Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πιανω κατι στο στηθος μου

MARGIO

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει καλυτερη αναλυση και βλεπει και τη μικροτερη λεπτομερεια

φυσικα με μεγαλυτερο κοστος (γυρω στα 150 νομιζω) και δε καλυπτεται απο τα ταμεια (εκτος και αν εχει αλλαξει κατι τα τελευται 2 χρονια)

kKZUp2.png

φυσικα με μεγαλυτερο κοστος (γυρω στα 150 νομιζω) και δε καλυπτεται απο τα ταμεια (εκτος και αν εχει αλλαξει κατι τα τελευται 2 χρονια)

ετσι κι αλλιως δεν παω με το ταμειο γιατι θα κλεισω ραντεβου του χρονου!δεν ειναι ομως τοσο ακριβη 90 € μου ειπαν εμενα.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Margo μου για να μην τρελλαινεσαι χωρις λογο γιατι απο αυτα που μας περιγραφεις και συμφωνα με τη διαγνωση δεν ειναι αυτο που φοβασαι αλλα επειδη ο φοβος ειναι ενα πολυ δυνατο ανθρωπινο συναισθημα εγω εχω να σου προτεινω το εξης. Εγω εκανα ψηφιακη μαστογραφια πριν απο δεκα ημερες στην ενατη μερα της περιοδου. Την εκανα στο Ιατρικο κεντρο εδω στην Αθηνα και πληρωσα μονο 120 ευρω. Λεω μονο, οχι για να υποτιμησω το ποσο αλλα γιατι η προληπτικη αυτη εξεταση σωζει ζωες.

Αξιζει λοιπον τα λεφτα της και μαλιστα απ οτι μου ειπε και ο γυναικολογος μου και αλλοι δυο που ρωτησα σε καλυπτει για ενα χρονο.

Για να μην παθεις λοιπον καμμια νευρωση απο το αγχος κλεισε ραντεβου κατευθειαν για ψηφιακη μαστογραφια. Πιστευω οτι θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα γιατι το πιθανοτερο ειναι το μεγεθος του αδενωματος να οφειλεται και σε διογκωση των λεμφαδενων λογο της θεσης στην οποια βρισκεται. Μην ανησυχεις, αυτα τα αδενωματα ειναι καλοηθεις ογκοι και μαλιστα πολυ συνηθισμενοι.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

ετσι κι αλλιως δεν παω με το ταμειο γιατι θα κλεισω ραντεβου του χρονου!δεν ειναι ομως τοσο ακριβη 90 € μου ειπαν εμενα.

Δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσα, αλλά εγώ έκανα την ψηφιακή μαστογραφία στο ΙΑΣΩ. Καλύτερη ανάλυση - λιγότερη ακτινοβολία και λιγότερη πίεση στο στήθος από το μηχάνημα σε σχέση με τις συμβατικές μαστογραφίες. (Ασχετο αλλά η μαστογραφία μου βγήκε πεντακάθαρη λόγω πυκνου μαστικού αδένα, ενώ έχω τουλάχιστον 2 μεγάλα ινοαδενώματα που πρόκειται να αφαιρέσω σύντομα.... Φαίνονται μόνο στον υπέρηχο... :shock: )

655157xbu5jsvcab.gif.png.png427837dh1uo378hf.gif

sniarfy, με την ψηφιακη αποφευγεις τον υπερηχο?

γιατι και εγω κανω και τα 2 καθε φορα

.......ΥΓ......η θεσσαλονικη εχει παντα καλυτερες τιμες στα ιατρικα μου φαινεται :lol:

