Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Ο μικρός μου 15/11 θα γίνει ακριβώς 7 μηνών. Δοκιμάσαμε να φάμε φρούτα κα ρυζάλευρο της Holle αλλά τα φτύνει. Ο παιδίατρος μου είχε πει πριν ένα μήνα περίπου ότι μάλλον δεν είναι έτοιμος να φάει ακόμη με κουτάλι γιατί δεν έχει υποχωρήσει το αντανακλαστικό του θηλάσμου (γι'αυτό φτύνει τα φαγητά) αλλά εγώ να συνεχίζω να δοκιμάζω να τον ταΐζω.Αυτό δεν το πολυκατάλαβα. Αφού δεν έχει υποχωρήσει το αντανακλαστικό του θηλασμού εγώ γιατί να παιδεύομαι κάθε μέρα; Μήπως να το δοκιμάζω μια φορά τη βδομάδα(λέω εγώ τώρα :) ) ή αν επιμένω καθημερινά θα βοηθήσω το αντανακλαστικό να υποχωρήσει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι να μην δοκιμάζεις κάθε μέρα.

Περίμενε λιγάκι και δοκίμασε μετά.

Θα δεις ότι αργότερα το μωράκι σου θα είναι πιο έτοιμο.

Δεν είναι έτοιμα όλα τα μωρά για στερεές ακριβώς στους 6 μήνες!

gwggp2.png ISWTp2.png

sagia δεν ηταν η ιδεα σου για τις φακες, εμας η αλλεργιολογος μας απαγορεψε ολα τα οσπρια δια ροπαλου. βεβαια ειναι στο παιδι. Θελει δοκιμη πρωτα αν δεν σας το εχει πει γιατρος.

Εχουμε σε λιγες μερες ραντεβου με τον παιδιατρο (τον Χριστοπουλο εχουμε κι εμεις), κι ανυπομονω διοτι η κορη μου εχει ακομα πολυ φτωχο διαιτολογιο. Μηπως μας βοηθησει λιγακι.

Εμεις τρωμε ακομα μονο (15 μηνων!!):

-πατατα

-κολοκυθι

-καροτο

-μπροκολο

-σπανακι

-αρακα

-κοτοπουλο

-μπανανα και

-μηλο.

Σαν να ειναι ακομα 7 μηνων το πουλακι μου. Εχει πεθανει της πεινας!!

Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα, η ΣΥριγου μας ειχε βαλει προγραμμα για το κατσικισιο να αυξανουμε την ποσοτητα 30 ml / εβδομαδα, και μετα θα ξεκινησουμε κατσικι (θα μας παρει 3 εβδομαδες!!), μετα ρυζι (4 εβδομαδες!!) και μετα ζυμαρικα (αλλες 4 εβδομαδες!!).

Κατα τη διαρκεια αυτης της περιοδου απαγορευεται να προσθετω κι αλλες τροφες οπως ηθελα, ο,τι και να ειναι αυτο, ακομα και ντοματα ή κεχρι κλπ. Μια τροφη τη φορα!

Συμφωνειτε πως ειναι λιγο υπερβολικα τα διαστηματα; Ελεγα να τα συμπτυξω λιγακι.

Χαρά-Μαρία, γιατί πεθαίνει της πείνας; Υπάρχει περιορισμός και στην ποσότητα;

Οι τροφές που τρώει είναι αρκετά θρεπτικές και τουλάχιστον τρώτε κάτι από κάθε ομάδα τροφίμων (φρούτα, λαχανικά, κρέας), η ποικιλία δεν είναι τόσο σημαντική σε αυτή τη φάση, όσο να επουλωθεί το έντερο και να μην ερεθίζεται περαιτέρω. Οπότε προτιμώ κι εγώ την πολύ σταδιακή εισαγωγή, χωρίς βιασύνη, μην ξεχνάς ότι ο παράγοντας κατσικίσιο μπορεί να μπερδεύει συμπτώματα και να χρειάζονται αρκετές δοκιμές. (Αν και προσωπικά δεν θα καιγόμουν να βάλω άχρηστα όπως ρύζι και ζυμαρικά αλλά λαχανικά). Εμείς από δική μας επιλογή φάγαμε πρώτη φορά ζυμαρικά και ψωμί 18-20 μηνών - για την ακρίβεια τότε προέκυψε "ανάγκη", αλλιώς δεν θα είχαμε φάει ακόμη :?

