Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ,ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ,ΦΩΛΙΤΣΑ Νότια προάστια

Recommended Posts

Νεφέλη,

Ορισμένοι ιατροί δεν συνιστούν τις στράτες επειδή κάνουν κακό στα ποδαράκια τους, τουλάχιστον έτσι λένε. Εκτός από αυτό να ξέρεις ότι είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι όταν υπάρχουν και άλλα παιδάκια στον ίδιο χώρο χαζεύουν το ένα το άλλο και περνάει η ώρα τους.

Μην ανησυχείς πάντως ακόμη και σε αυτή την μικρή ηλικία μπορείς να καταλάβεις ότι το παιδί σου περνάει καλά από το πόσο ήρεμο είναι (εκτός αν είναι αρρωστούλη) στο σπίτι.

Πιστεψέ με είναι πάρα πολύ καλοί. Και το λέω όχι για διαφήμιση αλλά ως μανούλα που ανησυχεί πολύ για το παιδάκι της.

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατάσσα,

Είμαι η μαμά της Δεσποινούλας (το κοριτσάκι στην φωτογραφία που είναι ντυμένο πειρατίνα). Ξέρω επίσης ότι ο Σταύρος είναι η μεγάλη αγάπη της Ηρώς.

Πάντως για να ξέρεις η παρέα είναι: Σταύρος - Ηρώ - Κατερίνα - Κωνσταντίνα - Δέσποινα). Τουλάχιστον αυτά ακούω από την κόρη μου. Της Άννας - Μαρίας το όνομα μάλλον της είναι δύσκολο να το πει.

Α! Να μην ξεχάσω και τον Νικόλα.

Καλησπέρα κορίτσια,

Και εγώ θα αρχίσω να ψάχνω για παιδικό σταθμό στο Παλαιό Φάληρο ή τον Άλιμο για τον Σεπτέμβριο. Η κόρη μου τότε θα είναι 2.5 ετών. Έχω δει κάποια σάιτ των παιδικών σταθμών και εκ πρώτης όψεως μου άρεσαν η Λιλιπούπολη και οι Γλυκές Φατσούλες. Δεν γνωρίζω καθόλου για τα δίδακτρα. Αν μπορείτε να μου πείτε......

Επίσης, γνωρίζετε να μου πείτε για την Φεγγαρόστρατα, το Παιχνίδι και Μάθηση στο Π. Φάληρο και την Φωτεινή στο Άλιμο;

Ευχαριστώ

Ολυμπία στις Γλυκές Φατσούλες τα δίδακτρα από Σεπτέμβρη θα είναι 5770 το χρόνο με το πλήρες πρόγραμμα. Η Λιλιπούπολη είναι ακόμα ακριβότερη. Και οι δύο σταθμοί πάντως είναι μεγάλοι, οργανωμένοι με πολύ ωραίες εγκαταστάσεις.

Για τους άλλους μικρότερους σταθμούς που ανέφερες, δεν ξέρω τα δίδακτρα -είναι σίγουρα φθηνότερα- αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει και για τα "Καινούργια Μπαλόνια" στο Π.Φάληρο.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Ελίνα, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το πλήρες πρόγραμμα που λες, τι εννοείς, δραστηριότητες, μεταφορά, κτλ.; Το ποσό 5770 είναι για 11 μήνες; Επίσης μήπως ξέρεις έαν στην Λιλιπούπολη και στις Γλυκές Φατσουλές έχουν κρεββατάκια, διότι την μικρή μου θα πρέπει να την αφήνω μέχρι τις 4μμ τουλάχιστον.

Ολυμπία

Διαφημίσεις

Το πλήρες πρόγραμμα που λες, τι εννοείς, δραστηριότητες, μεταφορά, κτλ.; Το ποσό 5770 είναι για 11 μήνες; Επίσης μήπως ξέρεις έαν στην Λιλιπούπολη και στις Γλυκές Φατσουλές έχουν κρεββατάκια, διότι την μικρή μου θα πρέπει να την αφήνω μέχρι τις 4μμ τουλάχιστον.

Ολυμπία

Το ποσό είναι για 11 μήνες, ο σταθμός κλείνει τον Αύγουστο. Υπάρχει πλήρες και μειωμένο πρόγραμμα που διαφέρουν ως προς το χρόνο λειτουργίας τους. Απ' ότι καταλαβαίνω σε βολεύει το πλήρες. Έχει διακοπές τον Αύγουστο, τις επίσημες αργίες και περίπου 2 ημέρες επιπλέον, εκτός των επισήμων τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Το καθημερινό ωράριο επιλογής είναι από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Το μειωμένο έχει 15 μέρες διακοπές Χριστούγεννα Πάσχα, το καλοκαίρι από 15/6 ως 15/9, επιπλέον αργίες (17 Νοέμβρη, Τριών Ιεραρχών) και το καθημερινό ωράριο είναι 8:30-13:30. Είναι φθηνότερο κατά 720 ευρώ. Οι παροχές είναι ίδιες. Μπορείς να επιλέξεις ή όχι τη σίτιση και το σχολικό. Οι δραστηριότητες (π.χ. κολύμβηση, ρυθμική) αφορούν τα προ-προνήπια και πάνω και κοστίζουν έξτρα. Νομίζω 40-50 ευρώ το μήνα.

