Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συζυγος που ταξιδευει συχνα, μονη στο σπιτι

μαρια21

Recommended Posts

Panagiota μου,η ιστορια σου ειναι η ιστορια της μητερας μου.Ετσι και ο πατερας μου,ελειπε χρονια,μεγαλωνε μονη της εμας,μεχρι που η ψυχολογια της την εριξε τοσο πολυ,που αν την δεις τωρα,ειναι ενα ρακος.Ο πατερας μου ταξιδευε και μετα την συνταξη,μεχρι που αναγκαστηκε να σταματησει,οταν πλεον ειχε αρρωστησει πολυ βαρια.Ακομα ομως και τωρα,που,λεει καμια φορα "Αχ,ναχα κανει εκεινο το τελευταιο μπαρκο...".Αυτο το "τελευταιο" το ακουγα χρονια....Και λεω,μα ειναι δυνατον,ειναι η υγεια του ετσι και αυτο σκεφτεται :?: .Περιττο μεν πως για την καλη εξελιξη της κορης του ευθυνεται αυτος,επειδη λεει του μοιαζω,ενω για την κακη του γιου του η μητερα μου,επειδη τον κακομαθε......Περιττο να σου πω οτι και'γω τα λιγα χρονια που ειμαι παντρεμενη,δεν βγαινω καθολου εξω παρα μονο για ψωνια.

Angel και μενα ο αντρας μου ειναι ο καλυτερος ανθρωπος που μια γυναικα θα μπορουσε να παντρευτει.

Προς το παρον ποτε δεν εχει αμφισβητηθει η κουραση μου και η συνεισφορα μου απο τον αντρα μου.Καταλαβαινει και ξερει ποσο μονη ειμαι και ποσο κουραζομαι.Συμφωνω με οσα και οι δυο λετε και φοβαμαι μην συμβουν.

Ομως το εχω κανει το επαγγελμα αυτο.Δεν εχω λογια να σας εκφρασω την ψυχολογια ενος ανθρωπου που ειναι ολη μερα κλεισμενος σε ενα κλουβι.Τωρα θα μου πεις,επιλογη του.Οχι παντα,το ξερουμε καλα αυτο.Και οσοι ναυτικοι προσπαθησαν να τα παρατησουν,λιγοι τα καταφεραν εξω στην στερια......

Μακαρι να γινει κατι καλυτερο για ολους μας,πιο πολυ για τα παιδια μας...

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

christiana ΑΜΗΝ.

λοιπον βρηκα λυση.. αφου ο δικος μου καιγεται να παει παλι πατρα θα του πω το οκ κ θα γινουμε γειτονισες βρε, να εχουμε τουλαχιστον καποιον διπλα μας με κοινο προβλημα.να μου κρατησεις κ υην μικρη τον μαιο που θα γεννησω :wink:

αντε ,,,,,, σε ολα υπαρχει μια λυση!!!καλημερα

Καλησπέρα μαρια21.

Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ καθώς ο άντρας μου είναι μουσικός και το καλοκαίρι λείπει συνέχεια. Να φανταστείς στις 16.6 γέννησα το μπεμπόνι μου και 27.6 έφυγε για ταξίδι, τον Ιούλιο έλείπε 17 μέρες και άλλες τόσες τον Αύγουστο και καμία 10 τον Σεπτέμβριο !!! εσένα τι δουλεία κάνει ο άντρας σου αν επιτρέπεται ?

Σε καταλαβαίνω πως περνάς, είναι όντως πολύ δύσκολο να λείπει το 1/3 σου! Ελπίζω να μην λείψει πολύ και σε λίγες μερούλες να σας έχει στην αγκαλιά του και να κουβεντιάζετε πως πέρασε.

595208qn2vfcfk42.gif

Αχ σε νοιώθω τόσο πολύ που αν ήμουν εκεί θα σε έπαιρνα μια αγκάλισα (χωρίς παρεξήγηση εεεεεε) επειδή όμως δεν γίνεται αυτό έχεις την μεγάλη αγκαλιά του parents να σε παρηγορεί.

