Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και απώλεια βαρους (της μαμας)

erica

Recommended Posts

και για να μη φοβασαι εγω ειμαι η μαμα που λειτουργει με ρευμα κ μπαταρια.

εχω βηματοδοτη 2 φασεων που με εναν αριθμο βολτ με βοηθα να ζω κ επαναφερει την καρδια μου οταν σταματαει

γενικως ειναι πολλα αυτα που μπορεις να κανεις θηλαζονταςοποτε μην ανησυχεις!!!

και να ξερεις οι συχνοι θηλασμοι ειναι το καλυτερο αδυνατιστικο!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 792
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και για να μη φοβασαι εγω ειμαι η μαμα που λειτουργει με ρευμα κ μπαταρια.

Βιονική Ελίνα! :)

γενικως ειναι πολλα αυτα που μπορεις να κανεις θηλαζονταςοποτε μην ανησυχεις!!!

και να ξερεις οι συχνοι θηλασμοι ειναι το καλυτερο αδυνατιστικο!!!!!!

:)

Καλη αρχη και καλα αποτελεσματα!

Αυτο που γνωριζω εγω ως παθουσα, ειναι οτι το γαλα ειναι παντα θρεπτικο ακομα κι αν δεν τρως. Εγω δεν ετρωγα σχεδον τιποτα και ειχα γαλα μπολικο να τρωει ο πριγκιπακος μου!

Θα σου προτεινα επισης να κανεις και ενα ειδος ελαφριας ασκησης πχ pilates, yoga κλπ που γραμμωνουν ομορφα και βοηθουν στη σωστη σταση του σωματος.

Θα με θυμηθεις.... ημουν απο τις μεγαλυτερες τεμπελες και οσο βλεπω αποτελεσματα τοσο επιμενω (εχουμε και μια βαφτιση μπροστα, τσουβαλι θα βαλω να παω?????)

cruelty σ΄ευχαριστώ για την απάντηση.Να φανταστείς έχω δουλέψει 2 χρόνια σε καρδιολογικό κέντρο(άσχετο με τις σπουδές μου)έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες με βηματοδότη αλλά ποτέ δεν έκανα το συνειρμό με το θηλασμό...

Όσο για το συχνό θηλασμό,αν και όπως λές είναι το καλύτερο αδυνατιστικό,ο γιός μου αν δεν πεινάει δεν μένει με τίποτα περισσότερη ώρα στο στήθος.Ευτυχώς ξεγελιέται μισοκοιμησμένος και πιπιλάει...

Aglaia θα της μεταφέρω όλα αυτά που μου είπατε όλες και σίγουρα θα χαλαρώσει...και για τον οδοντίατρο επίσης ευχαριστώ.

mimika ευχαριστώ και σένα για το ενδιαφέρον.Μακάρι να είχα κάποιον να αφήσω 2 παιδιά(έχω και την κόρη μου που κλείνει τα 5)και να κάνω ένα είδος άσκησης αλλά δύσκολο.Είμαι μόνη μου στην πόλη με τον άντρα μου ο οποίος επιστρέφει το νωρίτερα 9 το βράδυ.Οπότε πρέπει να αρκεστώ στις βόλτες και το περπάτημα με το καρότσι.Θα κοιτάξω τι μπορεί να γίνει από Σεπτέμβρη.

Όσο για τη βάφτιση ευτυχώς εμείς την αναβάλαμε επ΄αόριστονγιατί το καλοκαίρι δεν βόλευε τους στενούς συγγενείς.Εγώ 25Μάη σε γάμο κολλητής έβαλα εγκυμοσύνης γιατί δεν έβρισκα τίποτα άλλο σε νούμερο.Να φανταστείς μ΄αυτό το ρούχο και μωρό 2μηνών στο καρότσι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος...τί χαζές ή μάλλον κακές γινόμαστε ώρες ώρες και εμείς οι γυναίκες.

Σαν τις ευχαριστίες στα όσκαρ και γώ!!

SOFTZ

Δεν πειραζει γλυκια μου, αστους να λενε!!!

Αφου δεν εχεις βοηθεια για τα παιδια, ξεκινα τις βολτες με το καροτσι και βουρ την ανηφορα!

