Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

40+mama

ρωτησα την παιδιατρο και απογοητευτηκα. μου ειπε οτι το μωρο μαλλον δεν θα την φαει την holle.

εσυ σε τι ηλικια αρχισες να του την δινεις? την αφαγε μετα απο πολλη προσπαθεια?

σε καταλαβαινω απολυτα!και εγω εχω φτασει να ειμαι μολις 52 κιλα.μην αγχωνεσαι ομως με το φαγητο.εμεις σε 11 ημερες θα κλεισουμε και τον ενατο και ακομα μονο με τον θηλασμο ειμαστε.μπορεις ομως να δοκιμασεις φρουτα η και λαχανικα!παντα ομως με μια σειρα!

γνωμη μου ειναι να συνεχισεις τον θηλασμο γιατι παντα σε ανταμοιβει! και με τις δυσκολιες του...και με τις αλλεργιες ειναι καπως πιο δυσκολα καταλαβαινω.ελπιζω να σε βοηθησα!

tauraki σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που προσπαθεις να μου δωσεις. καποιες μερες ειμαι οκ αλλες παλι θελω να τα παρατησω. καταλαβαινεις!!! αναλογα με την ταλαιπωρια της ημερας.

δεν ξερω τι τρως αλλα πολυ πεινα. μηπως πηρες καθολου βιταμινες?

κιλα παντως δεν χανω τοσο ευκολα.:(

40+mama

ρωτησα την παιδιατρο και απογοητευτηκα. μου ειπε οτι το μωρο μαλλον δεν θα την φαει την holle.

εσυ σε τι ηλικια αρχισες να του την δινεις? την αφαγε μετα απο πολλη προσπαθεια?

Φυσικα και η παιδίατρος θα σου πει όχι για την βιολογική κρέμα διοτι η βιολογική κρέμα ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ LAPTOP ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!

Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι παιδίατροι με τις συμβουλε΄ς τους οδηγούν τις μητέρες σε ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟ, είτε διότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ ή διότι ενημερώνονται από τις ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

Η δική σου παιδιάτρος είναι μάντισα; Πως ξέρει ότι το μωρό δεν θα φάει την βιολογική κρέμα; Αν ναι να μας πει και τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ να τα κονομήσουμε.

Συγνώμη και πάλι που φωναζω αλλά τα έχω πάρει με όλους αυτούς που σαμποτάρουν και το θηλασμο και τα βιολογικά προϊόντα.

Στο θέμα μας τώρα. Δεν χάνεις πάρά 4 -5 ευρώ με το να δοκιμάσεις το κεχρι της Ηolle (δεν έχει γάλα ούτε γλουτένη) . Μπορείς να το δώσεις από τον 4ο μήνα (λέει το κουτί). Έχει ουδέτερη γεύση καθώς δεν έχει ζάχαρη, αλλά ένα μωρό που δεν έχει φάει ποτέ ζάχαρη θα γλύφεται...

.pngy3DLp3.png

tauraki σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που προσπαθεις να μου δωσεις. καποιες μερες ειμαι οκ αλλες παλι θελω να τα παρατησω. καταλαβαινεις!!! αναλογα με την ταλαιπωρια της ημερας.

δεν ξερω τι τρως αλλα πολυ πεινα. μηπως πηρες καθολου βιταμινες?

κιλα παντως δεν χανω τοσο ευκολα.:(

τετοιες φασεις περναω και εγω και πολλες απο εδω μανουλες ειμαι σιγουρη.σε καταλαβαινω απολυτα.τη δυναμη απο τα ιδια μας τα παιδια την παιρνουμε!

τωρα με τις βιταμινες η αποψη μου ειναι οταν τρεφεσαι σωστα και δεν υπαρχει θεμα υγειας δεν χρειαζονται τα συμπληρωματα.ομως εγω μερικες μερες σερνομαι και ετσι παιρνω ειδικες βιταμινες που ειναι για συλληψη(οποιες ενδιαφερονται)για την εγκυμοσυνη αλλα και για τον θηλασμο.:wink:

τωρα πια θα ελεγα οτι τρωω δοξα το Θεο εκτος απο γαλα,τυρι πολυ σπανια εχω δοκιμασει ετσι για να μην ξεχασω και την γευση του.αλλα καποτε εκανα και εγω διαιτα απο ολα σχεδον τα αλλεργιογονα.;)

υπομονη και κουραγιο καποια στιγμη θα τρωμε τα παντα εμεις οπως ελπιζω και τα παιδακια μας!

Διαφημίσεις

Φυσικα και η παιδίατρος θα σου πει όχι για την βιολογική κρέμα διοτι η βιολογική κρέμα ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ LAPTOP ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!

Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι παιδίατροι με τις συμβουλε΄ς τους οδηγούν τις μητέρες σε ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟ, είτε διότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ ή διότι ενημερώνονται από τις ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

Η δική σου παιδιάτρος είναι μάντισα; Πως ξέρει ότι το μωρό δεν θα φάει την βιολογική κρέμα; Αν ναι να μας πει και τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ να τα κονομήσουμε.

Συγνώμη και πάλι που φωναζω αλλά τα έχω πάρει με όλους αυτούς που σαμποτάρουν και το θηλασμο και τα βιολογικά προϊόντα.

Στο θέμα μας τώρα. Δεν χάνεις πάρά 4 -5 ευρώ με το να δοκιμάσεις το κεχρι της Ηolle (δεν έχει γάλα ούτε γλουτένη) . Μπορείς να το δώσεις από τον 4ο μήνα (λέει το κουτί). Έχει ουδέτερη γεύση καθώς δεν έχει ζάχαρη, αλλά ένα μωρό που δεν έχει φάει ποτέ ζάχαρη θα γλύφεται...

πες τα χτυσοστομη!!!!!!!!!

και εγω οταν ειπα την δικια μου για βιολογικη και συγκεκριμενα της holle μου ειπε οτι δεν την γνωριζει.η γνωμη μου ειναι οτι εμεις θα πουμε την παιδιατρο τι θελουμε να φαει το παιδι μας και οχι αυτη για μας π.χ εταιριες ταξιδακια οπως ειπε και παραπανω 40+mama.οπως επισης και με τους εμβολιασμους;)

κοριτσια δοκιμασα την sinlac και μαλλον τον ενοχλει αφου προσπαθει να ενεργηθει και δυσκολευεται. επισης εχει εντονα αερια.

μαλλον θα πρεπει να βρουμε κατι αλλο. θα δοκιμασω και την holle.

αχ αυτες οι αλλεργιες. μια χαρα ταλαιπωρουν τα μωρα μας.

fairy's mum μου λες να απευθυνθω σε συμβουλο θηλασμου για παραγωγη. δεν νομιζω να εχει να μου πει κατι αλλο εκτος απο ολα αυτα που διαβασα μου και εχουν πει ειδη. και αυτα που κανω.

οσον αφορα την διατροφη μου αφου αυτα που μπορω να φαω ειναι συγκεκριμενα. τι να μου πει καθε ποτε να τα τρωω? οτιδηποτε τολμησω να δοκιμασω τον ενοχλει ή αιμα εχει ή κολικους.

γιατι επιμενεις να φαει κρεμα το μωρο?

μπορεις το γευμα αυτο να το αντικαταστησεις με φρουτα,η με λαχανικα...

εγω δεν του εχω δωσει τιποτα συσκευασμενο,και ουτε σκοπευω τουλαχιστον μεχρι να χρονισει,τρωει μονο φρουτα-λαχανικα-κρεας,δεν πιστευω οτι χρειαζεται κατι περισσοτερο ενα μωρακι τοσο μικρο.εχει εξαλλου το γαλατακι της μανουλας του....τι περισσοτερο μπορει να του προσφερει μια κρεμα δημητριακων?

fBaep3.png

uwK7p3.png

Και Αγλαία μια ερώτηση προς εσένα την έμπειρη...μια φίλη μου που θηλάζει το 2,5 χρονών παιδί της λόγω αλλεργίας κι αυτή έμεινε έγκυος και νιώθει κάποιες συσπάσεις στη μήτρα...λένε ότι δεν κάνει να θηλάζεις ενώ είσαι έγκυος...πότε όντως δεν κάνει? Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό το θέμα πολύ!

Ευχαριστώ...

Aν το σεξ επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη, τότε επιτρέπεται και ο θηλασμός.

(υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν επιτρέπεται το σεξ, ο γυναικολόγος της θα ξέρει)

Τα καλά είναι ότι γλυτώσαμε την πρόκληση' date=' την οποία φοβομουνα πολύ! Το ραντεβού τώρα θα πάει σίγουρα μετά το καλοκαίρι. Οπότε συνεχίζουμε τα ίδια. [/quote']

Αφού φοβόσουν την πρόκληση γιατί πήγες να την κάνεις; Σε απείλησε κανείς με το πιστόλι στον κρόταφο;

Διαφημίσεις

εγω δεν του εχω δωσει τιποτα συσκευασμενο,και ουτε σκοπευω τουλαχιστον μεχρι να χρονισει,τρωει μονο φρουτα-λαχανικα-κρεας,δεν πιστευω οτι χρειαζεται κατι περισσοτερο ενα μωρακι τοσο μικρο.εχει εξαλλου το γαλατακι της μανουλας του....τι περισσοτερο μπορει να του προσφερει μια κρεμα δημητριακων?

σε αυτο συμφωνω κι εγω.ασε που υπαρχουν πιθανοτητες να πειραξουν το μωρο.v.polina πως παει το μωρακι σου?καιρο εχεις να μας γραψεις νεα σας.

3. Τις πρώτες μέρες θα κλαιει και θα νιώθεις η χειρότερη μαμά του κόσμου επειδή εγκαταλείπεις το μωρό σου. Μην λυγίσεις. Να πηγαίνεις μέσα στο δωμάτιό του και να του λες. "η μαμά είναι μέσα. Κοιμήσου πχ με την αρκουδίτσα σου" Και να φεύγεις. Και οι επσκέψεις αυτές να απέχουν όλο και περισσότερο χρονικά μεσρι ν΄αποκοιμηθεί.

4. Μην το αγγιξεις ενδιάμεσα γιατί του δημιουργείς την ψευδαίσθηση ότι δεν θα το πάρεις αγκαλίτσα και μετα θα κλάψει πιο γοερά όταν φύγεις.

Η δικιά μου την πρώτη μέρα έκλαιγε πάνω από 1,5 ώρα και εγώ ένιωθα η πιο τιποτένια και σκληρή μάνα του κόσμου. Την δεύτερη μέρα έκλαψε 20 λεπτά και την τρίτη όχι πάνω από 5 λεπτά. Δεν πίστευα ούτε στ΄αυτιά μου ούτε στα μάτια μου.

:cry:

Θα σας παρακαλούσα να μη γράφετε τέτοια περιστατικά γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να διαβάζω για μωρά που κλαίνε στην κούνια τους και κανείς δεν τους συμπαραστέκεται.

Μπορείτε να ανοίγετε ξεχωριστά τόπικ για την εκπαίδευση ύπνου.

Ελπίζω να γνωρίζεται ότι τέτοιες μέθοδοι δεν έχουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση, δεν έχει μελετηθεί ποτέ η μακροπρόθεσμη επίδραση στο παιδί.

κοριτσια δοκιμασα την sinlac και μαλλον τον ενοχλει αφου προσπαθει να ενεργηθει και δυσκολευεται. επισης εχει εντονα αερια.

.

οι αλλεργίες δεν ταλαιπωρούν τα μωρά μας, εμείς τα ταλαιπωρούμε που τους δίνουμε αυτά που δεν χρειάζονται...

οι αλλεργίες δεν ταλαιπωρούν τα μωρά μας, εμείς τα ταλαιπωρούμε που τους δίνουμε αυτά που δεν χρειάζονται...

ok τοτε τι χρειαζονται?

τι μπορουμε να κανουμε. ξερω οτι καταλαβαινεις τις μαμαδες που δεν μπορουν να συνεχισουν θηλασμο γιατι δεν αντεχουν ή για διαφορους αλλους λογους.

τι θα μας συμβουλευες σε αυτην την περιπτωση? πως να ξεκινησουμε και απο ποτε. η συμβουλη σου ειναι απαραιτητη.

ελεγα να δοκιμασω κρεμα για να χορτασει ο μπεμπης και να προλαβαινω και εγω να ξεκουραζομαι ιδιως το απογευμα που ειναι πιο ανυσηχος, αλλα απο οτι βλεπω δεν νομιζω οτι γινεται κατι.

την holle ο μπεμπης δεν θελει ουτε να την βαλει στο στομα του. βεβαια του την εφτιαξα με νερο γιατι με δικο μου γαλα ειναι θλιβερη ιστορια δεν γινεται. κανω 40 λεπτα για να αντλησω 1 ποσοτητα των 50 Ml. ετσι με βαση το νερο η κρεμα ειναι ανοστη εντελως.

φρουτα απο τι μηνα προτεινετε να αρχισω?

Διαφημίσεις

ok τοτε τι χρειαζονται?

