Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Αγλαία και Ελίζα Ζ. σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Αγλαία τα γαλακτοκομικά και τα κρυφά - όσο τα καταλαβαίνω- τα έχω κόψει περίπου 2,5 μήνες όπου είδα για πρώτη φορά λίγο αίμα στα κακά της ,τα υπόλοιπα , όπως και το μοσχάρι πρίν έναν μήνα. Κλέβω όμως κάποιες φορές ως προς τις πατάτες και το σιτάρι

(μπορεί να φάω 2-3 σε κάποιο γεύμα μέσα στην βδομάδα ή λίγο ψωμί). Δυστυχώς εκτός από μέρες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού η βλέννα δεν έχει φύγει και έχω απογοητευτεί επειδή λογικά κάτι που τρώω είναι βλαβερό. Χτές έψαχνα στο Internet ποια είναι τα σιτηρά για να δω αν καλώς ήπια μπυρα - κακώς τελικά γιατί είναι από κριθάρι - και στην wikipedia είδα ότι είναι και το ρύζι και το καλαμπόκι...

Ελίνα Ζ. ειλικρινά οι συστάσεις σου είναι ένας μπούσουλας. Πάντως νομίζω ότι αν είχαν σταματήσει οι βλέννες θα είχα μπεί σε κάποιο πρόγραμμα δοκιμάζοντας τις ποσότητες που "αντέχει". Αλήθεια από γλυκά τί τρώς? Μην μου πείς αυτά του κουταλιού... Εγώ τρώω βανίλια υποβρύχιο αλλά μπορεί να φταίει και αυτό, δεν ξέρω....

μην αγχωνεσαι παρα πολυ με τις βλεννες αν εχει σταματησει το αιματακι και εχει επουλωθει το εντερακι του μωρου πατε καλυτερα.θα σου προτεινα και τη λυση της ομοιοπαθητικης,εμας μας βοηθησε παρα πολυ και ενισχυεται κατα πολυ μεγαλο βαθμο το ανοσοποιητικο του μωρου και σε βαθος χρονου...κι εγω βλεπω βλεννες καποιες φορες αλλα παλι τρωγοντας τα ιδια πραγματα,πολλες φορες δεν βλεπω κατι...

μπορεις να μειωσεις αρκετα το ψωμι και τα ζυμαρικα.εγω ας πουμε τρωω κεχρι πολλες φορες αντι για μακαρονια η ρυζι το οποιο μαγερευεται τελεια και με λαχανικα οπως κολοκυθακι καροτακι και μπορω να πω οτι ειναι πολυ νοστιμο.κανω και κατσικακι στη χυτρα και μετα προσθετω το κεχρι με αναλογο νερο και παιρνει το ζουμακι απο το κατσικακι και ειναι λουκουμι...αφου ο αντρας μου που τρωει ξεχωριστα φαγητα κια ειναι γενικως παραξενος και καλοφαγας, οταν δοκιμασε απο αυτο ξετρελαθηκε...θα τρως και σαλατιτσα μαζι και θα χορταινεις μια χαρα...θα δεις υπαρχουν πολλοι συνδυασμοι!γλυκα τρωω του κουταλιου αλλα οχι πολυ συχνα απλα ετσι για οταν θελω λιγη ζαχαρη.βιολογικα παιρνω παντα.επιισης ενα ωραιοτατο κεικ χωρις αυγα και γαλα εννοειται φτιαχνω καποιες φορες απο τις συνταγες της παρεας και ειναι με τριμμενο μηλο.αντικαθιστω το χυμο πορτοκαλι καθως αποφευγω τα οξινα ελαφρως με βιολογικο χυμο μηλου και γινεται τελειο....ακομη φτιαχνω χαλβα απο σιμιγδαλι με ελαιολαδο και μηλοπιτα χωρις αυγα...αγοραζω και κουλουρακια λαδιου με καστανη ζαχαρη απο τα βιολογικα καθως και κουλουρακια καννελας.τα τρωω σε μικρες ποσοτητες παντα...τωρα που ξεκινησε ο μικρος στερεες (εδω και δυο μερες μηλο 2-3 κουταλιτσες...δεν το πολυθελει:?)φτιαχνω και εγω φρουτοκρεμα δικη μου ενα αχλαδι μια μπανανα ενα μηλο και 3-4 μπισκοτακια λαδιου η καννελας και ειναι καλυτερο και απο τα γλυκα...χεχεχε!

