Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απουσία από 28/12 έως 8/1

aglaia

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά!!!

Θα φύγουμε ταξίδι για 12 μέρες και δεν ξέρω αν θα έχω δυνατότητα σύνδεσης και χρόνο για να απαντώ στο φόρουμ.

Μέχρι τότε σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία! :)

Αγλαΐα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλό ταξίδι! Να περάσετε όμορφα και καλή πρωτοχρονιά!

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να συνεχίσεις να μας δίνεις τόσο χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες :D:D:D

Διαφημίσεις

Αγλαϊα Καλή Χρονιά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σε ευχαριστούμε για όλα!! Τη χρονιά που φεύγει βοήθησες πολλές μαμάδες στα προβλήματα που τυχόν συνάντησαν. Μέσα σε αυτές ήμουν κι εγώ! Εύχομαι και την επόμενη χρονιά να βοηθήσεις άλλες τόσες μαμάδες και ακόμη πιο πολλές!!!

Να'σαι καλά!!!! :D

Τη χρονιά που φεύγει βοήθησες πολλές μαμάδες στα προβλήματα που τυχόν συνάντησαν. Μέσα σε αυτές ήμουν κι εγώ! Εύχομαι και την επόμενη χρονιά να βοηθήσεις άλλες τόσες μαμάδες και ακόμη πιο πολλές!!!

Να'σαι καλά!!!! :D

Και εγώ ήμουν μέσα σε αυτές....

Αν δεν ήταν η Αγλαία να με πείσει και να με υποστηρίξει ότι θηλασμός και δουλειά συνδυάζονται θα είχα σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό να θηλάζω!!!

Να είσαι καλά, να περάσετε όμορφα και το νέο έτος να είναι γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις :wink:

WLn5p2.png

Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλες σας!!!!

Σας γράφω από τη Grenoble!

Σας στέλνω μία γεύση από αυτά που γευτήκαμε στο Παρίσι:

Φάγαμε τα καλύτερα γλυκά στο ζαχαροπλαστείο Le nontre!

000000000000028654_1.jpg

http://www.lenotre.fr/fr/restaurant-pavillon_elysee.php

To ψωμάκι μας το αγοράζαμε από του Hediard :

http://www.hediard.fr/index.php/fr/des-produits-qui-ont-une-ame.html

v-corporate.gif

και τη βασιλόπιτά μας (gallete de Rois) την πήραμε από του Paul :

http://www.paul.fr/

epiphanie-gd.jpg

Θα ζυγιστούμε όταν επιστρέψουμε....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και σε εσενα Αγλαία, εχεις κανει την καλυτερη δουλεια. Πολυ ζηλεύω. Πρώτη χρονια εμεις δεν πηγαμε πουθενα τις γιορτες, αλλα δεν μας πειραζει και πολυ, αφου εχουμε τον μπεμπη μας. Εγω περασα λίγο δυσκολα τις γιορτες με μαστιτιδα, αλλα συνεχιζω και παλευω. Μου εχεις δωσει πολυ θαρρος Αγλαία και χτες το βραδυ σε συλλογιζόμουν. Ημασταν στην κλινικη (ο μικρος εκανε εμετους και η παιδιατρος θεωρησε σκοπιμο να του βαλουμε ορο.) Απιστευτη ταλαιπωρια για το νινι μας, που εκλειγε σπαρακτικα επι ώρες. Εκτος του οτι πονουσε με τις ενεσεις, πεινουσε κιόλας. Φυσικα δεν μας αφησαν να τον ταισουμε, αλλα μεσα σε ολα τα στραβα των ημερων, ζητησα θηλαστρο να βγαλω το γαλα μου απο το σχεδον πετρωμενο πλεον στηθος και μου εφεραν το symphony medela, οπου εκει καταλαβα τι σημαινει θηλαστρο!!! Μάλλον φαινεται να τη γλιτωσα τη 2η μαστιτιδα, θα δουμε. Καταπληκτικο θηλαστρο. Εκει λοιπον ειπα, ¨α ρε Αγλαια, δικιο ειχες τελικα με τα θηλαστρα. Να σαι καλα ακομα μια φορα και καλη σου χρονια.

PS. η παιδιατρος Πατσουρου που αναφερεις ειναι καλη? Προβληματιζομαι πολυ με το θεμα παιδιατρου. Η δικια μας, χωρις να δει το μωρο χτες, μας εστειλε νοσοκομειο. Ηταν κατι που δεν μου αρεσε. Διαγνωση εξ αποστασεως. Ενημερωσε με σχετικα....ευχαριστω

3OaPp3.png CNKep3.png

• 11 months later...

Για να μην τα ξαναγράφω:

φεύγω την Κυριακή 28/1 και θα επιστρέψω στις 6/1

θα κάνουμε μια επανάληψη στα ίδια για να τα εμπεδώσουμε!

Χρόνια Πολλά με υγεία κι ευτυχία για όλους! :)

funny_xmas_card_20006.jpg

Καλά να περάσετε Αγλαΐα μου!

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει μόνο καλά!

Θα ζυγιστούμε όταν επιστρέψουμε....

Αυτά που τρώμε στις γιορτές δεν πιάνονται. Είναι σαν να μην τα έφαγες! :lol::lol::lol:

Καλό ταξίδι, καλά να περάσετε

(κι αν δεν τα εμπεδώσετε και φέτος, να είστε γεροί να πάτε και του χρόνου!)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά να περάσετε και κάθε ευτυχία για τον καινούριο χρόνο!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Aglaia Καλο ταξιδι και καλα να περασετε :D .

Υοgini μια χαρα τα πας βρε, μη μασας,θα τα καταφερουμε με το θηλασμο,αυτο λεω καθε μερα στον εαυτο μου και εγω, που θα παει στο τελος θα το εμπεδωσουμε :) .

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...