Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

kat05 καλά κάνεις και ρωτάς και εγώ θα τα έπαιρνα αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο. Αλλά μάλλον αν δεις στην απόδειξη σου αφαίρεσε πρώτα τα 2 ευρώ του κουπονιού οπότε πήγε το πακέτο 15,55 ευρώ και μετά έκανε την έκπτωση -20 %. Οπότε η έκπτωση για το ένα πακέτο που έδωσες το κουπόνι ήταν 3,11, και για το πακέτο που το πήρες με κανονική τιμή ήταν 3,51ευρω.

Αυτο ακριβως εγινε!!

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντιθετα,

ο βασιλοπουλος εχω παρατηρησει πως αφαιρει τα κουπονια στο τελος,

και εχω την εντυπωση πως ετσι μας συμφερει πιο πολυ....

παραδειγμα:

για ενα προιον που κανει 10 ευρω, του γινεται εκπτωση 20%, και εχουμε και κουπονι 2 ευρω....

στο carrefour θα πληρωσουμε 6,4 ευρω

ενω στο ΑΒ 6 ευρω .....

]

και εγω πηγα χτες βασιλοπουλο και πηρα τις μπειμπιλινο τα κουπονια τα αφεραισε μετα την εκπτωση, ετσι με εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα μου βγηκε 10λεπτα η πανα. Για να υπολογισω αν πραγματικα ειναι φθηνες οι πανες κανω με το κινητο μου τη διαιρεση του ποσου που συοιχιζουν δια/ τον αριθμο που περιεχει η καθε συσκευασια π.χ.15ευρω που στοιχιζει η συσκευασια δια/ 64 πανες = 23λεπτα περιπου η καθε πανα. Μονο ετσι ξερεις τι σου γινεται

και εγω αυτο εχω παρατηρηση, πρωτα εκπτωση μετα κουπονι

καλο ειναι τελικα να συγκρινουμε και ποσες πανες εχουν μεσα τα κουτια κοριτσια

εχτες κοιταζα και ειχα την αισθηση οτι ειναι ακριβα τα λιμπερο! Ναι μεν ενθερμη οπαδος, αλλα ειναι πιο μπουγιο και χωρανε πολυ λιγοτερα

σκεφτομαι το mega πακετο

108 πανες 25,5 ευρω με την εκπτωση

το τζαμπο πακετο το 4, 88 πανες

το πηρα 25,99-5-3(κουπονι)-1,5 (????) (ασχετοοοοοοοο που ειναι το 20%???????@#$#@#@$$)

αρα 16,5 και τελικα συνεφερε πιο πολυ!!!!

με κομπιουτερακια θα ψωνιζουμε στο τελος!!!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω παντος μονο οταν διαιρω την τελικη τιμη (με την εκπτωση), με τα τεμαχια του πακετου, καταλαβαινω ποσο αγοραζω την μια πανα και ετσι συγκρινω. Ειναι ο πιο ακριβης τροπος υπολογισμου .

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια;Στον Βασιλόπουλο,την οικονομική συσκευασία Babylino νούμερο 4,πόσο την πάιρνετε;και τώρα που έχει 40% έκπτωση που λέτε,το γράφει κάπου στο ράφι,ή μόνο στο ταμείο την βγάζουν;Γιατι εδώ στο νησί που μένω,κοστίζουν 17,50,και τώρα που υποτίθεται είναι η έκπτωση,πάλι την ίδια τιμή γράφει.

μεχρι χθες?μα ειναι στον καταλογο του 15ημερου,μεχρι 20 μαρτιου λεει το φυλλαδιο,οχι τιποτα αλλο αλλα μονο γι"αυτο θα παω αυριο βασιλοπουλο και δεν ειναι και κοντα μου:cry::cry::cry::cry::cry:.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μεχρι χθες?μα ειναι στον καταλογο του 15ημερου,μεχρι 20 μαρτιου λεει το φυλλαδιο,οχι τιποτα αλλο αλλα μονο γι"αυτο θα παω αυριο βασιλοπουλο και δεν ειναι και κοντα μου:cry::cry::cry::cry::cry:.

Εγω πηγα σημερα το πρωι στο βασιλοπουλο(Πατρα) και η προσφορα ισχυει μεχρι τις 20/3 γιατι ρωτησα τις κοπελες και δεχονται και κουπονια.

Καλα ψωνια...:D!

Διαφημίσεις

Εγω πηγα σημερα το πρωι στο βασιλοπουλο(Πατρα) και η προσφορα ισχυει μεχρι τις 20/3 γιατι ρωτησα τις κοπελες και δεχονται και κουπονια.

Καλα ψωνια...:D!

ευχαριστωωωωωωω!εχω και κουπονακια!!!να σας ρωτησω κοριτσια κατι λιγο ασχετο,πανα βρακακι μετα τον χρονο χρησιμοποιουμε?η δεν ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιησουμε?:roll::roll::roll:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Ανάλογα με το παιδί. Αν γίνει 1 χρονών και δεν ξαπλώνει ευκολα για να το αλλάξεις τοτε οι πάνες βρακάκι είναι η ιδανική λύση. Εγώ χρησιμοποιούσα πολύ στο γιο μου γιατί ήταν αρκετά ζωηρος. Επίσης νιώθούν και ότι μεγαλώνουν και φοράνε βρακάκι όπως οι μεγάλοι!

