Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τα bennetton Θεσσαλονικης εννοειται οποια το παρει χαμπαρι ας μας κανει την χαρη να το γραψει γιατι και γω δεν κατεβαινω συχνα αγορα( λογω χρονου και...χρηματων). Εστειλα την μαμα μου στην Καβαλα και ειπε ακομα 50% εχουν. Ειμαι σιγουρη οτι θα βαλουν 70%, το κανουν τουλαχιστον 2 χρονια, σιγα ομως μην το λενε νωριτερα, ποια θα ψωνιζε τοτε? θα ηταν σα να ελεγαν μην ψωνισετε ειστε κοροιδα(αλλο που μας χειριζονται ως τετοια)

Κάποια καταστήματα Benetton στέλνουν και sms κάθε φορά που αλλάζουν τις εκπτώσεις.

Αρκεί όταν ψωνίσετε να τους δώσετε τα στοιχεία σας με ένα κινητό για να σας στέλνουν ενημέρωση.

Εδώ στην Κομοτηνή πάντως το κάνουν...και ακόμη έχουν 50%.

Ρωτήστε την επόμενη φορά που θα πατε..

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

εμενα μου στελνει κ η allouette μηνυμα,κ φετος για πρωτη φορα η mothercare.

παντως (το εχω ξαναπει καπου) στα factory εχουν ολο το χρονο 50% κ τωρα στις εκπτωσεις πολυ περισσοτερο,μονο που ειναι περισυνη μοδα.....

παπουτσια πηρα απο το πρατηριο της crocodilino στην πειραιως 30 ευρω...

stellitsa το πηρα το γραμμα σου,ευχαριστω,σημερα σου εστειλα κι εγω.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Orchestra έχει στον Πειραιά, στη Τσαμαδού, λίγο πριν την Ηρώων Πολυτεχνείου σε ύψος. Όπως ανεβαίνεις, αριστερά σου, ένα γωνιακο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΟΥ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

orchestra ΠOY EXEI ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

εχει και αλλου.στο παγκρατι στην υμηττου,στην καισαριανη,στον μουστακα,στον αγιο δημητριο,στην νεα σμυρνη....εγω πηγα την δευτερα για μια αλλαγη στου παγκρατιου,ηθελα να παρω ενα δωρο για αγορακι αλλα η εβρισκα παντελονι και δεν ειχε νουμερο για απο πανω η το αντιθετο.κριμα γιατι ειχε ωραια πραγματα και πολυ ευγενικα κοριτσια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλημέρα κορίτσια (και αγόρια!!)

Πέρασα χτες από benetton κηφισιάς και είχε 50%. Το 70% το είχε μόνο σε καλοκαιρινές προσφορές.

Αυτό που άξιζε πάντως ήταν το Marks & spencer που είχε στα παιδικά απίστευτες τιμές. Πήρα 7 είδη (εκ των οποίων 2 μπουφάν) και πλήρωσα 49 ?. Απλά να τύχει να έχουν το νούμερό σου....

Επίσης οι περισσότεροι πια αρχίζουν να τα αποσύρουν και να βάζουν νέα σεζόν (ο Ζάρας είχε ελάχιστα κομμάτια με προσφορά στα παιδικά)

στην αδερφή μου που μενει Αγγλια χτες της εστειλε μηνυμα μεγαλο super οι δυο jumbo συσκευασιες pambers 14 λιρες. Περίπου 15 ευρω δηλαδή. Εμεις εδω μ*^**ς είμαστε? απο τώρα και στο εξης καθε φορα που θα αγοραζω pampers θα κλαιω!!!!

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

Πέστα χρυσόστομη ( sofaki1978 ).

Εδώ δες τις τιμές των Pampers στην Αγγλία.

Buy 2 και το δεύτερο στην μισή τιμή.

Δηλαδή Buy 2 for only £13.50 όταν εμείς το ένα το πληρώνουμε σχεδόν 20? και παρακαλάμε για κανένα κουπόνι.

http://www.sainsburys.co.uk/groceries/shopping/details/promotion_detail.jsp?bmUID=1265739429001&NEW_NAVIGATOR%3C%3Elevel_0_id=0&NEW_NAVIGATOR%3C%3Elevel_1_id=1&NEW_NAVIGATOR%3C%3Elevel_2_id=2534374310849705&NEW_NAVIGATOR%3C%3Elevel_3_id=2534374310851095&NEW_NAVIGATOR%3C%3Elevel_4_id=2534374315989703&NEW_NAVIGATOR%3C%3Elevel_5_id=1689949389941299&NEW_NAVIGATOR%3C%3Elevel_6_id=3097324273549972&GENERIC_EVENT%3C%3Egeneric_text_1=POD_CLICK&GENERIC_EVENT%3C%3Egeneric_number_1=1689949389941299&GENERIC_EVENT%3C%3Egeneric_text_2=/shop/Baby/Nappies&GENERIC_EVENT%3C%3Egeneric_number_2=1&bmForm=log_generic_event

(θέλει να ανοίξεις δυο φορές το ίδιο πιο πάνω Link για να σε πάει στη σελιδα της προσφοράς)

ή (Εναλλακτικά search στο site www.sainsburys.co.uk τη λέξη Pampers)

Έτσι μου έρχεται να κάνουμε καμιά ομαδική παράληλη εισαγωγή ενα container.[/QUO

υπαρχει περιπτωση να γίνεται αυτο?. να παραγγειλουμε και να ερθουν ελλαδα

??????

tBTkp3.png

για οσες μενετε πειραια, πηγα στο ρεντη στο factory , εχει

mouger εως 30? (παπουτσια)

orchistra μπουφαν 15 ? (οχι πολυ ωραια :( )

κ στο λητω στην πειραιως εχει benetton κ περσι πηρα ενα καροτσι ρουχα απο 300? 90 πληρωσα, -70% εβγεναν τα μπουφαν κ τα ρουχα 3?.6? (κ για τισ 2 ψωνισα ε!! :wink: )

Διαφημίσεις

Για benetton θα σας ενημερωσω εγω γιατι δουλευω στο cosmos και γνωρίζω την υπευθυνη ,νομίζω ομως πως θα ειναι αυτη την εβδομάδα.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Για benetton θα σας ενημερωσω εγω γιατι δουλευω στο cosmos και γνωρίζω την υπευθυνη ,νομίζω ομως πως θα ειναι αυτη την εβδομάδα.

Mπραβο γιατι και γω εκει θελω να παω...:D

αν βρει καποιος κατι παρομοιο που να στελνει ελλαδα ενδιαφέρομαι. Ειμαστε τελικα πολυ κοροιδα!http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=5716

tBTkp3.png

Σήμερα πήγα benetton, εδώ στο δικό μας, και είχε παιδικά ρουχαλάκια με -50, -60 και -70%.

-70% είχε μόνο μερικά παντελονάκια αλλά όλα τα μπουζάκια, πουκαμισάκια είχαν -60 και -50%.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Εχθές το απόγυμα πήγα στο cosmos και στα Benetton είχε αρχίσει το 70%!!! Καταλαβαίνετε το τι γινόταν. Μερικά μπλουζάκια κατάφερα να πάρω μέσα στο χαμό. Πάντως το μαγαζί ήταν γεμάτο ρούχα. Άντε και καλά ψώνια!

.png.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...