Ασκηση ειναι κι αυτο, αρκει να τρως σωστα και υγιεινα και τοτε θα δεις συντομα αποτελεσματα!!!

Διαφημίσεις

Α, και από ανηφόρες εδώ στα βουνά που βρίσκομαι να δείς...όρεξη να ΄χω να ανεβοκατεβαίνω.Ευτυχώς εδώ έχει και δροσιά...θα μου κακοφανεί η επιστροφή στο διαμέρισμα...και στα καημενούλια τα παιδιά μου επίσης...καλά να είμαστε...καλά να περνάτε mimika

SOFTZ

• 4 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΗΡΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑ ΕΧΑΣΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΔΙΑΙΤΑ ΘΑ ΒΛΑΨΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ;

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ( 4 ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ)Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :lol::lol:

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΔΙΑΙΤΑ; ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ( ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ)ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

• 3 εβδομάδες μετά...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ( ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

[url=http://ticker.7910.org/eng][img]http://ticker.7910.org/as1cCxk0g410010NTQxNzJvfDAwMDkwMGR8eW91ciB0ZXh0.gif[/img][/url][url=http://ticker.7910.org/eng][img]http://ticker.7910.org/an1ciV30g411210MTA4ODIwcGR8NDY4MDAyM2RqYXxQbGF0byBpcw.gif[/img][/url]

Να σου ζησει το μωρακι :)

Προσπαθησε να εχεις μια ισορροπημενη διατροφη πλουσια σε λαχανικα, φρουτα, ψαρια, αυγα κτλ.

Οχι κατι το ιδιαιτερο, τα γενικα που συστηνουν ολοι οι γιατροι για υγιεινη διατροφη.

Οσο για τις θερμιδες μην το σκεφτεσαι καθολου. Ο θηλασμος σε βοηθαει να επανελθεις στα κιλα που ειχες πριν την εγκυμοσυνη.

Εγω πηρα 25 κιλα στην εγκυμοσυνη και μεχρι σημερα εχασα τα 20 χωρις καθολου διαιτα.

Τρωω σχεδον τα παντα, σε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεριδες :P:P

Αποφευγω μονο τα χαμηλης ποιοτητας φαγητα οπως γυρους, τηγανητες πατατες απο fastfood (σπιτικες τηγανισμενες σε ελαιολαδο τις τσακιζω), πάστες με βουτυρα κτλ

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Διαφημίσεις

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ( ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

Mαρία,έχω δίαιτα απο διαιτολόγο γνωστού μαιευτηρίου για θηλάζουσες μητέρες.Πήρα 26 κιλά και έχω χάσει σε 2 1/2 μήνες τα 16,αλλά ήμουν τυπικότατη και είχα αυτοπειθαρχία και αυτοσυγκράτηση σαν τους καλόγερους....Την ακολούθησα για 2 μήνες και τώρα ακολουθώ την ίδια με περικοπές για άλλους δύο(στόχος άλλα 6 κιλά μέχρι Οκτώβριο).Θα σου τη στείλω αργότερα(πάω το μπέμπη βόλτα-και αυτό μέσα στη δίαιτα είναι!!!).

Πάραυτα,γνώμη μου είναι να επισκεφθείς άν μπορείς διαιτολόγο ειδικό σε θηλάζουσες μητέρες...Ξέρουν καλύτερα.Είναι 35ε η επίσκεψη όποτε κολλάς στα κιλά(η πρώτη είναι 75ε).Μου την σύστησε ο γυναικολόγος και χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πήγα κατα την περίοδο της εγκυμοσύνης που έτρωγα το καταπέτασμα.

P203p2.png 

athoa συγνωμη που επεμβενω αλλα μηπως μπορεις να μου στειλεις και εμενα την διαιτα (εαν σου ειναι ευκολο) γιατι εδω που μενω δεν εχουμε διαιτολογο απο οτι ξερω τουλαχιστον που να γνωριζει απο θηλασμο. σε ευχαριστω εκ των προτερων.

Κανένα πρόβλημα.Την αντιγράφω εδώ για μελλοντική χρήση.