Anniko κι εμενα ο καλός μου ειναι μουσικός αλλα τα τελευταια χρονια ειμαι τυχερη! καλοκαιρια λειπει μονο για συναυλίες οποτε ειναι 1-2 μέρες!

παλιοτερα που εμενα Θεσ.νικη ήταν λιγο πίκρα που ειχε saison ολοκληρη στην Αθήνα! Εκει ήταν τα καλύτερα!

Τώρα απλα λειπει καποια βράδια την εβδομαδα! Αλλα για να πω και την αληθεια δεν με πειραζει κιολας!Εχω το δικό μου πρόγραμμα! Ξεκουραση, περιποιηση και ηρεμία! :wink:

ejdnoznx2qfczs7i.png

Κορίτσια καλημέρα και από μένα (γινόμαστε πολλές στο club!).

Εμένα ο άντρας μου δεν είναι ούτε ναυτικός, ούτε μουσικός, ούτε γιατρός, ουτε υπουργος... (σε εταιρεια δουλευει), αλλά παρ΄όλα αυτά φευγει το πρωϊ κατα τις 9:00 και γυρίζει στην καλύτερη των περιπτώσεων 20:30 και στη χειρότερη μετα από 96 ώρες. Μη σας φαινεται παράξενο, αν δε το ζούσα ουτε εγω θα το πίστευα, 4 μέρες δουλεια χωρίς ύπνο παρακαλώ, φανταστειτε αντοχές που έχει ο ανθρωπος. Και μη σας πάει το μυαλό στο πονηρο ότι κάπου αλλου κοιμάται και μου πουλάει παραμύθια γιατι το δικό μου μυαλο πήγε πρώτα και σ΄ολα τα tests (όχι μόνο του συγκεκριμένου 96ωρου αλλά γενικότερα) έχει βγει "καθαρός". Γι αυτον δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, γιορτές, αργίες. Να φανταστείτε ένα Σάββατο παντρεβοταν η αδελφή του και με το ζόρι ήρθε στο σπίτι να ετοιμαστει ένα τέταρτο πριν το γάμο. Ασε που όταν έρχετε "νωρίς" στο σπίτι συνεχίζει τη δουλεια με το κινητο και το λαπτοπ. Στις διακοπές οδηγούσε μέσα στους κατσικόδρομους και στις στροφες και τους γκρεμούς ενός νησιου που είχαμε πάει με το κινητό στο χέρι, ήμαρτον δύο αγγελούδια κουβαλούσε (τα παιδάκια μας ) δε σκέφτηκε καθόλου το κακό;

Απ΄ότι καταλαβαίνετε η δουλειά του είναι το "κακό σπυρί" στη σχέση μας

και προκαλεί συνέχεια τσακωμούς. Εγώ βέβαια έχω αναλάβει όλες τις ευθύνες του σπιτιού και των παιδιών, δε με βοηθά ΚΑΘΟΛΟΥ. Και μη νομίζετε ότι τόσο πολύ που δουλευει παιρνει ποσοστα, μπόνους ή καλό μισθό, ΌΧΙ, απλά δουλευει για να κρατήσει τη θέση του.

Εχετε μήπως ακούσει που λένε ότι τα παιδια ενώνουν το ζευγάρι; Είναι γιατί όταν σκεφτεσε να χωρίσεις (εννοειται ότι το σκέφτομαι συχνα πυκνα) τα παιδιά ειναι σε πολλές περιπτώσεις ο μόνος λόγος να κάνεις πίσω. Τα παιδια (που μαυρα μάτια κάνουνε να τον δούνε) εννοείται ότι τρελαινονται από τη χαρά τους όταν τον δουν.

ΑΑΑΑΑΧ!!! Τα ΄πα και ξεθύμανα!

συγνώμη για τη μεγάλη απάντηση που με το ζόρι σταμάτησα να γράφω διοτι τα παραπονά μου είναι πολλά!

