Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οι γιατροί ουρλιάζουν στα παιδιά?..

Recommended Posts

Καλημέρα.

Θα ήθελα να καταθέσω τη δική μας εμπειρία από παιδοδοντίατρο.

Σας ζητώ συγνώμη για το μεγάλο post, όμως οι γνώμες και οι εμπειρίες σας είναι πολύτιμες. Θέλω οπωσδήποτε να μου πείτε αν έχετε τύχει παρόμοιας αντιμετώπισης. Ίσως να είναι μια διαδεδομένη τακτική, (η οποία με σόκαρε) και την οποία αγνοούσα έως τώρα.

Λοιπόν. Την περασμένη Παρασκευή η κόρη πέφτει και χτυπάει. Σκίζει τα χειλάκια και χτυπάει το μπροστινό δόντι το οποίο έχει μετατοπιστεί, κουνιέται, ματώνει και το ούλο έχει γίνει μωβ.

Η παιδίατρος μου συστήνει έναν παιδοδοντίατρο. Την βουτάμε και πάμε. Το παιδί θα πρέπει να πόνεσε και να τρόμαξε πολύ γιατί είχε σπαράξει στο κλάμα.

Ξεχνιέται λίγο με τα παιχνίδια στο ιατρείο. Ο γιατρός (αγέλαστος) την ρωτάει τι συνέβη και την παίρνει μέσα. Παρ' όλα αυτά, η κόρη μου κυρία, τον ακούει, κάθεται στην καρέκλα και ανοίγει το στόμα της. Ο γιατρός όμως αφού της καθάρισε τα πήγματα από αίμα, πίεσε δυνατά με το δάχτυλο για να φέρει το δόντι στη θέση του. Εκεί πόνεσε. Άρχισε να κλαίει και να δυσανασχετεί και ήθελε να φύγει. (Λογικό το βρίσκω..). Και ξαφνικά ο γιατρός άρχισε να της ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ μές το πρόσωπο! "Ακου να σου πω θά κάτσεις φρόνιμα γιατί θα γίνει χαμός εδω μέσα..." και τέτοια. Όμως της ούρλιαζε με όλη τη δύναμη της φωνής του. ( :shock: ).

Δεν είπαμε τίποτα, γιατί έπρεπε να τελειώσει με το καθάρισμα πάσει θυσία. Την κρατούσαμε τέσσερις και τελείωσε το μαρτύριο κάποια στιγμή.

Μετά τις λέει ο γιατρός τσαντισμένος: "Τώρα θα πας να κάτσεις μέσα μόνη σου να μιλήσω με τους γονείς σου γιατί δεν ήταν συμπεριφορά αυτή!!"

Πάνω που πήγαινε να ηρεμήσει η μικρή μου την ξαναπήρε το παράπονο.

Μα ποια συμπεριφορά?? Μόλις είχε χτυπήσει-τρομάξει-πονέσει χριστιανέ μου?? !!

Τέλος πάντων. Μας είπε ο γιατρός πως σε αυτές τις περιπτώσεις "δένουν" το δοντάκι με το διπλανό για να σταθεροποιηθεί και να μην φύγει. Οπότε κλείνουμε ραντεβού με τη συνάδελφό του γιατί εκείνον τον είχε πάρει από κακό μάτι τώρα πια.. (αυτός μας το πε αυτό). Εγώ χάρηκα που θα της το έκανε γυναίκα γιατί φαντάστηκα ότι θα είναι πιο γλυκειά και πιο φιλική.. (κούνια που με κούναγε..)

Πάμε εχθές. Να σημειώσω ότι αυτό είναι κάτι που δεν επείγει.

Η γιατρός κρύα αγέλαστη μας υποδέχεται χωρίς να ρωτήσει το παιδί τι κάνει να την πλησιάσει, να την καλοπιάσει.. τίποτα. Την πήρε κατευθείαν μέσα. Μόλις τόλμησα να ξεστομίσω ότι άντε μωρό μου κάνε ότι σου λέει η γιατρός να τελειώσουμε να σου πάρουμε την εκπληξούλα που σου υποσχεθήκαμε μας λέει αυτή "ποιος το σκέφτηκε αυτό? Πολύ λάθος κίνηση.. αχ..." Και κάτι μουρμούραγε. Της λέω είναι 3 χρονών, χρειάζεται ένα κίνητρο δεν πάει στην παιδική χαρά..