kKZUp2.png

Γατουλινι μου καλησπερα! Οχι δεν ειναι οτι αποφευγεις τον υπερηχο απλως μετα τα σαραντα οι γιατροι συνιστουν τη μαστογραφια και μαλιστα την ψηφιακη γιατι καταγραφει τα παντα κι εχει λιγοτερη ακτινοβολια απο την συμβατικη. Μεχρι τα σαραντα προτεινουν τον υπερηχο σε συνδυασμο με την ψηλαφιση κι αν εκει φανει κατι τοτε σε παραπεμπουν στο μαστογραφο. Αλλοι παλι λενε οτι αν απαιτειται πιο ενδελεχης ελεγχος τοτε κανεις κανονικα τη μαστογραφια σου μια φορα το χρονο και στο εξαμηνο για να μην εκτεθεις και παλι στην ακτινοβολια του μαστογραφου κανεις προληπτικα και τον υπερηχο. Απλως οπως μου εξηγησαν κι εμενα η μαστογραφια σε καλυπτει για ενα χρονο με την εννοια οτι ενας ογκος που μπορει να αναπτυχθει μεσα σε αυτο το χρονικο περιθωριο των 12 μηνων δηλαδη θα ειναι σε πολυ πολυ αρχικο σταδιο αρα σε μεγαλο ποσοστο θα ειναι και θεραπευσιμος. Επισης η μαστογραφια δειχνει ογκους που δεν ειναι δυνατον να ψηλαφιθουν με το χερι ουτε φαινονται στον υπερηχο.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Διαφημίσεις

frinda κανω μαστογραφια απο τα 27 συστηματικα

απλα ειχα την απορια αν καλυπτει και τον υπερηχο, αποτι καταλαβα θελω το διπλο πακετακι παντα :lol: απλα διαλεγεις το φτηνο η το ακριβο :lol:

kKZUp2.png

τελικα εκλεισα ραντεβου για την Τριτη το μεσημερι σε ενα αλλο κεντρο.150 € μου ειπαν και για τα δυο,φυσικα ειναι το τελευταιο που με απασχολει απλα ενημερωτικα σας το λεω.ε δεν ειναι και πολυ μακρια τρεις μερουλες.σας ευχαριστω που με καθησυχαζεται και για τις ευχες σας.η πλακα ειναι οτι μολις της εδωσα τα στοιχεια μου και της λεω ηλικια 30 μου λεει ε δεν χρειαζεται μαστογραφια τοτε μονο υπερηχο.ναι καλα..τωρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να παραμεινω στο παρεντς και να σταματησω να διαβαζω πληροφοριες απ'το ιντερνετ γιατι πραγματικα θα μου στριψει.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Margio εμείς εδώ είμαστε για να σου κανουμε παρέα!!

Διαβασε εδώ για να γελάσεις http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=10665&postdays=0&postorder=asc&start=0

Και για να μη χάνεις τον χρόνο σου σε σαχλές ιατρικές ιστοσελίδες κάνε μια βόλτα στο θέμα βάπτιση να δώσεις τα φώτα σου στις κοπέλες!

Χμμμμ νομίζω ότι μεχρι την τρίτη θα έχεις ευχάριστα πράγματα να διαβάζεις!

σ'ευχαριστω Κατερινα μου ,εννοειται οτι διαβαζω τις πεθερες ειναι το πρωτο τοπικ που ανοιγω μολις μπω στο παρεντς.ελπιζω μονο να μη θυμωσε το φυστικακι και σταματησει τωρα.στη βαφτιση η αληθεια δεν εχω μπει για να παω μια βολτα...

z1QBp3.png UKB8p3.png

Αντε καλέ τι περιμενεις, μπες και στις βαπτίσεις, σίγουρα θέλουμε τη γνώμη σου, 2 βαπτίσεις έχουν περάσει από τα χέρια σου. Μπές και στη μαγειρική!

Και εμείς εδώ είμαστε.

Ασχετο αλλά μου ήρθε ένα χαζό μα παααααααρα πολύ χαζό ανέκδοτο και θα το πώ αλλά μη με βαράτε!

Πάει ενας σε ένα ζαχαροπλαστείο και ρώταεί τον ζαχαροπλάστη "αυτό τι είναι"?

Του λέει ο ζαχαροπλάστης "α, αυτό είναι τουλούμπα"

"Α καλά" λέει αυτός "αν δεν το πάρει ο λούμπας, να το πάρω εγώ?"

