Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

χαλοοοοοουυυυυ αδυνατουλες!

καναμε χτες εμβολιακια, ηπατιτιδα Α. Δε μας μετρησε αλλα σιγα μη περιμεα τη γιατρο

82 π και 9.700 αντε 9-800 δηλαδη 25% υψος και 10% βαρος!!!!!

ο αλλος 88 (στο ξαπλωτο τον εβγαζα 90 γκρρρρρρ) και 13500! καλα 75+++ ολα

να πω και ενα καλο για τον Β! αρχισε να πινει βραδυνο γαλατακι με το καλαμακι! 250 μλ

σε ενα ποτηρακι......με τις πριγκιπισες χιχιχιχι του αρεσει το φουξια χαχαχαχαχα

η αλλη???? πωπω γεμιστα σημερα για βραδυνο...εβαλα δυο μικρα και πατατουλες, μου εφαγε τα μισα, εβαλα και αλλο και ξαναφαγε!

μου εδειχνε ....πατα.... ατοοοοο (ρυζι)....ατοοοοο(κολοκυθι)

τρελλα με τα κολοκυθια και τα καροτακια!

μασουλαμε παιδια(πιο καλα απο τον Βασιλη παμε στα αλιωτα) ο παιδικος της εκανε πολυ καλο!

εχτες πηρα και την πρωτη μου .....μουτζουρα.....εεεεεε.....ζωγραφια χιχιχιχιχι

τον αλλο μηνα θα μου γραψει και ολες τις εξετασεις αιματος να την ψιλοτσεκαρω

κατα τα αλλα πιασμε και το πρωτο μας συναχι, χειροτερα απο ολου εγω, γκουχ και γκουχ

ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΙΤΣΑ σου χρωσταω ενα τηλεφωνο! δε το εχω ξεχασει αλλα να στρωσει και ο λαιμος μου!

Εχεις νεα??????

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καναμε χτες εμβολιακια, ηπατιτιδα Α. Δε μας μετρησε αλλα σιγα μη περιμεα τη γιατρο

να πω και ενα καλο για τον Β! αρχισε να πινει βραδυνο γαλατακι με το καλαμακι! 250 μλ

σε ενα ποτηρακι......με τις πριγκιπισες χιχιχιχι του αρεσει το φουξια χαχαχαχαχα

η αλλη???? πωπω γεμιστα σημερα για βραδυνο...εβαλα δυο μικρα και πατατουλες, μου εφαγε τα μισα, εβαλα και αλλο και ξαναφαγε!

μασουλαμε παιδια(πιο καλα απο τον Βασιλη παμε στα αλιωτα) ο παιδικος της εκανε πολυ καλο!

κατα τα αλλα πιασμε και το πρωτο μας συναχι, χειροτερα απο ολου εγω, γκουχ και γκουχ

ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΙΤΣΑ σου χρωσταω ενα τηλεφωνο! δε το εχω ξεχασει αλλα να στρωσει και ο λαιμος μου!

Εχεις νεα??????

Μπράβο σας!!! Άντε να μας χαιρετάτε σιγά σιγά!!! :lol:

Αν έχεις κανα νέο από τη minion να μας πεις!

DoUwp3.png

εμενα η κορη μου γεννηθηκε 3 κιλα και 80 γραμμαρια με υψος 50εκ., την πηραμε σπιτι 2850, εχασε αλλα 100 γραμμαρια την πρωτη βδομαδα και τωρα ειναι 1,5 μηνων και ζυγιζει μολις 3600!!!καναμε εξετασεις βγηκαν καλες αλλα βαρος δε βλεπω να παιρνει, τρωει λιγο , δε τη θηλαζω κιολας αστα να πανε!!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Εχεις νεα??????

Μπράβοοοο σας! Για να δούμε εμείς που θα αρχίσουμε παιδικό από Οκτώβρη , θα μας κάνει καλό η θα μου γυρίζει το καστοράκι μου τελείως νυστικό???

Γατούλα τέλεια νέα!!!!!!!

Καλά ο Β είναι τέλειος σε αναλογίες!!!!! Και η Α δε πάει πίσω. Κοριτσάκι είναι. Πρέπει να είναι φιτ. Βρε λες να στείλω κι εγώ τα δικά μου σε παιδικό..... Κάνει θαύματα βλέπω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένω μέχρι του χρόνου που θα τα στείλω για να τρώνε!!!!!