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Εδώ και 1,5 μήνα ο μικρός μας πίνει κατσικίσιο σε σκόνη. Στην αρχή μια μια μεζούρα ώσπου τώρα είναι όλο κατσικίσιο.

Μέχρι πότε θεωρείτε ότι πρέπει να περιμένω ώστε να πω με σιγουριά ότι είναι οκ, δεν τον πειράζει και να συνεχίσουμε στο πρόγραμμα μας με την εισαγωγή νέων τροφών?

Υπάρχει κάποιο διάστημα ασφαλείας?:roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Κορίτσια sos! Η μικρή σήμερα είχε κάνει κανονικά κακάκια της κίτρινα πολύ ανοιχτά -πιο ανοιχτά απ'ότι συνήθως- και τώρα τη νύχτα έκανε πράσινα ψιλοσκούρα. Να την πείραξε κάτι που έφαγα; αξιολογείται η μια φορά ή πρέπει να έχει συνέχεια πράσινα; μήπως είναι αρρωστούλα;:confused::confused:

κοριτσια εχω πολυ καιρο να σας γραψω γιατι ξεκινησα δουλεια και δεν προλαβαινω. Σας παρακολουθω ομως

.

sagia εμενα ο μικρος εχει αλλεργια και στη σογια και η αλλεργιολογος μας εχει απαγορευσει τα οσπρια λογω σογιας.

Χαρα Μαρια μην βιαζεσαι να εισαγεις τροφες. Εγω οσες φορες βιαστηκα την πατησα. Συμφωνω με την amaretto, να ακολουθησεις τις συμβουλες της και δεν θα χασεις.

Κατα τη διαρκεια αυτης της περιοδου απαγορευεται να προσθετω κι αλλες τροφες οπως ηθελα, ο,τι και να ειναι αυτο, ακομα και ντοματα ή κεχρι κλπ. Μια τροφη τη φορα!

Συμφωνειτε πως ειναι λιγο υπερβολικα τα διαστηματα; Ελεγα να τα συμπτυξω λιγακι.

Μην τα συμπτήξεις, γιατί μπορεί να το πας πίσω ΄το παιδί. Κράτα αυστηρά τα χρονικά όρια που σου έδωσε!

Για το κεχρί την είχα ρωτήσει κι εγώ και δεν μου το πρότεινε, γιατί κατάλαβα ότι δεν το ήξερε. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και το έβαλα στην διατροφή της, χωρίς πρόβλημα. Άλλωστε δεν έχει καν γλουτένη.. Βέβαια καλό είναι τώρα που είστε σε πρόκληση να κάνεις λίγο υπομονή.

Εδώ και 1,5 μήνα ο μικρός μας πίνει κατσικίσιο σε σκόνη. Στην αρχή μια μια μεζούρα ώσπου τώρα είναι όλο κατσικίσιο.

Μέχρι πότε θεωρείτε ότι πρέπει να περιμένω ώστε να πω με σιγουριά ότι είναι οκ, δεν τον πειράζει και να συνεχίσουμε στο πρόγραμμα μας με την εισαγωγή νέων τροφών?

Τώρα τελειώνουμε με την πρόκληση στο αγελαδινό και θα της το γυρίσω κι εγώ με την διαδικασία που λες στο κατσικίσιο. 7-10 μέρες είναι μία ασφαλής περίοδος δοκιμής. Σιγουρα όχι κάτω από 7 μέρες.

Καλή σας επιτυχία στην ανακάλυψη των νέων γεύσεων! :-P

Κορίτσια sos! αξιολογείται η μια φορά ή πρέπει να έχει συνέχεια πράσινα; μήπως είναι αρρωστούλα;:confused::confused:

Όχι δεν αξιολογείται η μία φορά. Αν δεις ότι συνεχίζει μέρες και δεν είναι το παιδί άρρωστο, τότε αρχίζουν να σου "μπαίνουν ψύλλοι στα αυτια".

Kt0tp2.png NaAfp3.png

μην ξεχνάς ότι ο παράγοντας κατσικίσιο μπορεί να μπερδεύει συμπτώματα και να χρειάζονται αρκετές δοκιμές.

amaretto τι εννοείς με αυτό? Σκοπεύω να της το γυρίσω σε κατσικίσιο και κόλλησα τώρα...γιατί να μπερδέυει συμπτώματα το κατσικίσιο? :confused:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα τελειώνουμε με την πρόκληση στο αγελαδινό και θα της το γυρίσω κι εγώ με την διαδικασία που λες στο κατσικίσιο. 7-10 μέρες είναι μία ασφαλής περίοδος δοκιμής. Σιγουρα όχι κάτω από 7 μέρες.