καλή σας μέρα και πάλι! ΜΑΡΙΑ 21 είδες που υπάρχουν και χειρότερα;

christiana ΑΜΗΝ.

λοιπον βρηκα λυση.. αφου ο δικος μου καιγεται να παει παλι πατρα θα του πω το οκ κ θα γινουμε γειτονισες βρε, να εχουμε τουλαχιστον καποιον διπλα μας με κοινο προβλημα.να μου κρατησεις κ υην μικρη τον μαιο που θα γεννησω :wink:

αντε ,,,,,, σε ολα υπαρχει μια λυση!!!καλημερα

Μακαρι να ερθεις Πατρα,να λεμε τον πονο μας,κουκλιτσα μου.Κραταω εκατο παιδια,οσα θες,αφου με την δουλεια που εμπλεξε ο αντρας μου,το τριτο παιδακι που θελουμε,το βλεπω ΧΛΩΜΟΤΑΤΟ να μας προκυπτει.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και από μένα (γινόμαστε πολλές στο club!).

Εμένα ο άντρας μου δεν είναι ούτε ναυτικός, ούτε μουσικός, ούτε γιατρός, ουτε υπουργος... (σε εταιρεια δουλευει), αλλά παρ΄όλα αυτά φευγει το πρωϊ κατα τις 9:00 και γυρίζει στην καλύτερη των περιπτώσεων 20:30 και στη χειρότερη μετα από 96 ώρες. Μη σας φαινεται παράξενο, αν δε το ζούσα ουτε εγω θα το πίστευα, 4 μέρες δουλεια χωρίς ύπνο παρακαλώ, φανταστειτε αντοχές που έχει ο ανθρωπος. Και μη σας πάει το μυαλό στο πονηρο ότι κάπου αλλου κοιμάται και μου πουλάει παραμύθια γιατι το δικό μου μυαλο πήγε πρώτα και σ΄ολα τα tests (όχι μόνο του συγκεκριμένου 96ωρου αλλά γενικότερα) έχει βγει "καθαρός". Γι αυτον δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, γιορτές, αργίες. Να φανταστείτε ένα Σάββατο παντρεβοταν η αδελφή του και με το ζόρι ήρθε στο σπίτι να ετοιμαστει ένα τέταρτο πριν το γάμο. Ασε που όταν έρχετε "νωρίς" στο σπίτι συνεχίζει τη δουλεια με το κινητο και το λαπτοπ. Στις διακοπές οδηγούσε μέσα στους κατσικόδρομους και στις στροφες και τους γκρεμούς ενός νησιου που είχαμε πάει με το κινητό στο χέρι, ήμαρτον δύο αγγελούδια κουβαλούσε (τα παιδάκια μας ) δε σκέφτηκε καθόλου το κακό;

Απ΄ότι καταλαβαίνετε η δουλειά του είναι το "κακό σπυρί" στη σχέση μας

και προκαλεί συνέχεια τσακωμούς. Εγώ βέβαια έχω αναλάβει όλες τις ευθύνες του σπιτιού και των παιδιών, δε με βοηθά ΚΑΘΟΛΟΥ. Και μη νομίζετε ότι τόσο πολύ που δουλευει παιρνει ποσοστα, μπόνους ή καλό μισθό, ΌΧΙ, απλά δουλευει για να κρατήσει τη θέση του.

Εχετε μήπως ακούσει που λένε ότι τα παιδια ενώνουν το ζευγάρι; Είναι γιατί όταν σκεφτεσε να χωρίσεις (εννοειται ότι το σκέφτομαι συχνα πυκνα) τα παιδιά ειναι σε πολλές περιπτώσεις ο μόνος λόγος να κάνεις πίσω. Τα παιδια (που μαυρα μάτια κάνουνε να τον δούνε) εννοείται ότι τρελαινονται από τη χαρά τους όταν τον δουν.

ΑΑΑΑΑΧ!!! Τα ΄πα και ξεθύμανα!