Για τη Λιλιπούπολη δεν ξέρω, φαντάζομαι έχουν κρεββατάκια γιατί γενικά η υποδομή τους είναι πολύ καλή. (Το δυνατό τους σημείο είναι ο κήπος 1,5 στρέμματος με αμμοδόχο κτλ) Για κούνιες δεν είμαι σίγουρη γιατί δέχονται απ΄όσο γνωρίζω παιδάκια από 2,5 και πάνω. Οι Γλυκές Φατσούλες (με πολύ ωραίο και μεγάλο εξωτερικό χώρο επίσης) έχουν μια χαρά κούνιες για τα πιο μικρά και πολύ ωραία κρεββατάκια για τα μεγαλύτερα παιδιά. Τα είδα στην ξενάγηση και μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση.

Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο, είμαι στη διάθεσή σου.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Maya έγρσψε:

Sun, απ΄ότι κατάλαβα έχεις ήδη πάει στους σταθμούς αυτούς. Μήπως θυμάσαι τίποτα για την προσαρμογή?

Στη Λιλιπούπολη δεν έχω πάει, μόνο απ΄έξω έχω δει το σταθμό. Έχω δει το site τους στο Internet κα έχω φίλες που πηγαίνουν τα παιδιά τους εκεί και είναι πολύ ευχαριστημένες. Δεν το΄ψαξα παραπάνω λόγω τιμών αφού έχω να πληρώνω για 3 παιδιά. Όύτε οι Γλυκές Φατσούλς είναι φτηνές αλλά το κόστος τους είναι για μας οριακά αντιμετωπίσιμο. Για την προσαρμογή στη Λιλιπούπολη δεν έχω ιδέα. Οι μαμάδες που ξέρω μου έιπαν ότι όλα πήγαν μια χαρά αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Στις Γλυκές Φατσούλες δεν μου επέβαλαν κάποια συγκεκριμένη μέθοδο, ούτε έφεραν οποιαδήποτε αντίρρηση στο να είμαι τις πρώτες μέρες εκεί, απλώς μου συνέστησαν να μην αφήσω τα παιδιά τόσο πολύ λίγο που τελικά να τους μείνει μόνο το κλάμα του αποχωρισμού και να μην έχουν προλάβει ολοκληρωμένα καμία ευχάριστη δραστηριότητα στο σταθμό.

Επίσης γενικά είναι πολύ δεκτικοί π.χ. στα αντικείμενα που τυχόν θέλουν να έχουν μαζί τους τα παιδιά όπως πιπίλες, αρκουδάκια, κουβερτούλα κτλ.

Τέλος σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τα παιδιά από Ιούνιο αντί για Σεπτέμβρη (που γίνονται πάρα πολλές προσαρμογές μαζί) ώστε οι δασκάλες να μπορούν να ασχοληθούν ακόμα περισσότερο με το κάθε παιδί ξεχωριστά και το πρόγραμμα λόγω καλοκαιριού να έχει περισσότερο παιχνίδι και λιγότερο εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα veraGR,

Σου γράφω επειδή βλέπω ότι δεν σου απαντά κανείς άλλος σχετικά, εννοώ ότι δεν γνωρίζει κάποιος στο forum.

Λυπάμαι που δεν μπορώ και εγώ με την σειρά μου να σε βοηθήσω. Βρήκα την ιστοσελίδα του παιδικού σταθμού και στην παραθέτω:

http://www.mikrespatouses.gr/

Πιθανότατα όμως την ξέρεις ήδη.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει ωραίες εγκαταστάσεις αλλά μήπως δεν πρέπει να αρκεστείς σ' αυτό; Ισως αν κοιτάξεις στο forum ή στο συγκεκριμένο κομμάτι να βρεις κάτι που θα σε αντιπροσωπεύει καλύτερα από την άποψη ότι κάποιος θα έχει κάποια άποψη για κάποιον άλλο σταθμό!

• 2 months later...