Καλή σας επιτυχία στην ανακάλυψη των νέων γεύσεων! :-P

Οι 7 και 10 μέρες νομίζω είναι πάρα πολύ λίγες για να έχεις αξιόπιστα αποτελέσματα....εγώ μιλάω πλέον σε μήνες και για το κατσικίσιο λέω να περιμένω τουλάχιστον 3!

gwggp2.png ISWTp2.png

amaretto τι εννοείς με αυτό? Σκοπεύω να της το γυρίσω σε κατσικίσιο και κόλλησα τώρα...γιατί να μπερδέυει συμπτώματα το κατσικίσιο? :confused:

Γιατί μπορεί να κάνει διασταυρούμενη αντίδραση. Να μην έχει δηλαδή (έντονα) συμπτώματα μόνο με το κατσικίσιο αλλά να φάει κάτι άλλο και να φανεί ότι πειράζει. Εμείς γενικώς δεν είχαμε σοβαρά συμπτώματα με τη δική μου κατανάλωση γαλακτοκομικών αλλά όταν μπήκαν οι στερεές, φαινόταν να την ενοχλούν πολλά, που δεν την ενοχλούσαν, όταν έκανα αποχή.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

κοριτσια καλημεραεχω κι εγω καιρο να σας γραψω ...

εμεις λοιπον δεν εχουμε πλεον κανενα εκζεμα κ ουτε ατοπικη δερματιτιδα.

ολα καλα φαινονται. εγω βεβαια ακομη κανω αποχη απο γαλακτοκομικα,σογια,αυγο,μοσχαρι χωρις ατασθαλιες.τα πραγματα φαινονται ελεγχομενα μεχρι στιγμης.το θεμα ειναι οτι το δικο μου μωρακι σε ενα μηνα χρονιζει και τα μονα που τρωει ειναι φρουτα και θηλασμος οποτε θελει...δεν τρωει καθολου λαχανικα κρεας κτλ.τιποτα ουτε μια κουταλια.ο γιατρος μου πε να μην τον πιεσω και ουτε μου προτεινε εξετασεις αιματος για σιδηρο αλλα εχω αρχισει λιγο κ αγχωνομαι .απο βαρος ειναι καλος και θα ηταν ακομη καλυτερος εαν δεν μου εκανε και μπουκωμα 2 φορες που αυτο του κοψε την ορεξη.

επισης πρεπει ολα να ναι καλα αλεσμενα αλλιως αναγουλιαζει.αλλα παιδακια τωρα τρωνε μονα τους μια μπανανα ας πουμε κι ο δικος μου την κοιταει σαν ουφο :?ειμαστε πολυ πισω στις στερεες ειναι γεγονος και φυσικα το γνωριζα οτι ειναι φυσιολογικο στα παιδακια με αλλεργιες αλλα τωρα λιγακι με ανησυχει που δεν τρωει σχεδον τιποτα.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

fairy's mum νομιζω οτι η amaretto δεν απευθυνεται στη δικη σου περιπτωση οταν λεει για διασταυρουμενη αλλεργια. Απο τη στιγμη που η μπεμπουλα σου πινει αγελαδινο γαλα και δεν την πειραζει , δεν νομιζω να την πειραξει το κατσικισιο.

Εμενα η Συριγου μου ειχε πει οτι μολις τελειωσουμε την προκληση στο υποαλλεργικο μετα 20 μερες να του δοκιμασω μοσχαρι. Οποτε μπορεις να περιμενεις 20 μερες και αν δεν την πειραξει το αγελαδινο να δοκιμασεις το κατσικισιο.

Ελινα μην στενοχωριεσαι καποια στιγμη θα φαει και το δικο σου μωρακι. Εσυ δοκιμαζε να του δινεις και αν δεν θελει δεν πειραζει. Το δικο μου ειναι 21 μηνων και τρωει ακομα πολυ λιγα.

20 μερες ειναι αρκετες για να αντιδρασει ο οργaνισμος σε μια τροφη, αλλά καλυτερα να ρωτησεις αλλεργιολογο.

Μην τα συμπτήξεις' date=' γιατί μπορεί να το πας πίσω ΄το παιδί. Κράτα αυστηρά τα χρονικά όρια που σου έδωσε!

