Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο super market ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ εχουν τα libero με στικ -2 ευρω συν εκπτωση 10% με την καρτα τους.Επισης τα jumbo pampers με στικερ -5 ευρω συν εκπτωση 10% με την καρτα τους.Προσοχη ακομα στα απορρυπαντικα proderm που ειναι 1+1 και εχουν εδω τις χαμηλοτερες τιμες(6,98 το υγρο και 5,96 η σκονη,σ αλλο καταστημα τα ειδα 1 ευρω το καθενα υψηλοτερα....)Καλα ψωνια!!

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

Στο super market ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ εχουν τα libero με στικ -2 ευρω συν εκπτωση 10% με την καρτα τους.Επισης τα jumbo pampers με στικερ -5 ευρω συν εκπτωση 10% με την καρτα τους.Προσοχη ακομα στα απορρυπαντικα proderm που ειναι 1+1 και εχουν εδω τις χαμηλοτερες τιμες(6,98 το υγρο και 5,96 η σκονη,σ αλλο καταστημα τα ειδα 1 ευρω το καθενα υψηλοτερα....)Καλα ψωνια!!

στο my market εχουν σχεδον ολες τις libero με -1,-2,-4 στικερ και το προδερμ 1+1 δωρο το εχουν 6,63.

που ειναι αυτο το σουπερ μαρκετ?(προμηθευτικη)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Πήγα χθες το απόγευμα στο στη Μητροπόλεως (θεσσαλονίκη) και είχε πολύ λίγα πράγματα και τα περισσότερα βεβε. Μετά όμως τρέχοντας πρόλαβα και τα καινούργια Benneton στη Τσιμισκή (απέναντυ από τα Εβερεστ) και επιτέλους βρήκα το πολυπόθητο μπουφάν μόνο με 18Ε. Έχει ακόμη μερικά σε μπέζ χρώμα για όποια ενδιαφέρεται.

Κοριτσια να ρωτησω οσες καταφεραν να βγαλουν γραμμη στηη Pambers τον Γεναρη και τον Φεβρουαριο,εχουν ερθει τα κουπονια σας;;;

Εμενα τιποτα,τζαμπα καθομουν και περιμενα να βγαλω γραμμη;;;;

4

Διαφημίσεις

...ετσι ειχε γινει κ με μενα πριν δυο τρεις μηνες,κ μετα μου ηρθαν 3 φακελοι σε μια μερα....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Καλεσα πριν λγιο στο 8001123000 και η κοπελα δεν ηξερε γιατι δεν ειναι το αρμοδιο τμημα και μου ειπε να καλεσω στο 2109287368 για να μαθω

Η συγκεκριμενη κοπελα μου ειπε οτι απο 01/03/10 δεν θα ισχυει πλεον η τηλεφωνικη γραμμη για κουπονια και ο μονος τροπος ειναι αν ειμαστε μελη του PampersVillagge θα μας στελνουν μεχρι το παιδι να γινει 18 μηνων(οτι πηρα πηρα δηλαδη)

Οταν πηρα στην αλλη γραμμη (2109287368) μου ειπε ο κυριος που μιλησα μαζι του οτι του Ιανουαριου θα ερθουν μεχρι τις 20 του μηνα και του Φλεβαρη τον Μαρτιο,και μαλλον δεν τα εχω λαβει ακομα γιατι ειμαι επαρχια(με τα ποδια ερχονται;;;;)

Οταν τον ρωτησα αυτο περι καταργησης τς γραμμης για κουπονια μου ειπε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και οτι θα κανω κανονικα κληση την πρωτη εργασιμη στις 9 το πρωι

Τωρα τι ακριβως ισχυει δεν ξερω ελπιζω τουλαχιστον να μην τα καταργησουν γιατι τα παιδια μου και μετα τους 18 μηνες χρειαζονται πανες

Αν θελει καποια αλλη κοπελα ας παρει τηλεφωνο να δουμε τι θα τις πουν να διασταυρωσουμε πληροφοριες

4

παντως κοριτσια αυτη η ενημερωση που γινεται εδω ειναι πολυ χρησιμη!εγω πηρα pampers jumbo με -5ευρω επειδη το ειχα διαβασει εδω..αν και στην επαρχια παρόλο που εχουμε πανω απο 10 μεγαλα super markets μονο στο βεροπουλο εφεραν πολυ λιγα κομματια&πολυ συγκεκριμενα νουμερα!τωρα θα ηθελα μωρομαντηλα pampers,ξερει καμμια για καποια προσφορα ή δεν υπαρχει κατι;

eNortjK1UjIzNDewULIGXDAStAKi72.png

παντως κοριτσια αυτη η ενημερωση που γινεται εδω ειναι πολυ χρησιμη!εγω πηρα pampers jumbo με -5ευρω επειδη το ειχα διαβασει εδω..αν και στην επαρχια παρόλο που εχουμε πανω απο 10 μεγαλα super markets μονο στο βεροπουλο εφεραν πολυ λιγα κομματια&πολυ συγκεκριμενα νουμερα!τωρα θα ηθελα μωρομαντηλα pampers,ξερει καμμια για καποια προσφορα ή δεν υπαρχει κατι;

χθες που πηγα στο my market ειχε μωρομαντηλα pampers τα 3 τεμαχια 5 ευρω(2+1 δωρο και επιπλεον στικερ - 1 ευρω)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχως my market δεν εχουμε!:(ευχαριστω ομως για την πληροφορια!

οι jumbo συσκευασιες που ηρθαν σε μας ηταν το νο4 82 πανες&το νο568!ισως στην αθηνα σε μεγαλα σ.μαρκετ να φερνουν κ με περισσοτερες πανες!

eNortjK1UjIzNDewULIGXDAStAKi72.png

Εμείς δεν έχουμε ούτε καν Βερόπουλο...και φυσικά ούτε my market...

Οπότε χλωμό το βλέπω για μεγάλες συσκευασίες...:-(

Δεν μπορεί όμως θα βγάλουν κάτι και τα carrefour..

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

από μαρινόπουλο μου ήρθαν σήμερα κουπόνια για παμπερς, αριελ κλπ.

Ο σκλαβενίτης σε ορισμένα παμπερς εχει έξτρα -1,5

Οι προσφορές αυτές της πρόκτερ ισχύουν μέχρι 13/3

Διαφημίσεις

melisoula ειναι πραγματικα φθηνα στον βασιλαγα.

εγω με κουπονι αγορασα απο το μασουτη παμπερς ντραι Νο4 70τμχ 16,85, μπορεις δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες για τα τμχ το Νο κλπ. του Βασιλαγα, ευχαριστω

melisoula ειναι πραγματικα φθηνα στον βασιλαγα.

εγω με κουπονι αγορασα απο το μασουτη παμπερς ντραι Νο4 70τμχ 16,85, μπορεις δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες για τα τμχ το Νο κλπ. του Βασιλαγα, ευχαριστω

δεν προσεξα νουμερα κτλ γιατι το εχουμε κοψει την ημερα το παμπερ και εχω αποθεμα για ενα το βραδυ που χρησιμοποιω. αλλα η μεγαλη συσκευασια (οχι η jumbo) κοστιζει 12ευρω. παρεπιπτωντως αν εισαι επαγγελματιας πχ εχεις εστιατοριο , ενοικιαζομενα διαμερισματα , καφετερια κτλ δηλωνεις τα στοιχεια σου κοβεις τιμολογιο και εχεις εκπτωση 20% σε όλα προιοντα. δλδ 12 - 20%= 9.6 ευρω. !!! βασικα και καποιος γνωστος να εχει ανοιξει καρτελα μπορεις να επωφεληθεις την εκπτωση , γιατι δεν ειναι με καρτες οπως στο μακρο, απλα λες το επιθετο και κοβουν τιμολογιο στο στοιχεια του. τα simple dry τα μωρομαντηλα τα πηρα 1 € (με εκπτωση 20%)

δεν προσεξα νουμερα κτλ γιατι το εχουμε κοψει την ημερα το παμπερ και εχω αποθεμα για ενα το βραδυ που χρησιμοποιω. αλλα η μεγαλη συσκευασια (οχι η jumbo) κοστιζει 12ευρω. παρεπιπτωντως αν εισαι επαγγελματιας πχ εχεις εστιατοριο , ενοικιαζομενα διαμερισματα , καφετερια κτλ δηλωνεις τα στοιχεια σου κοβεις τιμολογιο και εχεις εκπτωση 20% σε όλα προιοντα. δλδ 12 - 20%= 9.6 ευρω. !!! βασικα και καποιος γνωστος να εχει ανοιξει καρτελα μπορεις να επωφεληθεις την εκπτωση , γιατι δεν ειναι με καρτες οπως στο μακρο, απλα λες το επιθετο και κοβουν τιμολογιο στο στοιχεια του. τα simple dry τα μωρομαντηλα τα πηρα 1 ? (με εκπτωση 20%)

Λίγο προσοχή με τα τιμολόγια. Τιμολόγιο για pampers μπορείς να κόψεις ΜΟΝΟ όταν εμπορεύεσαι και ο ίδιος pampers!...

Οι επαγγελματίες δεν μπορούν να κόβουν τιμολόγια για προϊόντα που δεν σχετίζονται με την επιχείρησή τους...μόνο αν αφορά κάποιες δαπάνες που κάνουν αλλά οι πάνες δεν θεωρούνται δαπάνες επιχείρησης για όλες τις επιχειρήσεις...;)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

marilyn, μπορει πανες να μην αγορασα γιατι δεν χρειαζομουν αλλα στα μωρομαντηλα ισχυε η ιδια εκπτωση, δεν ξερω τι πολιτικη ακολουθουν αλλα εμενα δεν με χαλασε!!! και πως μπορει να ξερει η πωλητρια στην επιχειρηση μου πχ εστιατοριο δεν παρεχω σαν εξυπηρετησει καποιες πανες δωρεαν . πχ σε πολλες καφετεριες εχουν σερβιετακια , ταμπον κτλ

βεβαια εγω αναλογιστηκα και το αλλο: πηρα απο τον μασουτη libero , 10.18 αρχικη - 40% εκπτωση - 2 στικερακι - 2.5 κουπονι, τα αγορασα 2.5 ευρω περιπου. για να πουλανε τοσο φτηνα φαντασου ποσο πραγματικα κοστιζουν και σε αλλες περιπτωσεις μας τα χρυσοπουλανε!!!

marilyn, μπορει πανες να μην αγορασα γιατι δεν χρειαζομουν αλλα στα μωρομαντηλα ισχυε η ιδια εκπτωση, δεν ξερω τι πολιτικη ακολουθουν αλλα εμενα δεν με χαλασε!!! και πως μπορει να ξερει η πωλητρια στην επιχειρηση μου πχ εστιατοριο δεν παρεχω σαν εξυπηρετησει καποιες πανες δωρεαν . πχ σε πολλες καφετεριες εχουν σερβιετακια , ταμπον κτλ

βεβαια εγω αναλογιστηκα και το αλλο: πηρα απο τον μασουτη libero , 10.18 αρχικη - 40% εκπτωση - 2 στικερακι - 2.5 κουπονι, τα αγορασα 2.5 ευρω περιπου. για να πουλανε τοσο φτηνα φαντασου ποσο πραγματικα κοστιζουν και σε αλλες περιπτωσεις μας τα χρυσοπουλανε!!!

Μα δεν είναι θέμα πωλήτριας αν θα ελέγξει κάτι για να κοψει τιμολόγιο ή όχι...ειναι θέμα ΕΦΟΡΙΑΣ. Σε περίπτωση ελέγχου τσεκάρουν αν στην επιχείρησή σου χρησιμοποιείς τα προϊόντα για τα οποία έκοψες τιμολόγια...

Γιαυτό δεν είπα ότι δεν γίνεται να κόψεις τιμολόγιο απλώς ότι θέλει προσοχή από κάθε έναν που έχει κάποιο κατάστημα τι θα κόψει τιμολόγιο. Δεν μπορούμε τα έξοδα που κάνουμε για το σπίτι για παράδειγμα να κόβουμε τιμολόγιο για να τα περνάμε σαν έξοδα στο μαγαζί μας...Εάν ήταν έτσι τότε όλα μας τα πράγματα και τρόφιμα θα τα πέρναμε τουλάχιστον 19% φθηνότερα αφού θα εκπίπτει το ΦΠΑ από τα έξοδα της επιχείρησης...είναι καθαρά ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ θέμα. Και φυσικά άπαξ και κοπεί ένα τιμολόγιο αγοράς πρέπει να περαστεί στα βιβλία γιατί όταν γίνει έλεγχος σε αυτόν που το πούλησε θα γίνει έλεγχος και σε αυτόν που το αγόρασε δηλ. η λεγόμενη διασταύρωση.

Όσο για το ότι μας τα χρυσοπουλάνε δεν διαφωνώ καθόλου! Δυστυχως ο τελευταίος που την πληρώνει είναι πάντα ο καταναλωτής...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...