Υπομονη και δες το και απο την αλλη πλευρα οπως εκανα εγω,σταματησα να στουμπωνομαι με ψωμια πολλα και σοκολατες,και τρωω μεγαλες ποσοτητες φαγητων (επιτρεπομενων)και θηλαζω κιολας συνεχεια και ειμαι μια χαρα στιλακι!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: και το βασικοτερο εμαθα να τρωω λαχανικα που απο μικρη ουτε νατα φτυσω!!!

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α επισης να προσθεσω οτι βοηθαει πολυ και η εποχη γιατι με τη ζεστη τωρα θες ολο και πιο ελαφρια πραγματα να τρως οπως λαχανικα και φρουτα... α ωραια λυση ειναι και να φτιαχνεις μαρουλακι,κοτοπουλακι μεσα βρασμενο με καλαμποκακι λαδακι κτλ δηλ,μια ελαφρια κοτοσαλατα ...

Επισης κατι για την αχνη...η βιολογικη αχνη που λεει στα συστατικα οτι εχει μονο ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο ειναι καταλληλη η εχει γλουτενη?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Σήμερα το είδα και σου απάντησα.

Είναι πιθανό. Εμένα μου είχε απαγορέψει κρασί. Καλό είναι όσο θηλάζεις να αποφεύγεις το αλοόλ γενικότερα.

Κι αν είχε κάνει κάποια σοβαρή αλλεργική αντίδραση τότε θα το παραδεχόταν ή πόσες τύψεις θα είχε? Να της εξηγήσεις ότι δεν παίζουν με τις αλλεργίες και αν δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη να μην της εμπιστεύεσαι το παιδί.

Κάνε μία απλή γενική ούρων για να τσεκάρεις.

Ναι' date=' με τις μαγιερ κάτα κύριο λόγο.

Μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου, θα περάσει! Απλά θέλει χρόνο, υπομονή και φυσικά υπεύθυνη στάση από τους οικείους σου!

Βλένες στα κακά

Μπουκώμα συνεχόμενο χωρίς να είναι άρρωστο

Ατοπική δερματίτιδα

Γοπ (εμετοί)

Ανησυχία χωρίς προφανή αιτία

και άλλα που συνήθως είναι συνδιαστικά με τα παραπάνω. Δεν ξέρω τώρα αν ξέχασα κάτι σημαντικό..[/quote']

fairy's mom ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!

Εχω να αντιμετωπισω τη διαιτα,την ανησυχια μου για το αν το παιδι ειναι καλα οταν τρωμε κατι νεο,την κουραση με ολες τις αλλες υποχρεωσεις,εχω και τους γονεις μου τωρα να δινουν κρυφα στο μωρο φρουτα και να μου λενε οτι εχω μεγαλη ευθυνη και οτι στερω απο το παιδι πραγματα.Λες και αν δεν φαει φραουλες 7 μηνων το παιδι θα μεινει πισω στην αναπτυξη.Τι να πω?Εχεις μια βοηθεια αλλα σου βγαινει ξυνη οταν δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη.

