Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Recommended Posts

ξερετε που θα βρω αυτο το τριγωνικό αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο ότι μεταφερουμε μωρό, αλλά να ειναι στα Ελληνικά?

βρηκα στο ΗΡΑ αλλά έχει γραφει "snoopy on board" και μου λεει ο αντρας μου ειναι σαν μεταφερουμε σκύλο!

Διαφημίσεις

Εγώ είχα γεμίσει τέτοια από διαφημιστικά, περιοδικά, καταστήματα με βρεφικά κτλ Στα ελληνικά όμως δεν είχα δει κανένα. Συνήθως έγραφαν baby on board ή VIP on board.

εχω δυο μπουμπουκακια

σιγουρα στα alouette, εγω ειχα μαζεψει πολλα απο εκει με τα loοney tunes και τα εχω βαλει σε ολα τα παραθυρα στο σπιτι.

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

νομιζω οτι μπορεις να βρεις και στα μαγαζια που εχουν ειδη δωρων οπως το ρεζερβα η το ανεκδοτο.εγω εχω κατι αρκουδακια λουτρινα που κρατανε την ταμπελιτσα αυτη.

αλλα πειτε μου,

προσεχει κανεις αυτη την ταμπελα?

νομιζω οτι μονο εμεις οι γονεις την βλεπουμε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Είχα βρεί σε ΚΟΥΚΟΥ, JUMBO, MOTHERCARE και κάποια απο διαφημιστικά που ήρθαν ταχυδρομικώς αφού γέννησα, ένα απο κρέμα κλπ.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Βάλαμε από διαφημιστικό της fisher price ένα αυτοκόλλητο με ένα καροτσάκι που λέει "δεν βιάζομαι πάω βόλτα"

Και εμείς αυτό έχουμε χε χε!! Και εγώ ήθελα να είναι στα ελληνικά μάλλον για να το διαβάζω μόνη μου :cool: Και αν θυμάμαι καλά στο διαφιμιστικό κουτί της Pampers που μου έδωσαν στην κλινική είχε ένα αύτοκόλλητο στα ελληνικά των παμπερς αλλά δεν μου άρεσε το σχεδιάκι με το ελεφαντάκι :rolleyes: άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή!!:mrgreen::mrgreen: