Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Άνοιξα αυτό το θεματάκι γιατί ήθελα να καταθέσουν τις απόψεις τους όσες κοπέλες είχαν αντίστοιχη με εμένα εμπειρία βιοχημικής εγκυμοσύνης. Γνωρίζετε αν η βιοχημική εγκυμοσύνη εχει να κάνει με τυχαίο γεγονός ή αν μπορεί να θεωρηθεί ίδια περίπτωση με μια αποβολή στο πρώτο τρίμηνο εγκυμοσύνης; Οσες κοπέλες γνωρίζουν αν θέλουν ας καταθέσουν τις εμπειρίες τους.

TINA

Διαφημίσεις

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

christinaki μου,καλημερα.Τι ειναι ακριβως η βιοχημικη εγκυμοσυνη,πρωτη φορα το ακουω :oops::oops::oops::oops:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Christianna μου καλημέρα. Ο όρος Βιοχημική κύηση αναφέρεται στην εγκυμοσύνη η οποία σταματάει πολύ νωρίς, ώστε ενω ανιχνεύεται στο αίμα ή τα ούρα (θετικό τεστ κύησης ή χοριακή γοναδοτροπίνη), το έμβρυο παλινδρομεί πριν προλάβεις να το δεις στον υπέρηχο.

TINA

christinaki γεια κι απο μενα!εχω ξαναγραψει καπου για την βιοχημικη που ειχα 2 μηνες πριν, αλλα αφου ανοιξες το θεμα θελω να σου πω αυτο που μου εξηγησε ο γιατρος μου τοτε. η βιοχημικη ειναι τυχαιο γεγονος και αν οι γυναικες που εχουν λιγες μερες καθυστερηση εκαναν εξετασεις αιματος-οχι απαραιτητα τεστ ουρων δηλαδη-, τοτε θα ανακαλυπταμε παρα πολλες βιοχημικες! η φυση για καποιο λογο αποφασιζει η μαλλον ανακαλυπτει οτι κατι δεν παει καλα και αυτοματα το απορριπτει.το θετικο που πρεπει να κραταμε μετα απο μια βιοχημικη ειναι οτι γινεται ενωση του σπερματος με το ωαριο μας κι οτι αφου εγινε μια φορα τοτε καποια στιγμη θα ξαναγινει( μπορει και να με παρηγορουσε βεβαια με το τελευταιο γιατι η αληθεια ειναι οτι με ειδε αγχωμενη!!).η τελευταια συμβουλη του ηταν να εχω επαφες με τον αντρα μου γιατι -θελουμε- κι οχι γιατι πρεπει να αναπαραχθουμε!!! ελπιζω να μην κουρασα με το κατεβατο που εγραψα!υπομονη σε ολες μας ευχομαι!θα γινουμε μανουλες....που θα παει..... :wink:

Christianna μου καλημέρα. Ο όρος Βιοχημική κύηση αναφέρεται στην εγκυμοσύνη η οποία σταματάει πολύ νωρίς, ώστε ενω ανιχνεύεται στο αίμα ή τα ούρα (θετικό τεστ κύησης ή χοριακή γοναδοτροπίνη), το έμβρυο παλινδρομεί πριν προλάβεις να το δεις στον υπέρηχο.

Σ'ευχαριστω,κουκλα μου.Μεγαλο πακετο.Σου ευχομαι ειλικρινα να μην σου ξανατυχει και συντομα να αποκτησεις ενα υγιεστατο παιδακι.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές σου Christiana. Περιμένω τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου και της θρομβοφιλίας και αυτή η αναμονή με σκοτώνει!!! Οπως έχω ξαναγράψει και αλλού Πριν ένα χρόνο και κάτι είχα μια αποβολή στον τρίτο μήνα και από τότε αυτόν τον μήνα και τον προηγούμενο 2 βιοχημικές εγκυμοσύνες. Εχω απογοητευθεί παρα πολύ....Είμαι σίγουρη πως κάτι φταίει......

