Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γεννησα!!!!!!!!!!! Το μωρο ομως στη θερμοκοιτιδα...

Recommended Posts

Τον πηραμε τον μπεμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:DΠΟΛΥ ΧΑΡΙΚΑ ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..!!!

(Dovisdepi τελικα εσυ πηγαινες για προωρο και εγω γεννησα πρωτη! Μην αγχωνεσαι ομως γιατι δεν θα σε βοηθησει. Εμενα το οτι ημουν ετσι απροετοιμαστη και πιστευα οτι δεν θα γεννησω πρεπει να με βοηθησε να περασω τους πρωτους πονους στο σπιτι χωρις αγχος. Γι αυτο κι εσυ συνεχισε την καθημερινοτητα σου και μη σκεφτεσαι τη γεννα. :wink: )

ΝΑΙ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 38 :shock: ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΓΩ ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.. :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω πααααααααρα πολυ ολες :D Ευχομαι να σας πανε ολα καλα και το εννοω. Να μπορεσετε να παρατε το μωρο στην αγκαλια σας την ιδια κιολας μερα και να ειναι υγιεστατο!

Καταλαβαινετε τη χαρα μου! Ο μπεμπης ειναι μια χαρα δεν εχει κανενα προβλημα με το αναπνευστικο φεραμε παιδιατρο σπιτι και μας διαβεβαιωσε.

katerina1981 δεν μπορουσαμε να βρουμε δικο μας παιδιατρο να αναλαβει ευθυνη δεν ειχαμε απο πριν γνωστο παιδιατρο αυτες τις μερες ρωταγαμε γνωστους και φιλους να μας συστησουν. Τελικα υπεγραψε κανονικα παιδιατρος του ΙΑΣΩ. Ομως για να ξερετε κοριτσια ναι μεν μπορει να κανουν καλη δουλεια δεν μπορω να το κρινω αυτο αλλα σιγουρα τα κρατανε παραπανω τα παιδια για τα λεφτα.

Την Παρασκευη που πηγαμε στο καθιερωμενο επισκεπτηριο μας ειπε η γιατρος χαρακτηριστικα "το παιδι θελει το χρονο του" εκει εμεις φορτωσαμε και ειπαμε οτι θελουμε να παρουμε το παιδι με δικια μας ευθυνη. Μας ειπαν οτι δεν μπορουμε και τους πιεσαμε τουλαχιστον να παει το παιδι απο τη θερμοκοιτιδα στην απλη παρακολουθηση γιατι δε βρισκαμε το λογο να ειναι μεσα. Δεν περασε 12ωρο και οντως το πηγανε στην απλη και η ιδια γιατρος μας ελεγε "οριστε τηρησα την υποσχεση μου" :shock: Δηλαδη μπορουσε να εχει βγει το παιδι αλλα το εβγαλε επειδη την πιεσαμε.

Το Σαββατο που ηταν αλλος ο γιατρος τους πιεσαμε να το βγαλουν τελειως, τους χιλιοπαρακαλεσαμε οτι θελουμε το παιδι οπωσδηποτε Κυριακη και οντως 10 το πρωι της Κυριακης μας πηραν τηλεφωνο οτι βγαινει!

Και ρωτω εγω τωρα (ρητορικα) τι εννοουσε η γιατρος την Παρασκευη οτι το παιδι ηθελε ακομα το χρονο του???????????

Αυτα για οσες γεννησετε ΙΑΣΩ. Απο την μαιευτικη κλινικη δεν εχω κανενα παραπονο ηταν πολυ καλα αλλα απο τη ΜΕΝΝ (Μοναδα εντατικης νοσηλειας νεογνων) δεν θελω να ξαναδω ουτε τις φατσες τους!

Μαράκι έχεις δίκιο κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι ακόμα έχω αυτή την πικρή γεύση από τη γέννηση του μικρού,και ο καθένας να λέει τα δικά του.Εμένα μία μέρα πριν μου είπε ένας παιδίατρος να πάρω τηλ γιατί δεν ξέρει αν θα μπορέσουμε να τον πάρουμε.Αρχισα να κλαίω και του λέω μα είναι δυνατόν του λέω να μην έρθω να δω το παιδί μου αφού βγάζω γάλα με το θήλαστρο;Σκασιλάρα του βέβαια.Μεσολάβησε λοιπόν αυτός που σου είπα και πήραμε το μωρό στο σπίτι!Πολλά φιλάκια να δώσεις στον μπεμπάκο!!

σε ευχαριστω πολύ για την απάντησή σου!!Ολα περασμένα ξεχασμένα αφού έχεις πια το μπεμπάκι σου στο σπίτι σου!Κι αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα τότε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!Είναι μάλλον σίγουρο ότι θελουν τα λεφτα!!!Όλες οι ιδιωτικες κλινικές πιστεύω ότι το κάνουν για τα λεφτα.

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι έχεις δίκιο κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι ακόμα έχω αυτή την πικρή γεύση από τη γέννηση του μικρού,και ο καθένας να λέει τα δικά του.Εμένα μία μέρα πριν μου είπε ένας παιδίατρος να πάρω τηλ γιατί δεν ξέρει αν θα μπορέσουμε να τον πάρουμε.Αρχισα να κλαίω και του λέω μα είναι δυνατόν του λέω να μην έρθω να δω το παιδί μου αφού βγάζω γάλα με το θήλαστρο;Σκασιλάρα του βέβαια.Μεσολάβησε λοιπόν αυτός που σου είπα και πήραμε το μωρό στο σπίτι!Πολλά φιλάκια να δώσεις στον μπεμπάκο!!

