Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

kι εγω εχω παρει κουπονια λιμπερο απο τη προωθητικη ενεργεια με τις νεες πανες τους.....πηρα σημερα τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι δεν αποστελλουν πλεον κουπονια παρολο οταν ρωτησα τις κοπελες στη προωθητικη ενεργεια μου ειπαν ...αφηστε τα στοιχεια σας και θα σας αποστελλουμε κουπονια! Βεβαια σε αυτα τα κουπονια που πηρα αναγραφεται οτι δεν ισχυουν αν τα προιοντα εχουν ηδη επανω εκπτωση.....οποτε αν δνε τα παρουν στα ταμεια μαζι με την εκπτωση .....ουσιαστικα δεν συμφερουν ειναι -2Ε.....καλυτερα να περιμενεις μια εκπτωση εστω και 30% .....παρα να δωσεις ενα κουπονι........

γλυκια μου αν σου στειλουνε κουπονια λιμπερο και δεν μπορεσεις να τα χρησημοποιησεις θα τα ηθελα εγω. ο Μασουτης εδω στην Θεσσαλονικη τα παιρνει παντα και ολα τα κουπονια. εχε με στο μυαλο σου, οκ??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γλυκια μου αν σου στειλουνε κουπονια λιμπερο και δεν μπορεσεις να τα χρησημοποιησεις θα τα ηθελα εγω. ο Μασουτης εδω στην Θεσσαλονικη τα παιρνει παντα και ολα τα κουπονια. εχε με στο μυαλο σου, οκ??

Εμενα δε μου τα δεχονται παντα τα κουπονια στο Μασουτη κ μια φορα ειχα κανει κ φασαρια για κουπονια babylino μιλαω συγκεκριμενα.

Σήμερα στα ΑΒ είδα τις λιμπερο οικ συσκ 7-14κιλά, 10ε και κάτι ψιλά και αν αγορασουμε 2 ή περισσότερα πακέτα το καθένα 7ε και κάτι ψιλά

Σε ποια περιοχή; Γιατί εγώ σήμερα πήρα 2 πάνες οικον. συκευασίες libero από αρχική τιμή 19,30 (το 7 νούμερο) και 18,45 (το 4 νούμερο) -35% = 12,55 και 11,99 αντίστοιχα. Δεν είναι δίκαιο αυτό, να έχουν στο ίδιο σούπερ μάρκετ άλλης περιοχής διαφορετική τιμή.

Διαφημίσεις

Μόνο η συσκευασία για τα συγκεκριμένα κιλά(7-14 το 4 νομίζω) και στα ΑΒ Περισσού

Αυτό το καταστημα είναι κοντά στο τζάμπο και στάθμο Πευκάκια? Θα είμαι κοντά σημερα και αν ισχύει να πάω να πάρω, μπηκαμε και εμείς στο νουμερο 4:D

Κορίτσια , καλημέρα! έχω ένα έντυπο με προσφορές από το σούπερ μάρκετ δούκας (είναι στη δάφνη έξω από το μετρό) που ισχύουν μέχρι 8/11/11 και γράφει:

-βρεφικές πάνες libero up&go 35% φθηνότερα (επιλεγμένες συσκευασίες)

- βρεφικές πάνες babylino 35% φθηνότερα(επιλεγμένες συσκευασίες)

- μωρομάντηλα pampers (σε μεγάλες συσκευασίες) 30% φθηνότερα

Αυτό το καταστημα είναι κοντά στο τζάμπο και στάθμο Πευκάκια? Θα είμαι κοντά σημερα και αν ισχύει να πάω να πάρω, μπηκαμε και εμείς στο νουμερο 4:D

Ναι αυτό εννοώ!Καλά ψώνιαααα;);)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Σε ποια περιοχή; Γιατί εγώ σήμερα πήρα 2 πάνες οικον. συκευασίες libero από αρχική τιμή 19,30 (το 7 νούμερο) και 18,45 (το 4 νούμερο) -35% = 12,55 και 11,99 αντίστοιχα. Δεν είναι δίκαιο αυτό, να έχουν στο ίδιο σούπερ μάρκετ άλλης περιοχής διαφορετική τιμή.

Αυτη ειναι η εκπτωση που εχουν. 35% για 2+ τεμαχια ανεξαρτητου νουμερου.

Ετσι μου ειπαν τωρα που ρωτησα. Το να βγαινει ?7 η οικονομικη συσκευασια (απο 18+) ειναι χλωμο νομιζω.