Για την Αλκηστη έχω μιλήσει εγώ πάρα πολλές φορές. Τόσο που σε λιγο θα βγω στα κανάλια

Ο Τσουκάτος τα παίρνει από τη Siemens

και γω από την Αλκηστη.... :lol:

Ψάξε λίγο αν θέλεις τα Post μου και εδώ είμαστε να ξαναμιλήσουμε!

• 6 months later...

εγώ πρόσφατα επισκευτικά τις "γλυκές φατσούλες" όπου και μπορώ να πω πως απογοητεύτικα τελείως.Είναι πολυ επαγγελματίες στις πωλήσεις και τις παροχές (φαγητο και σχολικο) αλλά στο θέμα της ψυχολογίας του παιδιού και του παιδαγωγικού τομέα δεν έχουν ιδέα.

Ειδικά για τα μωράκια από 12-30 μηνών.Οι χώροι είναι αποστειρωμένοι όχι μόνο από θέμα υγειινης αλλα και από αντικείμενα(προφανώς βολεύει για να μη κυνηγάνε τα παιδιά μήπως χτυπήσουν ), στρερούνται δημιουργικότητας και παιδικότητας και επίσης ο καθένας μπαινει με τα παππούτσια εκεί οπου μπουσουλάνε και παίζουν τα παιδάκια.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί νόμιζα ότι θα έβλεπα αλλα πράγματα αλλά δυστυχώς πάλι στο ψάξιμο....

Εγώ μετά απο ψάξιμο στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστείων κατέληξα για την 2 ετών κορούλα μου στην Φωτεινή στον Άλιμο. Θεωρώ πως είναι εξαίρετος σταθμός. οικογενειακός με πολύ καλές δασκάλες και περιβάλλον. Αν ήταν απο 2,5 ετών και πάνω μάλλον θα επέλεγα την Λιλιπούπολη στο Π. Φάληρο παρότι είναι πολύ πολύ ακριβός αλλά κλάσης ανώτερος απο τους άλλους απλά δεν έχει βρεφονηπιακό τμήμα.

emily74 ειλικρινα ο χώρος που παιζαν όλη μερα τ αβρεφη δεν ηταν "αποστεριωμενος" και καταθλιπτικός? όλη μερα σε ένα δωματιο και μετα σε ενα αλλο γεματο κουνιες στιβαγμενες?

Επισκεφτηκα έναν στο κουκάκι και ειλικρινα ειδα πως η πρωτη μου εκτιμηση για τις φατσουλες δεν ηταν αδικη.

Ο χώρος εδώ ηταν με παιχνιδια και πολυ φιλικος (δεν έχει δυστυχως για βρεφη , μόνο πανω απο 2 1/2) και γενικοτερα δεν είχε τη φιλοσοφια επιχειρησης αλλά πιο πολύ τοπου φύλαξης και διαπαιδαγωγησης ....

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο angela_kgr εκτός του αποστειρωμένου χώρου και των στοιβαγμένων κρεβατιών δεν μου άρεσε και το ευγενικό χαμογελάκι και η όλη ενημέρωση που μου έκανε η διευθύντρια (με ενημέρωσε και για τα επόμενα 4 χρόνια μέχρι το νήπιο).

ακριβώς , αντί να πει τι θα κάνει τώρα το παιδί σε παραμυθιάζει με το τι θα κανει σε 2-3 χρόνια και αλλάζει θέμα συζήτησης.Το ότι τα βρεφάκια τα έχουν τόσες ώρες μέσα σε μια άδεια αίθουσα δε το συζητάει καθόλου....

Συγνώμη που μπαίνω έτσι σφήνα, αλλά εγώ στέλνω το γιό μου (14 μηνών) από όταν ήταν 3 μηνών στην Αλκηστη και μπορώ να τον συστήσω ανεπιφύλακτα!!!!

Έχουμε προσωπική επαφή με όλες τις κοπέλες οι οποίες είναι πολύ ευχάριστες και αγαπάνε πολύτα παιδιά. Μπορούμε να επικοινωνούμε ελεύθερα, όταν ήταν αρρωστο με έπαιρναν τηλέφωνο καθημερινά να δουν τι κάνει και γενικά έχουμε πολύ φιλική σχέση. Αισθάνομαι ότι το περιβάλλον είναι πολύ οικογενειακό.

Αν θες παραπάνω πληροφορίες μη δυστάσεις να μου στείλεις e-mail.

Να ρωτήσω κάτι τις κοπέλες που ξέρουν για την Αλκηστη στη Νέα Σμύρνη? Εϊναι ένα νεοκλασσικό κτήριο με πίσω αυλή με γκαζόν? Γιατι οταν πήγα να δω το χώρο δεν μου άρεσε καθόλου, και στράβωσα όχι για το γεγονός να βγάλω τα παπούτσια μου για να δω τους χώρους (που ήταν πολύ μικροί κατα τη γνώμη μου) αλλά γιατί η μπλε μοκέτα που είχε μου φάνηκε βρώμικη ούτως ή άλλως, παρόλο που το μενού της εβδομάδας και το όλο κλίμα μου φάνηκε καλό. Πηγα βέβαια με άσχημο καιρό που είχε βρέξει πολύ και δεν μπορούσαμε να δούμε και πολλά έξω.

