Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ????

Recommended Posts

Eίμαι στην 38 +1. Πόσες φορές θα πρέπει να ακούω το μωρό; Εδώ και 2 μέρες τον καταλαβαίνω που κινείται πολύ λιγότερο από κάθε άλλη φορά. Περίπου μία φορά την ώρα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 216
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνεχεια...Ειδικα αν ακουμπησει η κοιλια οπουδηποτε...Μολις βαλω το χερι μου πανω κουνιεται αμεσως...Ανησυχουσα μηπως δεν ειναι νορμαλ αλλα ο γιατρος μου πε οτι ειναι καλο..

IZvWp3.png

χθες ξαπλωσα ανασκελα μολις καταλαβα οτι σβουριζει κ εκατσε κ ο αντρας μου διπλα ,του λεω κοιτα τωρα ποσο θα κουνιεται η κοιλια μου...κ εβαλα το κλαμερ απο τα μαλλια μου στην κοιλια μου στο σημειο που ενιωθα οτι εινααι το μωρο κ εκει που υπηρχε ησυχια κ ο αντρας μου κοιτουσε με γουρλωμενα ματια (ουτε καν να τα ανοιγοκλεισει μη χασει το θεαμα)παταει μια κλοτσια ο σπιρτουλης μας κ πεφτει το κλαμερ κατω χαχαχαχα!!!!η φατσα του αντρα μου ηταν καπως ετσι :D γελασα παρα πολυ!αλλα καθε μερα κανει την εμαφανιση του ο μικρος εκτος απο καμια φορα που κοιμαται κ δεν το νιωθω καθολου μονο οταν αλλαζει πλευρο -μερια :)

ttd6a24.aspx

Συνεχεια...Ειδικα αν ακουμπησει η κοιλια οπουδηποτε...Μολις βαλω το χερι μου πανω κουνιεται αμεσως...Ανησυχουσα μηπως δεν ειναι νορμαλ αλλα ο γιατρος μου πε οτι ειναι καλο..

Μωρέ κι εμένα έτσι ήταν, αλλά τώρα 2 μέρες δεν είναι πολύ υπερκινητικός. Μια φορά την ώρα κουνιέται...Άντε να περάσει η ώρα να πάρω τον γιατρό

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

tamar απ' ότι είδα είσαι στην 39 εβδομάδα. Εχω ακούσει ότι 2-3 μέρες πριν να γεννηθεί ή μπορεί και την τελευταία βδομάδα το μωρό ησυχάζει και προετοιμάζεται για την έξοδο. Έχει εμπεδωθεί; Γιατί κι αυτό παίζει ρόλο. Ειδικά όταν εμπεδώνεται περιορίζει εκ των πραγμάτων δραματικά τις κινήσεις του, πώς να κουνηθεί το καημένο με σφηνωμένο το κεφάλι στα κόκκαλα της λεκάνης; Γι' αυτό και όταν εμπεδώνεται σου λένε σε μια βδομάδα το πολυ θα έχεις γεννήσει, διότι το κεφάλι του εκεί που είναι σφηνωμένο προκαλεί τον τοκετο, διαστολή τραχήλου και όλα τα συναφή...

Διαφημίσεις

Ο δικός μου είναι ήσυχος! Ούτε τον νιώθω πολύ αλλά και στους υπερήχους παντα κοιμάται! Την τελευταία φορα με ανησύχησε ο γιατρός, διότι κρατησε πολλή ωρα ο υπερηχος και δεν ειχαμε δει ουτε μια κινηση.Όταν επιτελους κουνησε τα χερια, είπε "επιτελους, αυτο ηθελα να δω, εντάξει και μια κίνηση μου αρκεί!". Το οποίο με αγχωσε αρκετα! Του είπα όμως ότι γενικα κινείται, στους υπερηχους δε θελει και με κανει ρεζιλι (κλασσικη μανα που υποστηριζει το παιδι της!), που είναι και αληθεια, εκεινη τη μερα χτυπιοταν και μολις πηγαμε για τον υπερηχο αποφασισε να κανει νανα! Παντως επειδη εχω πολυ αμνιακο υγρο μου ειπε ο γιατρος οτι δε νιωθω τις κινησεις οπως θα τις ενιωθα αν ειχα λιγοτερο.

