Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πιανω κατι στο στηθος μου

MARGIO

Recommended Posts

Sniarfy τι ειναι αυτα τα ινοαδενωματα?ειναι μεγαλα?γιατι εγω αυτο που πιανω νομιζω οτι ειναι αρκετα μεγαλο.

fysalida οντως εκανες το καλυτερο για την μαμα σου,μπραβο κι εγω το ιδιο κανω με τη δικη μου γιατι ειναι και φοβιτσιαρα και φιλασθενη.Δεν εχω συνηθισει να τρεχω στους γιατρους για μενα μονο για τους αλλους.Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.Αντε να δουμε θα με δεχτει σημερα ή εστω αυριο?Εννοειται οτι θα σας ενημερωσω για οτι προκυψει.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sniarfy τι ειναι αυτα τα ινοαδενωματα?ειναι μεγαλα?γιατι εγω αυτο που πιανω νομιζω οτι ειναι αρκετα μεγαλο.

fysalida οντως εκανες το καλυτερο για την μαμα σου,μπραβο κι εγω το ιδιο κανω με τη δικη μου γιατι ειναι και φοβιτσιαρα και φιλασθενη.Δεν εχω συνηθισει να τρεχω στους γιατρους για μενα μονο για τους αλλους.Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.Αντε να δουμε θα με δεχτει σημερα ή εστω αυριο?Εννοειται οτι θα σας ενημερωσω για οτι προκυψει.

Είναι ΚΑΛΟΗΘΗ συμπαγή ογκίδια.... Φαντάσου κάτι αντίστοιχο με τα ινομυώματα που εμφανίζονται στη μήτρα. Δεν είναι απαράιτητο να τα χειρουργήσεις αν δε φτάσουν σε μέγεθος τα 2 - 2,5 εκ. (αν θυμάμαι καλά). Τα δικά μου έφτασαν τα 2,5 εκ. οπότε λέμε να τα βγάλουμε σιγά-σιγά (ώστε να γίνει και μια τυπική βιοψία και να το βγάλουμε από το κεφάλι μας). Αλλά και ο μαστολόγος που με παρακολουθεί δεν με άγχωσε... Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα να καθηστερήσω την επέμβαση... Η πιθανότητα κακοήθειας είναι ελάχιστη (ειδικά σε μικρές ηλικίες). 'Οπως ακριβώς συμβαίνει και στα ινομυώματα!!!!

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!! Περιμένουμε νέα σου!

655157xbu5jsvcab.gif.png.png427837dh1uo378hf.gif

Σ'ευχαριστω Sniarfy για την απαντηση σου,ο γιατρος δεν εκανε καθολου ιατρειο χθες ειχε γεννα.Εχω ηρεμησει καπως δεν ξερω ισως περιμενω και μεχρι την Τεταρτη...παντως αυτο που πιανω εγω δεν ειναι γρομπαλακι ειναι μακρυ και ξεκιναει λιγο πιο κατω απο την μασχαλη και καταληγει στο στηθος δεν ξερω αν καταλαβαινεις.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

δεν πηγα το αφησα για την Τεταρτη,ειχα κατι τρεχαματα με τη μανα μου,δεν απαντουσε κι αυτος και ειπα να παω στο κανονισμενο ραντεβου.Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.θα σας ενημερωσω μολις εχω νεωτερα.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Παιδια μια απο τα ιδια..με πονάνε και οι 2 μασχάλες μου εδω και καιροοοο.

Μου ειχε περασει ενα διαστημα και τωρα πάλι τα ιδια.Όταν με ειχε πιασει με ειδε γιατρος..με επιασε και δεν είχα απολύτως τίποτα.Μετά απο λίγες μερες μου πέρασε..το έβγαλα και απο το μυαλό μου πιθανών.Τώρα ξανά τα ίδια..είναι ένας πόνος σαν σουβλιές...περίεργος.Το έχω όμως και συνέχεια στο μυαλό μου! Φοβάμαι συνέχεια πως κάτι εχω και παθαίνω ψυχολογικο!

Μήπως τελικά το μυαλό μας έχει μεγάλη δύναμη???? Τι να πω'!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

παντως η κουμπαρα μου πριν απο πολλα χρονια φοιτητρια ειχε μονιμα εναν πονο ο οποιος αποδειχτηκε ψυχολογικος και τελεικα ευτυχως επαψε.

Βεβαια πρωτα παμε και απο το γιατρο μας εεεεε? :wink:

kKZUp2.png

Αν φοράς σουτιέν με μπανέλα, σταμάτησε το για λίγες μέρες. Προσπάθησε να φοράς μπουστάκια ή έστω σκέτα υφασμάτινα σουτιέν γιατί μπορεί η μπανέλα να σε έχει τραυματίσει και να προέρχεται απο αυτό ο πόνος.

Το είχα πάθει κι εγώ και μάλιστα όταν ήμουν στον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης και το στήθος μου πονούσε πάρα πάρα πολύ σε όλο το μήκος που ακουμπούσε η μπανέλα...απο το κάτω μέρος μέχρι όσο έφτανε προς τη μασχάλη.

