Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω το πηρα προσφατα και ακόμα παλευω να το μάθω. Πάντως 2 φορές που έβαλα μέσα το μικρό κοιμήθηκε του καλού καιρού και έκανα και κανα δυο δουλίτσες. Νομιζω οτι αμα το μάθεις καλά ειναι γαμ... τις φάσεις!

Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ, το χρησιμοποιώ συνέχεια τόσο έξω από το σπίτι όσο και μέσα. Πλέον όταν με βλέπουν οι γνωστοί ψάχνουν να δουν τον μικρό στο σλινγκ!

Αν και ειμαι νέα στο άθλημα ομολογώ ότι ειμαι ενθουσιασμένη ... με έχει βολέψει πάρα πολύ και να φανταστείς κινούμαστε ακόμα εντος οριών σπιτιού δεν έχουμε βγει δηλαδή καθόλου προς τα έξω ...

:lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Εγω το χρησιμοποιω ακομα και τωρα που εχεικλεισει τα δυο ο χαρης..

Οχι βεβαια με τη συχνοτητα που το χρησιμοποιουσα παλια αλλα εχω παντα ενα κοντα μου για τις δυσκολες ωρες που ζηταει αγκαλια.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγώ το καταβολεύτηκα. Τον βάζω μέσα κι όπου φύγει φύγει. Σούπερ μάρκετ, μέχρι το ψιλικατζίδικο, το φαρμακείο, τη μαμά μου, στο λεωφορείο. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έχει μέσα μωρό παρά μόνο όταν βλέπει το σκουφάκι που εξέχει. Πολύ βολικό και έχεις κι ελεύθερα χέρια να κάνεις δουλειές. Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει για τον μπέμπη μου.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Εγώ το καταβολεύτηκα. Τον βάζω μέσα κι όπου φύγει φύγει. Σούπερ μάρκετ, μέχρι το ψιλικατζίδικο, το φαρμακείο, τη μαμά μου, στο λεωφορείο. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έχει μέσα μωρό παρά μόνο όταν βλέπει το σκουφάκι που εξέχει. Πολύ βολικό και έχεις κι ελεύθερα χέρια να κάνεις δουλειές. Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει για τον μπέμπη μου.

Εγώ έχω ένα μάρσιπο της chicco. Θα με βολέψει λές ή να πάρω sling; Πόσο κοστίζει το sling;

KATERINAL

Εγώ έχω ένα μάρσιπο της chicco. Θα με βολέψει λές ή να πάρω sling; Πόσο κοστίζει το sling;

γυρω στα 40 ευρω κάνει...αναλογα το ύφασμα που θες

Διαφημίσεις

Και εγώ το συστήνω ανεπιφύλακτα - από τα καλύτερα πράγματα που έχω αγοράσει - μάλιστα με οδηγίες από το http://www.babywearing.gr έφτιαξα και ένα wrap (το οποίο βολεύει ακόμα περισσότερο αν έχεις μεγάλες διαδρομές, γιατί μοιράζει το βάρος του μωρού στους δυο ώμους)

Το ring sling βολεύει αν πρέπει να βάζεις- βγάζεις το μωρό σχετικά συχνά. Επίσης είναι τέλειο για θηλασμό σε δημόσιους χώρους μιας και με την ουρά του καλύπτεις το παιδί και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κρίμα που δεν είχα βρει κάτι τετοιο στα δυο πρώτα μου παιδιά

Δεν ξέρω αν απλώς έχω στριμμένο παιδί ή εγώ κάνω κάτι λάθος, πάντως δεν του αρέσει καθόλου το ring sling... αισθάνομαι ότι πέταξα τα χρήματα και έχω μεγάλη στεναχώρια γιατί είχα μεγάλες προσδοκίες για το συγκεκριμένο θέμα :?

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν απλώς έχω στριμμένο παιδί ή εγώ κάνω κάτι λάθος, πάντως δεν του αρέσει καθόλου το ring sling... αισθάνομαι ότι πέταξα τα χρήματα και έχω μεγάλη στεναχώρια γιατί είχα μεγάλες προσδοκίες για το συγκεκριμένο θέμα :?

Καλε ειναι και στο παιδί! Κι εμενα καποιες φορες δεν θέλει να μπει!

Τον πρωτο καιρό ουτε εμας το ήθελε το μει ται . Εσπρωχνε με τα χεράκια της να βγει και τεντωνε το λαιμουδάκι !! Το μυστικό ειναι να φορας το μωρο και να αρχισεις να περπατάς κατευθειαν . Καλυτερα να εισαι εξω και να του τραβήξει κατι το ενδιαφέρον .

Σπάνια να μην αρέσει σε μωρο να το φορας , ειδικά τοσο μικρό . Δοκιμασε το ξανα μην απελπιζεσαι . :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

οκ τωρα θα πρεπει να ανοιξουμε λεξικο...μαι ται???ρινγκ σλινγκ????pouch???tτι ειναι τουτα καλε???

μονο το babywearing (δηλαδη τους διαφορους τροπους με υφασμα να κρατας το παιδι ειχα δει αλλα οταν ητανε μεγαλη η μικρη ...μεχρι τοτε ειχα απλα μαρσιπο

τελικα ποια ειναι η διαφορα???και μη μου πειτε να παω να ψαχτο στο ιντερνετ,......δεν εχω χρονο καρντια μου.....

:cry::cry:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

yasemi δες εδώ να πάρεις μια ιδέα τι είναι το καθένα http://www.babywearing.gr/

:wink:

μόλις χθες μου φέρανε ένα ring sling καταπληκτικό και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να το φορέσω!!! :D

gwggp2.png ISWTp2.png

yasemi δες εδώ να πάρεις μια ιδέα τι είναι το καθένα http://www.babywearing.gr/

:wink:

μόλις χθες μου φέρανε ένα ring sling καταπληκτικό και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να το φορέσω!!! :D

οκ λυθηκε η απορια μου .....το ρινγκ σλινγκ δαγκωτα αυτο ειχα δει τοτε..αλλα απο ονοματα γιοκ...

ευχαριστω πολυ :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Κι εγω το παρηγγειλα απο τη Στελλα και θα το εχω την Τεταρτη...Εχω μεγαλη αγωνια οταν με το καλο ερθει ο μπεμπης αν θα του αρεσει κι αν θα τα καταφερω κι εγω...

Κορίτσια και εμείς έχουμε Ring Sling και το έχουμε καταβολευτεί από την πρώτη εβδομάδα που πήγαμε σπίτι!!!

Έρχεται με πολύ καλές οδηγίες για το πως θα το φορέσεις και είμαι σίγουρη πως θα μείνουνε και άλλες κοπέλες ευχαριστημένες :D

Ο μικρός στην αρχή δυσκολεύτηκε να συνηθήσει, αλλά με υπομονή τον κατάφερα και τώρα είμαστε αχώριστοι και μπορώ και δουλεύω και στον pc, ενώ είναι μαζί μου και να τον θηλάζω χωρίς να κουράζω τα χέρια μου από το βάρος του μωρού :wink:

7uEBp2.png M3GSp2.png

κοριτσια μολις παρηγγειλα κι εγω το δικο μας ring sling! αντε να ερθει και ο μπεμπης να το φοραμε! το πηρα σε τιρκουαζ γιατι μου αρεσε πολυ! αντε να ερθει να το δω

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...