Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καταγγελω...(πεζοδρόμια-καρότσι)

Recommended Posts

Εχω και καλύτερο μαμά με 2 μωρα (η διπλανή μας) με ΔΙΚΟ της ΠΑΡΚΙΝΓΚ βάζει το αυτοκίνητο απ' έξω πάνω στο πεζοδρόμιό της και λέει κι όλας με μεγάλο θράσος "ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΥΚΑΙΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!"...δηλαδή μέχρι να ανοίξει η αυτόματη πόρτα του παρκινγκ θα πάθουν τίποτα τα μωρά??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 136
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω να πω για τα πεζοδρομια.με καλυψατε πληρως.Ζουμε σε μια χωρα για κινητικα αναπηρους και καριτσακια.Το χαλι ομως με τις καινουριες πορτες στις τραπεζες που το πατε??!!!Και καλα να βρεθει καποιος φιλοτιμος υπαλληλος η πελατης να σε βοηθησει.Αλλιως?Και ενοειται οτι οι περισσοτερες δεν εχουν βαλει ουτε ραμπα για αναπηρους.Φρακαρα σε μια γιουρομπανκ τις προαλλες και ουαν τελικα φιλοτιμηθηκε μια υπαλληλος να μου ανοιξει τη ρωτησα τι κανουν με τους αναπηρους που ειναι πιο μεγαλα τα καροτσακια και τι μου ειπε !βγαινουμε εμεις εξω!!!

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν φαίνεται μόνο κεντρικοί δρόμοι για τους υπεύθυνους! Όλα τα στενάκια δεν έχουν πεζοδρόμιο ούτε για δείγμα και από τα αυτοκίνητα και από τις παρανομίες των εργολαβών που τραβάνε την πολυκατοίκια μέχρι το δρόμο. Στους σηματοδότες στις ράμπες κολλάς γιατί κανείς δεν σκέφτηκε πως δεν φτάνει η ράμπα αλλά θέλει και να την ενώσεις με τον δρόμο! Για να μην μιλήσω για όλους αυτούς που ενώ είσαι αναγκασμένη να περπατάς με το καρότσι από τηνμέση του δρόμου έρχονται ανάποδα στον δρόμο και πατάνε κόρνα για να πας στην άκρη...σαν να είμαστε εμείς οι παράνομοι!!!

bunbunavi20090516_-8_To+mpakakaki+mou+einai.png

• 1 month later...

Περπαταμε στο ανυπαρκτο πεζοδρομιο ...και φυσικα αναγκαζομαστε να κατεβουμε στο δρομο γιατι το μαγαζακι της γειτονιας εχει μετακομισει προς τα εξω και εχει καλυψει το χωρο ....αλλα δε μπορουμε να περασουμε επειδη τα παρκαρισμενα αυτοκινητα δεν εχουν αφησει χωρο...και μετα απο διαφορα ακροβατικα και αν φανει κανενας να μας βοηθησει να σηκωσουμε το καροτσι ψηλα...καταληγουμε στο δρομο οπου απο μακρια ακουμε το αυτοκινητο να πηγαινει με 120 σε ενα στενακι του μετρου...και κανουμε ταμα για να μη μας πατησει...τελικα φρεναρει αποτομα τραβαει και ενα" που πας κυρα μου με το μωρο"....Τελικα πηραμε μαρσιππο αλλα η μανουλα εχει γινει σαν κανγκουρο με τσαντες στο χερι....

τα ιδια χαλια και στον Ευοσμο Θεσσαλονικης,ανυπαρκτα πεζοδρομια,δυσαναλογα με σκαλια,παρκαρισμενα ιχ,τις προαλλες ημουν στο πεζοδρομιο με το μωρο κ με κορναρε ενας με μηχανακι προκειμενου να παω πιο γρηγορα για να ανεβει στο πεζοδρομιο με το μηχανακι...εχει χαθει το τοπι .....

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

λυση για να χαμογελας λιγακι

http://www.streetpanthers.gr/

εxω παρει τα γαιδουροαυτοκολλητα και αφου μενουμε Παγκρατι καθε πρωι στολιζουμε και τους διαφορους που βαζουν τα αυτοκινητα τους ετσι που να μην χωραμε :)))

Εμ, δεν ήξερα για τους streetpanthers όταν έμενα Θεσσαλονίκη και επιχείρησα να κάνω βόλτα την Αγ. Δημητρίου με το καρότσι και κατέβαινα όλο στο δρόμο, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του πεζοδρομίου ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα!!!

Αν έκανα μήνυση, από όοοολα τα αυτοκίνητα θα έπαιρνα αποζημίωση????:lol::lol::lol:

Και ενώ νόμιζα πως τα είχα δεί όλα στο θέμα πεζοδρόμια, ήρθα Μυτιλήνη.....

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Πειραιάς-Αγ.Σοφία. Δεν λέω τίποτε άλλο...

Θεσσαλονίκη, Λαμπράκη... τα ρέστα μου..:-)

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Περσυ επειχηρησα να μπω στο Τζαμπο Αλιμου με το διδυμοκαροτσο! Παιδικο μαγαζι!

Ανεβηκαμε, παω να περασω το διαδρομο....φρακαραμε! μονο μονο χωραγε απο εκει. Σπρωξαμε τα παντα προς μια κατευθυνση , ελευθερωθηκαμε και φυγαμε απο τις κυλιομενες που με φοβο παντα τις κατεβαινω γιατι ειναι μεγαλο το βαρος

Τωρα κυκλοφορουμε με το καροτσι τους, ενα καθεται και ενα μεσα, απαγορευεται μεν, αλλα??????

Στο δρομο??? απλα κατω στο δρομο, εμεις ειμαστε χειροτεροι και απο αναπηρικο, δε χωραμε

Αν θελησω να τα ανεβασω στο πεζοδρομιο, ψαχνω αν μας εχουν αφησει τους 80 ποντους που χρειαζομαστε

Ασανσερ? στα καινουργια χωραμε ευτυχως, στα παλια, αγκαλια

Ειμαστε λαος με ευκολιες και λυσεις για ολους!!!

kKZUp2.png

Εχω και καλύτερο μαμά με 2 μωρα (η διπλανή μας) με ΔΙΚΟ της ΠΑΡΚΙΝΓΚ βάζει το αυτοκίνητο απ' έξω πάνω στο πεζοδρόμιό της και λέει κι όλας με μεγάλο θράσος "ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΥΚΑΙΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!"...δηλαδή μέχρι να ανοίξει η αυτόματη πόρτα του παρκινγκ θα πάθουν τίποτα τα μωρά??

δε μπορεις να φανταστεις τι θελω να κανω σε αυτους που ενω εχουν παιδακια παρκαρουν οπου βρουν!!!!!Αυτοι τουλαχιστον πρεπει να ξερουν τι περναμε????,αλλα μιλαμε για πολυυυυυυ ΖΩΑ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

και το αλλο το φοβερο να μην σταματαει κανενα αυτοκινητο για να περασεις απεναντι :evil: μου εχει τυχει με καροτσι και την αλλη κορη μου διπλα με βροχη και νευριασα τοσο που μπηκα στη μεση ,σταματησα τα αυτοκινητα και περασα!!!!!!!ελεος!!!

και εδω στα χανια ειναι το ιδιο χαλια με το καροτσι ,παρκαρισμενα μηχανακι στα πεζοδρομια ,αυτοκινητα .απορω δημοτικη αστυνομια τι κανει?

τεσπα κανω quote στο μυνημα σου γιατι εμενα μερικοι σταματανε για να περασω απλα σταματανε μονο αντρες οι γυναικες ποτε μα ποτε .και τα ζουμε αυτα

απλα

• 2 months later...
Θεσσαλονίκη, Λαμπράκη... τα ρέστα μου..:-)

Χαχαχα μια από τα ίδια…

Nicole23 στην ίδια περιοχή μένουμε… ποιος ξέρει ίσως και να έχουμε πέσει η μια πάνω στην άλλη με το χαμό που γίνετε στη Λαμπράκη… χάλια πεζοδρόμια, χάλια σηματοδότες, χάλια και οι αναίσθητοι οδηγοί που παρκάρουν όπου να ʽναι… Όταν θα βλέπεις αυτοκόλλητο των steetpanthers (είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω) σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επάνω στη Λαμπράκη και στα γύρω στενά, να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα εγώ θα είμαι που τα έχω κολλήσει!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...