Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πιανω κατι στο στηθος μου

MARGIO

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑRGIO σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Όσο πλησιάζει και η ώρα της εξέτασης η αγωνία κορυφώνεται!!

Όλα καλά θα πάνε, θα δείς! :)

Εμ, είδες, αφού όλες σου λέμε να μην ανησυχείς, κάτι ξέρουμε εμείς!!!! :lol::lol::lol: Δε με λες, χιόνισε στη Θεσσαλονίκη?

αχ σας ευχαριστω πολυ ρε κοριτσια.Να σε πω Κατερινα μου χιονισε εχθες το πρωι, η κορουλα μου ενθουσιαστηκε αλλα ηταν για λιγο :( περιμεναμε οτι θα χιονιζε το βραδυ μηπως και το εστρωνε αλλα τζιφος.Στην Αθηνα?

z1QBp3.png UKB8p3.png

αχ σας ευχαριστω πολυ ρε κοριτσια.Να σε πω Κατερινα μου χιονισε εχθες το πρωι, η κορουλα μου ενθουσιαστηκε αλλα ηταν για λιγο :( περιμεναμε οτι θα χιονιζε το βραδυ μηπως και το εστρωνε αλλα τζιφος.Στην Αθηνα?

Ελααααααααααα, μη μου θυμώνεις!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω πολλους θεσσαλονικιούς φίλους!!!!!!!!!! Μπααααααααααααα ούτε και εδώ χιόνισε. Μακάρι όμως να χιονίσει έστω και λίγο. Πάντως έχει ψοφόκρυο. Είμαι στη δουλειά, φοράω το μπουφάν και το κασκόλ και ακόμα κρυώνω. Παντως αν χιονίσει σε σας, στείλτε λίγο και σε μας!!!

δεν θυμωσα καλε,πως σου ηρθε αυτο?επειδη τονισα το σε?για να μην περασει απαρατηρητο το εκανα.αν χιονισει θα σας στειλουμε λιγο να δειτε (και να δουμε)μια ασπρη μερα.εχει κρυο κι εδω αλλα στο γραφειο εχει πολυ ζεστη ευτυχως!δεν προκειται να το κουνησω ρουπι.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Ναι να μας στείλεις λίγο χιονάκι!!!!!!!

Που να το κουνήσεις καλέ, είσαι τρελλή να φύγεις από τη ζέστη!! Και εμας εχει κρύο αλλά όχι τόσο οσο εσας! Παντως μου αρέσει το κρύο, είναι ότι πρέπει για σπίτι, κρίμα που είμαστε δουλειά!

παντως για να πω την αληθεια εγω χαιρομαι που ειμαι στην δουλεια,ξεχνιεμαι δεν εχουμε και πολυ δουλεια και χαλαρα πινουμε καφεδακι και κανουμε κους κους.χαζευω και στο παρεντς ενω στο σπιτι ασ τα να πανε τρεχω σαν την τρελλη

z1QBp3.png UKB8p3.png

Αααααααααααα χιονίζει και εδώ!! Αλλά βρέχει κιόλας :(

Εγώ δυστυχώς είμαι μόνη στη δουλειά λείπουν τα αφεντικά και βαριέμαι. Στο τέλος θα με πάρει ο ύπνος! Ασε που κρυώνω κιόλας!

Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ!

παντως για να πω την αληθεια εγω χαιρομαι που ειμαι στην δουλεια,ξεχνιεμαι δεν εχουμε και πολυ δουλεια και χαλαρα πινουμε καφεδακι και κανουμε κους κους.χαζευω και στο παρεντς ενω στο σπιτι ασ τα να πανε τρεχω σαν την τρελλη
Κοριτσι μου σου εστειλα οτι μου ζητησες. Καλη επιτυχια με ολοι μου την καρδια θα περιμενουμε ολοι στο forum για τα καλα σου νεα.
line_flow3_beg_39_time_1212811200_text_e720e5e3e3efedeffdebe120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου σου εστειλα οτι μου ζητησες. Καλη επιτυχια με ολοι μου την καρδια θα περιμενουμε ολοι στο forum για τα καλα σου νεα.

