Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συζυγος που ταξιδευει συχνα, μονη στο σπιτι

μαρια21

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα. Σας γραφω με αφορμη ενα ακομα ταξιδι του αντρα μου ο οποιος φευγει αυριο για Γερμανια και ειμαι ψιλοχαλια...... Αναρωτιεμαι.......... Υπαρχουν κι αλλες σαν κι εμενα? Που μενουν μονες συχνα?

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αχ βρε Μαρία..σε καταλαβαίνω κάπως. όχι, ο άντρας μου δεν φεύγει συχνά, αλλά κάποιες φορές λείπει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ :(

και εγώ μόνη στο σπίτι με το μωρό. Και μην προλάβετε να μου πείτε "βγές, πήγαινε μια βόλτα"

Πού να πάω βρε κορίτσια? Σε καφετέρια δεν παίζει, καπνίζουν παντού. Φίλες εδώ δεν έχω πολλές, και ακόμα και αυτές οι λίγες δουλεύουν απόγευμα..συγγενείς υπάρχουν σε απόσταση 130 χλμ..μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο.

Ευτυχώς βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλές όμορφες στιγμές, αλλά..δυστυχώς συνήθως στις δύσκολες κολλάμε

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Ξερω πως νιωθεις....... Φαντασου οτι ο δικος μου οταν ειναι εδω δουλευει απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ....... Και μερικες φορες και Σαββατα

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Ωραία για να μη νιώθετε μόνες ακούστε τα ωράρια του δικού μου άντρα:

Κάθε μέρα (ναι κάθε μέρα: και τα ΣΚ και τις γιορτές) από τις 9 το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ 11, 12 ή και αργότερα με μόνο ένα δίωρο διάλειμμα το μεσημέρι :cry: . Τις μέρες που έρχεται πιο νωρίς στο σπίτι πχ στις 10 είναι σα να έχουμε γιορτή γιατί μόνο τότε έρχεται νωρίτερα :lol: . Άρα αν αυτό σας παρηγορεί δεν είστε μόνες.

*

anna+[/b

]τα ίδια ωράρια έχουν οι άνδρες μου μόνο

που ο δικός μου συνήθως φεύγει στις 7.30 με 8.00 :P

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον ο δικός μου δεν δουλεύει ΣΚ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων...από την μία θέλω να είναι σπίτι πιο συχνά, από την άλλη σκεφτομαι ότι αυτός εργάζεται αυτή την στιγμή και θα ήταν άδικο να του ζητάω να εργάζεται λιγότερο :?

φαύλος κύκλος δλδ..

από την άλλη, με αυτά που διάβασα παραπάνω, μάλλον είμαι τυχερή :roll:

v6Khp3.pngBoDsp3.png

anna+

τα ίδια ωράρια έχουν οι άνδρες μου μόνο

που ο δικός μου συνήθως φεύγει στις 7.30 με 8.00 :P

Ax κατάλαβα - πονεμένη ιστορία αυτά τα ωράρια... Καλό μας κουράγιο!

*

Εσας γυρνανε τουλαχιστον στο σπιτι το βραδυ!Κατι ειναι κι αυτο!

Τι να πουνε κι αυτες που κοιμουνται μονες τους;

Ειναι μια παρηγορια να εχεις παρεα τουλαχιστον το βραδυ!!!!!!!Αντε καλο κουραγιο,να παει και να γυρισει με το καλο!!!!

κοριτσια καλησπερα. Σας γραφω με αφορμη ενα ακομα ταξιδι του αντρα μου ο οποιος φευγει αυριο για Γερμανια και ειμαι ψιλοχαλια...... Αναρωτιεμαι.......... Υπαρχουν κι αλλες σαν κι εμενα? Που μενουν μονες συχνα?

Ελα,βρε Μαρακι μου,που εισαι :?: .

Εδω,να γινουμε πολλες,ο συζυγος μου ειναι ναυτικος.

Μα τι ωραια που περναμε,ε,ε,εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :?: .