συγνώμη για τη μεγάλη απάντηση που με το ζόρι σταμάτησα να γράφω διοτι τα παραπονά μου είναι πολλά!

καλή σας μέρα και πάλι! ΜΑΡΙΑ 21 είδες που υπάρχουν και χειρότερα;

Παρασκευη και 13,θελω αυτο που παιρνει ο συζυγος και αντεχει 96 ωρες....Σε διπλη δοση.......

Αλβερτος Αινσταιν

Καθεμιά με τον πόνο της κι όλες μαζί. Ας είναι καλά οι άντρες μας κι εμείς για να τους στηρίζουμε στα ζόρια.

Και μη μου πείτε εμάς ποιος θα μας στηρίξει γιατί και εδώ μια παρέα είμαστε... :D

*

christiana08 να΄σαι καλά μ΄εκανες και γέλασα.

Ακόμα και ο αντρας μου απορει με τις αντοχές του, εμένα μου λέει ότι αντέχει επειδή είναι συνέχεια στη "μπρίζα" και με 4πλους καφέδες. Με έναν γιατρό όμως που το είχε συζητήσει του είχε πει ότι ο οργανισμός αντέχει. Αυτό όμως που μπορεί να πάθει (όταν φτάνει συνέχεια τον οργανισμό στα όριά του ) είναι να σταματήσει η καρδιά να χτυπά εντελώς ξαφνικά και χωρίς καθόλου σημάδια προειδοποίησης. Ακόμα και μετά από αυτό δε βάζει μυαλό και δε παιρνει από λόγια, μάλλον τα παιδιά τα βρίσκει πιο κουραστικά από τη δουλεια και τα αποφευγει, τι να πω; σε όλα πάει το μυαλό μου :?

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ........... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ..... ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ. ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.. ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΛΕΙΠΕΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΕΙΣ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ. ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ... ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΜΑΙ..

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Παρασκευη και 13,εγω θα αλλαζα γιατρο.Τον ξεκανε τον ανθρωπο,ημαρτον.Μην φοβασαι,θα ειναι υγιης και δυνατος παντα,μεχρι τα βαθια γεραματα,αρκει να εχει εσενα (και τους τετραπλους καφεδες)να τον στηριζεις.......

Αννα,συμφωνω,εδω,ολες μαζι θα γκρινιαζουμε,θα γελαμε,ολα εδω....

Μαρια21,ο καθενας απο την μερια του το βιωνει διαφορετικα,το οτι εμεις ειμαστε χειροτερα,δεν σημαινει οτι εσυ υποφερεις λιγοτερο.

ΚΟΡΑΓΙΟ,GIRLS.ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ (Να μου το θυμισετε οταν τα ξαναπαρω στο κρανιο και ωρυομαι,οκ :?: ).

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ...... ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ.. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...........

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Σε καταλαβαινω...Εγω καθε φορα κλαιω...Μιλαμε για κλαμα,ουτε στον πολεμο να πηγαινε ο ανθρωπος....Μην του θυμωνεις,σιγουρα αυτος στενοχωριεται πιο πολυ απο εσενα,καρδουλα μου.

Αλβερτος Αινσταιν

Καλο κουραγιο κοριτσια , ειναι οντως δυσκολο ολο αυτο που περνατε ομως ειναι υπεροχο ποσο αγαπατε τους ανθρωπους σας και μπραβο σας . Ολοι περναμε τα δικα μας μωρε , να και μενα που δεν λειπει πολυ συχνα ερχονται μερες που λειπει αρκετα , τωρα λ.χ ελειπε χθες ολη μερα σημερα θα γυρησει στις 3-4 , αυριο παλι θα λειπει ολη μερα και εγω σπιτ με τα μικρα ,και οταν λειπει δεν μπορω να βγω μονη επειδη και τα 2 μικρα θελουνε καροτσι οποτε που να παω και αν πουμε οτι ο μικρος ειναι οκ να μπει σε τα3ι και να παμε καπου η μπεμπα δεν την μετακοινω χωρις καθησματακι , αρα οταν λειπει μενω μονη μου σπιτι .