ΠΡΩΙ

1)1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΆΛΑ(240ML) Ή ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΗΡΩΜΕΝΟ(1-2%ΛΙΠΑΡΑ) ΚΑΙ

2)1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Ή 1 ΤΟΣΤ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ1)1-2 ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ

2)1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ Ή ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1-2% ΛΙΠΑΡΑ

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

1)1 ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟ

2)ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΩΜΑ Ή ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

3)1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

1)1-2 ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ

2)1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ Ή ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ(ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ)

ΒΡΑΔΥ1) 1/2 ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟ

2)ΣΑΛΑΤΑ(Η ΓΝΩΣΤΗ)

3)1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΠΡΟ ΥΠΝΟΥ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ Ή ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Πάμε τώρα στις λεπτομέρειες:

1)Παντού μόνο ελαιόλαδο όμως με το μέτρο.Στη σαλάτα βάζουμε πολύ λίγο λάδι και στα φαγητά γενικά είμαστε συντηρητικοί στο λάδι.Δεν κάνουμε παπάρες ...

2)Αποφεύγουμε τα έτοιμα και τα σφολιατοειδή(τυπόπιτες κ.α)

3)Κόβουμε ή ελαττώνουμε το τηγάνι.Πατάτες ψητές,ψάρια ψητά,κρέας ψητό ή μαγειρεμένο...Εκτός εσχάτων περιπτώσεων(π.χ. γαύρος που ψητός δεν τρώγεται).Εγώ πήρα μικρή σχαρίτσαμέσα σε σκεύος και τα ψήνω όλα στο μπαλκόνι...

4)Αποφεύγουμε τα γλυκά.1-2 max την εβδομάδα και εννοούμε απο μπισκοτάκι και κρουασανάκι μέχρι πάστες.Άν τελικά θέλουμε να φάμε τότε προτιμάμε ρυζόγαλο ή μιλκσεικ.

5)Στο τόστ δεν βάζουμε βούτυρο

6)Γάλα αποβουτυρωμένο και όχι πλήρες(μου είπε οτι πλέον το ελαφρύ γάλα το ξεκινούν και στα μικρά παιδιά επειδή στη χώρα μας αντιμετωπίζουμε πρόβλημα εντονότατο παιδικής παχυσαρκίας)

7)Το ψωμί το μεσημέρι δεν το τρώμε όταν υπάρχουν στο γεύμα μακαρόνια,πατάτες,ρύζι.

:cool:Στη μερίδα φαγητό μπορούν να είναι όσπρια(1 φορά την εβδομάδα),φασολάκια,μπάμιες(1-2 φορές),κρέας μοσχαρίσιο,χοιρινό(1-2 φορές την εβδομάδα),πουλερικό,ψάρι(2 φορές) σύν ρυζάκι ή πατάτες ή μακαρόνια και σούπες.Αυτές μου τις τόνισε γιατί ευνοούν τη γαλακτοφορία.Πάντως μου τόνισε οτι χρειαζόμαστε και πρωτείνες και υδατάνθρακες

9)Δεν τρώμε το λίπος απο τις μπριζόλες

10)Αποφεύγουμε παστίτσια και ότι έχει πολλές κρέμες (π.χ.καρμπονάρες).

11)Αν φάμε τυρί να είναι πολύ μικρή ποσότητα(σχεδόν μισό κομμάτι)

12)Καθε δίαιτα συνοδεύεται απο άσκηση...Μου είπε να παίρνω το μπέμπη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και να περπατάμε(ξεκίνησα με 1 χιλ την ημέρα που δεν είναι πολύ).

Στην περίπτωσή μου σούπα δεν έφαγα ούτε μία.Έφτιαχνα μπιφτέκια με ρύζι ή μακαρόνια,κοκκινιστά με τα ίδια,μπριάμ,φασολάκια με κοτόπουλο,μπάμιες με κρέας,ψάρι ψητό.

Το απόγευμα στο γιαούρτι πρόσθετα με την άδεια της μέλι και δημητριακά μέσα στο γιαούρτι και αυτό με χόρταινε τόσο ώστε να μην ξανατρώω πολλά βράδυα φαγητό.Τα δημητριακά ήταν FITNESS με γιαούρτι ή φρούτα.Στο τόστ χρησιμοποιούσα ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ LIGHT και αλλαντικά 3%(ΝΙΚΑΣ ΩΜΟΠΛΑΤΗ)γιατί γαλοπούλα δεν μου αρέσει.

Στους 2 μήνες κόλλησα στα κιλά.Την ξεκίνησα απο την ημέρα που γέννησα γιατί την είχα πάρει 2 μέρες πριν :shock: Ξαναπήγα πριν 20 μέρες και μου έκοψε τελείως το βραδυνό φαγητό και έμεινα μετά το μεσημεριανό με τα φρούτα,το γάλα και το περιποιημένο γιαούρτι μου.Στο μεσημεριανό μου είπε να ελαττώσω λίγο την ποσότητα και να αυξήσω τη σαλάτα που λόγω βαρεμάρας ενίοτε δεν την έκοβα και της το είπα.Μου είπε"βράζε χόρτα και βάζε τα στο ψυγείο".Επίσης μου είπε να αυξήσω την απόσταση στο περπάτημα και κάνω 1800μ πιά.Στόχος είναι άλλα 6 έως τον Οκτώβριο.Έχω χάσει ήδη τα 2.Ελπίζω να βοήθησα.Πάντως θέλει πολλή πειθαρχία.Εύκολα παίρνονται,δύσκολα χάνονται λέει η μάνα μου.Έτσι είναι....

P203p2.png 

Σας ευχαριστω πολύ ολες..

Η ερώτηση που θέλω τώρα να κάνω στην athoa είναι:

Όταν σου έκοψε το βραδυνό, είχες κανενα πρόβλημα με την ποσότητα στο γάλα σου.

Αυτή την διατροφή που μου έδωσες ήδη λίγο πολύ την κάνω και παίρνω βάρος αντί να χάνω..

[url=http://ticker.7910.org/eng][img]http://ticker.7910.org/as1cCxk0g410010NTQxNzJvfDAwMDkwMGR8eW91ciB0ZXh0.gif[/img][/url][url=http://ticker.7910.org/eng][img]http://ticker.7910.org/an1ciV30g411210MTA4ODIwcGR8NDY4MDAyM2RqYXxQbGF0byBpcw.gif[/img][/url]

Σας ευχαριστω πολύ ολες..

Η ερώτηση που θέλω τώρα να κάνω στην athoa είναι:

Όταν σου έκοψε το βραδυνό, είχες κανενα πρόβλημα με την ποσότητα στο γάλα σου.

Αυτή την διατροφή που μου έδωσες ήδη λίγο πολύ την κάνω και παίρνω βάρος αντί να χάνω..

Όχι κανένα,μέχρι στιγμής.

Δές λίγο το θέμα με τα γλυκά(μάλλον περιόρισέ τα πολύ,έφαγα τούρτα χθές μετά απο 20 μέρες-παρεπιπτόντως Χρόνια Πολλά για χθές-),με το λάδι και με το ψωμί και τις αμυλούχες τροφές(μακαρόνια με κιμά και ψωμάκι ΟΧΙ).Όταν πηγαίνω με βάζει να της λέω και σημειώνει τί έφαγα χθές,ύστερα ρωτάει αν ένα-ένα τα συνηθίζω και είναι τυπικά.Σημείωνε τι τρώς και κάπου θα δείς οτι οφείλεται το βάρος-κανένα αναψυκτικό,μήπως τρώς και κανένα ορεκτικό,πολύ γεμάτα πιάτα,γιαούρτια πλήρη,πίτες,κανένα μπισκοτάκι,κάτι είναι.Γλυκό είναι τα πάντα απο μπισκοτάκι μέχρι προφιτερόλ-τώρα πέθανα,αλλά για χάρη του παραδείγματος έπρεπε να το γράψω...-.

Φαίνεται εύκολη αλλά δεν είναι,τώρα που το βραδυνό κόπηκε,ζορίζομαι τα βράδυα και έτσι αφού τη ρώτησα πίνω γάλα και τρώω φρούτα το απόγευμα,ενώ τρώω το γιαούρτι με το μέλι και τα FITNESS(ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ) το βράδυ γιατί πεινάω.Περπάτα κιόλας όπως σου έγραψα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για να καίς θερμίδες(θηλάζω το μπέμπη-θέλει δε θέλει-στις 7 και 7.30-45 την κοπανάμε.

P203p2.png 

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ-ΑΛΚΟΟΛ-ΤΗΓΑΝΗΤΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΚΕΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑ...

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ...

athoa ευχαριστούμε για την δίαιτα ...μου χρειαζεται οπωσδηποτε!