τι μπορουμε να κανουμε. ξερω οτι καταλαβαινεις τις μαμαδες που δεν μπορουν να συνεχισουν θηλασμο γιατι δεν αντεχουν ή για διαφορους αλλους λογους.

τι θα μας συμβουλευες σε αυτην την περιπτωση? πως να ξεκινησουμε και απο ποτε. η συμβουλη σου ειναι απαραιτητη.

To σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζονται ούτε τη sinlac ούτε τη holle.

Ξεκινάτε με φρούτα μετά τον 6ο και αν το μωρό δείχνει ότι δυσφορεί, περιμένετε άλλες δύο εβδομάδες και ξαναδοκιμάζετε

Από όσα έγραψες παραπάνω, κατάλαβα ότι προσπαθείς να αυξήσεις την παραγωγή με μαγιά της μπύρας αλλά από το τελευταίο μήνυμα καταλαβαίνω ότι θέλεις να αποθηλάσεις. Συγνώμη αν έγραψες κάτι που μου διέφυγε και δεν το πρόσεξα. Θα σε παρακαλούσα να γράψεις τι θα ήθελες να κάνεις με το θηλασμό στη συνέχεια, για να μη σου γράφω άλλα αντί άλλων.

ελεγα να δοκιμασω κρεμα για να χορτασει ο μπεμπης και να προλαβαινω και εγω να ξεκουραζομαι ιδιως το απογευμα που ειναι πιο ανυσηχος, αλλα απο οτι βλεπω δεν νομιζω οτι γινεται κατι.

την holle ο μπεμπης δεν θελει ουτε να την βαλει στο στομα του. βεβαια του την εφτιαξα με νερο γιατι με δικο μου γαλα ειναι θλιβερη ιστορια δεν γινεται. κανω 40 λεπτα για να αντλησω 1 ποσοτητα των 50 Ml. ετσι με βαση το νερο η κρεμα ειναι ανοστη εντελως.

φρουτα απο τι μηνα προτεινετε να αρχισω?

γιατί προσπαθείς να αντλήσεις;

δεν νομίζω ότι οι κρέμες θα σε βοηθήσουν στο να ξεκουράζεσαι, ειδικά σε αυτή τη φάση, μάλλον το αντίθετο θα πετύχεις

Θα συμφωνήσω και θα γενικεύσω ότι τελικά οι γονείς ταλαιπωρούν τα μωρά τους κι όχι τα μωρά τους γονείς. Τα παιδιά είναι μικροί άνθρωποι έχουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και είναι δύσκολο να πας κόντρα σ' αυτές. Εδώ εμείς που ήμαστε μεγάλοι κι έχουμε λογική και κοινωνικούς κανόνες και σκάμε αν δε γίνεται κάτι όπως το θέλουμε παρ' όλα αυτά περιμένουμε τα παιδιά μας να έχουν καλύτερη συμπεριφορά απο μας..Ας προσπαθήσουμε να δούμε τα παιδιά μας ως ίσος προς ίσος

σε αυτο συμφωνω κι εγω.ασε που υπαρχουν πιθανοτητες να πειραξουν το μωρο.v.polina πως παει το μωρακι σου?καιρο εχεις να μας γραψεις νεα σας.

Ναι οντως,ενω σας διαβαζω συνεχεια εγω εχω καιρο να γραψω.

εμεις παμε μια χαρα....απεχω απο ολα τα αλλεργιογονα,μονο κοτοπουλο εχω δοκιμασει 2-3 φορες αλλα δεν εχω παρατηρησει συμπτωματα,φοβαμαι ομως να του δωσω οποτε το αφηνω για λιγους μηνες ακομα....α,ζυμωνω που και που για μενα ψωμακι με αλευρι ολικης απο μυλο,και το δεχεται μια χαρα.

κατα τα αλλα δοκιμαζουμε φρουτα και λαχανικα εποχης και τα εχει δεχτει ολα...εννοειται οτι πρωτα το τρωω εγω,περιμενω 4-5 μερες,και μετα το δινω στον νικολα.κερασια,πεπονι,φασολακια,βερυκοκα,ροδακινο,νεκταρινια....τα περισσοτερα λαχανικα μου τα δινει ο κουμπαρος μου που εχει κηπο,οποτε ξερω και με τι ΔΕΝ εχουν ραντιστει!

μονο με το κουνελι ειχαμε αιμα,και ετσι το βγαλαμε απο το πλανο μας.