κοριτσια να ρωτησω κατι?το νο 4 τα ακτιβ φιτ εχουν 50 κομματια?παραπανω δεν ειχαν?πηγα εχθες στρατιωτικο πρατηριο κ ειχε τη μεγαλη συσκευασια με 50 κομματια 14 ευρεώ κ κάτι...άλλαξαν οι συσκευασίες?

NJMAp3.png

και κατι αλλο κ σορρυ που καταχραζομαι το θεμα...τις βαζω νο 4 μπευμπι ντραι ενω ειναι απο 7 μεχρι 18 κιλα νομιζω η μικρη ειναι 8 κιλα αλλα αμα τα δειτε της ειναι μικρα ,ειμαστε γ 4+ δεν μπορω να καταλαβω...

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ λέτε να μην του κάνει το 4+ που του πήρα????Εμένα είναι 10,5 κιλά ο μικρός και με το 4άρι είναι ο μισός ποπός μας έξω αλλά το 4+ δεν το έχουμε ακόμη ανοίξει! Και έχω 3 μεγάλες οικονομικές συσκευασίες!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

female,

ο δικος μου ειναι 11 κιλα και 80 εκ. τωρα. Δεν του κανουν εδω και καιρο 4+ αφου εχει παρα πολυ μεγαλα μπουτια. Αλλιως θα του εκαναν. Εγω αγοραζω πλεον μονο 5 και καποιες φορες και 5+.

Αν ο δικος σου δεν εχει πολυ μεγαλα μπουτια θα του κανουν και 4+

83rTp3.pngF8Qup3.png

Κοριτσια ηθελα να σας πω για κατι που παρατηρησα(εκτος και αν το ξερετε ηδη).

Τη δευτερα πηγαμε με τον αντρα μου στα carrefour να παρουμε πανες για το μικρο επειδη τις ειχε προσφορα -20% και επειδη ειχα κουπονακια για babylino ειπα με να το επωφελιθουμε.

Δεν ειχαν ομως γεμισει ακομα τα ραφια και ετσι πηραμε μονο 3 μικρες συσκευασιες με αρχικη 9,87 το ενα.

Την προηγουμενη εβδομαδα εντωμεταξυ ειχε παει ο αντρας μου στο βασιλοπουλο και μια πωλητρια του ειπε οτι η προσφορα που υπαρχει στις πανες ειναι μονο για τη μεγαλη συσκευασια.

Δεν το εψαξα δυστυχως και το αφησα.

Χτες ομως διαβαζοντας σας ειδα οτι η προσφορα ισχυει για ολες τις πανες και ετσι πηρα τηλ στο βασιλοπουλο για να δω τι το διαφορετικο ισχυει στο καταστημα της Πατρας.

Τελικα ολα καλα μιλησα με μια κοπελα η οποια μου ειπε οτι και η προσφορα ισχυει για ολες τις πανες και οτι δεχονται και κουπονια.

Πηγαμε τελικα και αδειασαμε τα ραφια.

Πηρα 15 πακετα και μεγαλυτερα νουμερα και για ολα ειχα -2 ευρω μου βγηκαν πραγματικα τσαμπα(κουπονια μη νομιζετε οτι μου εστειλε η εταιρια,απλα υπηρχαν στα carrefour εκει που ηταν οι πανες και ευτυχως που τα ειδε ο αντρουλης μου).

Αυτο που μου εκανε ομως πραγματικα εντυπωση ειναι η αρχικη τιμη.

Η ιδια πανα στα carrefour 9,87 και στο βασιλοπουλο 8,60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το εχετε προσεξει?

Εμεις παθαμε σοκ παντως γιατι η διαφορα μας φανηκε τεραστια.

Οταν ξαναπαω παντως στα carrefour θα δω τη τιμη γιατι υποψιαζομαι μηπως η τιμη αλλαζει οταν μπαινουν σε προσφορα.

Συγνωμη αν σας κουρασα.

Και εμένα πάντως στον Βασιλόπουλου της Εθνικής (Ν.Ερυθραία) την Τρίτη το απόγευμα μου είπαν ότι ισχύει μόνο για τις μεγάλες συσκευασίες.

Προφανώς όπου πέσεις!!

ρε κοριτσια, ο βασιλοπουλος μονο τις πανες babylino εχει προσφορα;;; η ισχυει για ολες τις μεγαλες συσκευασιες και για libero και για pampers;;;

μονο τις babylino -40% και -10% τις pampers.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια;Στον Βασιλόπουλο,την οικονομική συσκευασία Babylino νούμερο 4,πόσο την πάιρνετε;και τώρα που έχει 40% έκπτωση που λέτε,το γράφει κάπου στο ράφι,ή μόνο στο ταμείο την βγάζουν;Γιατι εδώ στο νησί που μένω,κοστίζουν 17,50,και τώρα που υποτίθεται είναι η έκπτωση,πάλι την ίδια τιμή γράφει.

Τελικά,πόσο τις παίρνετε;;

female,

ο δικος μου ειναι 11 κιλα και 80 εκ. τωρα. Δεν του κανουν εδω και καιρο 4+ αφου εχει παρα πολυ μεγαλα μπουτια. Αλλιως θα του εκαναν. Εγω αγοραζω πλεον μονο 5 και καποιες φορες και 5+.

Αν ο δικος σου δεν εχει πολυ μεγαλα μπουτια θα του κανουν και 4+

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ε από μπουτάκια καλά πάμε, αρκετά φουσκωτά είναι και εμάς!

Το 4άρι από το 4+ έχει μεγάλη διαφορά???

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...