Χε αμεεεεεε θα του δωσω πολλα πολλα!!!! ΖΑΜΒΕΤΟ μου ελπιζω τωρα να μην περασεις κατι αναλογο και να πανε ολα τελεια και να ξεχαστει η πικρια.

Οι γιατροι γενικα ειναι αναισθητοι απο καμια 10αρια γιατρους που ειδαμε στο ΙΑΣΩ (γιατι καθε μερα ειναι αλλος γιατρος υπεθυνος) μονο ενας και μαλιστα αντρας εδειξε να καταλαβαινει την ψυχολογια μας ολοι οι υπολοιποι ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ. Δεν θα ξεχασω το πρωτο Σαββατο πριν 10 μερες που ημουν ακομα μεσα και ζητησαμε να δουμε τη γιατρο και τη ρωτησα κλαιγοντας αν μπορουμε να βγαλουμε για 10 λεπτα το μωρο απο τη θερμοκοιτιδα(αφου δεν ηταν διασωληνομενο ουτε επαιρνε οξυγονο) για να το παρω λιγο στην αγκαλια μου και η τυπισα μου απαντησε ουρλιαζοντας "¨ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΗ?"

Με ποιο δικαιωμα μου μιλαγε ετσι? Μπορουσε να μου μιλησει πιο ευγενικα και να δειξει κατανοηση για τη συναισθηματικη μου φορτιση. Αλλα μαλλον δεν εχει βρεθει σε αντιστοιχη θεση για να καταλαβει.

Σε ευχαριστώ πολύ,ελπίζω να μην τα ξαναπεράσω γιατί ακόμα δεν έχουν σβηστεί από τη μνήμη μου! :( Mαράκι κι εγώ το μωράκι το πήρα την 6η μέρα αγκαλίτσα με πολύ φόβο μην του κάνω κακό!Όντως είναι πολύ ψυχροί εμείς προσπαθούμε να ανακουφιστούμε και τους κυνηγάμε να μας πουν μια κουβέντα.Ο μπεμπάκος είναι ησυχούλης;Εμείς όταν βγήκαμε κοιμότανε συνέχεια και μου είπε ο παιδίατρος οτι είναι λόγω του ίκτερου(γιατί τον πήραμε οριακά)και επειδή ήταν λίγο πρόωρος!! :roll: Αχ τρελλαίνομαι τώρα θα μυρίζετε και αυτή τη 'μωρουδίλα',ανυπομονώ να το ξαναζήσω! :wink:

κορίτσια τελικά όλα εμπόριο είναι ..δεν το συζητώ...αρκεί να μην πέσεις στην ανάγκη τους...

βέβαια δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι είναι ιδιωτικό και πρέπει να τα παίρνει

και επίσης το γεγονός ότι όταν έρχονται σε επαφή με τόσες γυναίκες και τόσα περιστατικά που πλέον έχουν τελείως αναισθητοποιηθεί και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά μ ετη δέουσα σημασία....

Αυτά ...αρκεί όλα τα δύσκολα να αντιμετωπίζονται και όλες οι μανούλες και τα μωράκια τους να είναι καλά....

και για σένα κορίτσι μου..τέλος καλό...

:):)

Σε ευχαριστώ πολύ,ελπίζω να μην τα ξαναπεράσω γιατί ακόμα δεν έχουν σβηστεί από τη μνήμη μου! :( Mαράκι κι εγώ το μωράκι το πήρα την 6η μέρα αγκαλίτσα με πολύ φόβο μην του κάνω κακό!Όντως είναι πολύ ψυχροί εμείς προσπαθούμε να ανακουφιστούμε και τους κυνηγάμε να μας πουν μια κουβέντα.Ο μπεμπάκος είναι ησυχούλης;Εμείς όταν βγήκαμε κοιμότανε συνέχεια και μου είπε ο παιδίατρος οτι είναι λόγω του ίκτερου(γιατί τον πήραμε οριακά)και επειδή ήταν λίγο πρόωρος!! :roll: Αχ τρελλαίνομαι τώρα θα μυρίζετε και αυτή τη 'μωρουδίλα',ανυπομονώ να το ξαναζήσω! :wink:

Ο μπεμπης γενικα ειναι ησυχος πρεπει να εχει κατι πονακια μαλλον κολικους και σφιγγεται συνεχεια. Παντως το προσωπακι του ειναι κιτρινο ακομα δεν πρεπει να του εχει φυγει ακομα ο ικτερος. Πεθαινω για τη φατσα που παιρνει μετα το θηλασμο γλαρωμενος μες στα γαλατα σαν να εχει πεσει ολοκληρος στο βαζο με τη μαρμελαδα ειναι! Θα τα ξαναζησεις ολα κι εσυ συντομα :wink:

Διαφημίσεις

επιτέλους και αυτό το μωράκι είναι εκεί που ανήκει, στο σπιτάκι του. πολύ χαίρομαι για'σένα! τί κάφροι θεε μου στις κλινικές...είναι να μη μπλέξουμε :evil:

hATb.jpgppcCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...