός που πηγαίνεις είναι ΠΑΙΔΟγαστρεντερολόγος;

Καλή παιδογαστρεντερολόγος είναι η Παπαδοπούλου στο Αγαλία Κυριακού και μάλιστα με θετική στάση απέναντι στο θηλασμό. Ττουλάχιστον για το πρώτο 6μηνο τον θεωρεί απαρραίτητο και δεν σε αφήνει να αποθηλάσεις αν έχει το μωρό πρόβλημα. Μετά το 6μηνο αρχίζει η διαφήμιση στο ξένο γάλα...Αλλά μετά το 6μηνο πας και σε αλλεργιολόγο που είναι ακόμα πιο ειδικός. Πήγαινε μία βόλτα από εκεί κι αν δεν θες να πας σε αυτήν που σου προτείνω, σίγουρα πάντως άλλαξε γιατρό όπως πολύ σωστά σε συμβουλεύει και η ειδικός Αγλαία!

Επίσης να πω ότι μειονέκτημα της Παπαδοπούλου είναι ότι προτείνει πολύ αυστηρή διατροφή. Θα σου δώσει όμως ένα μπούσουλα να προχωρήσεις και το κυριότερο δεν θα σε υποβάλλει σε εξετάσεις αχρείαστες.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Kαι εμάς η Παπαδοπούλου μα παρακολουθούσε και όντως δίνει πολύ αυστηρή διατροφή την οποία αγνόησα μιας και τότε που έτυχε να την δούμε είχα ήδη καταλήξει στην δική μου, μετά από παρατηρήσεις, που δεν ήταν και τόσο αυστηρή αλλά δεν είχε γλουτένη (κάτι το οποίο η Παπαδοπούλου δεν θεωρούσε ποτέ ύποπτο).

Με το θηλασμό ναι ήταν θετική, ή τουλάχιστον όχι αρνητική, αλλά κάποιοι στην ομάδα της ειδικευόμενοι ήταν πολύ χλευαστικοί όταν νοσηλευτήκαμε και έλεγα ότι ήθελα να θηλάζω και δεν θέλω να δώσω ξένο. Ήταν ιδιαιτέρως είρωνες, αλλά μετά μπροστά στην Παπαδοπούλου το παίζανε υποστηρικτές του θηλασμού.

Εν τέλει θεωρώ την Παπαδοπούλου πολύ καλύτερη επιλογή από τον δικό σου γιατρό e.n.k.!

gwggp2.png ISWTp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...