Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πιανω κατι στο στηθος μου

Recommended Posts

αχ μ'εχουν ζωσει τα φιδια,εδω και δυο εβδομαδες πονουσε το στηθος μου αλλα δεν εδινα σημασια γιατι περιμενα περιοδο,τελικα μου ηρθε αλλα ο πονος δεν εφευγε και αρχισα να ανησυχω,τωρα πιανω κατι σκληρο που ξεκιναει λιγο πιο κατω απο την μασχαλη μου και φτανει μεχρι την αρχη του στηθους (δεν το περιγραφω και πολυ καλα ελπιζω νακαταλαβατε)το μυαλο μου δημιουργει συνεχως σεναρια, τα χειροτερα εννοειται.εχετε καμια ιδεα τι θα μπορουσε να ειναι?εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο για την επομενη Τεταρτη,πως θα περασουν ομως τοσες μερες μου λετε?

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Axxx!

Και εμένα με πονούν και οι δύο μασχάλες! Δεν ψηλαφώ κάτι, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι το βάρος λόγω του ότι η μικρή μου είναι συνέχεια αγκαλιά!

Κατ' αρχήν, μην σκέφτεσαι τίποτα!

Πήγαινε στο γιατρό με ηρεμία και θα σου πει!

Και κάτι άλλο .. το "κακό" που σκέφτεσαι δεν πονάει!

Εμείς οι γυναίκες εάν πονούσαμε σε περίπτωση "κακού" τοτέ θα προλαμβάναμε πολλά!

Μην ανησυχείς κορίτσι , τίποτα δεν θα είναι, κάποια κίνηση κάποιο βάρος και απλά θα σε πονάει!!!

Πες μας όμως όταν πας στο γιατρό σου!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Καμια φορα στις μασχαλες γυρναει καμια τριχα μεσα και δημιουργειται εσωτερικα κυστη με σμιγμα που ειναι σαν εξογκωμα. Μπορει να ειναι και κατι τετοιο δεν ξερεις. Υποπτα ειναι τα ρολ-ον που βουλωνουν τους πορους.

lcWup3.png

Γατουλα αυτο σκεφτομαι κι εγω να κανω,ειμαι 30 χρονων

baduz ειναι αρκετα κατω απο την μασχαλη και το πιανω ειναι σκληρο και εξογκωμενο,αυτο που λες για το "κακο" που δεν ποναει ειναι το μονο που με καθησυχαζει,αλλα δεν μπορει να φυγει απο το μυαλο μου,δυστυχως

αχ τι να κανω να παρω ξανα τηλεφωνο για το ραντεβου ή δεν θα το θεωρησουν αρκετα επειγον?

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Και γω έπιανα κάτι μπαλάκια, και στα 2 στήθη μου εδώ και 1-2 μήνες. Τελικά πήγα στο γυναικολόγο που με έστειλε για υπέρηχο. Είναι κύστες καθαρές και μάλιστα αρκετά μεγάλες. Φανταστείτε τις πιάνω κ πάνω από τα ρούχα μου (βέβαια δεν έχω κ μεγάλο στήθος :lol: ). Θα ξανακάνω υπέρηχο σε 3 μήνες κ αν εξακολουθώ να τις εχω ίσως κάνω παρακέντηση.

Πάντως ο γιατρός είναι καθησυχαστικός κ είπε ότι ίσως είναι από το γάλα που δε θήλασα, αν κ εμένα μου φάνηκε λίγο κουλό να μου εμφαμιστούν 3 μήνες αφού γέννησα (δε θήλασα καθόλου)...

Θα δείξει!!!!

κάθε εξέταση του μαστού είναι έγκυρη όταν γίνεται από την 1η ώς την 10η μέρα της περιόδου :wink:

καλά αποτελέσματα...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

MARGIO εμείς γιατροί δεν είμαστε αλλά δεν φαίνεται κάτι κακό οπως το περιγράφεις..στη θέση σου θα έκανα τα πάντα για να κλείσω νωρίτερα ραντεβού γιατι το μυαλό παιζει άσχημα παιχνίδια και θα τρελαθείς μέχρι την Τετάρτη.

να μας γράψεις νέα σου.

αχ maryp δεν το καταλαβα αυτο που λες,εμενα μου ηρθε περιοδος το Σαββατο 31/1 δηλαδη σημερα ειναι η 11η μερα δεν θα ειναι εγκυρη εξεταση αν παω σημερα,ποσο μαλλον την αλλη Τεταρτη?