Άσχετο. Με τους πόντους libero από τους κωδικούς τι γίνεται; Έχουν εξαντληθεί τα καλύτερα δώρα και δεν τα έχουν αντικαταστήσει ακόμα. Σήμερα, πήρα την απόφαση και έστειλα mail παραπόνων και για τα δώρα αλλά και για τα εκ πτωτικά κουπόνια που σταματήσαν να στέλνουν, στις πιο δύσκολες ώρες που περνάει η Ελλάδα. Ίσως αν στείλετε κι εσείς εις ακουστούμε και καταφέρουμε κάτι.

( Αγορι εδω :lol: ) Προχθες που ειχα παει στου Περιστεριου, ειχε ακομη το -3.5.

Δεν πρόσεξα το ποσό αλλά υπήρχε προσφορά σήμερα.. Και κάποιος διαγωνισμός; Επίσης πρόσεξα στον Σκλαβενίτη, δεν ξέρω αν ισχύει και για άλλα ΣΜ, γράφει και το κόστος ανά πάνα..

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την libero και μου είπαν, ότι τα δώρα των πόντων θα ανανεωθούν από την καινούρια σεζόν γιατί, τότε θα τους τα προμηθεύσουν οι εταιρείες που συνεργάζονται. Και ότι τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν τους δίνουν δώρα, γιατί θέλουν να κλείσει η χρονιά. Μου είπαν επίσης ότι θα υπάρχουν 4 κατηγορίες δώρα (μικρά, μεσαία , μεγαλύτερα και πολύ μεγαλύτερα). Δεν μπορώ να πω, ανταποκρίθηκαν αμέσως. Για να δούμε...

Διαφημίσεις

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την libero και μου είπαν, ότι τα δώρα των πόντων θα ανανεωθούν από την καινούρια σεζόν γιατί, τότε θα τους τα προμηθεύσουν οι εταιρείες που συνεργάζονται. Και ότι τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν τους δίνουν δώρα, γιατί θέλουν να κλείσει η χρονιά. Μου είπαν επίσης ότι θα υπάρχουν 4 κατηγορίες δώρα (μικρά, μεσαία , μεγαλύτερα και πολύ μεγαλύτερα). Δεν μπορώ να πω, ανταποκρίθηκαν αμέσως. Για να δούμε...

άντε να δούμε γιατί μαζεύω πόντους και αναρωτιέμαι αν θα πάρω ποτέ δωράκι , εννοώ καλό όπως το σπιτάκι...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Αυτη ειναι η εκπτωση που εχουν. 35% για 2+ τεμαχια ανεξαρτητου νουμερου.

Ετσι μου ειπαν τωρα που ρωτησα. Το να βγαινει ?7 η οικονομικη συσκευασια (απο 18+) ειναι χλωμο νομιζω.

Έχεις δίκιο! Πήγα χτες στο κατάστημα που αναφέρει revythaki και δεν βρήκα τίποτα ιδιαίτερο, έχουν 35% για 2+ τεμαχια όπως σε όλα τα άλλα ΑΒ. Τζαμπα ετρεξα:-( Μάλλον 7 ευρώ έγραψε για την μικρή συσκευασία

Το είδα και χθες που ξαναπήγα.Η μια μεγάλη συσκ. 10,κάτι και αν έπαιρνα δυο,έβγαιναν 7,κάτι η καθεμια!Το νο 4 πάντα

Οι τιμες που αναφερεις ειναι για την μικρη συσκευασια, οχι την μεγαλη.

Ισως να την ειχαν μπερδεψει στα ραφια.

Αλλωστε πηρα και τους ρωτησα και εχουν μονο -35% για τα 2 τεμαχια.

στα my market oι libero 50/!!!περιπου 9 ? η συσκευασια!!!

ποσο???????? ουαου!!!!!!!! σουπερ! εχει αραγε εδω στην θεσσαλονικη??

οσο για ποντουσ εγω εχω 3990 ποντουσ. ειμαι περιεργη να δω ποσουσ θα θελει για το πολυ καλο δωρο τουσ!

στο φυλλαδιο των my market λεει -50% μονο για τις μκρες συσκευασιες. ισχυει?? ή ειναι και για μεγαλες?? επειδη το αλλο μελος εγραψε οτι βγηκε περιπου 9? η μεγαλη συσκευασια, αρα μαλλον ισχυε και για τισ μεγαλεσ ε??

ποσο???????? ουαου!!!!!!!! σουπερ! εχει αραγε εδω στην θεσσαλονικη??

οσο για ποντουσ εγω εχω 3990 ποντουσ. ειμαι περιεργη να δω ποσουσ θα θελει για το πολυ καλο δωρο τουσ!

Νομιζω οτι δεν εχουμε στη Θεσσαλονικη δυστυχως...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...