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Κοριτσια υπομονη , εμενα ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος στην αεροπορια , δεν μπορω να πω οτι λειπει συχνα , αλλα σιγουρα 2-3 βραδια το μηνα μιας και εχει τις υπηρεσιες , καποιους μηνες το χρονο εχει και ασκησεις οποτε αυξανονται τα βραδια και οι μερες . Εντα3ει ειμαι τυχερη επειδη σε νορμαλ συνθηκες , οχι υπηρεσιες δλδ, γυρναει 3.30 το μεσημερι και ειμαστε ολη μερα μαζι απο εκεινη την ωρα , το λιγο δυσκολο ειναι αμα λειπει βραδυ ιδιαιτερα τωρα με τα 2 μικρα αλλα εντα3ει 2-3 φορες το μηνα δεν ειναι πολυ . Το χειροτερο ειναι οτι παιζει ανα 2-3 χρονια κανα σχολειο που πανε καμια αθηνα και εκει θα λειπει 3 βδομαδες , ελειψε ενα τετοιο διαστημα αλλα τα ειχαμε τοτε δεν ειχαμε παιδια .

Καλησπέρα μαρια21.

Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ καθώς ο άντρας μου είναι μουσικός και το καλοκαίρι λείπει συνέχεια. Να φανταστείς στις 16.6 γέννησα το μπεμπόνι μου και 27.6 έφυγε για ταξίδι, τον Ιούλιο έλείπε 17 μέρες και άλλες τόσες τον Αύγουστο και καμία 10 τον Σεπτέμβριο !!! εσένα τι δουλεία κάνει ο άντρας σου αν επιτρέπεται ?

Σε καταλαβαίνω πως περνάς, είναι όντως πολύ δύσκολο να λείπει το 1/3 σου! Ελπίζω να μην λείψει πολύ και σε λίγες μερούλες να σας έχει στην αγκαλιά του και να κουβεντιάζετε πως πέρασε.

595208qn2vfcfk42.gif

Αχ σε νοιώθω τόσο πολύ που αν ήμουν εκεί θα σε έπαιρνα μια αγκάλισα (χωρίς παρεξήγηση εεεεεε) επειδή όμως δεν γίνεται αυτό έχεις την μεγάλη αγκαλιά του parents να σε παρηγορεί.

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Καλησπέρα christiana08

επειδή είχα έναν θείο ναυτικό και πάντα βίωνα πολύ έντονα τον αποχωρισμό και την απουσία του είχα ορκίσθηκα ότι ΠΟΤΕ μου δεν θα πάρω άντρα ναυτικό (σε αντίθεση με το τραγούδι χαχαχα). Πραγματικά σε θαυμάζω πώς αντέχεις. Κάνει και μεγάλα ταξίδια;

1310257mmge7drfxp.gif

02/6/07 γίναμε ένα

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Εσας γυρνανε τουλαχιστον στο σπιτι το βραδυ!Κατι ειναι κι αυτο!

Τι να πουνε κι αυτες που κοιμουνται μονες τους;

Ειναι μια παρηγορια να εχεις παρεα τουλαχιστον το βραδυ!!!!!!!Αντε καλο κουραγιο,να παει και να γυρισει με το καλο!!!!

Ακριβώς.Μεγάλη πίκρα να κοιμάσαι κάθε βράδυ μόνη και από το μυαλό σου να περνάνε διάφορα όπως π.χ οτι θα μπουν κλέφτες κτλ.Τα 3 πρώτα χρόνια του γάμου μου κοιμόμουν με τη τηλέοραση στη διαπασών τα φώτα αναμμένα και αν δεν ξημέρωνε δεν κοιμόμουν καθόλου..Απαράδεκτο ξενύχτι όταν κυρίως έχεις και μωρό που θα σε ξυπνήσει πρωί πρωί.Βεβαία τώρα όλα καλά και ο σύζυγος βρίσκεται πλέον σπιτάκι μας...ευτυχώς δηλαδή γιατί είχα βρυκολακιάσει :lol: .

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Και πριν κάνουμε παιδιά όλο και κάπου μπορούσα να πάω. Τώρα με τα δυο, τι να πρωτοκουβαλήσω και που να πάμε μέσα στο κρύο;; Αυτό σημαίνει για μένα 5 μέρες σε 24ωρη βάση στο τρέξιμο!

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου,τι μου λετε :?: .Εμενα περισυ ελειπε 9 μηνες σερι στο εξωτερικο.Γεννησα την δευτερη κορη μου και ημουν μονη μου,4 μηνων την ειδε.Παλι καλα,την πρωτη την ειδε 3 ημερων (φυσικα παλι μονη μου γεννησα).

Με τα φετινα δρομολογια,ερχεται για δυο μερες ανα δυο βδομαδες.

Μη μου στενοχωριεστε,κουκλιτσες μου,λιγη υπομονη θελει....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Καλησπέρα christiana08

επειδή είχα έναν θείο ναυτικό και πάντα βίωνα πολύ έντονα τον αποχωρισμό και την απουσία του είχα ορκίσθηκα ότι ΠΟΤΕ μου δεν θα πάρω άντρα ναυτικό (σε αντίθεση με το τραγούδι χαχαχα). Πραγματικά σε θαυμάζω πώς αντέχεις. Κάνει και μεγάλα ταξίδια;

1310257mmge7drfxp.gif

Αννικο μου,συγγνωμη καρδουλα μου,τωρα το ειδα.Κανει και μεγαλα ταξιδια,δυστυχως.Τον καταλαβαινω απολυτα,εχω μπαμπα ναυτικο και εγω ναυτικος ημουν οταν γνωριστηκαμε.Απλα,οταν γεννας δυο κορες μονη σου και οταν αρχιζουν και μιλανε και ζητανε τον μπαμπα,σε παιρνει το παραπονο.Αλλα ειναι η λατρεια μου,τι να τον κανω :?: .

Αλβερτος Αινσταιν

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ

02/6/07 γίναμε ένα

9 μήνες???Μπράβο βρε christiana θέλει γερή υπομονή να αντέξεις κάτι τέτοιο και να συνεχίζεις να αντέχεις την πολυήμερη απουσία του συζύγου...Εύγε παιδί μου! :)

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Υπομονή μανούλες..maria 21 καλό ταξίδι να έχει...

Βρε christiana μου , πολύ λείπει ο δικός σου..

Στην ουσία μόνη σου μεγαλώνεις τα παιδιά..

Μπράβο κοριτσάκι...

Κοριτσια μου,σας ευχαριστω.Και να φανταστειτε οτι πριν παντρευτω,μονο υπομονη δεν ειχα.

Εχετε δικιο που σας κακοφαινεται που λειπουν τα αγορακια σας και'γω αν τον ειχα εδω καθε μερα και μου εφευγε για διημερο εστω,θα τραβουσα τις κοτσιδες μου,ειναι οπως μαθει κανεις.

Αχ,Φωτεινουλα,τυχαια 1400 δημοσιευσεις σε τρεις μηνες :?: .Ας ηταν εδω και θα με ψαχνατε (και θα ησυχαζατε :lol::lol::lol::lol: ).

Καληνυχτα,κουκλιτσες μου.

Αλβερτος Αινσταιν

κ εμενα ναυτικος ειναι με το πρωτο παιδι τα περασα ολα μονη μου την ειδε την επομενη που γεννησα σε αυτο του ειπα να αλλαξει καραβι ωστε το δρομολογιο που κανει να εχει βαση τον πειραια... του κακοφανικε βεβαια αλλα δεν μπορεις να εχεις ολα δικα σου!!

cristiana εσενα δεν μπορει να αλλαξει δρομολογια?

Αλλαξε,καρδουλα μου,εφυγε απο τα ποντοπορα και ηρθε σ'ενα μικρο φορτηγο,με λιγοτερα βεβαια λεφτα.Αυτο το φορτηγο δεν εχει συγκεκριμμενα δρομολογια,οποτε τυχει φορτιο φευγουν.Και ολο καινουρια δρομολογια του βγαινουν.Συν οτι τους πιανει απαγορευτικο,παντα εκτος Πατρας που μενουμε φυσικα :cry::cry::cry::cry::cry: .