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Margio δε ξερει ειναι σε καποιο ταμειο ο γιατρος η ο ιδιωτικος σου? Αν ειναι το 2ο μη το σκεφτεσαι και πηγαινε, πες οτι θελεις να σου γραψει εξεταση. Αυτο με το πονος = οχι κακο μου το ελεγε και ο παλιος μου γυναικολογος :roll: εγω στα 27 ποναγα αλλα δεν επιανα κατι, ε εκανα τη πρωτη μου μαστογραφια, μου ειπανε ολα καλα και απο την επομενη μου περασε.

Σε εξογκωματα παιζουν 1) τα μικροαδενωματα τα οποια θελουν παρακολουθησει, αλλα αυτα ειναι πολυ μικρουλια, οποτε μαλλον δεν παιζει στη δικη σου περπτωση και 2) οι κυστουλες οι οποιες ειναι γεματες με υγρο, δημιουργουν λιγο πονο, μπορει να αδειαζουν και να γεμιζουν με τα κεφια τους, τις παρακολουθεις και δεν ανησυχεις καθολου. Εγω εχω απο αυτες και επειδη εχω μεγαλο μαστο κανω καθε χρονο μαστογραφια+υπερηχο για να ειμαστε ΟΚ

kKZUp2.png

αχ maryp δεν το καταλαβα αυτο που λες,εμενα μου ηρθε περιοδος το Σαββατο 31/1 δηλαδη σημερα ειναι η 11η μερα δεν θα ειναι εγκυρη εξεταση αν παω σημερα,ποσο μαλλον την αλλη Τεταρτη?

μετά την 10η μέρα το στήθος αρχίζει και πρήζεται λόγω των ορμονών (ωορηξία κλπ). Γι'αυτό καλύτερα είναι να γίνεται η οποιαδήποτε εξέταση πριν από την 10η μέρα του κύκλου.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

fysalida το ξερω οτι δεν ειστε γιατροι,αλλα σκεφτηκα οτι θα με καθησυχαζε αν ακουγα απο αλλες κοπελες το τι θα μπορουσε να ειναι εκτος απο αυτο που τριβελιζει συνεχως το μυαλο μου.ας πουμε οι κυστες για παραδειγμα.Εχεις δικιο πρεπει να κανω κατι με το ραντεβου,νομιζα οτι θα αντεξω αλλα οσο περναει η ωρα βλεπω οτι δεν γινεται.Δεν εχω και με ποιον να το συζητησω με τη μανα μου αποκλειεται (θα ανεβει το ζαχαρο ατ υψη) η κολλητη μου εχει 7 μερες που γεννησε τι να της λεω τωρα...ειναι σε αλλη φαση μονο στον αντρα μου το ειπα αλλα δεν ξερει τι να πει κι αυτος δεν ειναι τιποτα λεει μην ανησυχεις

z1QBp3.png UKB8p3.png

εμ για αυτο δεν επεμενα και εγω. :lol:

Παντως αν ειναι κυστουλες δεν ειναι τιποτα

εγω απλα μετραω αν πληθαινουν και μεγεθος, ενα υπερηχακι 2 λεπτα και παει και η ψυχη σου στη θεση της.

...πλακα πλακα πρεπει να κανω και εγω, ηρθε η εποχη τους.....

kKZUp2.png

αχ μακαρι να ειναι κυστουλες,παντως αν ειναι ετσι οπως τα λετε εμενα θα με στειλει για υπερηχο σε 20 μερες,θα πεθανω! α ο γιατρος ειναι ιδιωτικος δεν μιλησα μαζι του αλλα με τη γραμματεα,τωρα σκεφτομαι να παρω τον ιδιο στο κινητο για να επισπευσω το ραντεβου ελπιζω να μην με περασει για τρελλη.

z1QBp3.png UKB8p3.png

margio, Μην τρελαίνεσαι, δεν είναι τπτ! Οι κύστες στο στήθος είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο. Μην παέι ο νους σου στο κακό. Και γω τέτοια βέβαια σκεφτόμουν πριν κάνω τον υπέρηχο, αλλά ειλικρινά είναι 10,000 άλλες εξηγήσεις που δε χρειάζεται να βασανίζεις το μυαλό σου!!!

Όλα καλα! Αυτό να σκέφτεσαι!

