Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Θα ήθελα και γω να πω την δική μου ιστορία μήπως κάποιος μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω και με βοηθήσει. Είμαι 37 χρ. με 1 παιδάκι από φυσιολογική συλληψη πριν 6 χρόνια. Για διάφορους ιατρικους λογους δεν προσπαθήσαμε για 2ο πάρα μόνο πριν 2 χρόνια (οταν δηλ ήμουν 35χρ) και από τότε δεν τα έχουμε καταφερει. Η διάγνωση λοιπόν ήταν ότι εχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια. Δεν έχω πολλά ωάρια και αν έχω δεν είναι ποιοτικά. Με υψηλή Fsh και σταθερό κύκλο. Ξεκινήσαμε λοιπόν φυσικό κύκλο με μια επιτυχία με την πρώτη φορά αλλά δυστυχώς κατέληξε σε παλινδρομη κύηση. Μετά από κάποιους μήνες με ωοληψια , δεν είχαμε καμία βλαστοκυστη. Εκεί λοιπόν μου έδωσε κιτρική κλιμοφαινη, έκανα 3 ωάρια, ωοληψια αλλά πάλι δεν προχώρησε. Μετά μου είπε να κάνουμε ένα διάλειμμα για 3 μήνες και μου έδωσε κάτι βιταμίνες και να κάνω διατροφή.

 

Εγώ όμως πέρα από διατροφή και βιταμίνες πήρα από μόνη μου (κακωε θα μου πειτε, το ξερω) πάλι σερπαφαρ για 2η φορά (5 μερες). Το θέμα είναι ότι δεν έκανα ωορηξια γιατί έκανα τεστ και δεν βγήκε θετικό. Είναι δυνατόν αφού πήρα τα χάπια? Και τώρα έχω 5 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν είμαι έγκυος (έκανα ενα τεστ και βγήκε αρνητικό). Και έχω αγχωθεί! Επισης νιωθω πολυ κοπωση.Να φταίνε τα χάπια και να δημιούργησα και άλλο πρόβλημα? Να είναι από τις βιταμίνες η άγχος? Ποτέ δεν ειχα υοση καθυστέρηση.Γίνεται να μην ειχα ωορηξια αφου πηρα τα χαπια? Θα πάρω τηλ τον γιατρό αλλά περιμένω να μου ρθει πρώτα περίοδος γιατί ντρέπομαι λίγο να του πω ότι πήρα από μόνη μου τα χάπια. Ευχαριστώ για όποιον μπήκε στην διαδικασία να το διαβάσει και για όποιον απαντήσει.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...