Παιδιά, η γιατρός ήταν χειρότερη από τον γιατρό. Της λέει θα κάνεις τώρα ότι σου λέω, θα κάτσεις εδώ και δεν θα βγάλεις άχνα. :shock:

Με αυτήν την αντιμετώπιση απ την αρχή περίμενε να κερδίσει το παιδί και να του κάνει δουλειά?? :shock:

Να μην τα πολυλογώ, σε κάποια φάση μας λέει να περάσουμε έξω. "Αφήστε, θα της τον σπάσω εγώ τον τσαμπουκά..!" Σοκαρισμένοι, βγαίνουμε έξω. Εκεί έγινε πόλεμος. Να την έχει αρπάξει η γιατρός, το παιδί να φωνάζει μαμά βοήθει και να κλαίει και να προσπαθεί να της ξεφύγει, η γιατρός να της ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ. Μπαίνει μέσα ο πρώτος γιατρός να επέμβει και αυτός ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ: "Tι θες? Πάλι προβλήματα δημιουργείς? Μην ξανατολμήσεις να κλωτσήσεις την καρέκλα....!!!" Το παιδί με όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου είχε εξαγριωθεί και φώναζε βοήθεια. Η γιατρός "προσπαθούσε" να την "παρηγορήσει" λέγοντας: "Tι θες???!!! Οι γονείς σου φύγανε!! Τ' ακούς?? Φ ύ γ α ν ε!! Εσύ θα κάτσεις εδώ να σου φτιάξω το δόντι!!!!!"

Με την άκρη του ματιού μου πιάνω τη γιατρό που την κρατούσε να την πετάει στην καρέκλα. Μπουκάρω μέσα και της λέω "Τσαμπουκάδες στο παιδί μου δε σηκώνω!!" Τη βουτάω και φεύγουμε. Έτρεμα από ταραχή. Το παιδί ήταν σε σοκ.

Μετά την πήρα τη γιατρό τηλέφωνο. Της είπα ότι είναι απαράδεκτη και ασχετη από παιδική ψυχολογία, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, μου είπε ότι εμείς οι γονείς της φταίμε που δεν της έχουμε βάλει όρια :shock: της λέω μα την πετάξατε στην καρέκλα! Σας είδα! Μου λέει, μα η καρέκλα δεν πονάει :shock: της λέω απαιτώ μια συγνώμη. Είμαι στο τσακ να σας καταγγείλω. Μου λέει δεν πρόκειται να ζητήσω καμιά συγνώμη κάντε ότι θέλετε..

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Κατάφερε αυτή η γυναίκα να κάνει το παιδί μου να μισήσει τους γιατρούς..

:evil::cry::cry:

Μαρία Στυλιανάκη πες μου κι εσύ!! Πώς πρέπει οι γιατροί να αντιδρούν σε τέτοιες περιπτώσεις??

Πείτε μου βρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ..

Διαφημίσεις

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αντιγόνη,

Είσαι ψύχραιμή!

Εγώ δεν θα άντεχα λεπτό, θα τον βούταγα! (λάθος αλλά θα το έκανα)!

Σε καμία περίπτωση δεν θα τον άφηνα να ακουμπίσει το παιδί μου ένας τέτοιος γιατρός.

Και φυσικά δεν τον νοιάζει εάν θα κάνεις καταγγελία, γιατί σπάνια έρχονται οι τιμωρίες.

Ίσως εάν το καταγγείλεις στον σύλλογό ώστε να τιμωρηθεί πειθαρχικά!

Τον άθλιο!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Αντιγόνη συμφωνώ με την baduz!