και εμένα μου είχε παρουσιαστεί αυτό θυμάμαι πριν ακόμη γίνω μαμά και η γιατρός μου είχε πει ότι ήταν από απότομο τράβηγμα λόγω γυμναστικής τότε..οπότε σκέφτομαι ότι πολύ πιθανόν τώρα να σήκωσες από τομα κάποιο από τα παιδάκια σου και να τραβήχτηκε ο μυς...εμένα εξαφανίστηκε μετά από 10 μέρες..κατά τα άλλα μπορεί να είναι και καμιά κύστη αλλά για να είναι μεγάλο σχετικό, το πιο πιθανό είναι να είναι ερεθισμένος ο μυς...μην ανησυχείς..

ναι ειρηνη αυτες τις αλλες 10,000 και 100,000 εξηγησεις μην σου πω σκεφτομαι απο χθες για να μην τρελλαθω.

Μαρακι και ο αντρας μου αυτο για τον τραβηγμενο μυ μου ειπε και τον αποπηρα γιατι δεν μου φανηκε λογικο λες να ειναι αυτο?αχ μακαρι να ειναι αυτο και θα του ζητησω χιλια συγνωμμη.Σας ευχαριστω που μου γραφετε ειλικρινα αισθανομαι καλυτερα απ'οτι περιμενα.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Μη στεναχωριέσαι - το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για κύστες... Η επόμενη πιθανότητα είναι τα ινοαδενώματα (από τα οποία διαθέτω 2!!!) και τα οποία χρειάζεται να αφαιρεθούν μόνο αν ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Εγώ θα κάνω χειρουργείο μέσα στον επόμενο μήνα (εκτός απροόπτου!) - δεν είναι κάτι φοβερό.

Είναι ανθρώπινο το μυαλό να πηγαίνει στο κακό - και η δική μου αντίδραση όταν έμαθα πως κάτι υπάρχει στο στήθος μου δεν ήταν καλή.... Πήγαινε να κάνεις έναν υπέρηχο στήθους 8η με 10η μέρα του κύκλου και ίσως και μια μαστογραφία (το καλύτερο θα ήταν να σε ψηλαφήσει πρώτα ο γιατρός σου). 99,99% δεν έιναι τίποτα. Αλλά δεν θέλεις να το κάνεις 100%??

Περίμενα τα νέα σου (που θα είναι και καλά πρέπει να σου πω!!! :D )

655157xbu5jsvcab.gif.png.png427837dh1uo378hf.gif

fysalida το ξερω οτι δεν ειστε γιατροι,αλλα σκεφτηκα οτι θα με καθησυχαζε αν ακουγα απο αλλες κοπελες το τι θα μπορουσε να ειναι εκτος απο αυτο που τριβελιζει συνεχως το μυαλο μου.ας πουμε οι κυστες για παραδειγμα.Εχεις δικιο πρεπει να κανω κατι με το ραντεβου,νομιζα οτι θα αντεξω αλλα οσο περναει η ωρα βλεπω οτι δεν γινεται.Δεν εχω και με ποιον να το συζητησω με τη μανα μου αποκλειεται (θα ανεβει το ζαχαρο ατ υψη) η κολλητη μου εχει 7 μερες που γεννησε τι να της λεω τωρα...ειναι σε αλλη φαση μονο στον αντρα μου το ειπα αλλα δεν ξερει τι να πει κι αυτος δεν ειναι τιποτα λεει μην ανησυχεις

MARGIO μου σε καταλαβαίνω και καλά έκανες και έγραψες την ανησυχία σου..απλά επειδή πολύ πρόσφατα πέρασα κάτι ανάλογο με τη μαμα μου..(έκανε μαστογραφία και της είπαν να κάνει και υπέρηχο γιατι έβλεπαν 2 σκιές, έκλεισε ραντεβού μετα απο 1 έβδομάδα και την έβλεπα που "έλιωνε" απο την αγωνία..την παίρνω λοιπόν και την πάω την επόμενη ημέρα σε ενα διαγνωστικό κέντρο οπου της είπαν οτι δεν είναι τίποτα και να μην ανησυχεί..)μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι μια γρήγορη επίσκεψη στο γιατρό θα σε απαλλάξει απο κακές σκέψεις..

η μαμά μου μου είπε οταν πήρε τα καλά αποτελέσματα οτι θα δεν θα μπορούσα να έχω πράξει καλύτερα και οτι αν περίμενε μια εβδομάδα θα έιχε αρρωστήσει πραγματικά.

αυτά καλή μου και καλά αποτελέσματα! :D