Για το κεχρί την είχα ρωτήσει κι εγώ και δεν μου το πρότεινε, γιατί κατάλαβα ότι δεν το ήξερε. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και το έβαλα στην διατροφή της, χωρίς πρόβλημα. Άλλωστε δεν έχει καν γλουτένη.. Βέβαια καλό είναι τώρα που είστε σε πρόκληση να κάνεις λίγο υπομονή. .[/quote']

μας ειπε οτι αν την πειραξει μια τροφη, απλα τη σταματαμε και παμε στο επομενο. Οποτε γιατι να την καθυστερω ετσι; Στο μεταξυ για το ρυζι μας ειχε πει παλια, οταν το παιδι ηταν 6 μηνων, οτι θα το βαζαμε για 7-10 μερες, θα διναμε καθε μερα απο λιγο και θα ηταν ΟΚ. Δεν καταλαβαινω γιατι προτεινει τωρα 4 εβδομαδες μονο γι αυτο.

Κριμα για το κεχρι και θα ηταν μια λυση για εμας για το απογευματινο-σκετα φρουτα δεν τη χορταινουν.

Διαφημίσεις

Γεια σας !καιρο εχουμε να τα πουμε!εχω καποια θεματακια..η μικρη τωρα ειναι 10μισο κ στην εξεταση αιματος διαπιστωθηκε μια ηπια αναιμια.χημικο σιδηρο δεν χρειαζεται να παρει κ ο γιατρος προτεινε το feroglobin.ειναι φυτικο κ δεν εχει τιςπαρενεργειες του χημικου..εχει ομως συστατικο το μελι!μπορω να το δωσω?φοβαμαι λιγο με το θεμα της αλλαντιασης.δεν θα ειναι ομως ελεγμενα τα σκευασματα?τι λετε?το κρεας δεν το πολυτρωει..βαρεθηκε κ το καημενο καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια νεροβραστα λαχανικα με κοτοπουλο η γαλοπουλα.

Γεια σας !καιρο εχουμε να τα πουμε!εχω καποια θεματακια..η μικρη τωρα ειναι 10μισο κ στην εξεταση αιματος διαπιστωθηκε μια ηπια αναιμια.χημικο σιδηρο δεν χρειαζεται να παρει κ ο γιατρος προτεινε το feroglobin.ειναι φυτικο κ δεν εχει τιςπαρενεργειες του χημικου..εχει ομως συστατικο το μελι!μπορω να το δωσω?φοβαμαι λιγο με το θεμα της αλλαντιασης.δεν θα ειναι ομως ελεγμενα τα σκευασματα?τι λετε?το κρεας δεν το πολυτρωει..βαρεθηκε κ το καημενο καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια νεροβραστα λαχανικα με κοτοπουλο η γαλοπουλα.

Ελενίτσα σε τι γιατρό πηγαίνεις; Ομοιοπαθητικό; Και η δικιά μου είχε χαμηλό σίδηρο (όλες τις τιμές: αιματοκρίτης, αιμοσφαιρίνη, φερριτίνη). Τσεκάροντας στο kellymom είδα ότι είναι οριακά χαμηλές αλλά η παιδίατρος το παρουσίασε πολύ τραγικά και μας έγραψε χημικό σίδηρο. Μάλιστα μας είπε να πάρουμε κατ'ευθείαν την μεγαλύτερη δυνατή δόση βάσει του βάρους της (το οποίο να σημειώσω ότι είναι πολύ καλό, όπως και η όλη της ανάπτυξη) και όχι να το αυξήσουμε σταδιακά όπως συστήνει συνήθως. Σε 8-10 μέρες θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε αν ανέβηκαν οι τιμές.

Επειδή δεν ήθελα να της δώσω χημικό σίδηρο με την πρώτη, ξεκίνησα από μόνη μου Feroglobin και αύξησα το κρέας και τις πλούσιες σε σίδηρο τροφές και θα δω πως θα πάει.

Εσείς τι τιμές είχατε; Μπορείς να μου τις γράψεις για να συγκρίνω αν δεν σου κάνει κόπο. Στείλε μου και πμ αν δεν θέλεις να τις γράψεις εδώ. Είχα γράψει και εγώ τις δικές μας πιο πάνω, θα τις βρω και θα τις βάλω εδώ.

Ιδού οι τιμές μας:

αιμοσφαιρίνη 9.9 (φυσ.τιμές 11.5-15.5)

αιματοκρίτης 31 (φ.τ. 36-47)

HGB 20.1 (φ.τ.26-32)

Σίδηρος 20 μg/dl (φ.τ. για παιδιά 37-15

Φερριτίνη 2.8 ng/ml (φ.τ. για παιδιά 10 -300)

και ιδού το λινκ από kellymom

http://www.kellymom.com/nutrition/vi...n.html#lowiron (προσοχή στις μονάδες μέτρησης!)