Καλο κουραγιο κοριτσια , ειναι οντως δυσκολο ολο αυτο που περνατε ομως ειναι υπεροχο ποσο αγαπατε τους ανθρωπους σας και μπραβο σας . Ολοι περναμε τα δικα μας μωρε , να και μενα που δεν λειπει πολυ συχνα ερχονται μερες που λειπει αρκετα , τωρα λ.χ ελειπε χθες ολη μερα σημερα θα γυρησει στις 3-4 , αυριο παλι θα λειπει ολη μερα και εγω σπιτ με τα μικρα ,και οταν λειπει δεν μπορω να βγω μονη επειδη και τα 2 μικρα θελουνε καροτσι οποτε που να παω και αν πουμε οτι ο μικρος ειναι οκ να μπει σε τα3ι και να παμε καπου η μπεμπα δεν την μετακοινω χωρις καθησματακι , αρα οταν λειπει μενω μονη μου σπιτι .

Ετσι,ετσι............Αρα,home,sweet home..........

Αλβερτος Αινσταιν

κοριτσια καλησπερα. Σας γραφω με αφορμη ενα ακομα ταξιδι του αντρα μου ο οποιος φευγει αυριο για Γερμανια και ειμαι ψιλοχαλια...... Αναρωτιεμαι.......... Υπαρχουν κι αλλες σαν κι εμενα? Που μενουν μονες συχνα?

Μαράκι, συμπάσχουσα και εγώ...

Εδώ και 7 χρόνια τραβάω λούκι.... που λένε με τρία παιδιά στο σπίτι και χωρίς καμιά βοήθεια .Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Ο σύζυγος ήταν Καπετάνιος στην αρχή και ταξίδευε 6 μηνα και 9 μηνα.

Τώρα έχει βγεί στο γραφείο αλλά και πάλι λείπει όταν πρόκειται για παραλαβές βαποριών -επιθεωρήσεις κ.λ,π το λιγότερο που λείπει είναι 1 μήνας άλλες φορές 2 άλλες φορές 3. ΑΣΤΑ ΔΡΑΜΑ/.

Ευτυχώς που έχω την δουλειά και ξεχνιέμαι,,,ασε που όλες τις αρρώστιες των παιδιών... και όλα τα άλλα τα περνάω μόνη....

Σε νιώθω απόλυτα.

Κάθε φορά που τον πάω στο αεροδρόμιο με πιάνει σφίξιμο... στο στήθος.

Είναι μια διαδικασία που δεν την αντέχω καθόλου..... Μετά για να βρώ τον εαυτό μου περνάνε 10 μέρες και... λειτουργώ μηχανικά....

Να φανταστείς στην γέννηση του Χρηστάκη μου το 2ο παιδάκι μας δεν ήταν.......άλλο δράμα εκεί..

Τέλος πάντων θα τα λέμε εδώ για να παίρνει η μία κουράγιο από την άλλη.

Κουράγιο... σε όλες κορίτσια.

:D

.png.png

Διαφημίσεις

Αρτεμουλα μου,μην μασας...............και'μεις τα ιδια.............

Αλβερτος Αινσταιν

Και εγω μονη αλλα απλα γιατι δε παιζει συζηγος! :roll:

Αλλα νομιζω οτι μαλλον ειμαι σε καλυτερη θεση γιατι σε εμενα μια συνηθεια ειναι το να μενεις μονη, αλλα σε σας κοριτσια ιδιως των ναυτικων ειναι ζορι, να ξερεις οτι ο ανθρωπος σου ειναι καπου εξω, ειναι καλα? και ολα τα σχετικα

Οσο για τα ωραρια, τα εχω φαει τα 10-8 για χρονια στη μαπα απο μενα την ιδια οποτε δε λεω τιποτα!

kKZUp2.png

Και εγω μονη αλλα απλα γιατι δε παιζει συζηγος! :roll:

Αλλα νομιζω οτι μαλλον ειμαι σε καλυτερη θεση γιατι σε εμενα μια συνηθεια ειναι το να μενεις μονη, αλλα σε σας κοριτσια ιδιως των ναυτικων ειναι ζορι, να ξερεις οτι ο ανθρωπος σου ειναι καπου εξω, ειναι καλα? και ολα τα σχετικα

Οσο για τα ωραρια, τα εχω φαει τα 10-8 για χρονια στη μαπα απο μενα την ιδια οποτε δε λεω τιποτα!

Γατουλα μου,το οτι εσυ δεν εχεις συζυγο,μαλλον βαζει εμας σε δευτερη μοιρα,απο αποψη τεχνικων δυσκολιων.Μπαινεις εδω,σ'αυτη την συζητηση ενοχικα,οτι οκ,ζοριζομαι,αλλα τι να πειτε και'σεις....

Οχι,ματια μου,μην ακους την κλαψα μας και μασας....Το ειπα και το ξαναλεω...Ο καθενας απο την μερια του το βιωνει διαφορετικα....

Σιγουρα ζοριζομαι,αλλα τι δηλαδη,εσυ οχι :?: ,ημαρτον....

Γι'αυτο ειμαστε εδω,να λεμε τα χαλια μας ολες μαζι και να παρηγορουμε η μια την αλλη :lol::lol::lol::lol::lol: .

Εγω αποψε τραβαω ενα χοντρο λουκι,μονη μου μεν στο σπιτι,αλλα με τα τηλεφωνα απο τον συζυγο να χτυπανε ανα πενταλεπτο....Ενω εσυ :?: .

Οποτε,join the club (Ελπιζω για λιγο :wink::wink::wink::wink: )/

Αλβερτος Αινσταιν

κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο........... ξερετε καμμια διαιτουλα για να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης?

Θηλαζεις :?:

Αλβερτος Αινσταιν

αυτο ειναι μια μεγαλη ιστορια...........ναι αλλα δινω και συμπληρωμα

Τοτε δεν υπαρχουν πολλα που μπορω να σου προτεινω,προς το παρον....Παντως,το οτι χανεις με τον θηλασμο,χανεις...Οταν σταματησεις (μη βιαστεις,κανει καλο στο μωρο σου),θα τα ξαναπουμε.

Αλβερτος Αινσταιν

Α,μασουλας....Μη μου πεις οτι δεν μασουλας :lol::lol::lol: .Πλακα κανω.Μην ανησυχεις,ολα στον καιρο τους....Το μωρακι πρωτα και μετα κατι θα βρουμε...

Αλβερτος Αινσταιν

Μπορεί να έρθω κι εγώ στην παρέα σας...

Προτάθηκε δουλειά στον άντρα μου στο εξωτερικό.Κατά Νότο μεριά...

Περίπου για 3 χρόνια.Θα μπορεί να έρχεται κάθε δίμηνο για μια εβδομάδα.

Τα χρήματα είναι 8πλάσια του σημερινού μισθού του.Όταν μου το πρωτοείπε γέλασα.

Μετά σκέφτηκα ότι δεν αξίζει για το χρήμα να στερηθείς την οικογένειά σου.

Αργότερα σκέφτηκα τους ναυτικούς,τους οδηγούς,όλους όσοι το κάνουν,για να προσφέρουν κάτι περισσότερο στην οικογένεια.

Βέβαια ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.'Οταν έρθει εκείνη η ώρα θα το σκεφτούμε περισσότερο.

Αλλά είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση.

Σήμερα λείπει σε ταξίδι στο πατρικό του και τώρα το βράδυ τα είδα όλα με τις μικρές μόνη μου,και λάλησα κιόλας που δεν έχω δει άνθρωπο όλη μέρα.

Είστε όλες αξιοθαύμαστες που τα καταφέρνετε μόνες σας,μπράβο και κουράγιο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...