Αυτό δεν ειναι άσκηση ιατρικής ειναι κακοποίηση ανηλίκου στην κυριολεξία! Είσαι πολύ ψύχραιμη...

Εγώ θα είχα αντιδράσει διαφορετικά...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Την πρωτοχρονιά πάθαμε το ίδιο ατύχημα με τον επίσης 3χρονο Βασίλη.

Ξεκινήσαμε απο νοσοκομείο και καταλήξαμε σε οδοντογιατρό γιατί έπρεπε να γίνουνε και κάποια ράμματα.

Και στις 2 περιπτώσεις, το παιδί δεν έφυγε απο την αγκαλιά μου,και στην οδοντιατρική καρέκλα αγκαλιά καθόμασταν.

Ενοέιται ότι ΚΑΝΕΙΣ δε μίλησε απότομα /άσχημα στο παιδί,ενοείται ότι ήτανε τρομοκρατημένο και ενοέιται ότι οι γιατροί κάνανε και τον κλόουν για να καθίσει ήρεμο.

Απο την άλλη, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα τέτοιας συμπεριφοράς απέναντι σε ανήλικο ή ενήλικα και απορώ με την ψυχραιμία σας....

Εκτός του ότι δε θα ήξερε εκείνη τη στιγμή που να κρυφτεί ο γιατρός αν ήμουνα στη θέση σου,θα ήτανε δεδομένη η καταγγελία και η μύνηση :twisted:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Ti λές τώρα... :shock::shock: αυτοι οι γιατροι και οι δυο που είδαν το παιδί είναι απάνθρωποι επαγγελματίες...

:twisted: οι γιατροί πρέπει να γνωρίζουν απο στοιχειώδη ψυχολογία οταν αναλαμβάνουν εναν ασθενή πόσο μάλλον ενα μικρό φοβισμένο παιδάκι..

Αντιγόνη μου απίστευτη η ιστορία σου...δεν χρειάζονται να είσαι ευγενική με τέτοιους ανθρώπους..καλά έκανες και πήρες το παιδί σου απο εκει..δεν ξερω αν αξίζει να το συνεχίσεις το θέμα..

ειμαι στην διάθεση σου αν θέλεις να ρωτήσω την οδοντίατρο μου αν γνωρίζει κανέναν καλό παιδοοδοντίατρο...θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω.

Χριστος κ Παναγια!! :shock::shock: .. Καλα αυτοι οι ανθρωποι εχουν ειδικοτητα στα παιδια?? :shock:

Καλα δεν το συζητω θα τον ειχα βουτηξει, δε συζητω ο αντρας μου που ειναι και ευεξαπτος :oops:

Ντροπη τους!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Σας ευχαριστώ..

fysalidaki σήμερα κιόλας θα την πάω στον δικό μου που είναι άγιος άνθρωπος και νέος..

Κα να φανταστείτε παιδιά, φεύγοντας το παιδάκι μου μου έλεγε "...γιατί μαμά η κυρία μου φώναζε και δεν μ' αγαπούσε..?" :cry::cry:

Διαφημίσεις

Αντιγόνη,

Είσαι ψύχραιμή!

Εγώ δεν θα άντεχα λεπτό, θα τον βούταγα!

Ο παιδοδοντίατρος σε σχέση με τον οδοντίατρο υπερτερεί μόνο στον τρόπο προσέγγισης του παιδιού και πουθενά αλλού!!!!!!!

αντιγονη να τους καταγγειλεις !κι εδω να γραψεις τα ονοματα τους για να ξερουν κ οι υπολοιπες μανουλες ,ποιοι ειναι αυτοι!

ανατριχιασα κ νευριασα !

ξερεις τι επαθα?

η κορη μου 1,5 μηνων την παω πρωτη φορα στην παιδιατρο για εξεταση.

μπαινω μεσα μιλαμε πολυ γλυκεια.

περνει το μωρο να το εξετασει.

την ξεντυνω τελειως οπως μου ειπε κ την ξαπλωνει στο κρεββατι που εχουν .

σε καποια φαση της κραταγε τα χερακια κ την σηκωνε για να δει τα αντανακλαστικα της!

εκει το μωρο μου αρχισε να κανει τσισα κ μολις το αντιληφθηκε η παιδιατρος την πεταει αποτομα κι αρχιζει να φωναζει''με κατουρησε με κατουρησε''

το μωρο τρομαξε αλλα ευτυχως δεν εκλαψε κ προπαντων δεν χτυπησε.

την περνω στην αγκαλια μου κ της λεω ενταξει δεν εγινε κ τιποτα

κ μου λεει ειμαι λιγο σιχασιαρα!

εγω η ηλιθεια δεν μιλησα !οταν εφυγα το ειπα στον συζ μου κ μου ειπε θα παμε μαζι να την δω κι εγω κ θα κρινουμε!

οι χαζοι συν για αλλους 7 μηνες μαζι της ωσπου μαζευα μαζευα γιατι δεν ηταν ενα μεμονωμενο περιστατικο κ αλλαξα παιδιατρο!

κι ερωτω!

ειναι δυνατον παιδιατρος που ασχολειται με παιδακια να σιχαινεται?

να αφηνει το μωρο αποτομα πισω?κ αν χτυπουσε στο κεφαλακι του?

2)να μην φοραει ποδια?

3)να μην πλενει τα χερια του σε καθε εξεταση?

4)να μην εχει βρυση μεσα στο ιατρειο?(μπορει να θελω να πλυνω το ποπουδακι του μωρου)

5)να μην εχει αιθουσα για παιδια αρρωστα κ ξεχωριστη αιθουσα για παιδια με εμβολιο?

6)να μην εχει αιθουσα θηλασμου?

αισχος κ ντροπη που λεγονται γιατροι !!!

Διαφημίσεις

πες τα χριστινακι.και γω 3 εχω αλλαξει.τι να σας πω?οτι περιμενα με το νεογενητο μες το κρυο και για εμβολιο και ο γιατρος ελειπε αθηνα και δεν ειπε σε κανεναν τιποτα?και περιμεναν κι αλλοι απεξω.το κινητο του να χτυπαει να μην το σηκωνει και να μου πει μετα ημουν μεσα στο αεροπλανο.μαγιατρε τα κινητα τα κλεινουν στο αεροπλανο!νομιζε οτι επειδη ηταν γιατρος θα χωνευα την παραμυθα του.ξουτ ρε!

Αντιγόνη συμφωνώ με την baduz!

Αυτό δεν ειναι άσκηση ιατρικής ειναι κακοποίηση ανηλίκου στην κυριολεξία! Είσαι πολύ ψύχραιμη...

Εγώ θα είχα αντιδράσει διαφορετικά...

:shock::shock::shock:

1ον από την πρώτη επίσκεψη θα είχαμε γίνει μαλλιοκούβαρα πριν καλά καλά τελειώσει αυτό που είχε να κάνει... και 2η φορά δε θα ξαναπηγαίναμε...

2ον σηκωνει πάσης φύσης καταγγελία αλλά και μιά ωραίότατη μύνηση!

3ον να πεις δημόσια τα ονόματα! τους αξίζει! και πρέπει όλοι να είμαστε προφυλαγμένοι από τέτοιους απαράδεκτους ανθρώπους; γιατρούς; δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω.....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

γι αυτο σου λεω αντιγονη να τους καταγγειλεις!

κι απο δω κ περα τερμα οι ευγενειες σε οτι αφορα τα παιδια μας!

αυτη η παιδιατρος το καταλαβε οτι εκανε γκαφα κ μετα με εγλυφε αλλα απο το αγχος της εκανε χειροτερα!

δεν μπορουσε να επανορθωσει!

εκεινη την μερα επεσε η παναγιτσα του μωρου μου πανω στο κρεββατακι κι οταν εκανε τα τσισα αυτην τραβηξε το χαρτι το εκοψε κ το πεταξε στα σκουπιδια!οταν εγω αντιληφθηκα οτι το εχασα της λεω να ψαξουμε στα σκουπιδια κ μου λεει δεν μπορω σιχαινομαι!