Εντάξει ντεεεεεεεεεεεεεεεεε μη βαρατε :oops::( !!!!!!!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Τωρα το ειδα κ ειπα να γραψω κ εγω.

Περναω την ιδια αγωνια κ στις 26 εχω ραντεβου για μαστογραφια ή ακτινογραφια (θα δουν κ θα μου πουν μου ειπαν)

Βασικα εγω νιωθω ενα πονο στο εσωτερικου του στηθους μου κ πριν 4 μερες εβγαλα κατι στην θηλη το οποιο προχθες αρχισε να φευγει.

Θα παω ομως για καλο κ για κακο.

Ή κατι με το στηθος μου ειναι ή κατι με τον πνευμονα μου... :roll:

Καλέ Elias Christina, τι το έντυσες το κουκλί σου?????

Βρε μην αγχώνεστε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Άλλωστε αυτή η εποχή είναι η εποχή των καλών αποτελεσμάτων, δεν βλέπετε τις εγκυούλες στο φόρουμ, πήραν καλά αποτελεσματα, αρα και εσείς καλά θα πάρετε. Επίσης και εγώ σε μια εξέταση που έκανα πήρα πριν από λίγο καλά αποτελέσματα!!!

ναι κορίτσια συμφωνώ με την ΚατεριναΒ! Μην αγχώνεστε! Ολα θα είναι καλά! Και μην ξεχνάτε το βασικότερο όλων: μαστογραφίες και υπέρηχοι από την 1η ως την 10η μέρα του κύκλου. Μετά την 10η είναι άλλα 'ντ' άλλα οι απαντήσεις...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Βρε η μικρή Τώνια Γκέισα :lol::lol::lol::lol:

Margio εσύ τα δικά σου τι τα έντυσες?

Εγώ ήθελα να τη ντύσω χταποδάκι, δείτε εδώ, http://www.babyultimate.com/54721.html αλλά δυστυχώς μου ερχόταν ακριβά και δεν την αγόρασα. Τα μεταφορικά πηγαίνανε κάπου στα 40 ευρώ και έτσι την απέρριψα. Αν και θα είχε γέλιο!

Θα αρκεστουμε στα τετριμμένα, πεταλουδίτσα!

η ευρωδιαγνωση δεν κανει ψηφιακη μαστογραφια ακομα ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο
Kαλησπερα κοπελα μου,

ΠΛΑΤΩΝ διαγνωστικο κεντρο στη Θεμ. Σοφουλη 14, κανει ψηφιακη μαστογραφια εγω το εκανα μεσων ΤΕΒΕ καλα αποτελεσματα και αν θελεις και ονομα γιατρου πολυ ευχαριστως να σου συστησω τον δικο μου, γιατι ειχα το ιδιο με εσενα και εκανα επεμβαση πριν απο 10 χρονια.

καλα αποτελεσματα

line_flow3_beg_39_time_1212811200_text_e720e5e3e3efedeffdebe120eceff520e5dfede1e9.gif

fotinipap εκει εκλεισα κι εγω για αυριο το μεσημερι.ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα.δεν αντεχω αλλο καθε βραδυ βλεπω εφιαλτες οτι μου ανακοινωνουν ασχημα αποτελεσματα,φερνω ξανα κ ξανα στο μυαλο μου τα λογια του γιατρου και προσπαθω να καταλαβω αν ειδε κατι ανησυχητικο,πως ηταν η εκφραση του οταν μου μιλουσε και αλλα τετοια.Μ'εχει παρει πολυ απο κατω,αγκαλιαζω τα κοριτσια μου και κλαιω,δεν ειμαι ο εαυτος μου...τελος παντων να μη σας κουραζω.

Κατερινα Β την μικρη την εντυσα Χιονατη και την μεγαλη Μαριποζα αλλα με την ψυχολογια που εχω δεν μπορω να ευχαριστηθω ουτε Αποκριες ουτε τιποτα.

α Φωτεινη στειλε μου αν θες με πμ τα στοιχεια του γιατρου.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...