Εμεις συνεχίζουμε στα λιωμένα και με παιχνίδια. Τώρα τελευταία παίζουμε με μαγνητάκια. Πίανει. Απασχολούνται και ανοίγουν το στοματάκι. Μέχρι βέβαια να το βαρεθούνε......

IeXep3.png

Διαφημίσεις

cjonson ξεκινα τραχανα και χυλοπιτουλες αλιωτα με ντοματουλα και κρεμμυδακι

μπας και θελουν και τα δικα σου να μασησουνε τελικα

ειδες ποσο φοβομουνα το ξαφνικα αλιωτα στο σταθμο και ομως παμε καλα

ο Β κανει νερα ακομα αλλα πιστευω θα στρωσει και ο τεμπελακος

απο το σταθμο παντως τα περνουμε ταισμενα κατα τις 1 και τα ξαναταιζουμε οσο θελουν!

αντ ενα παχυνουμε λιγο.....αλλα θελω και υψος ....γιατι το μοντελακι μου δε το θελω κοντοχοντρο!

Ελιζαμπεθ σε 40 μερες 950 βαρος προσθεσε! δεν ειναι ασχημα! 600-1000 ειναι το συνηθες το μηνα και πιο συνηθες τα 800! κατι αλλα που ακουμε ....1200 σε ενα μηνα εγω τα θεωρω υπερβολες

το χθεσινο το γεννημενο 8700 το ειδατε καλε?????

το ....ζωντοβολο....αλλα σορυ ετσι θα την πω τη μανα του, ειχε διαβητη καραμπινατο και το αγνοησε παντελως! και εφερε το βουβαλακι που φοβαμαι οτι μια ζωη θα εχει προβληματα! συγχαρητηρια!

kKZUp2.png

γατουλα ο παιδιατρος λεει οτι μετραμε απο το βαρος γεννησης οχι απο το βαρος ςξοδου απο το μαιευτηριο.οπως και να χει τωρα που το λες δεν ειναι κ ασχημα:!επαψα ν ανησυχω αφου ολες οι εξετασεις βγηκαν καλες. σ ευχαριστω για την απαντηση σου.να χαιρεσαι τα μωρα σου.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

καλημερουδια!

και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ πατησαμε τα 10!!!!!!!!!!!

....ρε λετε να χοντρηνει και να τη βαλω σε διαιτα? ιχιχιχιχιχιχιχι

οτι κυκλοφορει σε αλμυρο και κρακερ τα θελουμε

στο μεταξυ ξεκιναμε καθε μερα πχ με ενα bake role στις κουνιες και επειδη ολα γνωριζονται πλεον, ερχονται και γυρω γυρω οι ζητουλες και παπ εξαφανιζονται εν ριπη!

Αλλο.......πηρα MINION

μιλησαμε πρωτη φορα εχτες, ρωταω ηλικια εμεινα, καλα πανω απο 22 με τη φωνουλα που εχει δεν την εκανα με τιποτα!

Το ρεζουμε, ανασυντασουν δυναμεις κλπ κλπ, εχουν βρει εδω καποιον που θα ασχολειται με τη κινηση της μικρης, φυσιοθεραπειες και τα συναφη, ωστε να την βοηθησουν αν και δεν ανησυχουν, η μικρη σχετικα περπαταει απλα μαλλον φοβαται και δεν εχει ξαμολυθει μονη της ακομα.

Βρηκανε ειδικο γενετιστη, σχετικο με το συνδρομο στην Αγγλια και πανε στις 15/10 να τον δουνε απο κοντα. εκει θα γινουν εξετασεις και θα μιλησουν και για τη στενωση, τι πρπει να γινει και πως. Οποτε βασικα νεα μετα απο 2 βδομαδες.

Φαγακι εξακολουθει με δυσκολια, μονο γαλα και αυγο θελει, στα αλλα το κλειδωνει το στοματακι. Λεξουλες λιγες μεν αλλα περισσοτερες απο τον Βασιλη!!!!

