Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια τι διαφορά έχει το 4 με το 4+ οεο?

Πήγαμε στον Βασιλόπουλο την Παρασκευή και πήραμε 5 πακέτα πάνες babylino (την μεγάλη συσκευασία) και μαζί με τα κουπόνια που είχα μας βγήκε 6 ευρώ το πακέτο!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή γλιτώσαμε πάνω από 60 ευρώ!!!!χιχιχιχι

Στα carrefour δεν μου παίρνουν τα κουπόνια (π.χ. για τα pampers) όταν τα έχουν προσφορά οπότε κι εγώ δεν ξαναπήγα carrefour....!!!! ;)

μου παρουσιασαν το μαγαζι σαν κελεπουρι...δεν προλαβα ομως να παω.για επωνυμα μιλησαν....τι να σου πω...

Kαλησπέρα ,

για τα μαγαζια μην φανταστεις ,τιποτα το συνταρακτικο ,αλλα εχει καποια πολυ ωραια κομματια ..αν ειναι επωνυμα δεν παρατηρησα αλλα για τις τιμες του πολυ καλα ειναι .εχω παρει αρκετα.Τα πλεκτα του ηταν φανταστικα.Ειναι το ενα απεναντι απο το αλλο .

Κοριτσάκια τι διαφορά έχει το 4 με το 4+ οεο?

Πήγαμε στον Βασιλόπουλο την Παρασκευή και πήραμε 5 πακέτα πάνες babylino (την μεγάλη συσκευασία) και μαζί με τα κουπόνια που είχα μας βγήκε 6 ευρώ το πακέτο!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή γλιτώσαμε πάνω από 60 ευρώ!!!!χιχιχιχι

Στα carrefour δεν μου παίρνουν τα κουπόνια (π.χ. για τα pampers) όταν τα έχουν προσφορά οπότε κι εγώ δεν ξαναπήγα carrefour....!!!! ;)

Εμάς τα παίρνουν και στο Carrefour,κουπόνια και έκπτωση με την κάρτα.Στο Μαρινόπουλο δεν τα παίρνουν συνήθως.

Διαφημίσεις

Κορίτσια από Ηράκλειο γνωρίζετε πότε ανοίγει ο ΑΒ Βασιλόπουλος στην Λ. Κνωσού????

Ο Βασιλοπουλος λειτουργει ηδη. Μοιρασαν και φυλλαδια με τιμές που ισχυουν απο σημερα εως 7/4.

Kατάστημα : Κνωσσός Διεύθυνση : Λ. Κνωσού 172, Ηράκλειο Τ.Κ. 71409 Τηλέφωνο : 2810-327.540 - 2 Fax : 2810-327.543

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

Kαλησπέρα ,

για τα μαγαζια μην φανταστεις ,τιποτα το συνταρακτικο ,αλλα εχει καποια πολυ ωραια κομματια ..αν ειναι επωνυμα δεν παρατηρησα αλλα για τις τιμες του πολυ καλα ειναι .εχω παρει αρκετα.Τα πλεκτα του ηταν φανταστικα.Ειναι το ενα απεναντι απο το αλλο .

όλα 10 ευρώ έχουν όλο το χρόνο; Και τα γυναικεία;

Τελικά κοριτσάκια έχει διαφορά το 4 από το 4+ ????

Εγώ δεν βλέπω καμία....

Ουτε εγω. Πηρα 2 συσκευασιες και οι πανες ειναι εντελως ιδιες και σε μεγεθος και σε ολα το ενα απλα γραφει 4 και το αλλο 4+

Διαφημίσεις

Τελικά κοριτσάκια έχει διαφορά το 4 από το 4+ ????

Εγώ δεν βλέπω καμία....

Και εμενα ιδιες μου φαινονται. Η διαφορα που βλεπω ότι το 4 εχει 62 πάνες το πακετο ενώ το 4+ 58 πάνες. Οπότε μας συμφερει το 4!!

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Δεν μας γράφετε διευθυνση και πως λένε τα μαγαζιά;

αν θυμάμαι καλά είναι Φορμίωνος 176 στο Βύρωνα τα παιδικά και δίπλα τα αντρικά και απέναντι τα γυναικεία. Στον Αντένα στον Παπαδάκη τα διαφήμιζε όλα με 10 αλλά δε ξέρω από ποιότητα αν αξίζει να πάμε. Μια βόλτα θα μας πείσει νομίζω.

όνομα δε ξέρω.

Διαφημίσεις

αποδείξεις σας κόβουν με εφημερίδες-περιοδικά; Γιατί άλλος κόβει και άλλος αρνείται να κόψει λόγω του ότι δεν είναι υποχρεωμένος όπως λέει να κόψει.

κοιτα, επειδη εχω μινιμαρκετ, οντως ετσι ειναι, εμεις δεν κοβουμε, ειναι νομιμα αυτο, δεν υπαρχει πληκτρο στην ταμειακη καν που να λεει εφημεριδες περιοδικα!!!! για ολα τα αλλα κοβουμε, και κοβαμε πριν αλλα δεν τις ζηταγανε κ τις πεταγαμε...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Θέλουμε να αγοράσουμε ένα ποδήλατο στο μεγάλο μου γιο (16'). Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί με οικονομικές τιμές στη Θεσσαλονίκη; Έχει και σε πολλά σουπερ μάρκετ αλλά δεν ξέρω από τιμές καθόλου. Την ποιότητα θα την εκτιμήσει ο άντρας μου επίτοπου (μανιακός με τα ποδήλατα από παιδί)!

κοιτα, επειδη εχω μινιμαρκετ, οντως ετσι ειναι, εμεις δεν κοβουμε, ειναι νομιμα αυτο, δεν υπαρχει πληκτρο στην ταμειακη καν που να λεει εφημεριδες περιοδικα!!!! για ολα τα αλλα κοβουμε, και κοβαμε πριν αλλα δεν τις ζηταγανε κ τις πεταγαμε...

επειδή δε ξέρω από ταμειακές δε μπορεί να οριστεί πλήκτρο για εφημ-περιοδ;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...