tamar απ' ότι είδα είσαι στην 39 εβδομάδα. Εχω ακούσει ότι 2-3 μέρες πριν να γεννηθεί ή μπορεί και την τελευταία βδομάδα το μωρό ησυχάζει και προετοιμάζεται για την έξοδο. Έχει εμπεδωθεί; Γιατί κι αυτό παίζει ρόλο. Ειδικά όταν εμπεδώνεται περιορίζει εκ των πραγμάτων δραματικά τις κινήσεις του, πώς να κουνηθεί το καημένο με σφηνωμένο το κεφάλι στα κόκκαλα της λεκάνης; Γι' αυτό και όταν εμπεδώνεται σου λένε σε μια βδομάδα το πολυ θα έχεις γεννήσει, διότι το κεφάλι του εκεί που είναι σφηνωμένο προκαλεί τον τοκετο, διαστολή τραχήλου και όλα τα συναφή...

Αλήθεια; Ωχ Παναγία μου. Πλησιάζει δηλαδή...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αλήθεια; Ωχ Παναγία μου. Πλησιάζει δηλαδή...

αχ τι καλα πολυ χαιρομαι ...αντε να ερθει η ωρα να δεις το μωρακι σου!!!:lol::lol::-P:razz::P:D:) δεν ξερω γιατι αλλα χαιρομαι πολυ ...αντε κ η σειρα μου !! (αργει ακομα):rolleyes:

ttd6a24.aspx

κορίτσια κ εμένα δεν κανει τουμπιτσες πια.καταλαβαινω τις κινησεις απο τα ποδαράκια που μία τα φέρνει πανω απο τον οφαλό μια τα παει αριστερα στην κοιλιά,αλλά δεν είναι πολυ έντονες όπως πάλια.Αλλά δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό.Αφου εχει κατέβει κ χαμηλά λογικό δεν είναι να είναι πιο περιορισμένες οι κινήσεις του?

tatoo που γεννάς? ειδα κάπου οτι είσαι στο Αλεξάνδρας.

κ εγω Αλεξάνδρας γεννάω..μπορεί να γεννήσουμε και μαζί.εγω 38 κ 3 σήμερα..

Διαφημίσεις

πιστευω οτι ειναι θεμα μωρου!εμενα απο τη 16 μεχρι την ημερα που γεννησα τον ακουγα καθε μερα.ειδικα προς το τελος δεν μπορουσα να κοιμηθω να κουνηθω να κανω τιποτα!χτυπιοταν!αφου νομιζα οτι δυσφορουσε..εν τελει απλα ειναι ενας υπερκινητικος μπεμπακος!το αντιθετο ακριβως ειχε μια φιλη μου στην κορη της που τελικα βγηκε τεμπελιτσα!νομιζω οτι η οδηγια ειναι να τον νιωθεις καθε μερα 10 φορες?νομιζω, μη σε παρω κ στο λαιμο μ!αφου ομως ο γοιατρος λεει ολα οκ μην αγχωνεσαι!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Λες?Αλεξανδρας ειμαι ναι...ογιατρος μου πε οτι δεν θα αργησει αλλα δεν ξερω...

Εχω μια διαισθηση και σπανια πεφτω εξω αλλα ισως να ναι και απο την ανυπομονησια μου:)

IZvWp3.png

ααααααααααχχχχχχχχχχχ.....38+3 γεννησα στο Αλεξάνδρας !!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

2b590bac1c.png

ααααααααααχχχχχχχχχχχ.....38+3 γεννησα στο Αλεξάνδρας !!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

σ΄ευχαριστούμε πολύ kitty. να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!!!!!..

38 +3 σε πιασαν πονοι? γτ εγω νομιζω ειναι νωρισ ακομα αν κ γιατροσ μου ειπε οτι δυσκολα θα φτασω την Π.Η.Τ

Διαφημίσεις

σ΄ευχαριστούμε πολύ kitty. να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!!!!!..

38 +3 σε πιασαν πονοι? γτ εγω νομιζω ειναι νωρισ ακομα αν κ γιατροσ μου ειπε οτι δυσκολα θα φτασω την Π.Η.Τ

Σ΄ευχαριστώ πολυ !!!!!!!!!!

ειχα ραντεβου για καισαρικη , ακριβως στην 39η εβδομαδα. 38+2 ομως με επιασαν πονοι , υποφερτοι ηταν , περασε ετσι η μερα και γεννησα ξημερωματα 38+3

απο την στιγμη που μπαινουμε στον μηνα όλα ειναι πιθανα

με ποιον γιατρο θα γεννησεις ?

2b590bac1c.png

Καλημέρα κορίτσια...Κ εγώ έχω ραντεβού ακριβώς στην 39 για καισαρική, ό λόγος είναι πως το μωρό είναι σε ισχιακή θέση, με το κεφάλι επάνω δηλαδή...υπάρχει περίπτωση να με πιάσουν οι πόνοι νωρίτερα?? Kitty για πιο λόγο είχες προγραμματισμένο τοκετό, αν επιτρέπεται?? τελικά πως γέννησες??

Καλημέρα κορίτσια...Κ εγώ έχω ραντεβού ακριβώς στην 39 για καισαρική, ό λόγος είναι πως το μωρό είναι σε ισχιακή θέση, με το κεφάλι επάνω δηλαδή...υπάρχει περίπτωση να με πιάσουν οι πόνοι νωρίτερα?? Kitty για πιο λόγο είχες προγραμματισμένο τοκετό, αν επιτρέπεται?? τελικά πως γέννησες??

Λογω υψηλης πίεσης στα ματια, δεν επιτρεποταν ο ΦΤ.υπηρχε κινδυνος αποκόλλησης. Δεν εχει σχεση με την εγκυμοσυνη , κληρονομικό ειναι.

Καισαρική εκανα, δεν υπηρχε περιπτωση για ΦΤ, ειναι σοβαρό....ειχα παρει και χαρτι απο τον οφθαλμίατρο μου , οτι επρεπε να κανω καισαρικη.

νομιζω όλα ειναι πιθανα.......τι να σου πω:P:p μην αγχωνεσαι παντως και πονοι να σε πιασουν εχεις ωρες μπροστα σου. παντως και σε περιπτωση που θα πηγαινα για ΦΤ, η γιατρος ειπε θα δυσκολευομουν πολυ γιατι ο μπεμπης ηταν ανασκελα και οχι μπρουμυτα οπως πρεπει και τα ποδαράκια λοξα δεξια (εε...καλα αυτο το ηξερα , αφου εκει ενιωθα τις κλωτσιες:P:p:p)

2b590bac1c.png

Σ΄ευχαριστώ πολυ !!!!!!!!!!

ειχα ραντεβου για καισαρικη , ακριβως στην 39η εβδομαδα. 38+2 ομως με επιασαν πονοι , υποφερτοι ηταν , περασε ετσι η μερα και γεννησα ξημερωματα 38+3

απο την στιγμη που μπαινουμε στον μηνα όλα ειναι πιθανα

με ποιον γιατρο θα γεννησεις ?

Σου έστειλα π.μ με το ονομα του γιατρου.δεν ξέρω αν ηταν σωστό να το γραψω δημόσια.

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια σας παρακαλω βοηθηστε με σε κατι...πριν 10 ημερες μπηκα στον 6ο μηνα εχω κοριτσακι,μεχρι στιγμης ολα καλα δοξα το θεο απλα απο χθες δεν τη νιωθω τη μπεμπα μου πολυ να κλωτσαει,να γυριζει δεν ξερω ισως ειμαι και υπερβολικη.Πηρα τη γιατρο μου η οποια ναι μεν μου ειπε οτι δεν ειναι κατι τοσο ανησυχητικο γιατι ακομα ειναι νωρις να τη νιωθω πολυ εντονα καθως εχει χωρο στην κοιλια μου ακομα και κινειται ανετα, απο την αλλη ομως μου ειπε οτι πρεπει να τη νιωθω τουλαχιστον δεκα φορες την ημερα και τοτε αγχοθηκα γιατι δε νομιζω οτι χθες και σημερα την ενιωσα τοσες φορες...:(:(

Μανουλίτσα εγώ είχα αγοράκι και λένε ότι τα αγόρια είναι πιο ήσυχα στην κοιλιά της μαμάς τους αλλά καμιά φορά τυχαίνει να είναι πιο ήσυχα.Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.Απλά έχε το νου σου;).Όλα καλά θα πάνε ,το άγχος είναι λογικό να υπάρχει γιατί υπάρχει πάντα ανησυχία.

κοπελια εστω κ μια φορα να την ακουσεις ειναι οκ εμενα μερικες φορες δεν κλωτσαγε καθολου μονο την καταλαβαινα να κουνιεται λιγο κ ετρεχα πανικοβλητη στην κλινικη εκανα υπερυχο κ ξαναγυρναγα σπιτι μονο αν δεν την καταλαβεις καθολου ολη μερα τοτε να πας στον γιατρο κ μην περιμενεις να σου κλεισει ραντεβου η να σε καθησυχασει απο το τηλ στο μεταξυ φαε καμια σοκολατα κανα γλυκακι κ θα κλωτσισει θα δεις

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Nα φανταστειτε οτι αγχοθηκα τοσο πολυ που καποια στιγμη δεν καταλαβαινα αν αυτο που ενιωθα ηταν οτι κλωτσαγε η κατι αλλο :(:(:(...σημερα την καταλαβα 3 φορες ελαφρα να κλωτσαει ξερετε αυτο το φτερουγισμα και πολλες φορες γουργουρητα...δεν ξερω ευχομαι να ειναι ολα καλα...

Κορίτσια καλημέρα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι λίγο τρελαμένη και δεν έχω την ψυχραιμία να σκεφτώ λογικά....συν ότι δεν θυμάμαι από την δική μου εγκυμοσύνη, θέλω να ρωτήσω το εξής: περιμένουμε την αδερφή μου να γεννήσει είναι σχεδόν 38 εβδομάδων και από εχθές το απόγευμα λέει δεν έχει ακούσει το μωρό....Μίλησε τώρα το πρωι με τον γιατρό και της είπε να πάει στο μαιευτήριο. Η ίδια φυσικά έχει τρελαθεί και τώρα που μιλήσαμε έκλαιγε. Προσπάθησα και εγώ διαβάζοντας αυτό που έγραψε κάποια κοπέλα παραπάνω ότι τα μωρά ετοιμάζονται για τη μεγάλη έξοδο και πιο πριν είναι ήσυχα αλλά πείτε σας παρακαλώ από την δική σας εμπειρία. Σημειώνω ότι εχθές κοιμήθηκε στις 2:30 το πρωί μέχρι τις 9 και τώρα το πρωί έκανε κάποιες συσπασούλες αλλά δεν την έχει ακούσει. Συνηθίζει δε κάθε πρωι να της βάζει μουσική να ακούει και πάντα η μικρή χοροπηδάει σήμερα όμως όχι.....Βοήθεια....

xZBdp3.png

Καλημέρα.

Αν έχει πιεσόμετρο στο σπίτι, μπορεί σε πρώτη φάση να πάρει το στηθοσκόπιο και να το ακουμπήσει στην κοιλιά της. Οι παλμοί του μωρού γίνονται αντιληπτοί ακόμα και με το αυτί του μπαμπά από την 32η εβδομάδα κύησης. Θέλει όμως ησυχία και ηρεμία - συγκέντρωση. Οι παλμοί θα είναι λογικά γύρω στους 150. Εγώ έχω ακούσει την δική μου με στηθοσκόπιο στις 31 εβδομάδες. Να χαλαρώσει και ας κάνει 1 δοκιμή, να της φύγει τουλάχιστον το 1ο άγχος.

GqAdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...