απεχω επισης και απο γιατρους και εμβολια.....

fBaep3.png

uwK7p3.png

Μέχρι τα Χριστούγεννα και η δικιά μου ξύπναγε 1 με 2 φορες το βράδυ και έπρεπε να θηλάσει για να ξανακοιμηθεί, με αποτέλεσμα να πάω λιώμα στη δουλειά κάθε μέρα. Στις διακοπές των Χριστουγέννων έσκισα τη γάτα. Βοήθησαν και αυτές οι συμβουλες http://www.paidiatre.gr/portal/content/view/299/234/

καθώς και ένα βιβλίο που διάβασα."Ονειρα γλυκά για παιδιά και γονείς" -Jennifer Waldburger & Jill Spivack

Τα βασικά είναι:

1. να εχεις μια ρουτίνα πριν τον ύπνο έτσι ώστε το μωρό να μπαίνει σε ψυχολογία "τώρα θα κάνουμε νανι" πχ μπάνιο- αγκαλίτσες -γάλα- κούνια

2. Θηλάζεις κανονικά για βραδινό, αλλά φροντίζεις το μωρό να είναι ξύπνιο όταν το βάζεις στην κούνια. Πρέπει να βρει μόνο του τρόπο να ηρεμεί και να αποκοιμηθεί έτσι ώστε αν ξυπνήσει το βράδυ να μην σε ψάξει για να ξανακοιμηθεί.

3. Τις πρώτες μέρες θα κλαιει και θα νιώθεις η χειρότερη μαμά του κόσμου επειδή εγκαταλείπεις το μωρό σου. Μην λυγίσεις. Να πηγαίνεις μέσα στο δωμάτιό του και να του λες. "η μαμά είναι μέσα. Κοιμήσου πχ με την αρκουδίτσα σου" Και να φεύγεις. Και οι επσκέψεις αυτές να απέχουν όλο και περισσότερο χρονικά μεσρι ν΄αποκοιμηθεί.

4. Μην το αγγιξεις ενδιάμεσα γιατί του δημιουργείς την ψευδαίσθηση ότι δεν θα το πάρεις αγκαλίτσα και μετα θα κλάψει πιο γοερά όταν φύγεις.

Η δικιά μου την πρώτη μέρα έκλαιγε πάνω από 1,5 ώρα και εγώ ένιωθα η πιο τιποτένια και σκληρή μάνα του κόσμου. Την δεύτερη μέρα έκλαψε 20 λεπτά και την τρίτη όχι πάνω από 5 λεπτά. Δεν πίστευα ούτε στ΄αυτιά μου ούτε στα μάτια μου.

Τώρα το καλοκαίρι αν ξυπνήσει το βραδυ της δίνω λίγο νερό και ξανακοιμάται. Αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Μπορεί να της δώσει νερό ο μπαμπάς...

40+mama

ελεγα να μην το σχολιασω,αλλα ειδα και την απαντηση της αγλαιας και πηρα το θαρρος...οντως ειναι εντελως οφ τοπικ,υπαρχουν πολλα θεματα για προβληματα στον υπνο που εχει αναφερθει και αυτη η μεθοδος.οποτε ας μην συνεχιστει αυτη η συζητηση εδω.

η πιο απλη λυση ειναι η υπομονη....

αφου το βλεπετε και μονες σας πως καθε μηνα τα μωρακια μας μεγαλωνουν,αλλαζουν....καποια στιγμη θα σταματησει να θηλαζει το βραδυ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,οταν πια δεν θα το εχει αναγκη...κι εμεις ξυπναμε τουλαχιστον 3-4 φορεςκαθεβραδυ,ξερω ποσο κουραστικο ειναι...αλλα προτιμω να ειναι το παιδι μου ευτυχισμενο και να αισθανεται ασφαλεια....

και για να ξαναμπω στο θεμα,

stellal το μωρο μπορει να ειναι ανησυχο για πολλους λογους.η δικη σου διατροφη ειναι χωρις αλλεργιογονα?εχεις ξεκαθαρισει τι τον πειραζει?

ειναι μωρο ακομα,μην του δινεις καλυτερα αλεσμενα...αν δειχνει ενδιαφερον οταν τρωτε εσεις,δινε του να πιπιλισει φρουτακια-οπως κανεις ηδη!