Ελενίτσα σε τι γιατρό πηγαίνεις; Ομοιοπαθητικό; Και η δικιά μου είχε χαμηλό σίδηρο (όλες τις τιμές: αιματοκρίτης, αιμοσφαιρίνη, φερριτίνη). Τσεκάροντας στο kellymom είδα ότι είναι οριακά χαμηλές αλλά η παιδίατρος το παρουσίασε πολύ τραγικά και μας έγραψε χημικό σίδηρο. Μάλιστα μας είπε να πάρουμε κατ'ευθείαν την μεγαλύτερη δυνατή δόση βάσει του βάρους της (το οποίο να σημειώσω ότι είναι πολύ καλό, όπως και η όλη της ανάπτυξη) και όχι να το αυξήσουμε σταδιακά όπως συστήνει συνήθως. Σε 8-10 μέρες θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να δούμε αν ανέβηκαν οι τιμές.

Επειδή δεν ήθελα να της δώσω χημικό σίδηρο με την πρώτη, ξεκίνησα από μόνη μου Feroglobin και αύξησα το κρέας και τις πλούσιες σε σίδηρο τροφές και θα δω πως θα πάει.

Εσείς τι τιμές είχατε; Μπορείς να μου τις γράψεις για να συγκρίνω αν δεν σου κάνει κόπο. Στείλε μου και πμ αν δεν θέλεις να τις γράψεις εδώ. Είχα γράψει και εγώ τις δικές μας πιο πάνω, θα τις βρω και θα τις βάλω εδώ.

Το feroglobin ειναι φυσικο σκευασμα σιδηρου?Με ενδιαφερει γιατι και μεις καναμε εξετασεις αιματος και μαλλον θα παρει σιδηρο δυστυχως.

Το feroglobin ειναι φυσικο σκευασμα σιδηρου?Με ενδιαφερει γιατι και μεις καναμε εξετασεις αιματος και μαλλον θα παρει σιδηρο δυστυχως.

Nαι! Δες και τα συστατικά του εδώ:

http://www.pharmazon.gr/product_info...262df8841f2adf

Οι 7 και 10 μέρες νομίζω είναι πάρα πολύ λίγες για να έχεις αξιόπιστα αποτελέσματα....εγώ μιλάω πλέον σε μήνες και για το κατσικίσιο λέω να περιμένω τουλάχιστον 3!

H αλλεργιολόγος μου είχε πει για 7-0 μέρες μετά την τελευταία μεζούρα, γι αυτό στο είπα. Αλλά αν φοβάσαι, δεν το συζητάω- καθυστερησέ το όσο θέλεις! Το νωρίς κάνει κακό όχι το αργά!

επισης πρεπει ολα να ναι καλα αλεσμενα αλλιως αναγουλιαζει.αλλα παιδακια τωρα τρωνε μονα τους μια μπανανα ας πουμε κι ο δικος μου την κοιταει σαν ουφο :?

Η δικιά μου τώρα ξεκινάει να τρώει λιγότερο αλεσμένα. Μην ανησυχείς, κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του. Όταν είναι ετοιμα θα ζητήσουν την μπουκιά από μόνα τους, θα δεις!

fairy's mum νομιζω οτι η amaretto δεν απευθυνεται στη δικη σου περιπτωση οταν λεει για διασταυρουμενη αλλεργια. Απο τη στιγμη που η μπεμπουλα σου πινει αγελαδινο γαλα και δεν την πειραζει , δεν νομιζω να την πειραξει το κατσικισιο.

Εμενα η Συριγου μου ειχε πει οτι μολις τελειωσουμε την προκληση στο υποαλλεργικο μετα 20 μερες να του δοκιμασω μοσχαρι. Οποτε μπορεις να περιμενεις 20 μερες και αν δεν την πειραξει το αγελαδινο να δοκιμασεις το κατσικισιο.

candy εμένα μου είπε 7-10 μέρες. Τι στο καλό, άλλα λέει στον έναν και άλλα στον άλλον :confused:

Σήμερα μου έκανε λίγες βλένες (αλλά τρέχει και η μύτη της και δεν είμαι σίγουρη τι φταίει) και για 1η φορά σύγκαμα στον πωπό, αλλά όχι το "δαχτυλίδι" που λενε, συγκάηκε στην γυρω περιοχή. Ανησυχώ μήπως φταίει κάποια τροφή! Αν ναι, ή το γάλα είναι ή το μαύρο ρύζι που έφαγε χθες ή κάτι μπισκότα βιολογικά μήλο κανέλα χωρίς όμως γάλα, βόυτυρο και αυγό που τα τρώει πολλές μέρες τώρα. Λέτε το σύγκαμα να είναι τυχαίο και ανησυχώ χωρίς λόγο?

