Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!!!


Recommended Posts

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!!!

 

πριν 3 ημερες πηγαμε την κορουλα μου στο νοσοκομειο Αλεξανρουπολης με αιφνιδιο εξανθημο διαχυτο σε ολο της το σωμα!!!

Κατοπιν εξετασης της στο τμημα επειγοντων κριθηκε απαραιτητη η εισαγωγη της στην παιδιατρικη πτερυγα για διερευνηση του εξανθηματος!!!!

 

Περασε η πρωτη μερα με ατελειωτες εξετασεις κ σαφη ταλαιπωρια.......

Την δευτερη μερα κατα της 10 το πρωι περασαν οι γιατροι μαζι με τους ειδικευομενους,μεσα στον θαλαμο βρισκονταν 3 παιδακια μαζι με την δικια μου.

 

Ο καθε γιατρος εξετασε τον "δικο του" ασθενη.

Σε εμας λοιπον ηρθε μια γιατρος μαζι με αλλες 3 ειδικευομενες!!!!

σας παραθετω τον ακριβη διαλογο:

 

-ποια ειναι η διατροφη του παιδιου?(η υποτιθεμενη γιατρος)

- κανονικα τρωει το πρωινο της φρουτο,μεσημεριανο ιδιο με το δικο μας.ενδιαμεσα κανενα τυροπιτκι η κανενα κομματι κεικ και το βραδι τοστ...(απαντω)

-τι γαλα της δινεις(εσε ενικο φυσικα μια κ δεν εχουν κ ιχνος ευγενειας πανω τους)

-θηλαζω (απαντω)

εγω ημουν ου ειπα οτι θηλαζω?????????????????

γουρλωσαν τα ματια ,αλλαξαν 1000 χρωματα και αρχισαν οι θρασυτατες ερωτησεις μαζι με μια ανεξηγητη επιθετικοτητα!!!!!!!!!

 

ακομα την θηλαζεις???

για ποιο λογο????το γαλα σου ειναι νερο!!!δεν της προσφερεις απολυτως τιποτα!!!!στερεις απο το παιδι τον σιδηρο μια κ το γαλα σουβ ειναι φτωχο εως ανυπαρκτο πλεον σε συστατικα που της κανου καλο στην υγεια της......................και το θεικο!!!!!ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ!!!!!!!!!!!!

 

 

Εγω ειχα μενει αποσβωλωμενη να κοιτω κ να μην μπορω απο την κουραση ,την αγωνια κ την απιστευτη επιθεση να αρθωσω λεξη!!!!!!!!!!!!!!!η μικρη ολη αυτη την ωρα να κλαιει απιστευτα!!!!!

ο αντρας μου να ειναι εξω μια κ απαγορευοταν να ειναι μεσα στην επισκεψη των γιατρων!!!!!!!!!!

τελος παντων ,,,μαζευω τα κομματια μου συγκεντωνω το μυαλο μου .......απασχολω την μικρη...........κ αρχιζω να παιρνω μπρος!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Α Γ Λ Α Ι Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

την παιρνω τηλεφωνο κ εξιστορω ολη την επιθεση μεσα απο κλαμματα κ λοιγμους.............

 

 

Δεν με πειραξε που μου ειπαν αυτες τις ανακριβειες αν κοι θα επρεπε γιατι σπουδαζουν παιδιατροι και οχι πωλητες των βρεφικων γαλακτοβιομηχανιων .αλλα που με ακυρωσαν σαν μανα!!!!!!!που με εστησαν στον τοιχο με αυτη την απαραδεκτη συμπεριφορα χωρις εν κατακλειδι να μου πουν τιποτα για το προβλημα του παιδιου μου!!!!!!!!!!!!!!

το αποτελεσμα???????????

Πιανω τις ειδικευομενες μαζι με τον γιατρο,και τους λεω

ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!!!!

 

αυτοι καγγελο........................

ΦΥσικα κ δεν μου εφεραν καμια επιστημονικα τεκμητωμενη αποψη ολων οσων ειπωθηκαν..........αλλα με ειχαν στα ωπα ωπα!!!!

 

ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ....Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ...............................ζητησε συγνωμμη εκ μερους του νοσοκομειου αλλα αυτο δεν μου εφτασε.........επετε κ συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

η κουκλιτσα μου ειναι μια χαρα φυσικα και συνεχιζει να θηλαζει με μεγαλη ευχαριστηση!!!!!!