TINA

Ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές σου Christiana. Περιμένω τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου και της θρομβοφιλίας και αυτή η αναμονή με σκοτώνει!!! Οπως έχω ξαναγράψει και αλλού Πριν ένα χρόνο και κάτι είχα μια αποβολή στον τρίτο μήνα και από τότε αυτόν τον μήνα και τον προηγούμενο 2 βιοχημικές εγκυμοσύνες. Εχω απογοητευθεί παρα πολύ....Είμαι σίγουρη πως κάτι φταίει......

Καταρχην,ευχομαι να μην φταιει τιποτα......Θα σου δωσω αυτην την γνωστη,ψιλοκλισε συμβουλη....Μην αγχωνεσαι.....Ολα θα πανε καλα,θα δεις,εδω θα ειμαστε να λεμε ποσο χαλια ειναι οι πρωινοι εμετοι και ποσο υποφερεις που το μωρο ξυπναει ανα δυωρο :D:D:D:D:D ....Εκανα δυο μωρα,εντελως τυχαια,σε 21 μηνες...Τωρα που προσπαθω και αγχωνομαι για τριτο,δεν μου καθεται με τιποτα....Ολα θα πανε καλα :D:D:D:D:D:D:D:D .

Αλβερτος Αινσταιν

Περιμένω τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου και της θρομβοφιλίας και αυτή η αναμονή με σκοτώνει!!! Οπως έχω ξαναγράψει και αλλού Πριν ένα χρόνο και κάτι είχα μια αποβολή στον τρίτο μήνα και από τότε αυτόν τον μήνα και τον προηγούμενο 2 βιοχημικές εγκυμοσύνες. Εχω απογοητευθεί παρα πολύ....Είμαι σίγουρη πως κάτι φταίει......

Καλησπέρα, λυπάμαι για την ταλαιπωρία που πέρασες.... Εγώ έκανα ένα παιδάκι, μετά ακολούθησε μία παλίνδρομη στη 10η εβδομάδα, μετά μία βιοχημική και τώρα η εγκυμοσύνη που είμαι έγκυος σε δίδυμα και γεννάω σε λίγο καιρό.

Ο προηγούμενος γιατρός μου είναι στο μητέρα, καθότι μάλλον δεν του έφταναν τα χρήματα που πήρε από τις 2 αποξέσεις για το πρώτο έμβρυο και επιπλέον τις εξετάσεις που κάναμε και στο έμβρυο (καρυώτυπος και βιοψια) μετά ήθελε να με βάλει να ξεκινήσω μία σειρά εξετάσεων για θρομβοφιλία και κάτι εξετάσεις DNA, εννοείται ότι δεν έκανα τίποτα και χαίρομαι γιατί 3 μήνες μετά έμεινα έγκυος μόνη μου και σε δίδυμα...

Ο λόγος που στα γράφω τα παραπάνω είναι για να μην αγχώνεσαι, ναι μεν είναι ψυχοφθόρο αλλά θα έρθει και σε εσένα μία εγκυμοσύνη που θα προχωρήσει κανονικότατα....

Καλημέρα nat-left. Μου έδωσες πολύ κουράγιο με την ιστορία σου. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ. Σήμερα η αλήθεια είναι πως είμαι καλύτερα ψυχολογικά και πιστεύω πως οτι και αν είναι θα το αντιμετωπίσω. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και εύχομαι σύντομα ολες οι κοπέλες να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας ενα μωράκι. :):)

TINA

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Βγήκαν οι εξετάσεις μου και ηταν όλες καλές εκτός από την προλακτίνη που ηταν ανεβασμένη αλλά όπως μου εξήγησαν οι γιατροί στο νοσοκομείο που τις έκανα δεν θεωρούν άξιο λόγου αυτή την αύξηση. Οπως μου είπαν μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός πως την προηγούμενη μέρα ήμουν έγκυος και ο οργανισμός μου μετά την αποβολή δεν είχε ακόμα επανέλθει. Ο έλεγχος της θρομβοφιλίας βγήκε αρνητικός. Άλλαξα και γιατρό. Θα πάω στον Χασιάκο. Έκλεισα ραντεβού για την Πέμπτη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

TINA

Διαφημίσεις

Ποια είναι τα συμπτώματα της βιοχημικής εγκυμοσύνης, σε περίπτωση που ο κύκλος είναι μεγάλος και δεν γίνει αντιληπτή???

it's never too late to start all over again

SKYBEAM καλησπέρα. Αν έχεις καθυστέρηση και θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μετά απο 2-3 ημέρες αδιαθετήσεις τοτε εχεις βιοχημική εγκυμοσύνη.

