Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πιανω κατι στο στηθος μου

MARGIO

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω ρε κοριτσια πειτε με τρελλη,υπερβολικη ο,τι θελετε αλλα εγω δεν εχω ηρεμησει 100%.Να σας εξηγησω τι εννοω,πηγα χθες στον γυναικολογο,κοιταζει τα χαρτια διαβαζει διαβαζει και μου λεει πρεπει να πας σένα χειρουργο μαστολογο :shock: ρωταω λοιπον η αφελης γιατι γιατρε μου?εχω κατι σοβαρο?οχι μου λεει δεν φαινεται να ειναι κατι ανησυχητικο αλλα για να ειμαστε εντελως σιγουροι καλο θα ηταν να επισκεφτεις εναν ειδικο.Τι ειναι του λεω αυτοι οι εντονα διατεταμενοι εκφορητικοι ποροι?αρχισε εκει τελος παντων να μου εξηγει την ανατομια του στηθους (αν πω οτι καταλαβα ψεμματα θα πω)και μου λεει οι δικοι σου ποροι ειναι διατεταμενοι και αυτο μπορει να οφειλεται σε διαφορους λογους πχ μια φλεγμονη ή μπορει να ειναι ετσι εκ γενετης.και τελος κλεινοντας μου λεει μην ανησυχεις τιποτα δεν ειναι πανε σε ενα μαστολογο και μετα ξεχασε το.Και σας ρωτω τωρα εγω μπορω μετα απο αυτη την κουβεντα να μην ανησυχω :?:

z1QBp3.png UKB8p3.png

να μην ανησυχεις, απλα εχεις γυναικολογο που νοιαζεται παραπανω!

ο δικος μου ποτε δε μου ειπε να παω σε μαστολογο αν και καθε φορα η μαστογραφια θελει παντα εκτιμηση και απο ειδικο

kKZUp2.png

MARGIO κοριτσι μου δεν πρεπει να ανυσηχεις απο αυτα που σου ειπε ο γυναικολογος σου. Ο μαστολογος ειναι ο ιδικος που θα σου εξηγησει τι συμαινουν ολα αυτα.

Οχι δεν εισαι καθολου τρελλη η υπερβολικη, υπαρχουν γυναικολογοι που δεν ασχολουντε και ουτε συμβουλη δεν δινουν για τον μαστο.

Καλο σαββατοκυριακο και καλη σαρακοστη

line_flow3_beg_39_time_1212811200_text_e720e5e3e3efedeffdebe120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

"εντονα διατεταμενοι εκφορητικοι ποροι"

Να ανησυχουσες αν ελεγε ογκος ,μαζα,οζος ,ογκιδιο, αζιδιο ,κλπ. Που και παλι θα μπορουσε να ειναι καλοηθης.

lcWup3.png

Margio μου δεν μου έστειλε μνμ ο αντμιν και έτσι δεν είδα ότι πήρες τα αποτελέσματα :oops:

Οπως σου λέει και το ρουλάκι, μην ανησυχεις. Μπορεί να μη ξέρω τον γιατρό σου αλλά αν κρίνω απο τον δικό μου που τα ψάχνει όλα μάλλον θα ήθελε να βεβαιωθεί 100%.

Πάντως, ντρέπομαι που το λέω, δεν έχω κάνει ποτέ μαστογραφία. Η πεθερά μου που είναι και 70φεύγα κάθε χρόνο κάνει τεστ παπ και μαστογραφία. Πρέπει να μπαίνει και αυτό στο προγραμμά μας.

Μην ανησυχείς πάντως, αντε με το καλό να έχεις και τα αποτελέσματα από τον χειρουργό και να μας πεις τα ευχαριστα!

Κατερινα δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα μαστογραφια λενε οτι πρεπει να κανεις πανω απο τα 35 καθε δυο χρονια.Ραντεβου εχω την Τριτη το απογευμα αλλα εχω ηρεμησει πολυ γιατι μιλησα με εναν αλλο μαστολογο στο τηλεφωνο ο οποιος επειδη δεν μπορουσε να με δεχτει μ'εβαλε να του διαβασω τα αποτελεσματα απο το τηλεφωνο ετσι ωστε αν ειναι κατι σοβαρο να με βαλει εμβολιμα αναμεσα σε καποιο απο τα ραντεβου του και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αυτο που εχω και να μην ανησυχω.Παρολα αυτα εγω εκλεισα ραντεβου για να συζητησω και απο κοντα,γιατι ολοι μου λενε οτι δεν ειναι τιποτα αλλα εμενα μ'ενοχλει.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...