Αυτα για την ωρα....δυσκολιες θα υπαρξουν αλλα πιστευω και ελπιζω οτι θα τις αντιμετωπισει με σθενος και ολα θα πανε καλα!

φιλακια αδυνατουλες!

kKZUp2.png

Εγώ θέλω να αναφέρω το εξής.

Λοιπόν είμαστε 27 μηνών και 9.980 με ύψος 90 cm.Επειδή έχουμε πρόβλημα δυσκοιλιότητας πάμε σε παιδογαστρεντερολόγο στην Αθήνα έδω και 6 μήνες.

Αυτός μας είδε πολύ αδύνατες και μας έδωσε,εκτός απο νέα θεραπεία για την δυσκοιλιότητα ,και το Maxi Jul για επιπλέον θερμίδες,σε κάθε γεύμα. Έχει δώσει καμία σας αυτή την σκόνη απο το φαρμακείο?? Είδε διαφορά στα κιλά του παιδιού???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,καταρχήν εύχομαι το καλύτερο για τη κορούλα σου minion,θέλει δύναμη,υπομονή και αγάπη.Και ας πάμε στα δικά μας.Κάναμε εχτές τοMMR και μετρηθήκαμε.15 μηνών και 9200kg με 78εκ.Τρώμε πολύ καλά,κάνουμε κακα μας 2-3 την ημέρα(να σας πω ότι μας τα λέει και τη βάζουμε στο γιογιο),και περπατάμε συνέχεια.Υπερκινιτική.Ο γιατρός καθησυχαστικός.

καλησπέρα σας!!!

να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας και να είναι ευτυχισμένα και τυχερά σε όλη τους τη ζωή.

Εμείς έχουμε 2 παιδάκια, τον Νικόλα 2,5 ετών και την μπεμπούλα μας που είναι 6,5 μηνών...

Η μπέμπα μας είναι πολύ αδύνατη (γυναίκα γαρ!!!). Είναι 69 εκατοστά και μόλις 7,400 κιλά...Κορίτσια, δεν τρώει... απορώ με αυτό το παιδί, ειλικρινά απορώ. Τρώμε μόνο φορυτόκρεμα και κρέμα βανίλια και το γάλα μας. Φυσικά όλα αυτά με δυσκολία... Για γαφητό ούτε λόγος, ούτε να το βλέπει δεν θέλει.

Τι θα κάνω με αυτό το παιδί δεν ξέρω.

Για 6,5 μηνών κοριτσάκι, όχι μόνο δεν είναι λίγο το βάρος και το ύψος της, αλλά αντιθέτως εμένα μου φαίνεται κανονικότατο προς το αρκετό!!! Εμένα είναι 11 μηνών ο γιός μου, και είναι 9.300 και 75cm (την τελευταία φορά που μετρηθήκαμε στη γιατρό, ήτοι πριν 20 ημέρες) και η παιδίατρος τον βρήκε μια χαρούλα (το βλέπω κι εγώ στις καμπύλες ανάπτυξης). Και να φανταστείς ότι ο δικός μου τρώει μια χαρούλα τα πάντα... Γιατί έχεις τέτοιο άγχος; Μια χαρούλα μου ακούγεται το κοριτσάκι σου! Να σου ζήσουν!!!

Nομίζω πρέπει να με γράψετε στο club! 7,5 μηνών ήταν 74 εκ (ΟΚ αυτό) και 7.500 κιλά! Αν σκεφτήτε ότι γεννήθηκε 4250 κιλά :shock:. Δεν ανησυχώ πάντως! τον θηλάζω και τρώει και δύο φορές την μέρα όσο θέλει. Το πρωί μπανανα με αχλάδι και το απόγευμα κοτοπουλάκι με πατατούλες. Την ζυγαριά που είχα νοικιάσει στο σπίτι την επέστρεψα και επίσης αρνήθηκα να του δώσω κρέμα με ζαχαρίτσα. Το παιδάκι μου δείχνει και είναι υγιέστατο, γιατί να αγχωθω? (περάσαμε κάτι χοντρά ζόρια αλλά είναι σε άλλο τόπικ)

Όταν θα ξεπεράσουμε και την αλεργία στην πρωτεϊνη της αγελάδας νομίζω θα τα πάμε καλύτερα!

Γατούλα, σε βρίσκω!!!! μεγαλώσανε τα διδυμάκια και πάνε σχολείο! WOW!

ssttaa

Kαι εμείς (αν δεν εχω κανει λαθος στο μετρημα) ειμαστε σημερα 7600 και 69 εκατοστα...γεννηθηκαμε 3520 και συνεπως θα έπρεπε να ειμαστε τωρα πιο πανω μιας και τσακίζει όλο το φαγητο του αλλά περάσαμε ζόρια και εμεις (ουρολοιμώξεις, αλλεργιες σε άπειρα που ακομη εχει) και ετσι μειναμε λιγάκι πίσω. Τωρα όμως δείχνει σουπερ!

ssttaa γιατι του δίνεις μόνο πατάτα απο λαχανικό? κρέας άλλο απο κοτόπουλο δνε τρώει? επειδη και εμείς έχουμε αλλεργίες και όχι μόνο στην πρωτείνη του γάλακτος αν θέλεις μπορώ να σου πω τι είναι ασφαλές να του δώσεις.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες τις μανούλες

Έχω και εγώ ένα μωράκι, που νομίζω ότι είναι αδύνατο (5050kg) και είναι περίπου 2,5 μηνών. Το ύψος της είναι 57εκ. βεβαια γεννηθηκε 2250kg αλλα θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το βαρος το που εχουν αλλα μωρακια σε αυτη την ηλικια που γεννηθηκαν με κανονικο βαρος.

καλησπερα κ απο εμενα.κ εμεις ανηκουμε στο κλαμπ των αδυνατων. η μπεμπα ειναι 2 1/2 μηνων 4600 βαρος κ 61 εκ υψος.εχουμε βεβαια κ μια γοπ που μας ταλαιπωρει.μα ανησυχω?

καλησπερα κ απο εμενα.κ εμεις ανηκουμε στο κλαμπ των αδυνατων. η μπεμπα ειναι 2 1/2 μηνων 4600 βαρος κ 61 εκ υψος.εχουμε βεβαια κ μια γοπ που μας ταλαιπωρει.μα ανησυχω?

Να σου ζήσει η μπέμπα συνονόματη Αγγελική .

εμεις γνωριζομαστε απο το κολυμβητήριο Πλατωνα.

Γεία σας κορίτσια,

και εμείς στο ίδιο κλαμπ ανήκουμε, 5 μηνών και 6 κιλά, από ύψος καλά 65 cm

Αγγελική εμέις 2 μηνών ήμασταν 4,5 κιλά και 59 cm άρα μια χαρά το βλέπω

ο παιδίατρος σου δεν σε καθησυχάζει;

γιατί εμένα μου λέει να μην αγχώνομαι( στην αρχή τον είχα πρήξει τώρα ηρέμησα κάπως) και ότι απλά σαν παιδί είναι λιγόφαγο.

eNortjK1UjI2NzCyULIGXDASqAKg17.png

οκ νομιζα οτι η δικια μου ηταν αδυνατη αλλα διαβαζω κ περνω θαρρος,8 μηνων 71 εκατοστα κ 7530 ,το θεμα ειναι οτι καθε μηνα κατεβαινουμε καμπυλες,ενταξει ποτε δεν επερνε τα κιλα που επαιρναν τα αλλα μωρακια ,επαιρνε συνηθως 400 γρ κ 500 ,γεννηθηκε βαρια κ απο εκει πηρε το προβαδισμα ,ανησυχω ομωε γιατι καθε μηνα πεφτουμε στις καμπυλες,αυτρο το μηνα πηρε μονο 85 γρ,αρχισα να την μπουκωνω με μπισκοτακια νουτριτσια σε ανυποπτο χρονο ,τα μασαει γιατι την πονανε τα ουλα δοντια δεν εχουμε ακομα κ ξεχνιεται κ τα καταπινει,ξερω ειναι τζανκ φουντ αλλα αφου δεν τρωει τι να κανω?αρχισε να ελλατωνει κ το γαλα τωρα ,εκει που επινε 150 κ εφτασε σε καποια φαση τα 180 (οχι συνεχεια μια στο τοσο) ,το εριξε στα 100...η παιδιατρος κατεληξε οτι ετσι ειναι το σκαρι της

NJMAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...