Eυχαριστώ. Άλλη μία ερώτηση: ακολουθεί "βαρύτερη" περίοδος από τις συνηθισμένες?

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Γειά και απο εμένα!!!!!!λοιπον εγώ είχα δύο βιοχημικές εγκυμοσύνες....έκανα όλες τις εξετάσεις που έχουν σχεση με τις αποβολές και βγήκαν καλές......και ενώ περιμένω αποτελέσματα για θρομβοφιλία να και η καθυστέρηση.....αμεσως χοριακη που ήταν θετική τηλ.στο γιατρό μου και μου έδωσε προλιπτικά σαλοσπιρη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα της θρομβ/λιας τώρα είμαι 5 εβδομάδων και 4ων ημερών και απο εβδομάδα έχω τον 1ο υπερηχο!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P

Αυτό που έκανα ήταν οι επαφές τις γόνιμες μέρες και απέφευγα το αγχος!!!!όποτε πήγενα να αγχοθω Σκεφτόμουν κατι που με ηρεμουσε και μου αραισε!!!!!!!και να σου τα αποτελεσματα :wink::wink::wink::wink:

καλη επιτυχια και συντομα σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!

Αποστολία ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!

Όταν λες ότι σου έφευγε το άγχος, εννοείς ότι δεν το σκεφτόσουν καθόλου το μωρό?? Γιατί αν είναι έτσι, δεν θα μείνω ποτέ έγκυος!! :lol:

ευχαριστω το ελπιζω!!!

αυτό προσπαθούσα να κανω να μη σκεφτομαι τα συνηθισμένα εγω ποτε θα γινω μανα....κατι εχω και δε μου καθετε........ποτε θα περασουν οι μερες να δω αν εχω καθυστερηση.....και αλλα τετοια...... :wink::wink::wink::wink:

Και τι τοοοόσο ευχάριστο έβρισκες Αποστολία μου και ξεχνούσες αυτά τα κλασσικά?! Πες μου το μυστικό σου να το σκεφτομαι κι εγώ! Δεν θα το πω σε κανέναν!! :cool::wink::lol:

:lol::lol::lol::lol: απλά οργανώναμε με τον άντρα μου μονοήμερες εκδρομές πηγεναμε για σκί,βολτα στη θάλασσα ταβέρνα με φίλους,μαζευόμαστε σε σπίτια με παρέα πηγέναμε κολυμβητηριο....με λίγα λόγια καναμε πραγματα που μας αραίσουν και μετά σκεφτόμουν αυτά!!!!! :wink:

:wink: ακουσε με και θα έχεις συντομα αποτελεσματα!!!πριν λιγους μήνες το σκεφτομουνα συννέχεια κόντεψε να μου γίνει εμμονή.και μετα.........κουνισα το κεφαλι για το πως έγινα......ήμουν χαρουμενος ανθρωπος και τωρα πως είμαι ετσι....ειπα στον εαυτο μου ......συνελθε!!!και σε μια μερα τα αλλαξα όλα ξεκίνησα να ευχαριστιεμαι οτι εκανα!!!!!!και μολις εγινα αισιοδοξη έγινε και η ζωή μου πιο ευχαριστη! :D Και εκανα και τον άντρα μου πιο χαρουμενο και ευτυχισμενο και ολο αυτο είναι κυκλος αν τον πας καλα σου πάει καλά!

:lol::lol::lol::lol: απλά οργανώναμε με τον άντρα μου μονοήμερες εκδρομές πηγαιναμε για σκί,βολτα στη θάλασσα ταβέρνα με φίλους,μαζευόμαστε σε σπίτια με παρέα πηγαίναμε κολυμβητηριο....με λίγα λόγια καναμε πραγματα που μας αραίσουν και μετά σκεφτόμουν αυτά!!!!! :wink: