Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα για την μαμά από το Internet

Κάτια Ντ.

Recommended Posts

ευχαριστω για τις συμβουλες κοριτσια, λεω για φουξ κραγιον επειδη το ροζ καθως καραμελαχρινη, δε μου παει. νυχια σιγουρα ουδετερα, οχι φουξ, αλλα και το παπουτσι βρε παιδια δε θελω να το δεσμευσω.. δυσκολοι οι καιροι να μη δωσω ενα σωρο λεφτα και μεινει στην αποθηκη..

http://www.migato.gr/collection/EK010_B.jpg

http://www.migato.gr/collection/2819BIG.jpg

πως σας φαινονται? μηπως πολυ προχειρα για την περισταση?

Aπό τα παούτσια που παρέθεσες θα προτιμούσα το 2ο στο μπλε/τυρκουάζ-φούξια. Είναι και σατέν -το έχω δει στην βιτρίνα- οπότε "κολλάει" μια χαρά με την περίσταση... Μόνο ΒΙΑΣΟΥ, η MIGATO έχει δεκαήμερο νομίζω προσφορών με ένα 20% !!! :cool:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aπό τα παούτσια που παρέθεσες θα προτιμούσα το 2ο στο μπλε/τυρκουάζ-φούξια. Είναι και σατέν -το έχω δει στην βιτρίνα- οπότε "κολλάει" μια χαρά με την περίσταση... Μόνο ΒΙΑΣΟΥ, η MIGATO έχει δεκαήμερο νομίζω προσφορών με ένα 20% !!! :cool:

Και εγώ αυτό προτιμώ.Ωραιότατο είναι για βάφτιση και κολλάει τέλεια και με το φόρεμα.:)

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια βοήθεια!!

ξέρετε καμιά καλή μοδίστρα ανατολικά ή στο κέντρο της θεσσαλονίκης για να ράψω φόρεμα για την βάπτιση του γιού μου?? Αυτό που φανταζόμουν δεν το βρήκα κάπου και λέω να το ράψω.

Ευχαριστώ

Πού μένεις??

Μου έχουν πει για μια στην Πλάτωνος,στο κέντρο,που ράβει τέλεια νυφικά, λογικά θα πρέπει να κάνει και ωραία φορέματα.

Ανατολικά μένω αλλα και κέντρο ειναι οκ. Αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία της.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι,πηρα ενα φορεμα για τη βαφτιση του γιου μου ειναι καπως ετσι http://www.myself.gr/Item/dress-charly/4167.html

ελαφρως σκουροτερο φουξια,θελω παπουτσι που να ξεφευγει απο τα κλασσικα μαυρο ασημι χρυσο,σκεφτηκα nude σε καλη επιλογη αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας και για κατι αλλο,η πωλητρια μου ειπε οτι συνδιαζεται και με κοραλλι με μπλεσκουρο,εσεις τι λετε???επισης εχω θεμα με μαλλια,τι να τα κανω,επανω κοτσοι δεν μου πανε γιατι εχω μεγαλο προσωπο,κατω μπλουκλες σε διαφορα στυλ τα κανω συνεχεια,τι να τα κανω???Ειναι μακρυα και πολλα και θα τα ανοιξω με ξανθες αντυαγιες!

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Το κοραλλί που σου είπε δεν μου πολυκολλάει με αυτό το χρώμα.

Το μπλε σκούρο θα το κάνει πιο φευγάτο,μου αρέσουν τέτοιοι συνδυασμοί, αν δεν έχεις και εσύ πρόβλημα να το βάλεις.

Για τα μαλλιά...μισά πάνω,μισά κάτω???

Το κοραλλί που σου είπε δεν μου πολυκολλάει με αυτό το χρώμα.

Το μπλε σκούρο θα το κάνει πιο φευγάτο,μου αρέσουν τέτοιοι συνδυασμοί, αν δεν έχεις και εσύ πρόβλημα να το βάλεις.

Για τα μαλλιά...μισά πάνω,μισά κάτω???

δεν τα εχω κανει ετσι ποτε,θα το δοκιμαζα αυτο,εννοεις τα κατω μπουκλα και τα πανω καποιο πιασιμο ε?

δεν τα εχω κανει ετσι ποτε,θα το δοκιμαζα αυτο,εννοεις τα κατω μπουκλα και τα πανω καποιο πιασιμο ε?

Ναι,κάπως έτσι.Τα κάτω όχι απαραίτητα μπούκλα,ίσως έναν απλό κυματισμό και τα πάνω με κάποιο περίτεχνο σχεδιάκι.Βέβαια διάβασα ότι έχεις μαλλί πιο μακρύ από την μέση σου!!!Οπότε έχεις ένα σωρό επιλογές.

