Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκια μου για την συμπαρασταση και το ενδιαφέρον. Εννοείται πως θα σας ενημερώσω αν και δεν ειμαι αισιόδοξη. Για το μόνο για το οποίο χαίρομαι είναι οτι επιτέλους βρήκα εναν κορυφαίο ΓΙΑΤΡΟ-ᾹΝΘΡΩΠΟ ο οποίος με αντιμετωπίζει με πολύ σοβαρότητα και ουτε καν με έχει δει!!!!! Σήμερα θα πάω για πρώτη φορά. Οταν του είπα την τιμη της χοριακής απο το τηλ. έδειξε να στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που αμέσως μου πήρε όλους τους φόβους μου.Πιστεύω πως μαζί του οτι και αν συμβαίνει θα αντιμετωπιστεί. Να σας πω πως με εχει παρει τηλ δυο φορές ο ιδιος και από ότι έχω διαβάσει και μέσα στο site είναι και γιατρός πολλών κοριτσιών

TINA

Τουλάχιστον θα είσαι ήρεμη όσον αφορά το κομμάτι της ασφάλειας. Στάθηκες τυχερή που τον βρήκες αλλά μέχρι να βγει η χοριακή προσπάθησε να είσαι ήρεμη !

Σωτηρία μου προσπαθώ να είμαι. Μου είπε ο γιατρός να μην πάω στην δουλειά μέχρι την Παρασκευή. Έτσι καθομαι σπίτι και χαζεύω στην τηλεόραση. :?:?:?:?

TINA

Διαφημίσεις

christinaki καλημέρα... κι εγώ είχα 2 βιοχημικές εγκυμοσύνες χωρίς να καταλήξουμε στο γιατί. ίσως να έφταιγαν οι ενδομήτριοι πολύποδες, ίσως η ποιότητα σπέρματος ή ωαρίων.

Έκανες πρόκληση ωορηξίας ή όχι. Το λέω γιατί στην πρόκληση, η pregnyl μπορεί να δώσει θετική χοριακή, μιας και ειναι χοριακή η ίδια.

christinaki ελπιζω να σου πανε όλα καλα αυτη τη φορα και η χοριακη να παει όσο πρεπει!!!! :lol::lol::lol::lol: Αφου βρηκες γιατρο να εμπιστευεσε θα δεις πως ολα θα πανε καλα.Χαλάρωσε και απολαυσε το και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: περιμενουμε τα νεα σου μη μας ξεχασεις!!!!αντε και μετα θα λεμε για το πως παει η εγκυμοσυνη!!! :wink::wink::wink::wink:

Αχ Αποστολία μου σε ευχαριστώ. Είμαι σίγουρη όμως πως θα παλλινδρομήσει και αυτή η εγκυμοσύνη...... :cry::cry: Ηλιαχτιδα μου όχι δεν έχω κάνει τίποτα. Με φυσιολογικό τρόπο έχω μείνει έγκυος

TINA

Περιμένω τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου και της θρομβοφιλίας και αυτή η αναμονή με σκοτώνει!!! Οπως έχω ξαναγράψει και αλλού Πριν ένα χρόνο και κάτι είχα μια αποβολή στον τρίτο μήνα και από τότε αυτόν τον μήνα και τον προηγούμενο 2 βιοχημικές εγκυμοσύνες. Εχω απογοητευθεί παρα πολύ....Είμαι σίγουρη πως κάτι φταίει......

Καλησπέρα, λυπάμαι για την ταλαιπωρία που πέρασες.... Εγώ έκανα ένα παιδάκι, μετά ακολούθησε μία παλίνδρομη στη 10η εβδομάδα, μετά μία βιοχημική και τώρα η εγκυμοσύνη που είμαι έγκυος σε δίδυμα και γεννάω σε λίγο καιρό.

Ο προηγούμενος γιατρός μου είναι στο μητέρα, καθότι μάλλον δεν του έφταναν τα χρήματα που πήρε από τις 2 αποξέσεις για το πρώτο έμβρυο και επιπλέον τις εξετάσεις που κάναμε και στο έμβρυο (καρυώτυπος και βιοψια) μετά ήθελε να με βάλει να ξεκινήσω μία σειρά εξετάσεων για θρομβοφιλία και κάτι εξετάσεις DNA, εννοείται ότι δεν έκανα τίποτα και χαίρομαι γιατί 3 μήνες μετά έμεινα έγκυος μόνη μου και σε δίδυμα...

Ο λόγος που στα γράφω τα παραπάνω είναι για να μην αγχώνεσαι, ναι μεν είναι ψυχοφθόρο αλλά θα έρθει και σε εσένα μία εγκυμοσύνη που θα προχωρήσει κανονικότατα....

kalimera min eisai apoluti gia tin thrombofilia!

giati to oti sou pigane ola kala kai sou euxomai ta kalutera gera kai dunata na gennithoun ta paidakia sou den simainei oti afto isxuei kai gia oles!

Διαφημίσεις

μην ξεκηνας στεναχωρημενη!!!!ολα καλα θα πανε θα το δεις :wink:θα παρεις τα αποτελεσματα η χοριακη θα σου δειχνει την εβδομαδα που εισαι και απο εκει και περα ολα θα πανε καλα.εσυ μη σκυβεις μη κανεις δουλειες μη κουραζεσε γενικα,μη κανεις σεξ μεχρι να σου δωσει οδηγιες ο γιατρος σου.εμενα μου τα εκοψε ολα αυτα και το μηχανακι και τα ταξιδια μεχρι τη γεννα!!!!!!θελει πολυ προσοχη!!!!!να το ξερεις! :wink::wink::wink::wink:

(βεβαια ειχα και δυο σταγονες αιμα)ομως το 1 τριμηνο ειναι πολυ απικινδυνο!

Αχ Αποστολία μου σε ευχαριστώ. Είμαι σίγουρη όμως πως θα παλλινδρομήσει και αυτή η εγκυμοσύνη...... :cry::cry: Ηλιαχτιδα μου όχι δεν έχω κάνει τίποτα. Με φυσιολογικό τρόπο έχω μείνει έγκυος

kalimera min skeftesai arnitika!ase na se dei prwta o giatros!

etsi kaneis perissotero kako sto embruo sou!akoume meta apo 2 pallindromes to exw emedwsei!

oso gia tin thrombofilia tin exw kai egw!eprepe na sou dwsei salospiri!!!

pantws sou euxomai ta kalutera kai tha deis ola tha pane kala!!!!

christinaki απο οτι ειδα τη δικη μου χοριακη που λεει εβδομαδες και τιμες εισαι 1-2 εβδομαδων αφου ακομη δεν εισαι στην καθυστερηση συμβαδιζει χρονος εγκυμοσυνης με τη χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στην αρχη μπορει να μην αναιβενει τοσο γρηγορα!πρεπει να χαιρεσαι τωρα κοριτσακι οχι να στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σου τα πει και ο γιατρος σου!

XRISTINAKI, δυστυχως εχω βιωσει και εγω τις βιοχημικες

και μπορω να καταλαβω την αγωνια σου..

εχω στο ιστορικο μου 3 βιοχημικες και 1 αποβολη 8ης εβδομαδας

εχω κανει ολες τις εξετασεις (θρομβοφιλια, ΝΚ, εξεταση εμβρυου)

και ολες ηταν καθαρες.

Αλλαξα γιατρο και ο τωρινος μου γιατρος με συμβουλευσε απο την 14η εως την 18η μερα του κυκλου να παιρνω κορτιζονη (prezolon)

τωρα ειμαι σε αυτη τη φαση και αναμενω

εχω μιλησει με πολλους γιατρους και κανενας τους δεν μπορει να δωσει σαφη απαντηση για την αιτια

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

1 παλλίνδρομη 8ης εβδομάδας

αιτία: ακόμη την ψάχνουμε....

Διαφημίσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

κατ΄αρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου

τι αγωγη σου δινει ο γιατρος σου τωρα;

σου εχει πει να καθεσαι σπιτι;

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

ευχαριστω zinoula , εγω απο την αρχη περνω σαλοσπιρη γιατι εκανα για μοριακη θρομβοφιλια και περιμενω αποτελεσματα,folidex (φολικο οξύ)και μετα απο μια μικρη αιμοραγια 2-3 σταγωνες αιμα μου εδωσε και προγεστερονη 3 την ημερα.Α και οπως εγραψα παραπανω κομμενα ολα μου ειπε ελαχιστη σωματικη κουραση!αυτα προς το παρον!καλη επιτυχια και σε σενα!

APOSTOLIA

στην δουλεια σου πας; (αν εργαζεσαι)

μαγειρευεις, κτλ;;;

ρωταω διοτι εγω εργαζομαι και καθε μερα περνω τρενο, προαστιακο και μετα εχω και περπατημα...

απο τωρα σκεφτομαι τι θα κανω αν....με το καλο μεινω εγκυος συντομα

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

βασικα εγω δουλευα με συμβαση μολις τελειωσα μετακομησα πατρα με τον αντρα μου λογο δουλειας του τωρα περνω ταμειο ανεργειας.Βασικα εχω την υποψια πως το λιγο αιμα μου ηρθε μετα απο ένα μεγαλο περίπατο που εκανα με τον αντρα μου και μετα ο γιατρος μου ειπε τα μεγαλα ΟΧΙ.μπορει ομως εσενα να σου πανε ολα καλα και να μην χρειαζεται τοση προσοχη.

Τελικά η χοριακή μου είναι 56,3. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε οτι είναι καλή.Θα με δει όμως το βράδυ. Τελικά επαιζε ρόλο το μικροβιολογικό που την έκανα. Είχε άλλες τιμές από αυτές του νοσοκομείου. Άρα μου είπε να δώσω σἦμασία στην χοριακή την χθεσινή και την σημερινή. Από 33.2 ανέβηκε μεσα σε μια μέρα σε 56.3. Εχω άγχος. Σήμερα λογικά δεν θα μπορει να δει κάτι ο γιατρός ετσι δεν είναι;Ειναι λίγες οι μονάδες

TINA

μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχει δικιο η ΣΩΤΗΡΙΑ πες μας πως χαρηκες πολυ πολυ

:lol::lol: ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!!

εχω την εντύπωση πως ειναι νωρις για να δεις κατι υπομονη θα περασουν οι μέρες και θα δεις!!!!αυτη θα ειναι η τυχερη σου θα δεις!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...