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

καλησπερα σας!θελω την βοηθεια σας! εχω ξαναγραψει οτι δεν τρωμε ακομα!σημερα κλεινουμε και τον 8 μηνα και ακομα δεν τρωει ο μπεμπης μου ουτε ενα γευμα.μονο θηλασμο!Αγλαια αν θελεις πες μου και εσυ την γνωμη σου!του εχω δωσει να δοκιμασει πατατα-καροτο-κολοκυθι κ απο φρουτα μηλο μπανανα-ροδακινο(δικο μας χωρις φυτοφαρμακα)δεν τρωει ομως μονο μερικες κουταλιες... θα σκασω αγχωνομαι και θελω να φαει και σωστα μαλιστα!οποια μπορει ας μου πει τι να κανω.λεω να ξεκινησω παλι απο την αρχη με φρουτα αλλα με αχλαδι η ροδακινο η βερυκοκο.εχουμε και αυτην την αλλεργια στα ματια που προφανως ειναι και απο αυτο που τρωω εγω δυστηχως νιωθω και τυψεις

και οχι καθημερινα μηπως αυτο φταιει;που δεν του δινω καθε μερα;μερικες φορες φοβαμαι και για την υγεια του που δεν εχει ξεκινησει να τρωει τροφες το παιδι...τι να κανω;πως να ξεκινησω ωστε να βαλουμε ενα γευμα την ημερα;το βαρος μας ειναι 11.900 περιπου.

Διαφημίσεις

Εχω να αντιμετωπισω τη διαιτα,την ανησυχια μου για το αν το παιδι ειναι καλα οταν τρωμε κατι νεο,την κουραση με ολες τις αλλες υποχρεωσεις,εχω και τους γονεις μου τωρα να δινουν κρυφα στο μωρο φρουτα και να μου λενε οτι εχω μεγαλη ευθυνη και οτι στερω απο το παιδι πραγματα.Λες και αν δεν φαει φραουλες 7 μηνων το παιδι θα μεινει πισω στην αναπτυξη.Τι να πω?Εχεις μια βοηθεια αλλα σου βγαινει ξυνη οταν δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη.

Καταλαβαίνω την κούρασή σου σωματική και ψυχολογική (κυρίως), αλλά είναι πολύ σημαντικό οι γονείς σου να καταλάβουν τον κίνδυνο των πειραμάτων τους. Πιάσε έναν γιατρό να τους μιλήσει αυστηρά μήπως τρομάξουν. Πάντως κάτι πρέπει να κάνεις, αλλιώς δεν θα καταλαβαίνεις ποτέ τι πραγματικά πειράζει το μωρό.

απο φρουτα μηλο μπανανα-ροδακινο(δικο μας χωρις φυτοφαρμακα)δεν τρωει ομως μονο μερικες κουταλιες...

Ταυράκι πρόσεξε με το ροαδάκινο, γιατί ασχέτως φυτοφαρμάκων θεωρείται αρκετά αλλεργιογόνο φρούτο. Πρότιμήσε άλλα χωρίς χνούδι στην φλούδα τους.

Τώρα για τις στέρεες δεν είμαι σίγουρη αν ξέρω να σε συμβουλέψω σωστά.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ταυράκι πρόσεξε με το ροαδάκινο, γιατί ασχέτως φυτοφαρμάκων θεωρείται αρκετά αλλεργιογόνο φρούτο. Πρότιμήσε άλλα χωρίς χνούδι στην φλούδα τους.

Τώρα για τις στέρεες δεν είμαι σίγουρη αν ξέρω να σε συμβουλέψω σωστά.

σ ευχαριστω ελπιζω να βρουμε την λυση συντομα.το μηλο δεν του αρεσει.θα δουμε το αχλαδι.μπορω να του δωσω και φρουτο και λαχανικα μαζι δηλαδη 2 γευματα μαζι; η πρεπει ενα-ενα και περιμενοντας καποιες μερες;

υπαρχει καμια μανουλα που το μωρακι της μεχρι και τον ογδοο ειχε μονο τον θηλασμο ως τροφη;αν ναι ασ μου πει την γνωμη της:!:

ευχαριστω προκαταβολικα!

το καροτο νομιζω οτι μας αρεσει...συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειμαι αγχωμενοι εχουμε και τηνν βαφτιση και δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι την ωρα στο στηθος καταλαβαινετε;τι εννοω...