Ναι,κάπως έτσι.Τα κάτω όχι απαραίτητα μπούκλα,ίσως έναν απλό κυματισμό και τα πάνω με κάποιο περίτεχνο σχεδιάκι.Βέβαια διάβασα ότι έχεις μαλλί πιο μακρύ από την μέση σου!!!Οπότε έχεις ένα σωρό επιλογές.

Ναι εχω πολυ μακρυ..Εψαξα μπας και βρω καμια φωτο αλλα δεν βρηκα τιποτα ολα ειναι πολυ αμπιγιε επανω και κλασσικη μπουκλα κατω και καποια ελαφρως ατημελητα!Ξερεις εσυ καμια σελιδα?

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι,πηρα ενα φορεμα για τη βαφτιση του γιου μου ειναι καπως ετσι http://www.myself.gr/Item/dress-charly/4167.html

ελαφρως σκουροτερο φουξια,θελω παπουτσι που να ξεφευγει απο τα κλασσικα μαυρο ασημι χρυσο,σκεφτηκα nude σε καλη επιλογη αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας και για κατι αλλο,η πωλητρια μου ειπε οτι συνδιαζεται και με κοραλλι με μπλεσκουρο,εσεις τι λετε???επισης εχω θεμα με μαλλια,τι να τα κανω,επανω κοτσοι δεν μου πανε γιατι εχω μεγαλο προσωπο,κατω μπλουκλες σε διαφορα στυλ τα κανω συνεχεια,τι να τα κανω???Ειναι μακρυα και πολλα και θα τα ανοιξω με ξανθες αντυαγιες!

κοριτσαρα με γεια το φορεμα!!!!!!καλοφορετο!!!το ιδιο το αχαρωνα σε κιτρινακι στο τσαρλι αλλα ηταν τερααααστιο το νουμερο και δεν υπηρχε πουθενα μικροτερο....για τα μαλλακια εμενα θα μου αρεσαν και κατι σε κοτσιδακια, διαφορα πλεγμενα σε τρια- τεσσερα σημεια του κεφαλιου και μετα μεταξυ τους με καποιο τροπο ολα μαζι πιασμενα...δεν ξερω αν με καταλαβες....μαλλι μεχρι τη μεση παντως μπορεις να κανεις πολλα πραγματα, ισως και ενα αναλαφρο σπασιμο και τα μισα με ενα παλι αναλαφρο πιασιμο ψηλα, ισως και μια - δυο στεκες στο χρωμα του παπουτσιου....αν σου φαινεται κλασικουρα προσπερασε τη σκεψη μου....

εγω παντως κοριτσια θα το τολμησω απο το ιντερνετ μου φαινεται...ειμαι σε δοαπραγματευσεις με αναν κινεζουλη...απογοητευτηκα παρα πολυ απο τις βολτες στα μαγαζια και εξαντλησα ολα τα ελευθιερα μου απογευματα...να σας δειξω ποιο λεω να παρω??

Ε δείξε μας καλέ!:)

κουκλα, λοιπον το φορεμα ειναι αυτο http://image.******.com/albu_104240882_00/1.thumb.jpg αλλα με τον ενα ωμο και στο χρωμα αυτου...

http://www.******.com/p_ff8080812c9c5b6e012ccc70873f6373.html

ο πωλητης μου φανηκε σουπερ στην επικοινωνια και γενικα πολυ εξυπηρετικος...επικοινωνησα με αλλους 5-6 αλλα ΧΑΛΙΑ η συννενοηση...ετσι επελεξα με βαση την καλη επικοινωνια...τωρα αμα βγει κελεμπια, πηρα στις εκπτωσεις ενα εφεδρικο φορεμα σε τελεια τιμη... τι λες??

αχ, γιατι δε βγαινει???θα ξαναπροσπαθησω....αντε ειπα να το δειξω σε εναν ανθρωπο κκολλησε....κατσε να δω,...

http://image.******.com/upload/201012/86/ff8080811bfdee07011c09fbd782681f/productimg1291920035072.thumb.gif αυτος ειναι ο ωμος και το χρωμα...

και αυτο το υπολοιπο φορεμα...http://image.******.com/albu_104240882_00/1.thumb.jpg

γιατι δε φαινονται οι εικονες??κλαψ κλαψ..ειπα να μοιραστω τη χαρα μου...

Μαλλον δε το δεχεται το φορουμ γιατι δεν ειναι στις διαφημισεις του!