Συγγνώμη και πάλι δεν θέλω να δημιουργώ άσχημες εντυπώσεις. Μήπως πήγα σε άλλο σταθμό? Μπορεί κάποια κοπέλα που στέλνει εκει το παιδί της να μου πει λίγες λεπτομέρειες?

• 2 εβδομάδες μετά...

Marilu ειναι το κτίριο του βρεφονηπιακού στην Κωνσταντινουπόλεως. Αυτός ο χώρος στεγάζει τα παιδάκια μέχρι 2-2,5 ετών. Τα παιδιά απο 2,5 και πάνω ειναι σε άλλο κτίριο. Τωρα το τι μου αρέσει εμένα δε σημαίνει ότι μπορεί να αρέσει και σε καποιον άλλο. :lol:

Τώρα για τη μοκέτα δεν μπορώ να σου πω αλλά όσες φορές έχω πάει δεν πρόσεξα ποτε να είναι βρώμικη.... :?

Κάπου έχω ξανααναφέρει ότι η Αλκηστη δεν είναι ο σταθμός με τις τρομερές εγκαταστάσεις και τη πισίνα εντός του παιδικού. Είναι ένας οικογενειακός σταθμός με πάρα πολύ τρυφερότητα και ζεστασιά με έναν άλλο κωδικα επικοινωνίας.

Το μέτρο σύγκρισης που έχω είναι από την Φωλίτσα που είχα την μεγαλύτερη μου κορη.

Όσο για το μενού έχει ποικιλια και μετά τα 2,5 ακομα πιο μεγάλη ποικιλία.

• 3 months later...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ

ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 11 ΜΗΝΩΝ ΣΤΑ edit admin ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ!!!!!

ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ (ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 2,5 ΚΑΙ ΑΝΩ), ΤΗΝ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΚΙΣΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.

ΕΛΕΝΗ

ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΧΡΟΝΩΝ.ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΚΑΘΑΡΗ,ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ-ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΑΝΕΣ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα. Εγώ είμαι μπαμπάς ενός τρίχρονου μπόμπιρα και θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν ξέρετε κάτι για την Φεγγαρόστρατα. Από το site φαίνεται ενδιαφέρων σταθμός. Θα ήθελα όμως κάποια πληροφόρηση από κάποιον που πηγαίνει το παιδί του εκεί!

• 3 εβδομάδες μετά...

ARMICH

ΑΠΟ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΓΓΑΡΟΣΤΡΑΤΑ

Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ

ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

• 8 months later...

επισκεφτηκα χτες τη λιλιπουλη για ενημερωση...απλα ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε μεγαλο παιδικο σταθμο και απο πλευρας εγκαταστεσεων(απιστευτος κηπος με πολλα δεντρα και παιχνιδια) και απο θεμα παιδαγωγικης φιλοσοφιας.

Η ιδιοκτητρια γνωριζει πολυ καλα το αντικειμενο και το αγαπαει παρα πολυ.Το μονο δυσκολο για εμενα ειναι το οικονομικο ,το οποιο βεβαια αν το συγκρινει καποιος με τις παροχες αλλων σταθμων που ζηταν παρομοιο ποσο χρηματων εχει μια λογικη ,χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι πολυ υψηλο....

αξιζει μονο και μονο να ακουσετε την ενημερωση που κανει αυτη η γυναικα,ετσι θα επρεπε να ειναι ολοι οι παιδαγωγοι...

Ως προς τις εγκαταστάσεις, έχεις δίκιο. Η Λιλιπούπολη είναι με διαφορά ο καλύτερος σταθμός. Τώρα, ως προς τη φιλοσοφία νομίζω ότι από τους σταθμούς του Π. Φαλήρου, της Νέας Σμύρνης και της Καλλιθάς, αναλογης φιλοσοφίας είναι και το Χαμόγελο (με μικρότερο εξωτερικό χώρο) και τα Καινούργια Μπαλόνια (με μικρότερο εσωτερικό χώρο). Δεν είναι φτηνοί σταθμοί αλλά είναι οικονομικότεροι (περίπου 1000+ ευρώ το χρόνο) και σε ανθρώπινο επίπεδο είναι άριστοι. Εγώ προτείνω στους ενδιαφερόμενους να τους δουν και τους τρεις αυτούς σταθμούς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...