της λεω φερτα μου σε εμενα να ψαξω κ πηρα ολη την σακουλα σκουπιδιων εξω κ εψαχνα γιατι αυτη σιχαινοταν τα παμπερς!ελεος!

δηλ τα μωρα της δεν τα αλλαζε?

τα σιχαινοταν?

αυτο που με εξοργισε μια αλλη φορα κ ειπα τερμα ηταν:

παμε για εξεταση κ της λεω οτι το μωρο δεν τρωει.

την εξεταζει κ λεει μαλλον τα δοντακια ειναι.δεν εχει τιποτα.

της βαζει το ξυλακι στο στομα για να δει το λαιμουδακι της κ το μωρο αντεδρασε κι εκει της το πιεσε κ το μωρο πονεσε τοσο πολυ που δεν μπορουσα να το συνεφερω!

αυτη καθησε κ εσκυψε το κεφαλι!

εγω νευριασα κ φυγαμε αρων αρων!

το μωρο ειχε πονολαιμο γι αυτο δεν μπορουσε να φαει

κ για 15 μερες το καυμενο ταλαιπωριοταν κι αυτη μου ελεγε ειναι καλα!

τουλαχιστον να της εδινα σιροπακι!

γι αυτο σου λεω τα ματια μας 14!!!

Αντιγόνη εκτος απο καταγγελια και να μας πεις και το ονομα τους αν δεν θα εχεις κανενα νομικο προβλημα να πεις και στο παιδιατρο σου που σου τους συστησε τι κουμασια ειναι για να μη ξαναστειλει κανεναν αλλο......

ακου εκει θα σπασω εγω το τσαμπουκα της...και ποιοι ειναι αυτοι που θα κρινουν τι γονεις ειστε εσεις δε καταλαβα????συγχηστηκα πρωι πρωι η γυναικα.......

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

γεια σου ελενη μου!καλα εισαι?

ετσι πες τα κι εσυ γιατι πολυ υπομονη εχουμε κανει!

εγω τι να πω που πηγα την αλλη φορα για εξεταση κ με εδιωξε απο το ιατρειο γιατι λεει ειχε δουλεια?

κι αν εγω ειχα μεγαλη αναγκη τι θα γινοταν?

τωρα τα σκεφτομαι κ φουντωνω αλλα φταιει κι ο συζ μου που δεν μιλαει!

παντα εγω βγαινω η κακια !

αλλα δεν με νοιαζει!

απο δω κ περα εγω ειμαι ο προστατης του παιδιου μου!

αυτο που σου κανανε αντιγονη θελει στα καναλια να βγεις!

φανταζομαι το παιδακι σου τι τρομαρα θα πηρε η ψυχουλα!

Εχω φρικαρει :twisted: Σιγουρα Αντιγονη δεν πρεπει να το αφησεις και να διαμαρτηρηθεις και στον παιδιατρο που στους συστησε.

Xristina1 εγραψε"εκει το μωρο μου αρχισε να κανει τσισα κ μολις το αντιληφθηκε η παιδιατρος την πεταει αποτομα κι αρχιζει να φωναζει''με κατουρησε με κατουρησε''

Τι να εμενα τον εχει κατουρισει και αυτον και το ιατρειο και πολλες φορες οτν τον αλλαζω μου περνει αυτος την πανα και την πεταει.

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Aντιγόνη!!!!!

Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω..οι άνθρωποι θέλουν καταγγελία...

Απαράδεκτη συμπεριφορά είναι το λιγότερο που μπορώ να πω...

Τρέμω από τα νεύρα μου :twisted:

Μην το αφήσεις έτσι Αντιγόνη. Πήγαινε στο δικό σου οδοντίατρο και φτίαξε το δοντάκι της κορούλας σου, όταν όμως τελειώσεις κάνε ότι μπορείς για να τιμωρηθούνε οι άχρηστοι...Καταγγελία στον Οδοντιατρικό Σύλλογο και σίγουρα μήνυση..Αίσχος και πάλι αίσχος!!!