Και μάλιστα πονούσα τόσο που ο γιατρός μου είπε οτι αν δεν ήμουν έγκυος, σίγουρα θα μου έγραφε φάρμακα. Πάντως σταμάτησα τα σουτιέν με ενίσχυση και μετά απο 15 μέρες ήμουν μια χαρά.

Όσο για τα ινοαδενώματα δεν είναι τίποτα. Έχω αφαιρέσει τρία απο το ένα μου στήθος, εκ των οποίων το ένα ήταν 3,5 εκατοστά και μάλιστα οι γιατροί μου είπαν οτι σε μένα συγκεκριμένα τα "γεννάει" το σώμα μου και έχω κι άλλα σε διάφορα σημεία αλλά το μέγεθος τους δεν απαιτεί να τα αφαιρέσω.

Πάντως να μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

Μargiο,

ευχομαι να ειναι περαστικα που σιγουρα θα ειναι.

Μην βαζεις ασχημες σκεψεις στο μυαλο σου (δυσκολο,σε νιωθω)

αλλα μολις πας στον γιατρο και ανακουφιστεις θα δεις οτι περασες μεγαλο αγχος εξαιτειας ολου αυτου.

Και παλι περαστικα και αγυριστα! :)

FWusp3.png

κοριτσια πηγα χθες στο γιατρο,μου ειπε οτι μαλλον ειναι ινοαδενωμα το οποιο ομως ειναι αρκετα μεγαλο περιπου 3 cm και προφανως πρεπει να αφαιρεθει μ'εστειλε για μαστογραφια και υπερηχο για να βεβαιωθουμε και μετα να του παω τα αποτελεσματα και αυτος αν θελω να μου συστησει μαστολογο για τα περαιτερω.Τον ρωτησα αν προκειται για κατι "κακο" και μου ειπε οτι δεν φαινεται να ειναι κατι κακο.αχ γιατι δεν μου ειπε οτι δεν ειναι σιγουρα κατι κακο? :cry: πηρα σημερα στο ιατρικο κεντρο για να κλεισω ραντεβου και ενω για μαστογραφια μπορω να παω και αυριο υπερηχο λεει εχουν για 26 Μαρτιου!!Θα με τρελλανουν τελειως.Τωρα θα παρω σβαρνα ολα τα κεντρα να βρω κοντυνοτερο ραντεβου,ειναι αναγκη να παω εκει που μου συστησε αυτος?Α του ειπα και αυτο που λεγαμε για την μερα του κυκλου και μου ειπε οτι ετσι γινεται αλλα αυτο που θελουμε εμεις να δουμε τωρα θα φανει ετσι κι αλλιως και δεν θα επηρρεαστει το αποτελεσμα απο την μερα του κυκλου μου.Αυτα.σκατα δηλαδη.

z1QBp3.png UKB8p3.png

MARGIO γιατί δεν παίρνεις τηλ τα μαιευτήρια για τον υπέρηχο?? μάλλον θα βρεις νωρίτερα ραντεβού.

Σε μένα τον υπέρηχο στο μαστό, μου τον έκανε ο ιατρός μου στο ιατρείο του και μετά πήγα στο ΜΗΤΕΡΑ για μαστογραφία.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

δεν ηξερα οτι μπορω να παω και σε μαιευτηριο :oops: σ'ευχαριστω για την πληροφορια,θα παρω να μαθω ελπιζω να ισχυει αυτο που λες και στη Θεσσαλονικη

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Margio αφού ο γιατρός σου λέει ότι "μάλλον" είναι ινοαδένωμα, αυτό θα είναι! Οι γιατροί έχουν εμπειρία και καταλαβαίνουν κι από την ψηλάφιση!! Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ και μου είπαν να το αφαιρέσω, αν και ήταν πολύ μικρό, όπως κι έκανα. Στη μαστογραφία δε φαίνονταν καθόλου και στον υπέρηχο δεν μπορούσαν ν μου πουν με σιγουριά τι είναι, καθώς ήταν μικρό. Καταλαβαίνω την αγωνία σου!!

Άντε γρήγορα να μάθεις τα καλά αποτελέσματα!!!

Κοπέλα μου σε καταλαβαίνω γιατί πρόσφατα πέρασα κι εγώ μια παρόμοια αγωνία.

Για εξετάσεις δοκίμασε και στο κέντρο της Euromedica στην Βασ. Όλγας εμένα με εξυπηρέτησαν άμεσα. Εύχομαι τα καλύτερα και να φύγεις γρήγορα από αυτή την αγωνία.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Σ'ευχαριστω evoula,πηρα στην Euromedica και μου ειπαν το Σαββατο 28/2 μεχρι στιγμης το κοντινοτερο ραντεβου που βρηκα ειναι την Τριτη στο Γενεσις,συνεχιζω το ψαξιμο ομως αν ξερετε και κανενα αλλο πειτε μου γιατι απο το αγχος μου και να μην εχω τιποτα μου φαινεται θα αποκτησω.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...