μας ειπε οτι αν την πειραξει μια τροφη, απλα τη σταματαμε και παμε στο επομενο. Οποτε γιατι να την καθυστερω ετσι; Στο μεταξυ για το ρυζι μας ειχε πει παλια, οταν το παιδι ηταν 6 μηνων, οτι θα το βαζαμε για 7-10 μερες, θα διναμε καθε μερα απο λιγο και θα ηταν ΟΚ. Δεν καταλαβαινω γιατι προτεινει τωρα 4 εβδομαδες μονο γι αυτο.

Μήπως είχε βγει θετική στο ρύζι? Εμάς αυτό μας το είχε κάνει με τα ζυμαρικά, αλλά όχι στο ρύζι. Τι να σου πω, δεν ξέρω... θα έχει φαντάζομαι τους λόγους της που στο είπε, οπότε καλύτερα να την ακούσεις :(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εδώ και εγώ ξανα...

τακτική θαμώνας του θέματος παλιότερα κ τώρα επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις:

Μπορείτε να μου προτείνετε παιδοαλλεργιολόγο που να σας έχει κάνει καλή εντύπωση?

από παιδογαστρεντερολόγους είμαι πολύ απογοητευμένη.. πάρε τον ένα κ χτύπα τον άλλο......

Ποιά είναι η διαδικάσία? Πας στο ιατρείο κ μετά σου γράφει εξετασεις?

Να σας πω οτι θα με ενδιέφερε περισσότερο να μπορέσω να κάνω την όλη διαδικάσία σε δημόσιο νοσοκομείο..

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πίσω αλλά στις τελευταιές σελίδες δεν είδα κάτι και μου είναι δύσκολο να δω όλες τις σελίδες..

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!:D

D9kvp2.png?3X2batCM

Γειά σου Jenάκο!!!

Τι θα γίνει με την περίπτωσή μας.. πόσο καιρό θα συναντιόμαστε σε αυτό το τοπικ:evil::evil:???

Πώς τα πάμε ε???

Μακάρι να ήξερα...

Λοιπόν εγώ τρώω γενικά γαλακτοκομικά.. και φαινόταν να μην την πειράζει...

Δυστυχώς ξεκίνησε η μικρή παιδικο κ εδώ αρχίσαν τα προβλήματα... πρέπει να τρώει γευματα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και να μην φαίνεται πως τρώει κάτι διαφορετικό...

Ετσι της πηγαίνω το δικό της γάλα που είναι ή γάλα ρυζιού ή γαλα βρώμης...

Όταν τρώνε μηλόπιτες πατατες ογκρατέν (:shock:) κ γενικά τρόφιμα που περιέχουν γάλα της τα μαγειρεύω εγώ από την προηγούμενη να φαίνονται ίδια με του παιδικού χωρίς να περιέχουν γάλα...

Το προβλημα όμως είναι με το τυρί και το γιαούρτι...Της δίνω να τρώει γραβιέρα αιγοπρόβεια κ γιαούρτι βουβαλίσιο....(Α, φοβερό!τους δίνουν τυρί μαζί με τις φακες!!!! τι να πεις!!!)

Τις τελευταιες μέρες όμως είδα κάτι σαν εκζεματάκι κοντα στα όρια της πάνας... κ αναρωτιέμαι είναι απο την πάνα ή από τα τυρια/γιαουρτια????

Έτσι αποφάσισα να την πάω σε αλλεργιολογο αν κ ως τώρα της έκανα δοκιμές σε αιγοπρόβεια καθε 4 μήνες περίπου....

Μου προτείνεις αν θες κάποιο γιατρό από το συγκεκριμένο νοσοκομείο???

Εσύ με πρωινα-απογευματινα ραντεβου στο νοσοκομείο τον έβλεπες ή σε ιδιωτικό ιατρείο??Εχεις τηλέφωνα για ραντεβού??

Ευχαριστώ!

Από ότι είδα εσεις πάτε καλα!!!!

D9kvp2.png?3X2batCM

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...