Δεν το πηρα ρε συ Φωτεινη,δεν ξερω γιατι,ειναι ευκολο να το ξαναστειλεις?

z1QBp3.png UKB8p3.png

Τους τελευταιους μηνες (2-3)ποναω στην μασχαλη πριν την περιοδο και νιωθω σαν να ειναι πρισμενο ενα σημειο της. Προσπαθω να βρω την γιατρο μου, αλλα, εχω πεσει στην περιπτωση και δεν μπορω να την βρω,λογω φορτου εργασιας της.. δεν θελω ν' αλλαξω ομως γιατρο γιατι ειναι πολυ καλη και ξερει το ιστορικο μου. λετε ν'ανησυχησω και να παω σε αλλον γιατρο πιο συντομα; εχω λιγο-λιγο ησυχασει γιατι μετα την περιοδο περναει..

Δεν το πηρα ρε συ Φωτεινη,δεν ξερω γιατι,ειναι ευκολο να το ξαναστειλεις?

στο εστειλα περιμενω νεα σου
line_flow3_beg_39_time_1212811200_text_e720e5e3e3efedeffdebe120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα,τα νεα ειναι μαλλον καλα!Λεω μαλλον γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι ειναι αλλα δεν ειναι κατι "κακο"¨.Λοιπον η γνωματευση ειναι "εντονα διατεταμενοι εκφορητικοι ποροι" :roll::roll: η γιατρος που μου εκανε τον υπερηχο μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο αλλα θα πρεπει να το παρακολουθω ειτε με τον γυναικολογο μου ειτε σε καποιο μαστολογο.Σημερα το απογευμα θα παω στον γυναικολογο να μου πει περισσοτερες λεπτομερειες και αν ειναι θα επισκεφτω και καποιον μαστολογο.Εχω υπ'οψιν μου και αυτον της Φωτεινης(Σ'ευχαριστω για το πμ)παντως αυτη μου ειπε να μην κανω τιποτα και απλα να το παρακολουθω,λεω δεν υπαρχει καποια θεραπεια τουλαχιστον να μην ποναω?και μου λεει αστα χαπια για την εμμηνοπαυση δεν πειραζει που πονας,μακαρι λεει το "κακο" να πονουσε γιατι τοτε θα σωζοταν πολλες γυναικες!Το'χει ξανακουσει αυτο καμια? (για τους εκφορητικους πορους εννοω)Θελω να σας ευχαριστησω ολες για την συμπαρασταση σας σε ολη αυτη την αγωνια μου ελπιζω να με κατατοπισει και ο γιατρος μου καλυτερα σημερα και να τελειωσουν ολα αισιως.

z1QBp3.png UKB8p3.png

αντε περιμενουμε και την αποψη του γυναικολογου τωρα

τελικα δηλαδη δεν ηταν ουτε κυστες εεεε????

πρπει να παω και εγω να κανω, εφτασε ο καιρος

kKZUp2.png

καλημερα κοριτσια

MARGIO χαρηκα που τελικα δεν ειναι τιποτα κακο.μην ανησυχεις κουκλα μου ολα καλα θα πανε και με τον γυναικολογο.ειμαι η κορη της fotinipap και μου ειπε και εκεινη να σου πω να μην ανησυχεις,σε εχει συνεχεια στο μυαλο της(κραταει στο σπιτι μου την κορη μου και δεν εχει προσβαση στο internet)αν θες παρε και την γνωμη του γιατρου που σου συστησε,οντως ειναι πολυ καλος,ξερω και αλλες γυναικες που τον επισκεφθηκαν.κανε μια αγκαλιτσα τα παιδακια σου και μολις σου δωσουν απο ενα γλυκο φιλακι θα τα ξεχασεις ολα. :wink:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Βικυ μου εισαι πολυ γλυκια κι εσυ και η μανουλα σου.Σας ευχαριστω πολυ-πολυ.Οντως τα κοριτσια μου μου δινουνε πολυ δυναμη,τα'πνιξα χθες στα φιλια.Κανω μια ερευνα γιατρων τωρα και εχω υπ'οψιν μου και τον δικο σας.thank's a lot.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...