Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοηθεια για ονομα

Athena

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Φιλη θα βαφτισει την μικρη της Μαρινα-Αλικη...πως να την φωναζει;πειτε κατι καλο! :wink::roll:

Αλμακ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Α, το Αλίνα μου φαίνεται υπέροχο! Μικρή είχα διαβάσει ένα βιβλίο που λεγόταν ''η Αλίνα και ο ήλιος'' και πάντα το σκεφτόμουν ως υποψήφιο όνομα για την μελλοντική μου κόρη (τελικά, δεν επικράτησε! :D ).

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Είναι δύο πολύ ωραία ονόματα. ολα τα υποκοριστικά που πρότειναν τα κορίτσια είναι ωραία αλλά όχι τόσο όσο και τα δύο ανόματα. Εγώ Μαρίνα θα την φώναζα.

Διαφημίσεις

Μου αρέσουν και τα δυο τα ονόματα αλλά νομίζω ότι χάνονται με έναν συνδιασμό.Εγώ θα το φώναζα μόνο με το ένα αν και πάλι δύσκολη επιλογή γιατί μου αρέσουν πολύ και τα δυο!!! :lol::lol::lol:

Μέσα απο τα μάτια σας βλέπω τον κόσμο και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...

.png

dev313prs__.png

κορίτσια καλησπέρα! και γω έχω το ίδιο πρόβλημα. θέλουμε να δώσουμε στη μικρή 2 ονόματα Δέσποινα-Καλλιόπη (το πρώτο είναι ταμα στην παναγία και συμπτωματικά το όνομα της πεθερας και το 2ο είναι το όνομα της μαμάς μου).

Το θέμα είναι ότι θέλουμε να ακούγονται και τα 2 ονόματα καθημερινά αλλά είναι λίγο μακρυνάρια. Τι με συμβουλεύετε? Εμεις πάντως με τον άντρα μου καταλήξαμε στο Δελίνα. Πως σας φαίνεται? καμια ιδέα? πιστεύετε ότι με το υποκοριστικό Δελινα δεν πραγματοποιω το τάμα μου? ή μήπως γενικά το Δελίνα είναι ασχετο?

• 1 month later...
kalispera, exoume ki emeis ena paromoio problhma.Tha vaftisoume ti mpempoula maria=pethera, despoina=mama alla kathoti ki egw maria psaxnoume ena onoma poy na syndiazei kai ta dyo onomata.mipws exete kamia idea? eyxaristw!!!!!

Συγγνώμη αλλά και τα δύο ονόματα της Παναγίας δεν είναι;

Ιδια μου φαίνονται εμένα!

o antras mou proteine na tin fonazoume manty...pws sas fainetai?

Καλό είναι το Μάντυ σε σχέση με τις άλλες επιλογές. Αλλιώς ας τη φωνάζετε σκέτο Δέσποινα μιας και σε λένε και εσένα Μαρία...

εχω δυο μπουμπουκακια