Τραυματίζουν αθώες ψυχούλες για χρόνια και θέλουν να λέγονται και επιστήμονες :twisted:

Καλημέρα.

Θα ήθελα να καταθέσω τη δική μας εμπειρία από παιδοδοντίατρο.

Σας ζητώ συγνώμη για το μεγάλο post, όμως οι γνώμες και οι εμπειρίες σας είναι πολύτιμες. Θέλω οπωσδήποτε να μου πείτε αν έχετε τύχει παρόμοιας αντιμετώπισης. Ίσως να είναι μια διαδεδομένη τακτική, (η οποία με σόκαρε) και την οποία αγνοούσα έως τώρα.

Λοιπόν. Την περασμένη Παρασκευή η κόρη πέφτει και χτυπάει. Σκίζει τα χειλάκια και χτυπάει το μπροστινό δόντι το οποίο έχει μετατοπιστεί, κουνιέται, ματώνει και το ούλο έχει γίνει μωβ.

Η παιδίατρος μου συστήνει έναν παιδοδοντίατρο. Την βουτάμε και πάμε. Το παιδί θα πρέπει να πόνεσε και να τρόμαξε πολύ γιατί είχε σπαράξει στο κλάμα.

Ξεχνιέται λίγο με τα παιχνίδια στο ιατρείο. Ο γιατρός (αγέλαστος) την ρωτάει τι συνέβη και την παίρνει μέσα. Παρ' όλα αυτά, η κόρη μου κυρία, τον ακούει, κάθεται στην καρέκλα και ανοίγει το στόμα της. Ο γιατρός όμως αφού της καθάρισε τα πήγματα από αίμα, πίεσε δυνατά με το δάχτυλο για να φέρει το δόντι στη θέση του. Εκεί πόνεσε. Άρχισε να κλαίει και να δυσανασχετεί και ήθελε να φύγει. (Λογικό το βρίσκω..). Και ξαφνικά ο γιατρός άρχισε να της ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ μές το πρόσωπο! "Ακου να σου πω θά κάτσεις φρόνιμα γιατί θα γίνει χαμός εδω μέσα..." και τέτοια. Όμως της ούρλιαζε με όλη τη δύναμη της φωνής του. ( :shock: ).

Δεν είπαμε τίποτα, γιατί έπρεπε να τελειώσει με το καθάρισμα πάσει θυσία. Την κρατούσαμε τέσσερις και τελείωσε το μαρτύριο κάποια στιγμή.

Μετά τις λέει ο γιατρός τσαντισμένος: "Τώρα θα πας να κάτσεις μέσα μόνη σου να μιλήσω με τους γονείς σου γιατί δεν ήταν συμπεριφορά αυτή!!"

Πάνω που πήγαινε να ηρεμήσει η μικρή μου την ξαναπήρε το παράπονο.

Μα ποια συμπεριφορά?? Μόλις είχε χτυπήσει-τρομάξει-πονέσει χριστιανέ μου?? !!

Τέλος πάντων. Μας είπε ο γιατρός πως σε αυτές τις περιπτώσεις "δένουν" το δοντάκι με το διπλανό για να σταθεροποιηθεί και να μην φύγει. Οπότε κλείνουμε ραντεβού με τη συνάδελφό του γιατί εκείνον τον είχε πάρει από κακό μάτι τώρα πια.. (αυτός μας το πε αυτό). Εγώ χάρηκα που θα της το έκανε γυναίκα γιατί φαντάστηκα ότι θα είναι πιο γλυκειά και πιο φιλική.. (κούνια που με κούναγε..)

Πάμε εχθές. Να σημειώσω ότι αυτό είναι κάτι που δεν επείγει.