εμεις ξεκινησαμε 6μιση μηνων,με φρουτα.ενα ενα και με 4-5 μερες αποσταση για καθε καινουριο.στην αρχη ετρωγε 2-3 κουταλιες,οσο περνουσαν οι εβδομαδες ετρωγε ολο και περισσοτερο.οι θηλασμοι μας δεν μειωθηκαν καθολου,ουτε καν τωρα,που τρωει αρκετη φρουτοκρεμα και ενα πιατο γεματο λαχανο-κρεατοσουπα....

ξερω,σε απογοητευω...σορι.....:):)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Εμένα το μωρό μου είνα 2.5 μηνών περίπου. Δε μετράω πόσες φορές ξυπνάει το βράδυ για να φάει. Έχω βγάλει το κάγκελο από το κρεβατάκι και το έχω ενώσει με το δικό μου αν και για να είμαι ειλικρινής στο δικό μου κρεβάτι κοιμάται. Στην ερώτηση: "Δε φοβάσαι μη πέσεις πάνω του ενώ κοιμάσαι;" Απαντάω: "'Οχι, οπως δε φοβάμαι να μη πέσω από το κρεβάτι"

Έτσι,λοιπόν τον θηλάζω ενώ είμαι ξαπλωμένη στο πλάι και ενώ κοιμάμαι κι εγώ. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως καμιά φορά κοιμάται πολλές ώρες πάνω στο χέρι μου και μουδιάζει καπώς..Δεν αντιμετωπίζω κανένα άλλο πρόβλημα με τον ύπνο.

Aν το σεξ επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη, τότε επιτρέπεται και ο θηλασμός.

(υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν επιτρέπεται το σεξ, ο γυναικολόγος της θα ξέρει)

Ti allo na poume loipon!!!

stellal το μωρο μπορει να ειναι ανησυχο για πολλους λογους.η δικη σου διατροφη ειναι χωρις αλλεργιογονα?εχεις ξεκαθαρισει τι τον πειραζει?

ειναι μωρο ακομα,μην του δινεις καλυτερα αλεσμενα...αν δειχνει ενδιαφερον οταν τρωτε εσεις,δινε του να πιπιλισει φρουτακια-οπως κανεις ηδη!

εμεις ξεκινησαμε 6μιση μηνων,με φρουτα.ενα ενα και με 4-5 μερες αποσταση για καθε καινουριο.στην αρχη ετρωγε 2-3 κουταλιες,οσο περνουσαν οι εβδομαδες ετρωγε ολο και περισσοτερο.οι θηλασμοι μας δεν μειωθηκαν καθολου,ουτε καν τωρα,που τρωει αρκετη φρουτοκρεμα και ενα πιατο γεματο λαχανο-κρεατοσουπα....

ξερω,σε απογοητευω...σορι.....:):)

η αληθεια ποναει αλλα ειναι παντα καλυτερο να λεγεται!!!

σε ευχαριστω που μου απαντησες.

παντως εγω τρωω περιορισμενα τροφιμα. ειναι πολυ ευαισθητος! τον πειραζει ακομα και το κολοκυθι.:(

γιατί προσπαθείς να αντλήσεις;

δεν νομίζω ότι οι κρέμες θα σε βοηθήσουν στο να ξεκουράζεσαι, ειδικά σε αυτή τη φάση, μάλλον το αντίθετο θα πετύχεις

βασικα πρωτα αισθανομαι την αναγκη να σου πω ευχαριστω ξερω ποσο απασχολημενη εισαι.

οταν παιρνει το στηθος και πρεπει να πιπιισει αρκετα για να παρει την ποσοτητα που θελει εκνευριζεται και χτυπιεται ετσι

προσπαθω να αντλησω το βραδυ τουλαχιστον 50 ml γιατι εχω δει οτι με αυτο τον τροπο ηρεμει λιγο.

η αληθεια ποναει αλλα ειναι παντα καλυτερο να λεγεται!!!

σε ευχαριστω που μου απαντησες.

παντως εγω τρωω περιορισμενα τροφιμα. ειναι πολυ ευαισθητος! τον πειραζει ακομα και το κολοκυθι.:(

οσο περναει ο καιρος θα δυναμωνει το γαστρεντερικο του και θα δεχεται περισσοτερες τροφες,μην απογοητευεσαι.

εσυ τρωγε οσο πιο σωστα μπορεις,αφθονα φρουτα και λαχανικα,και θα δεις οτι μολις προσαρμοστεις στο καινουριο διατροφολογιο,δεν θα νιωθεις καν οτι στερεισαι:)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...