Γεια σας

Ο μικρός μου είναι κοντα στους 8 μήνες τώρα. Απο νωρίς καταλαβα ότι κατι γίνεται με τα γαλ/κα γιατί είχε αιμα στα κακάκια του. Τα εκοψα απο τα χριστιουγεννα μαχαιρι, ή ετσι νομίζω...Ετρωγα ομως, και τρωω ακομα γαλ/κα απο αλλα ζωα, οχι αγελαδινα.

Λοιπον η κατασταση βελτιώθηκε.

Εδω και 2 μηνες τρώει και στερεες 2 γευματα την μερα, Ενα φρουτα και ενα κρεας με λαχανικα.

Το θεμα είναι, Ποτε μπορούμε να αρχισουμε να εντασσουμε στο δικό μας και στο δικό του διαιτολόγιο ξανα τα γαλ/κα?

Πώς θα καταλάβω τώρα που τα κακά του είναι σφιχτά, αν εχει πχ αιματακι?

Αν του δωσω λίγη βρώμη μεσα στα φρούτα του υπάρχει περίπτωση να τον πειράξει?

Διαφημίσεις

Γεια σας

Ο μικρός μου είναι κοντα στους 8 μήνες τώρα. Απο νωρίς καταλαβα ότι κατι γίνεται με τα γαλ/κα γιατί είχε αιμα στα κακάκια του. Τα εκοψα απο τα χριστιουγεννα μαχαιρι, ή ετσι νομίζω...Ετρωγα ομως, και τρωω ακομα γαλ/κα απο αλλα ζωα, ιχι αγελαδινα.

Λοιπον η κατασταση βελτιώθηκε.

Εδω και 2 μηνες τρώει και στερεες 2 γευματα την μερα, Ενα φρουτα και ενα κρεας με λαχανικα.

Το θεμα είναι, Ποτε μπορούμε να αρχισουμε να εντασσουμε στο δικό μας και στο δικό του διαιτολόγιο ξανα τα γαλ/κα?

γεια σου!

νομιζω αν κανεις μαγερ θα το δεις τωρα που εχουν αλλαξει τα κακα σας

για τα αλλα καλυτερα να σου πουν οι αλλες μανουλες που τρωνε τα παιδακια τους γιατι εμεις το παλευουμε ακομα...με το φαγητο:(

καλησπερα σας!θελω την βοηθεια σας! εχω ξαναγραψει οτι δεν τρωμε ακομα!σημερα κλεινουμε και τον 8 μηνα και ακομα δεν τρωει ο μπεμπης μου ουτε ενα γευμα.μονο θηλασμο!Αγλαια αν θελεις πες μου και εσυ την γνωμη σου!του εχω δωσει να δοκιμασει πατατα-καροτο-κολοκυθι κ απο φρουτα μηλο μπανανα-ροδακινο(δικο μας χωρις φυτοφαρμακα)δεν τρωει ομως μονο μερικες κουταλιες...

Άρα τρώει! γιατί λες ότι δεν τρώει;

Αρκεί αυτό.

Τα παιδιά με αλλεργίες καθυστερούν τις στερεές πολύ συχνά.

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιάτρων λέει ότι μερικά παιδιά πάνε πολύ καλά με αποκλειστικό θηλασμό μέχρι τον 8ο μήνα.

Το βάρος του παιδιού είναι πολύ καλό.

Για το μόνο που ανησυχούν είναι τα επίπεδα σιδήρου. Αν υπάρχουν σημάδια αναιμίας (χλωμό δέρμα, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια) τότε ο γιατρός που παρακολουθεί το παιδί θα πρέπει να συστήσει εξετάσεις αίματος για το σίδηρο. Ο έλεγχος γίνεται συνήθως στους 9 μήνες αν και μπορεί να γίνει και πιο μπροστά αν το κρίνει απαραίτητο ο γιατρός.

Μα δεν έγραψες ότι τρως γαλακτοκομικά από άλλα ζώα;

Μάγιερ

Γιατί να του δώσεις βρώμη μέσα στα φρούτα;

Η βρώμη θέλει πολύ περισσότερη ώρα για να πεφθεί και θα καθυστερήσει την πέψη των φρούτων που είναι πολύ κακό γι τα ένζυμα και τις βιταμίνες των φρούτων.