Κουραγιο και σε σενα και στον συζυγο,να εχει υπομονη,η ακτοπλοια ειναι αστα να πανε,αν εχει μαθει εξω,θα του κακοφανει.Εχω κανει ακτοπλοια και ξερω :evil::evil::evil: .

Συνεχιστε,με επιασε λογοδιαρροια.

Αλβερτος Αινσταιν

Κοριτσια υπαρχουν και χειροτερα.Εγω ειμαι 27 χρονια παντρεμενη με ναυτικο.Καναμε πολλες προσπαθειες να κατσει στην στερια χωρις αποτελεσμα.Μεγαλωσα μονη τα παιδια μου με πολλα προβληματα αρρωστειες και διαφορα αλλα.Εχω δυο καλα παιδια τελειωσαν το πανεπιστημιο μονο που ειναι πολυ ευαισθητα λογω του επαγγελματος ισως και της υπερπροστασιας μου.Εγω ολα τα χρονια σπιτι φροντηστηρια τα παιδια σκετο ρομποτ.Λεγαμε να περασουν τα χρονια να βγει στην συνταξη.Βγηκε πριν 7 χρονια στην συνταξη και ακομη ταξιδευει θα μου πειτε γιατι.Υποχρεωσεις πολλες αλλα το σημαντικοτερο χασαμε την ψυχικη επαφη μαθαμε να ζουμε χωρια μεγαλωσαμε και ο καθενας εχει τα απωθημενα του.Δεν χαρηκα τιποτε αισθανομαι συναισθηματικη ελλειψη κουραστηκα και δυστυχως δεν αναγνωριζονται οσα εκανα.

εμενα ειναι το θεμα οτι ΔΕΝ εχει δουλεψει στερια απο τα 18 του κ ειναι 36.

ειμαστε μαζι 6 χρονια,οπως ειπανε κ καποια αλλα κοριτσια ΠΟΤΕ δεν ηθελα ο αντρας μου να εχει τετοια δουλεια.αν ομως εκτος απο την δουλεια ειναι ο αντρας που καθε γυναικα θα ηθελε στο πλαι της τοτε τι κανεις???

Τελικα αυτα που αποφευγουμε μας κυνηγουν στην ζωη μας,

panagiota (συγγνωμη για την εκφραση) αλλα φοβαμε πως κ εγω τα ιδια θα καταντησω....

αν κ ειναι πολυ καλος σαν ανθρωπος,σαν αντρας,σαν πατερας, το θεμα της οικογενειας ειναι που με χαλαει μερικες φορες,ΜΕΡΙΚΕΣ??? οχι μερικες μαλλον απο την μερα που εκανα την κορη μου, εγω νοιωθω απολυτη κουραση γιατι μεγαλωνω το παιδι μονη μου ΕΝΤΕΛΟΣ χωρις μαμα χωρις πεθερα χωρις αντρα χωρις τπτ...

κ το ευχαριστω ποιο ειναι?? οταν θα βγει θα πει ¨¨πολυ κουραση στην δουλειᨨ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ????

το μονο μου παραπονο ειναι το εξης: το πρωτο πραγμα που επρεπε να μαθενανε στους αντρες μας (κ ειδικα στους ναυτικους)

ειναι πως κ οι γυναικες κουραζομαστε κ ας μην δουλευουμε σε καποια εταιρια, δουλευουμε 24 ωρες την ημερα 365 ημερες τον χρονο χωρις ενσημα χωρις μησθο .... τουλαχιστον θα επρεπε μια φορα τον μηνα

να ακουμε ενα

"ευχαριστω που εισαι μια αξια μανα κ γυναικα ευχαριστω που αντεχεις ακομα να εισαι μαζι μου λογο της δουλειας μου,κ συγγνωμη αλλα ειναι αληθεια οτι αν παθεις κατι κ σε χασω δεν θα ειμαι αξιος να μεγαλωσω τα παιδια μας γιατι στην ουσια δεν ξερω τπτ για αυτα παρα μονο οτι ειναι δικα μου"

(ελπιζω να νοιωθουν ετσι κ αλλες που ειναι στην θεση μου κ να μην φταινε οι ορμονες μου)