 

εχω να γραψω κ αλλα για μια απιστευτα απανθρωπη νοσοκομα φυσικα εναντα στον θηλασμο αλλα θα σας κουρασω!!!!!

 

μην φοβαστε να καταγγειλετε τους απαραδεκτους γιατρους που δηθεν σπουδαζουν Ιατρικη και τεχνικες πωλησεις βρεφικων γαλατων!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΟΦΩΡΗΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γειά σας,

μεταφέρθηκαν εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2161658#post2161658 οι δημοσιεύσεις οι οποιες ήταν είτε εκτός θεματολογίας είτε αναφερότανε σε σχολιασμό μελών δυσχεραίνοντας την ενημέρωση των μελών

Παρακαλούμε συνεχίστε λαμβάνοντας υπόψη σας την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ| ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτα συμβαινουνε καθε μερα...απλα δεν εχουμε το θαρρος να κανουμε οτι εσυ...ειδικα οταν εισαι λεχωνα.....εκει οι αντοχες σου ειναι περιορισμενες κ δεν αντιδρας!Σ εσας ητανε αλλιως γιατι συνεβει μετα απο πολυ καιρο κ ειχες πιο ξεκαθαρο μυαλο!Χαιρομαι που εκανες οτι εκανες κ νιωθω λυτρωση για οτι δεν επραξα εγω σε αναλογη περισταση!

 

Υ.Γ. Θεωρω πως πρεπει να αναφερονται δημοσια τετοια γεγονοτα ωστε να ακουγεται η αληθεια κ να γινονται πιο προσεκτικοι οι κυριοι μιζατοι των γαλακτοβιμηχανιων...μιας κ που το εθνικο μας συστημα εχει ελλειψεις.

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ξαναγράφω κι εγώ λοιπόν το πρώτο μου ποστ στο θέμα (το οποίο ποστ δεν καταλαβαίνω γιατί μεταφέρθηκε, δεν έλεγα νομίζω τίποτα κακό...):

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Με τις ενέργειές σου και τον τρόπο που χειρίστηκες την κατάσταση δίνεις μάθημα σε όλες μας ώστε να είμαστε ενημερωμένες αν μας συμβεί ανάλογο περιστατικό!

 

Μπράβο και πάλι Μπράβο σου!!!

 

Και να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Link to comment
Share on other sites

Και το δικό μου σχόλιο μάλλον μεταφέρθηκε παρόλο που δεν είχε σχέση με τη ¨διένεξη" που είχε "ξεσπάσει". Συνοπτικά έλεγα ότι πολύ καλά έπραξες και θα έλεγα να το τραβήξεις όσο πάει γιατί έτσι προστατεύεις και αλλους που δεν ξέρουν να κινηθούν όπως εσύ και περιορίζεις την ανευθυνότητα μερικών.

Επίσης για να γίνει το παράδειγμά τους προς αποφυγήν και για παραδειγματισμό και άλλων γιατρών με παρόμοια συμπεριφορά για να μη "θάψουν' το θέμα στο γραφείο του διευθυντή όπου σου ζήτησαν συγγνώμη.

a9X0p3.pngmrSbp3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Συγχαρητήρια για την πράξη σου! Νιώθω πολύ άσχημα. Τον Ιούλιο που μας πέρασε χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο παίδων εδώ στην Πάτρα με τον 17 ημερών γιό μου. Η γιατρός που μας κοίταξε στην εισαγωγή (δυστυχώς δεν φρόντισα να μάθω το όνομά της) με έκανε σκουπίδι γιατί δεν θήλαζα σωστά το μωρό μου (λάθος στάση), γιατί το θήλαζα περισσότερο από 5 λεπτά (:shock:) κια με ειρωνεύτηκε όταν έβαλα τα κλάματα πως έθιξε τη θηλάζουσα μητέρα... Μην αναφερθώ στις φωνές που έβαλε σε εμένα και τη μαμά μου γιατί με άφησε να παντρευτώ και να κάνω παιδί στα 23... Προσέξτε 23 όχι 13... Επίσης μου έκανε παρατήρηση γιατί δεν μου έδειξε η μάνα μου να θηλάζω σωστά... Και εγώ η ηλίθια δεν της έκανα τίποτα απολύτως.... Και πάλι συγχαρητήρια κοπέλα μου!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...