Αποθηκευσε το φορεμα σαν εικονα στον υπολογιστη σου κ μετα ανεβασε το μεσω imageκατι... αυτο που ανεβαζουμε εικονες στο φορουμ ή στειλτο με π.μ

Διαφημίσεις

Μαλλον δε το δεχεται το φορουμ γιατι δεν ειναι στις διαφημισεις του!

Αποθηκευσε το φορεμα σαν εικονα στον υπολογιστη σου κ μετα ανεβασε το μεσω imageκατι... αυτο που ανεβαζουμε εικονες στο φορουμ ή στειλτο με π.μ

κι ομως η διαφημιση του ειναι ακριβως στο τελος της σελιδας...θα το κανω οπως λες ομως....

΅εμάς η βάφτιση έγινε την προηγούμενη Κυριακή!

Τελικα αγόρασα άλλο φόρεμα γιατί η νονά είχε αγοράσει το ίδιο σε κόκκινο, οπότε εκανα πίσω!Τα μαλλια τα αφησα κατω γιατι το φορεμα ηταν στραπλες κ δεν ηθελα να φαινεται πολύ γυμνο!παρεπιπτοντως τα μαλλια δεν μου αρεσαν καθολου γιατι μου τα εκανε πολύ στημένα:twisted:

Ιδού 50804460.jpg

Uploaded with ImageShack.us

0a3b1be4.jpg

ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ,ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙ!!!!λατρευω το ροζ χρωμα....το εχω βαλει απειρες φορες!!!

εγω ακομη παιδευομαι με τις φωτο....

0a3b1be4.jpg

ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ,ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙ!!!!λατρευω το ροζ χρωμα....το εχω βαλει απειρες φορες!!!

εγω ακομη παιδευομαι με τις φωτο....

Σ ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:-):-)

κι εσύ με το καλό η βάφτιση!!!!!!!

Θα αντιγράψεις το λινκ εκεί που λέει forum code

Είναι πολύ ωραίο και το σχέδιο και το χρώμα!!!!!

Επειδή παιζει πολύ φέτος ο ένας όμως να συνεννοηθεις με τη κουμπάρα (αν ειναι κουμπάρα) γιατί κ εγώ ενα ώμο ειχα διαλέξει κ αγόρασε κ η κουμπάρα το ίδιο στυλ σε άλλο χρώμα!!!!!!!

Κατα τα άλλα μ αρέσει πολύ αυτό το στύλ!!!!!!!

Τελικα το φορεμα θα το βάλλω στο γαμο του κουνιαδου μου!!!

47039a26.jpg αυτο ειναι το φορεμα....

και αυτο το χρωμα και ο ενας ωμος....0a3b1be4.jpg

το θυμηθηκα...ουφ!!!

παρα πολυ ωραιο το φορεμα σου!Μου αρεσει το χρωμα και οπως ακριβως το φοραει η κοπελα με το χρυσο παπουτσι!!Θα προσθεσω και εγω φωτο προσεχως απο φορεμα τσανατα παπουτσια να μου πειτε την γνωμη σας και τι αξεσουαρ να βαλω.

παρα πολυ ωραιο το φορεμα σου!Μου αρεσει το χρωμα και οπως ακριβως το φοραει η κοπελα με το χρυσο παπουτσι!!Θα προσθεσω και εγω φωτο προσεχως απο φορεμα τσανατα παπουτσια να μου πειτε την γνωμη σας και τι αξεσουαρ να βαλω.

σε ευχαριστω!ευελπιστω οντως να βγει ομορφο, διοτι εχει ενα ρισκο η ολη διαδικασια...και εγω το δευτερο φορεμα αν τελικα μου βγει καλη η ιντερνετικη αγορα, θα το βαλω στη βαφτιση του μωρου του πρωτου μου εξαδελφου!ειδαλλως δε θα επαιρνα δευτερο!

βαζω φωτο να νου πειτε τη γνωμη σας κοριτσια! http://imageshack.us/g/695/30072011112.jpg/

με ενδιαφερουν και τα αρνητικα σχολια φυσικα!Το φορεμα εχει και μια φαρδια ζωνη σα ζωναρι ειναι στο ιδιο χρωμα!

Πολυ ωραιο φορεμα, ωραιο χρωμα τα παπουτσια καταπληκτικα (εχουμε τα ιδια) το τσαντακι μονο δε τρελαθηκα εγω με αυτα τα παπουτσια ειχα παρει αυτη τη τσαντα

http://imageshack.us/photo/my-images/600/dsc02518i.jpg/

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...