Λιγο προσοχή μονο γιατι εχει πολλα γαλακτοκομικα/γαλα και αυτα ευθυνονται πολλες φορες για αλλεργιες -αέρια -κολικους :(

maria4 αν σου χει κοπει η όρεξη (τι ευτυχια!!!) να τρως οσο θέλεις και οποτε θέλεις . Το γάλα σου δεν κοβεται μην στεναχωριεσαι απλα εσυ θα αρχισεις να νιωθεις πιο αδύναμη :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ...

ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΜΟΝΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΛΠ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τα άλλα ειναι ανάλογα το μωράκι :) Συνήθως καποια πραγματα που πειράζουν εσένα μπορει να πειράζουν και το μωρο αλλα δεν ειναι και σίγουρο αυτο .

Δοκιμαζε απο ολα και απο λιγο και βλεπε τις αντιδράσεις του μωρού σου :D

Αληθεια δεν έχεις ορεξη ? Καθόλου ?? Εγω νιωθω μονίμως πεινασμενη :(

VgL7.jpgIgLdp2.png

Της είχα αναφέρει οτι έχει πολλά γαλακτοκομικά για την πιθανότητα κολικών,αλλεργιών κ.τ.λ επηρεασμένη απο το forum αλλά μου είπε οτι αν το παιδί δεν εμφανίσει τίποτα στην αρχή της δίαιτας τότε δεν τίθεται θέμα.Μου είπε οτι προκαταβολικά δεν ελαττώνουμε το γάλα,ούτε απορρίπτουμε το αγελαδινό.Ο μπέμπης δεν έχει εμφανίσει τίποτα,ούτε κολικούς-αγοράζω και αντικολικά μπιμπερό ,για τις φορές που το ταίζει ή μαμά μου με γάλα που αντλώ, απο το MOTHERCARE,ούτε αλλεργίες.Της το ξαναείπα πριν 20 μέρες και μου είπε οτι αν το παιδί ήταν να εμφανίσει αλλεργία και κολικούς,θα τα είχε ήδη εμφανίσει.Οπότε συνεχίζω με αγελαδινό ελαφρύ...Όλα σχετικά είναι.Για παράδειγμα είχα διαβάσει οτι τα κρεμμύδια δημιουργούν πρόβλημα.Τρώω κρεμμύδι στη σαλάτα συνέχεια και πολύ.Δεν είδα πρόβλημα.Θέλει πειραματισμό το πράμα μου φαίνεται...

P203p2.png 

athoa σε ευχαριστω και εγω παρα παρα πολυ για την διαιτα μου φαινεται παρα πολυ καλη. θα την ξεκινησω αυριο κιολας

Καλή επιτυχία kaith.Σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία.Να είσαι αποφασισμένη και δυνατή.Εγώ σκέφτομαι τη Μενεγάκη-συλφίδα μετά τα 3 και το γιό μου να καμαρώνει για την όμορφη και αδύνατη μαμά του.Έχεις ακούσει πιτσιρίκια να παινεύουν τις μαμάδες τους;Πρώτα λένε όμορφη και μετά καλή.Τέτοιος ρατσισμός τα τέρατα....

P203p2.png 

Κορίτσια ναι φοβερή η δίαιτα αλλα με τα γλυκά πώς την παλεύετε?εγώ με το που γεννησα θέλω να τρώω συνέχεια γλυκό και να φανταστείτε οτι ποτέ πρίν δεν ήμουν του γλυκού θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτα αιωνίως :)

Νιώθατε κι εσείς το ίδιο μετα τη γέννα ή μονο εγώ έπαθα εξάρτηση?Καμιά ιδέα για απεξάρτηση?

Όσα περισσότερα γλυκά τρως, τόσο θα εθίζεσαι. Προσπάθησε να τα ελατώσεις. Μπορείς ας πούμε, να τρως μόνο μια φορά τη βδομάδα γλυκό. Και τότε φάε όσο θέλεις, αλλά μόνο το απόγευμα, αφού έχεις φάει.

Πόσο θα φας σε ένα απόγευμα? Σίγουρα πολύ λιγότερο απο οτι σε μια βδομάδα. Κυρίως αν έχεις ήδη γευματίσει. Μην τρως γλυκά με αδειο στομάχι. :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...