Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχώς το γνώρισα στο 4ο παιδί μου!! Με καταβόλεψε και το απολαμβάνουμε και οι δύο.

Για τα μεγαλύτερα έχω ένα wrap. Το βαρύτερο παιδί μου είναι 16 κιλά και πάει μια χαρά.... (για αστείο τη βάζω μέσα, δεν έχω κάνει μεγάλες διαδρομές με 16 κιλά πάνω μου! :wink: )

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εγω το sling το εμαθα στο 2ο μωρο και απο την αρχη με καταβολεψε!Ο δε μικρος με το που μπαινει μεσα κοιμαται μακαρια και μονο οταν τον βγαλω ξυπναει!!!Καμια φορα με κουραζει o ωμος μου οποτε σκεφτομαι να δοκιμασω συντομα και καποιον αλλο τυπο μαρσιπου.Τι προτεινετε mei tai ή pouch?

Το pouch δεν έχει ουσιαστική διαφορά από το ring-sling στην κατανομή του βάρους. Πάλι στον έναν ώμο είναι η στήριξη.

Το mei-tai μοιράζει το βάρος και στους 2 ώμους αλλά είναι λίγο πιο μπελαλίδικο γιατί πρέπει να το λύνεις και να το δένεις. Βέβαια όταν το μάθεις και το συνηθίσεις είναι παιχνιδάκι το δέσε-λύσε :wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Λοιπόν η γιαγιά μου ειχε φτιάξει εναν ακόμα πιο βολικό μάρσιππο!

Ειχε παρει ενα βαμβακερό τσουβαλάκι και ειχε ανοίξει δυο τρύπες για τα πόδια και ειχε ολη μέρα εκει τον ξαδερφό μου :lol:

Ακομα το εχει λεει και θελω να μου το δείξει οταν πάω στο νησί.

Πάντως και στους δυο ώμους να κατανέμεται το βάρος με 8 κιλά+ δεν μπορεις να πας πουθενά...εκτος κι αν εισαι ο Πύρρος!

Διαφημίσεις

χρησιμοποιουμε και εμεις Ring sling και mei tai (απο την Στελλα και τα 2 ΤΕΛΕΙΑ) η μικρη εκλεισε χρόνο και ειναι κάπου 11κιλα. Το ring sling χρησιμοποιω οταν πρέπει να την κουβαλάω το πολύ για μιση ώρα (τώρα που είναι μεγάλη...όταν ήταν μικρουλα και πιο ελαφρυα την ειχα ωρες ατελειωτες) όταν ειναι να την έχω περισσοτερη ωρα χρησιμοποιω το mei tai το οποιο με εχει βολεψει παρα πολύ και δεν με κουραζει καθολου (την βάζω και στην πλάτη και η μικρη τρελλαινεται!!!) ....είναι 1 έτους και δεν εχει μπει καθολου σε καροτσι (δεν με βολευει το καροτσι ειδικα τωρα που εχω 2 παιδια) πραγματρικα αυτες οι 2 ειναι οι καλυτερες αγορες που εχω κανει για το μωρο μου

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :)

Yogini μου δεν σας βολεψε τελικα το ring sling ε?Ουτε εμας,δυστηχως.. :( Δεν φταιει ομως το sling..Εμας ο μικρος ειναι ταρζαν,εχει πολυ νευρο και δεν στεκοταν με τιποτα,δεν εκλαιγε αλλα κουνιοταν συνεχεια και γλιστραγε οποτε 2-3 δεν το χρησιμοποιησαμε..:D

Κορινάκι θα σου έλεγα να μην τα παρατήσεις και να προσπαθήσεις με το sling. Αν θέλεις στείλε μου κανα-δυο φωτογραφίες με τον ταρζανάκο φορεμένο να δουμε μήπως κάτι δεν πάει καλά και για αυτό διαμαρτύρεται. αν δε θέλεις να τον δημοσιεύσεις στείλε μου σε πμ. Είναι κρίμα να έχεις sling και να μην το χρησιμοποιείς :)

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Κι'εγω στο sling την φοραω μεσα στο σπιτι γιατι ποναει ο ωμος!Για μεγαλες αποστασεις βολευτικα πολυ το mei tai.Ολες τις βολτες μας της κανουμε μ'αυτο!τελειο!!!!Να'ναι καλα η Στελλα και οι συναντησεις της γιατι εγω στην αρχη την φοβομουν και την κραταγα.Τωρα πλεον ειναι παιχνιδακι!Ανεβηκαμε μεχρι και στα Μετεωρα σε μοναστηρι...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...