....υπαρχει καμια μανουλα που το μωρακι της μεχρι και τον ογδοο ειχε μονο τον θηλασμο ως τροφη;αν ναι ασ μου πει την γνωμη της:!:

ευχαριστω προκαταβολικα!

M'εχρι 7+ η δικιά μου η μπέμπα έπινε μόνο στήθος και μετά σιγά σιγά μπήκαμε στα φρούτα...

Μην ανησυχείς. Ξέρουν αυτά .....

.pngy3DLp3.png

σας ευχαριστω πολυ!προσπαθω να μην αγχωνομαι γιατι και το πρωτο μου παιδακι δεν ετρωγε και δεν τον θηλαζα.και τωρα δεν μπορω μερικες φορες να τον σταματησω...:lol:

τωρα για το σιδερο σιγουρα και το σκεφτομαι.απλα τωρα εχει σφραγισει το στομα και οποτε του φτιαχνω κατι δεν τρωει ουτε μια κουταλια:(.θα περιμενω λιγες μερες και λεω να ξαναξεκινησω με φρουτα.θα μιλησω και με την παιδιατρο και θα δουμε.

Διαφημίσεις

Άρα τρώει! γιατί λες ότι δεν τρώει;

Αρκεί αυτό.

Τα παιδιά με αλλεργίες καθυστερούν τις στερεές πολύ συχνά.

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιάτρων λέει ότι μερικά παιδιά πάνε πολύ καλά με αποκλειστικό θηλασμό μέχρι τον 8ο μήνα.

Το βάρος του παιδιού είναι πολύ καλό.

Για το μόνο που ανησυχούν είναι τα επίπεδα σιδήρου. Αν υπάρχουν σημάδια αναιμίας (χλωμό δέρμα, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια) τότε ο γιατρός που παρακολουθεί το παιδί θα πρέπει να συστήσει εξετάσεις αίματος για το σίδηρο. Ο έλεγχος γίνεται συνήθως στους 9 μήνες αν και μπορεί να γίνει και πιο μπροστά αν το κρίνει απαραίτητο ο γιατρός.

Αγλαια μου ευχαριστω!αλλα τωρα πια δεν τρωει ουτε μια κουταλια:(

λεω να περιμενω μερικες μερες και να του ξαναδωσω ξανα φρουτα μηλο και αχλαδι:?:δεν εχουμε τετοια σημαδια ουτε χλωμος ουτε κυκλους εχει.

Διάβασε και αυτό για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι για μερικά παιδιά να μην εκτίθενται στο γάλα και τα σιτηρά

http://therapeutical-thaumaturgy.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html

http://www.informaworld.com/smpp/content~content=a907999112&db=all

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΓΛΑΙΑ!Δεν εχεις ιδεα ποσο εχει αλλαξει η θεωρια μου σε οτι αφορα την διατροφη μας.μακαρι να τα γνωριζα νωριτερα.ισως το μωρο μου να μην τραβουσε αυτη την ταλαιπωρια.Εμβολια,συμπληρωμα,κακη διατροφη απο την πλευρα μου.μακαρι να τα διαβασουν καινουργιες μανουλες κ παρουν προληπτικα μετρα.

Διάβασε και αυτό για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι για μερικά παιδιά να μην εκτίθενται στο γάλα και τα σιτηρά

.

Πραγματικά τρόμαξα! Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ! Μόλις ολοκληρωθεί η πρόκληση και πάρουμε το οκ για κανονικό γάλα θα της το γυρίσω σε κατσικίσιο άμεσα!

Ερώτηση: Η βρώμη περίχει γλουτένη?

Ποιες άλλες τροφές είναι πλούσιες σε γλουτένη και καζείνη? Αν υπήρχε μία συγκεντρωτική λίστα που θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εμβολια,συμπληρωμα,κακη διατροφη απο την πλευρα μου.μακαρι να τα διαβασουν καινουργιες μανουλες κ παρουν προληπτικα μετρα.

Όταν λες συμπλήρωμα τι εννοείς, γιατί δεν το κατάλαβα?

Επίσης η διατροφή αυτή φαντάζομαι ότι επηρεάζει από την εγκυμοσύνη ακόμα, έτσι δεν είναι?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

[quote=fairy's mom;http://www.holistic-greece.com/content/gloyteni-ola-gia-tin-gloyteni Διαβασε εδω!εννοω πως στην αρχη της εδινα γαλα σαν συμπληρωμα.Δεν ηξερα να τη θηλαζω σωστα ,πονουσα πολυ ,νομιζα πως δεν ετρωγε σωστα...τα γνωστα...

Αγλαια μου ευχαριστω!αλλα τωρα πια δεν τρωει ουτε μια κουταλια:(

λεω να περιμενω μερικες μερες και να του ξαναδωσω ξανα φρουτα μηλο και αχλαδι:?:δεν εχουμε τετοια σημαδια ουτε χλωμος ουτε κυκλους εχει.

Μετάνοιωσε!

Οκ, δεν πειράζει, ένας κόπος λιγότερος για σένα!

Μόνο το θέμα του σιδήρου μας ανησυχεί αλλά αφού ο γιατρός δεν είδε κάτι ανησυχητικό, χαλαρώνετε!

Ερώτηση: Η βρώμη περίχει γλουτένη?

Ποιες άλλες τροφές είναι πλούσιες σε γλουτένη και καζείνη? Αν υπήρχε μία συγκεντρωτική λίστα που θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει' date=' θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο![/quote']

Το σιτάρι είναι αυτό που περιέχει την περισσότερη. Λιγότερη γλουτένη περιέχουν η βρώμη, η σίκαλη και το κριθάρι.

Καζεΐνη περιέχει το αγελαδινό γάλα και όλα τα προϊόντα του.

:wink:http://estia.hua.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/377/1/stroumpi.pdfΜανουλες ειναι οτι καλυτερο βρηκα σχετικα με τις αλλεργιες(γαλακτος σιτηρων κτλ)θα σας λυσει παρα πολλες αποριες!!!!fairy' mom εδω θα βρεις λεπτομερειες για τον παθοφυσιολογικο μηχανισμο,εργαστηριακο ελεγχο <πατσ ραστ κτλ>θεραπεια, προληψη κτλ.επισης για το ποιες τροφες περιεχουν καζεινη.νομιζω σελ 19.αξιζει απο την αρχη μεχρι το τελος!:P:p:p:p

http://www.informaworld.com/smpp/content~content=a907999112&db=all

Αγλαία αυτό το άρθρο ήταν πολύ δυνατό...Όσο για την συνταγή σε ευχαριστώ πολύ!! - δυστυχώς περιέχει αυγό και ξηρούς καρπούς :-(

Αγλαία θεωρείς ότι δεν πρέπει να παίρνω συμπλήρωμα ασβεστίου τώρα που δεν τρώω γαλακτοκομικα?

Ελίνα Ζ. αγόρασα το κεχρί , θα το δοκιμάσω!!! Και εμένα η μικρή έτοιμη για την παραλία με έχει - στυλάκι.. :-)

ΚΡΙΣΤΙΝΑ φιλιά!!

Με στεναχωρεί πάντως γιατί η μικρή έχει φουλ βλέννες και ας τα έχω κόψει σχεδόν όλα :-(

Κάτι άλλο την ενοχλει ...

r9Xqp2.png

pvVFp2.png

Κάνοντας μια επανάληψη στο βιβλίο της Πατσούρου τώρα που περιμένω το δεύτερο μωρό,διαβάζω πως αν κοντινός συγγενής του μωρού έχει τροφικές αλλεργίες θα πρέπει και εγώ να ακολουθήσω αντίστοιχη δίαιτα.Η μεγάλη μου κόρη έχει αλλεργία στην αγελαδινή πρωτείνη, το αυγό και τα δημητριακά.Θα χρειαστεί να τα κόψω και εγώ όλα αυτά με τοπου γεννήσω;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...