Η γιατρός κρύα αγέλαστη μας υποδέχεται χωρίς να ρωτήσει το παιδί τι κάνει να την πλησιάσει, να την καλοπιάσει.. τίποτα. Την πήρε κατευθείαν μέσα. Μόλις τόλμησα να ξεστομίσω ότι άντε μωρό μου κάνε ότι σου λέει η γιατρός να τελειώσουμε να σου πάρουμε την εκπληξούλα που σου υποσχεθήκαμε μας λέει αυτή "ποιος το σκέφτηκε αυτό? Πολύ λάθος κίνηση.. αχ..." Και κάτι μουρμούραγε. Της λέω είναι 3 χρονών, χρειάζεται ένα κίνητρο δεν πάει στην παιδική χαρά..

Παιδιά, η γιατρός ήταν χειρότερη από τον γιατρό. Της λέει θα κάνεις τώρα ότι σου λέω, θα κάτσεις εδώ και δεν θα βγάλεις άχνα. :shock:

Με αυτήν την αντιμετώπιση απ την αρχή περίμενε να κερδίσει το παιδί και να του κάνει δουλειά?? :shock:

Να μην τα πολυλογώ, σε κάποια φάση μας λέει να περάσουμε έξω. "Αφήστε, θα της τον σπάσω εγώ τον τσαμπουκά..!" Σοκαρισμένοι, βγαίνουμε έξω. Εκεί έγινε πόλεμος. Να την έχει αρπάξει η γιατρός, το παιδί να φωνάζει μαμά βοήθει και να κλαίει και να προσπαθεί να της ξεφύγει, η γιατρός να της ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ. Μπαίνει μέσα ο πρώτος γιατρός να επέμβει και αυτός ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ: "Tι θες? Πάλι προβλήματα δημιουργείς? Μην ξανατολμήσεις να κλωτσήσεις την καρέκλα....!!!" Το παιδί με όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου είχε εξαγριωθεί και φώναζε βοήθεια. Η γιατρός "προσπαθούσε" να την "παρηγορήσει" λέγοντας: "Tι θες???!!! Οι γονείς σου φύγανε!! Τ' ακούς?? Φ ύ γ α ν ε!! Εσύ θα κάτσεις εδώ να σου φτιάξω το δόντι!!!!!"

Με την άκρη του ματιού μου πιάνω τη γιατρό που την κρατούσε να την πετάει στην καρέκλα. Μπουκάρω μέσα και της λέω "Τσαμπουκάδες στο παιδί μου δε σηκώνω!!" Τη βουτάω και φεύγουμε. Έτρεμα από ταραχή. Το παιδί ήταν σε σοκ.

Μετά την πήρα τη γιατρό τηλέφωνο. Της είπα ότι είναι απαράδεκτη και ασχετη από παιδική ψυχολογία, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, μου είπε ότι εμείς οι γονείς της φταίμε που δεν της έχουμε βάλει όρια :shock: της λέω μα την πετάξατε στην καρέκλα! Σας είδα! Μου λέει, μα η καρέκλα δεν πονάει :shock: της λέω απαιτώ μια συγνώμη. Είμαι στο τσακ να σας καταγγείλω. Μου λέει δεν πρόκειται να ζητήσω καμιά συγνώμη κάντε ότι θέλετε..

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Κατάφερε αυτή η γυναίκα να κάνει το παιδί μου να μισήσει τους γιατρούς..

:evil::cry::cry:

Μαρία Στυλιανάκη πες μου κι εσύ!! Πώς πρέπει οι γιατροί να αντιδρούν σε τέτοιες περιπτώσεις??

Πείτε μου βρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ..

Πολυ στεναχωρεθηκα :cry: και θυμωσα με τους μλκς :mad::mad:

Νομιζω πρεπει να κανεις κατεγγελια και ας γινει απ κει και υστερα οτι ειναι (αν μαζευτουν καταγγελιες θα το ψαξουν το θεμα)

Σ αυτους οποιοδηποτε παιδακι και να πανε ετσι θα συμπεριφερθουν ..οποτε δεν ειναι δυσκολο να τους πιασουν :roll:

Παντως συγγνωμη γι αυτο που θα πω...αλλα μην ξανα αφησεις κανεναν να μιλησει ετσι στο παιδι σου :cry: (γμτ μιλαμε για μωρο :evil: )